NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Nyugodtan utalhatsz akár rám is.Én kimerem mondani ezzel a taktikával vágtam neki az espn-s játéknak.Van egy fix csapatom ami belefért a keretbe és kész.Bármikor,ha jólmennek top 10-et tudják hozni.De ugyanúgy benne van a kockázat,hogyha cserélgetném,lásd Gordon(Vickers) a múlthéten,vagy most Kahne.Ha kiveszem egy adott versenyre és sokat ér,de lehet késõbb már nemtudomvisszarakni,amikor pedig nagyonkellene.Ki dobná ki Jeffet,vagy Jimmiet?
Az elején töprengtem ki lehet olyan aki hozhatja a jó eredményeket,egy "gyengébb" is kellett bele.De aztán minden megtörténhet a versenyeken mint látjuk.Én speciel ezt vállaltam,megpróbálom így végigjátszani a szezont.
lehet lesz egy széria ahol elszállnak sorra.
Elvégre egy valódi csapatnál sem rúgják ki mindennap a versenyzõiket:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Én is hadilábon állok a marginnal.Filóztam,hogy na most mit tippeljek,mert általában 1mp fölé szoktam menni,de áá úgysemlesz,meg ugye amúltkor is tök utolsó voltam,a sárgák miatt.Így nagy átlagot tippeltem.erre most 1mp felett van.itt sok pontot lehet bukni,fõleg ha mindenki tippel,na persze hoznoi is,de mondjuk aki egyszer nyer,késõbb csak elég megközölnie a tippeket,mert nemvalószínû hogy egyvalaki folyamatosan nyerne.Ez tényleg szerencse,de mondjuk melyik tippjáték nem az?
Ugyanúgy a top10-es,vagy az espn-es is.

Go Jeff Go!!!!

Köszi, jó oldal! Majd átfutom valamikor. :-)
Ja, és megelõzve ChevyG-t: nem Nascar, hanem NASCAR.

John Cena
óóóóóóóóóóóóóóó klasz😊
Nascar Honlapja

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tihy
igen

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

John Cena
2005 ben ki nyerte a Nascar seasont??? Tony Stewart?? ha jól írom

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Laffite
hát az espn-be szerintem hiába javasolunk bármit is, azok a szabályok adottak, a margint meg az én véleményem szerint nem nagyon lehet megváltoztatni, nekem legalábbis nincs ötletem, +jelenleg mindenkinek mindenre tökéletesen egyforma esélye van, de azért kíváncsi lennék, hogy mire gondoltál.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
na az tényleg durván kevés pont, na mondjuk én se vagyok sokkal elõrébb 😊

Ahogy nézem, most nem buktad el a Margint.
Én viszon bebuktam az ESPN-t: Hamlin, Kahne, Schrader.
452 pont :-(

ChevyG work
a margin helyett lottora kéne tippelnünk. annyira a szerencsén múlik, hogy mind1

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tihy
Margin of Victory: 1.083 Seconds.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ChevyG work
ez a nem mind1!!
4ik lett Jr egy ilyen tropa géppel!

számomra ö volt ennek a versenynek a gyõztese!<#worship>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
a gyõztes:

mondjuk az is vicc, hogy mostanában nincs olyan verseny amikor 10 körrel a vége elõtt ne lenne még a végéig 3 sárga... a marginokat így folyamatosan bukom...
és az új rendszer szerint kb. 20 pontokkal bukom nem 1-2-vel...
ha mondjuk arra tippeltem volna folyamatosan hogy 0,0 vagy akár arra, hogy minusz 0,1 akkor már elõrébb lennék, vicc...

az espn-be is javasolnék egy szabálymódosítást meg esetleg a marginba is

az ötleteket be lehet ide írni (ha van)
nagy valószínûség szerint úgyse fog történni semmi, de azért javasolni lehet, nem?
(nekem lenne egy pár ötletem, de nem akarom még beírni, várom a reakciókat elõbb)

és éjfél körül mi lehett a top 10?
1. NASCAR?

ezzel az espn-ennel csak az a gond, hogy van olyan emberem aki már 1,7-tel többet ér mint a kezdéskor és azt már nem szívesen veszi ki az ember, de úgy látom nem ez a helyes taktika

mindenki tudta hogy a mostani versenyen a Gordon-Johnson-Stewart triót kellene berakni, csakhát akkor meg lehet, hogy a következõ versenyekre bukik a dolog

de ahogy az espn vezetõjét nézem, lehet hogy az a gyõztes taktika, hogy eddig egyetlen egy cserét se kell végrehajtani a kezdés óta
mondjuk azért ez elég vicces, hogy valaki akár úgy is megnyerheti az egész espn-t, hogy adott esetben beállította Daytona elõtt aztán mondjuk az oldal közelébe se megy, nem akartam senkire utalni, csak elég érdekes
(mondjuk én meg egy hét alatt kb. 6-ot cserélek a csapatomon... hiába...)

