17903
  • ChevyG #8779
    használj f-secure-t (6ost)
  • gordon 24
    OFF:

Valaki nem ismeri hogy az AVG virusirtóban hol kell beállitani hogy egy fájlt ne basztasson. Az a bajom hogy egy fáljra azt hiszi hogy virus de nem az és ráadásul nagyon kéne ez a fájl.
  • TheDreamingTree
    Üzengetek itt magamnak... Szóval ez B Lori -nak volt válasz...
  • TheDreamingTree
    Hát igen. Ez a Helton okosabbnak tűnik, mint az Ecclestone :) Legalábbis nem akar mindenáron minnél több pénzt csinálni.
  • gordon 24
    Ebben van valami. DD::
  • B Lori
    Ez igaz de a kulombség az hogy ezt nem idioták irányítják
    Ott se a szabályváltoztatás a gond mert azzal is haladni kell hanem az hogy idióta szabályokra vátoztattak!!
  • gordon 24
  • B Lori
    A NASCAR vagyis az egész amerikai stock car versenyzés nem attol egyedi hogy amerikaiak vezetik hanem a versenyforma miatt,azt ok találták ki és senki el nem veszi,soha nem volt tiltva kulfoldi versenyzo vagy automárka,ezen a téren nem ok nyitnak hanem azok jonnek és ezáltal jott a gondolat hogy akkor mi is mehetunk oda,ez a fejlodés ára és visszacsinálni nem akarják,félni se kell mert van választék,ha nem tetszik ez a folyamat és még nem láttál USAR versenyt akkor javaslom nézd meg,az olyan mint a régi NASCAR.....ja és ott is Gordon a bajnok :))
  • gordon 24
    Jó igazad van persze. Nem is akarok bele menni csak félek ettől egy picit nem szeretem ezeket a szábályváltozásokt de ezt már leirtam egyszer tudod miről beszélek. Nem szeretném ha ez a jó sport ugy járna mint az F1. Régen 80-90ben izgalmas nézhető volt pár idióta nézd meg mit csinált belőle. És én ettől tartok nehogy ezek a jónak szánt lépések forditva süéjenek el.
  • TheDreamingTree
    TE JÓSÁGOS ÉÉÉÉÉG....!
  • Totya000
    Könnybe lábadt a szemem... most egy picit a saját hatásom alá kerültem.
  • Totya000
    A múltkor valamelyik topikban eljutottunk oda, hogy a jégkorongot sem csak a kanadai tavak jegén játszák most már és a kosárlabda is átlépte a Brooklyn-i feketenegyed határait. Egyiknek sem ártott, csak azok régebbi sportok, mint a NASCAR és már eljutottak addig a szintig. Nekem sem tetszik teljes mértékben, de ez egyfajta evolúció, amely egy új, erősebb, életképesebb fajt fog eredményezni.
  • Totya000
    Egy jó páran mi is ilyen Redneck-szemlélettel bírunk és maximálisan együtt tudunk érezni veled. :-)

Viszont ne felejtkezz meg arról, hogy honnan jött a NASCAR és hol tart most. Néhány évtizede igen furcsának találtak volna egy versenyzőt a Nyugati-Partról, akinek egyik legnevesebb képvidelője éppen a Te kedvenced lett. Ezt a témát pedig már körberágtuk alaposan, de ha óhajtod, belemehetünk megint.

A lényege az, hogy mi valószínűleg nem is ismernénk ezt a nagyszerű sportot, ha nem nyitottak volna a külföldiek felé.
  • Totya000
    ..hát, az igazság az a Pit Crew Chalenge videókkal, hogy... vannak. :-)

Megvan 1990-es és a két utolsó is.

Szólj, ha szükséged van valamire!
    Legfrissebb listám.
  • TheDreamingTree
    Ja, meg Totya, nincs meg véletlenül egy ilyen Pit Crew Challenge videó?
    Csak fotókat láttam a motorsport.com-on, de hihetetlen lávány volt igy is, ahogy abban az arénában versenyeztek :)
  • gordon 24
    De jól irányitják csak én félek ezektől a dolgoktól. Nem szeretném ha ez a sport is el europaisodna. Ez a sport különleges ilyen nincs még egy. És nekem ezért tetszik és azért mert kilökdösik egymást és azért mert 2mm mennek egymás mögött és küzdelem van és a stb és az stb szóval azért amiért ez a NASCAR.

