17903
-
#8260 Angliáról tudtam.
Amúgy kössz. -
Totya000 #8259 Van a lausitz-i (Németország) Eurospeedway (Pocono-alakú, 2 mérföldes, azaz 3,2 km-es) és a Corby-ban (UK) található Rockingham Motor Speedway. Ez a kettő a leghíresebb. Stock Car versenyekre alkalmas ovál pálya ezeken kívül nincsen Európában, sztem. Kisebbek vannak csak Angliában.
Rockingham, UK.
Európai ovál pályák hírei.Eurospeedway wikipedia-ja. -
#8258 Vannaík itt nálad magasabb ikú szintűek is. értem? -
#8257 nem fog, hülye kérdés, hülye válasz.
nincs olyan európai ovál, amin nascar versenyt rendeznek, értem? -
#8256 Majd talán az értelmesebik fele a topiknak válaszol.... -
#8255 te meg arra az egyszerű kérdésre válaszolj, hogy mi a retek köze van a NASCARnak az európai ovál pályákhoz? -
#8254 Még jó hogy tudtok normálisan válaszolni egy egyszerű kérdésre miszerint EU-ban hány ovál pálya van..... -
#8253 -
#8252 -
#8251 -
#8250 De szépek tiéd??? -
Totya000 #8249 Ez nem válasz a kérdésedre, de kiindulópontnak nem rossz:
"Around 2000, NASCAR set out to globalize the sport through TV. Now, NASCAR is broadcast in 167 countries -- including Thailand, Pakistan, New Zealand and Venezuela -- and in 35 languages -- ranging from Russian to Urdu." -
#8248 ne bántsátok szegényt, én se értek a formaegyhez, meg a focihoz se!!! viszont BÜSZKE VAGYOK RÁÁÁÁ! -
Dougie #8247 -
Dougie #8246 most hoztad haza, csak még nem egészen így néznek ki...
esetleg majd fél év múlva kb. :) -
#8245 gordon 24 vette pesten és elhozta szekszárdra, én bajai vok, csak át kocsikáztam -
#8244 A NASCAR egy mozaikszó, javaslom nézz utánna a jelentésének:) -
#8243 ha jól sejtem ezek makettek:S akkor lesz elfoglaltságod;)
vidéken vetted vagy Pesten? -
Dougie #8242 mármint nascar pálya? ez most komoly? -
#8241 hogyhogy hány pálya van? NASCAR egy pályán sem megy Európában. angolok, franciák biztosan adják többi passz. -
#8240 NEM.
Mert ha kevés EU orságba nyomják akkor teljesen érthető hogy nálink sem adja semmi.
hány pálya van amúgy EU-ba? -
#8239 nem mindegy? -
#8238 Én csak a franciákról tudok. -
#8237 most hoztam haza a két új szerzeményt:
KÖSZÖNET érte gordon 24-nek, amiért segített mexerezni!!!
-
#8236 nem tom, de 1el kevesebben -
#8235 EU-ban hány országban adják a nascar-t? -
Dougie #8234 hát ja, érdekes, csak sose fog megvalósulni, mivel (gondoljunk bele) valaki nyer egy versenyt mondjuk az elején, az máris bekerült a chase-be, és már nem is kell foglalkoznia semmivel, mert tuti ott lesz, így teljesen áttolódik az utolsó 10 versenyre a lényeg (ráadásul nem kell folyamatosan jól szerepelnie, elég egy kiugrás)
persze most is áttolódik, de azért elég izgalmas, az összetett állását figyelembe véve, hogy ki fog bekerülni és ki nem -
Totya000 #8233 A Cup versenyzők július 10-12-én teszteltek már a Brickyard 400-ra: Bowyer bringázott, Marlin tört.
-
Totya000 #8232 Jó cikk! Érdekes ötlet Darrell részéről, hogy az első 26 verseny bármelyikét megnyerő versenyző autómatikusan bejuthatna a chase-be. Ezt már másképpen is felvetették: a győztes kapjon több pontot a többiekhez képest. Ez viszont a NASCAR egyik alapstratégiájának mond ellent, miszerint a megbízhatóság a nyerő.
Szerintem továbbra sem kellene kiemelni a győztest a pontok vagy a chase szempontjából. -
Dougie #8231 Johnson is the Peyton Manning of NASCAR :) -
#8230 Ezt elolvastam csak má elfelejtettem.... SRY.... -
Totya000 #8229 #7544-es hozzászólás. Ne kérj cikkfordítást, ha el sem olvasod! :-) -
#8228 Én ebben nem lennék biztos....... Vszont sztem ha tömegével kapna a sportklub levelet.... ők más amerikai sorozatot is adnak. -
#8227 nefélj annyira, mert lassan mindent megszereznek tölük(a SportKlub) és akkor talán visszatérnek a NASCARhoz. -
#8226 köszi szépen. hatalmas jó ez a sorozat:) ezt a részt pont nem láttam de úgyis ismétlik majd vmikor... -
#8225 Pedig pont a te agyadra mentem.... :) pfff ti nézhetzitek én meg a fasz sport tv miatt nem.... -
#8224 És a Nextelben kipróbálják idén ezt a z üzemanyagot? Vagy csak jövőre? -
Totya000 #8223 Nem fogok utána nézni, ne haragudj!
Más:
A Sunoco 260GTX ólommentes üzemanyag jól szerepelt a tegnapi Busch versenyen. A csapatoknak csak kisebb változtatáspkra volt szükségük: például valamivel nagyobb ?karburátor fúvókát? használtak. -
#8222 Én láttam, de azért megnéztem még1szer :)
Köszi!! -
Totya000 #8221 A jelenet:
American Chopper - Jeff Gordon Scene.