ChevyG
Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Tomb Raider Legend
3. Football Manager 2006
4. FORMA1
5. New Star Soccer 3
6. Partyarcok
7. Battlefield 2
8. World of Warcraft
9. NASCAR
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
Hát majdnem eltaláltad az elsõ 3 sorrendjét, azért az is remek egy csapat 3 versenyzõje is top5-ben tud végezni! <#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Grat mindenkinek!!

Jó éjszakát, holnap folyt köv.<#wave><#wave><#fogmosas>

Downhill!!

Laffite
kösz Mindenkinek! az espn már nem volt ilyen szép, 550 alatt maradtam, mivel Biffle és Kahne is elszállt...

MrSpock
Kahne ha nemszáll el(58) milyen jó kis eredményem lett volna,na d így sem rossz 695 pont ha jóladtam össze hirtelenjében.
Jimmie visszavette a vezetést az összetettben.
Mégegyszer gratula mindenkinek,aki ma jól szerepelt!
Tony the Winner!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
nekem van egy 1-2-3am, de Hamlin rontja az összképet sajnos.

690 pont
MrSpock
A Tippem a szokásos lett,pár top 10-es semmi extra.
Megkell várnom a végleges sorrendet,és egy gyors számítás az espn-es játékban.
De úgy közelleszek a 700-hoz úgyérzem.:-)

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Helyes! Legyen igazad..

Downhill!!

MrSpock
Gratula Stewartnak,és Laffite-nek!
Sajnos nemjött össze a végén,na d elegalább ottvan elöl és gyûjtögeti szépen a pontokat,ami ahhoz kell,hogy a végsõ gyõzelem meglegyen!
Én már elõrelátó vagyok!:-)

Go Jeff Go!!!!

grat. szép top10 tipp volt!!

gordon 24
Baszus nem nyertünk! Csak 1 helyezés az istenit!!

Szép volt Stewart:<#taps><#taps>

Downhill!!

Laffite
ha minden így marad, akkor a top 10 játékban telibetaláltam az elsõ hármat... persze miért is maradna így...? 😞

MrSpock
Remélem Gordon is intézkedik ott valamit elõl!
Jólenne ha nyerne már!
Stewart úgynézki nemakar hibázni,de remélem a végén valahogy sikerül megelõzni.
Bár szerintem nemsok esély van,nemigaz,hogy nembírnak vele!

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
De nehezen lesz ennek vége. 7kör van hátra és piros.( Gordon biztos megkérte Vickerst intézkedjen (17)) Nem?
Mondjuk lehet nem õ volt, de én ugy láttam. Szegény Kenseth.<#wink><#wink>

Downhill!!

MrSpock
Most jön a hajrá!
Ez igalmas lesz még!Akár Jeff is nyerhet!
Go..Gordon!
Egész jólállok a csapatjátékban,ha Kahne nemfõ meg:-(pedig milyen jól ment!

Go Jeff Go!!!!

Rejtély. Engem is érdekelne.

gordon 24
Mayfield is elszállt! Mi a F--- van ezekkel a dodge-kal ma?

Downhill!!

Egy eset alapján nem lehet valakit leírni. Van olyan, aki nem törlesztett még?
:-) Neked inkább mindenféleképpen szükséged van valakire, akit utálhatsz. Craven már nincs, legyen Kahne.

Laffite
emlékszem tavalyról, hogy törlesztett valakinél sárga alatt, még vitáztunk is róla, azóta én se csípem, de meg kell hagyni, nagyon gyors idén, ezért is raktam be a csapatomba most is...

gordon 24
Ja ,de miért nem a 24-es?

Downhill!!

ChevyG
na most megyek aludni, amig nem b@szom fel magam
ChevyG
hopp! #48as az élen!
ChevyG
én is<#falbav>
ChevyG
volt egy csúnya incidens vele, már nem emléxem pontosan de tudom, hogy onnantol nem foglalkoztam vele. de a nyugi, a másik DODGE-al nincs bajom<#smile>
gordon 24
Pedig sajna,nem bírta Dodge Charger. (én is beraktam a t.10-be)

Downhill!!

Laffite
naneeeee, akkor már garantált a csapatom 600 alatti teljesítménye... 😞

Laffite
ilyen szempontból engem hidegen hagy a tippjáték, mert nálam mégiscsak Bobby Labonte a lényeg, na meg a mindenkori #18-as, függetlenül, hogy kit írtam vagy nem írtam a tippekben! 😊

gordon 24
Kahne megfõttt!

Downhill!!

Inkább mesélj Kahne-rõl. Miért arrogáns?

ChevyG
J
ChevyG
johnson jelöltem elsõnek, most második. a francba, most Johnsonnak szurkolok, pedig Stewartot jobban birom.
Laffite
Stewart hozza sztem, de a többieknek nem megy... nálam Biffle (jellemzõ), Jeff Gordon (talán), Kahne (lehetett volna...), McMurray (még bejöhet 5-be) és Yeley (10-be talán befér)

robotnyk
ezzel a kopott kocsival is 11dik, megy mint az állat 😛
Laffite
idén se megy neki igazán 😞