És nekem nem tetszik az hogy egy olyan irányba akarják elvinni hogy az elöbb felsoroltak csorbuljanak.Nem tetszik hogy nyitnak europa felé kanada felé. Nem tetszik az hogy a Makai Gyuri europaikénz vezethet ilyen autót és nem tetszik az hogy mexikoi és japán versenyző van. Szóval érted? Én azt szeretném hogy a NASCAR NASCAR maradjon és ne legyen egy a sok közül. És szerintem ezek a lépések e felé visznek és félek ettől...
  • TheDreamingTree
    Én meg csak innám a Bud-ot, ha lehetne itthon kapni :)

Viccet félretéve, ebben azért tényleg van valami. Nem tudom hol hallottam, az is lehet hogy itt olvasatam még régebben, úgyhogy boccs, ha ismétlek valamit :)

Nem tudom, talán 2005-ben, amikor Stewart nyert Indianapolisban, másnap valami 30 százalékkal többen vásároltak a Home Depot-ban. A számokra lehet, hogy nem jól emlékszem, de a lényeg asszem érthető :)
  • B Lori
    Sose fog olyan szinten lenni csak még népszerubbé akarják tenni de ha mégis akkor az lenne a top széria és a Cup meg a második.....pont azért akarják felfuttatni mert mér bíróságon akarnak Cup versenyt kiharcolni és a Cup-nak nincs kapacitása mindenhova eljutni,ugyanis a versenyeken a helybéliek vagy a kozeliek is megtoltik a lelátókat,biztos ezen a téren is végeznek felmérést és gondolom van rá kapacitás.
    2007-be a regionális szériákat is radikálisan átszervezik,6-ból csak 2 marad a West és East ahol Busch autókkal mennek,a 4 Late Model-es megszunik,így ezek is valoszinuleg erossebbek és ezáltal népszerubbek lesznek.Ami a lényeg ezzel az egész NASCAR erosodik,ha a Busch eljut egy uj helyre és megtetszik akkor az uj szurkolokat a Cup is érdekelni fogja és még magával huzza a tobbi stock car szériát is pl. ARCA,USAR,tavaly ezeknek is nott a nézettsége.
    Szerintem tudják mit csinálnak vagy szerinted nem jol írányítják? :)
  • ChevyG #8761
    jaja, én mintig tide-al mosok
  • gordon 24
    Ezt értem.. De minek a Buscht felvinni olyan szintre mint a Nextelt? Ha 2x ennyi embert érdekelne a NASCAR akkor érteném a dolgot. De ha a Busch feljavitják olyan szintre mint a NEXTEL akkor egymás konkurenciái lesznek és egy olyan ember aki most elutazik több ezer mérföldet azért hogy láthassa a NEXTEL a BUSCH és CTS egy hétvégén nem fog elmenni mert ha jön oda akkor otthon megnézi. Szóval érted mire gondolok? Ha ilyen lesz akkor olyan lesz mint a két hasonló topik szétszedi a bázist.
  • Totya000
    Színesítsünk még :

2007-es Toyota Tundra (CTS)
  • Totya000
    Képek a témában :

• Totya000
    2001-es cikk :

Egy felmérés szerint a NASCAR fanok több mint 70%-a "majdnem mindig" vagy "gyakran" vásárol olyan termékeket, amelyek szerepelnek a versenyeken azokkal szemben, amelyek nem érintettek a NASCAR-ban, csupán a szponzoráció miatt.
  • Totya000
    Én most ilyet találtam egy idei cikkben :

"Annak a hétmillió fan 40%-ának GM autója, akik tavaly kilátogattak valamelyik versenyre."
    "A NASCAR fanok ötször gyakrabban választják azokat a márkákat, amelyek a versenyen résztvesznek, mint a többiek."
  • Tihy
    van USA-ban ahol az autópálya rendőrség, használ NASCAR autókat az ámokfutók elfogására :)
  • TheDreamingTree
    Hát valami ilyesmiről beszéltem :)

Autóvásárlás témában: hát az biztos, hogy azért nem mindegy, milyen matrica van, mert a rajongóknak ez kell.
    Bár ki tudja? Lehet, hogy a NASCAR az utcai autók piacára is belép :) Titokban készitik már a COT utcai verzióját, és mind a 75 millió rajongó olyat akar majd :)
  • ChevyG #8753
    ezt is ismerem, de nem erre gondoltam
  • ChevyG #8752
    GRAT!
  • Totya000
    A NASCAR fanok szándékosan vásárolnak olyan termékeket, amelyek a NASCAR-t támogatják. Kimondottan "supportálják" a kedvenc sportjukat és sportolójukat, amelyet az és ők meg is hálálnak nekik. Nem véletlenül hangoztatják a lojalitást állandóan, valóban. :-)
  • Totya000
    Szép is az a Pontiac...
  • B Lori
    Sr. is Chevy-s volt és abból a rétegbol van a Jr. bázis is :)))
    A másik meg az hogy az USA-ba nem 10 évente vesznek legalábbis eddig autót.
  • B Lori
    Azért nem adná el az uj autót (biztos akad olyan is) de ha másikat venne az Ford lenne.
  • Dougie
    huh, ez amerika kérem szépen...
  • Dougie
    meg az is lehet, hogy előbb volt meg a Chevy-jük és aztán kezdtek el drukkolni Jr-nak (de ez a 90% (ha igaz) akkor is nagyon magas)
  • B Lori
    A NASCAR legnagyobb erénye a lojális szurkolói bázis akik kimutatottan meg is veszik a szponzorok termékeit,tehát Jr. fan Bud sort iszik,Jarret-é UPS-el kuldi a csomagot míg Hamlin-é a Fed-Ex-el stb.
  • Dougie
    és ha Jr. (tegyük fel) átmegy a Fordhoz, akkor a szurkolói hány százaléka cserélné le a kocsiját Fordra
  • B Lori
    Gondolod hogy a cégek felmérés nékul olnék bele a pénzeket......90% of Jr fans drive Chevys...ezt nemrég olvastam valahol.
  • B Lori
    12-15 évvel ezelott......A COT-nak legalább fényszóró matricái is lesznek :)
  • Dougie
    de ezek a dolgok bizonyítottak tényleg?
    azt hittem, hogy régen volt csak így, manapság már ezeregy más oka van annak, hogy milyen kocsit vesznek az emberek
    (mondjuk az amerikai nép az egy külön kategória...)
    de nem hinném, hogy statisztikailag a korrelációs együttható értéke az 1-hez van közelebb, valószínű, hogy inkább a 0-hoz... (szóval van összefüggés, de nem szoros)
  • Totya000
    Michigan 400 top10 tipperedmények :

1.gordon 24 : 12 pont (3 helyezés + 3 top10 találat) grat.!!
    2.ChevyG, Jeff Gordon & TSanyi : 11-11-11 pont
    5.Dietrich/Nicko & robotnyk : 10-10 pont
    7.TheDreamingTree : 8 pont
    8.Tihy : 7 pont
    9.MrSpock & Totya : 6-6 pont
    11.Carti, Dougie, Laffite & STF0131 : 5-5-5-5 pont
    15.Dinsdale, dodgecharger, Minstrel, p3t33, Redvin, spedway & Zetterberg (nem tippeltek)

Ezzel a top10 játék állása 23 verseny után :

1.Dietrich/Nicko : 152
    2.TSanyi : 148
    3.Carti : 142
    4.Tihy & Zetterberg : 138-138
    6.Laffite : 137
    7.STF0131 : 135
    8.Dougie : 134
    9.ChevyG & robotnyk : 133 pont
    11.Totya : 131
    12.Jeff Gordon : 128
    13.MrSpock : 124