17903
-
Carti19 #9099 Nekem célom hogy dobogón végezzek! ;) -
#9098 én pont nem, a 11.helyre hajtok, az egy millió dollárért:D:D -
Carti19 #9097 hát...nemnagyon tudom követni...elég kevés szabadidőm van, meg ugye nincs is abmotours csatornám amin tudnám nézni...
Persze a sport televízió most hétvégén elkezdi az amerikai foci közvetítést...de a nascart nem...:( -
Totya000 #9096 Élsz még? :-) Követed a versenyeket? -
Carti19 #9095 hmm...már benne vagyok a 'chase'-ben... :DDDDDD -
Totya000 #9094 California 500 top10 tipperedmények :
1.TSanyi : 14 pont (1., 5. és 7. találata + 3 top10) Grat.!!!
2.Carti : 11 pont
3.Tihy : 10 pont
4.Dietrich/Nicko & Jeff Gordon : 9-9 pont
6.TheDreamingTree & Zetterberg : 8-8 pont
8.Dougie, gordon 24, KimIce, Laffite & Totya : 7-7-7-7-7 pont
13.ChevyG : 6 pont
14.MrSpock & STF0131 : 5-5 pont
16.robotnyk : 4 pont
17.Dinsdale, dodgecharger, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek
Ezzel a top10 tippjáték állása a 25. verseny után :
1.Dietrich/Nicko : 169 pont
2.TSanyi : 168 pont
3.Carti : 159 pont
4.Laffite, STF0131 & Tihy : 152 pont
7.Totya : 151 pont
8.Dougie & Zetterberg : 146 pont
10.ChevyG : 145 pont
11.Jeff Gordon : 144 pont
12.robotnyk : 143 pont
13.TheDreamingTree : 136 pont
14.MrSpock : 134 pont
15.gordon 24 : 129 pont
16.dodgecharger & spedway : 78-78 pont
18.Minstrel : 51 pont
19.p3t33 : 27 pont
20.Dinsdale : 16 pont
21.KimIce : 14 pont
22.Redvin : 6 pont
A top10 játék aktuális formája az utolsó 5 verseny alapján :
1.gordon 24 & TSanyi : 45-45 pont
3.Dietrich/Nicko : 43 pont
4.Totya : 39 pont
5.Jeff Gordon : 37 pont
6.Carti : 35 pont
7.ChevyG : 34 pont
8.Dougie, robotnyk, STF10131, TheDreamingTree & Tihy : 33 pont
13.Laffite : 26 pont
14.MrSpock : 24 pont
15.Zetterberg : 18 pont
16.KimIce : 14 pont
17.Dinsdale, dodgecharger, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : 0 pont -
Totya000 #9093 .. és az is kellett hozzá, hogy Gordonnak magas már az alapbére, amely a korábbi sikerek fejében növekszik, azaz a versenyekre bedobott pénzből annál nagyobb százalékot kap valaki, minél "nagyobb sztár". Ugyanazért a helyezésért ugyanazon a versenyen Jeff Gordon és Sorenson nem egyforma pénzt vihetne haza. -
#9092 jövőre indul már néhány Busch és ARCA versenyen -
#9091 Tegnap olvastam, hogy ha Sam Hornish Jr. megnyerné az idei IndyCar kiirást(amire elég jó esélye van) akkor a Penske csapat komolyan elgondolkozna hogy a pilótát átemeli a NASCARba. amerikai versenyzö révén nem is lenne nagy hülyeség, söt eléggé ésszerüen hangzik, bár valószinüleg az elsö Nexteles éve rámenne a tanulásra, de IndyCarban nagyon igéretesen teljesit, úgyhogy kiváncsi lennék rá a NASCARban... -
#9090 igen ez a hurrikán nekem is rémlik, azthiszem New Orleans-ben történt. igen utána néztem én is, valóban annyit kapott, tavaly nem ment valami jól és még igy is a kereseti lista második helyén végzett Stewart mögött. mondjuk ehhez kellett a jól tejelö 11.hely és ha jól emlékszem egy Daytona 500as gyözelem. -
Totya000 #9089 Remélem, nem én árultam el neked ezzel a végeredményt, de három nappal a verseny után belefér ez is. Aki meg nem szeretné tudni, ne olvasgasson topikot a témában! :-) -
72TSanyi #9088 Kössz szépen! Látom megdolgoztattalak ezzel a tévesen leadott tippeléssel, de legalább feketén-fehérem látni, hogy mi is lett a valós eredmény!
-
Totya000 #9087 Na, éppen javítom a top10 tippeket. Pár napja megemlítettem, hogy eddig senki sem ért el 14 pontot. Ez az állítás már nem igaz. :-) Ráadásul nem is akárhogyan sikerült ez TSanyinak, ugyanis Hamlint kétszer tippelte be és az egyik tipp pontos találatként 3 pontot ért volna, de a szőrös szívű bíró egy pontot adott csak a kettőre, amelyet a játékos elfogadott. :-)
TSanyi tippjei - a helyes tippek - pontok:
1.#9 - #9 - 5 pont
2.#5 - #8 - 1 pont
3.#48 - #07 - 0 pont
4.#11 - #99 - 1 pont
5.#24 - #24 - 3 pont
6.#11 - #11 - 0 pont (hibás tipp)
7.#17 - #17 - 3 pont
8.#8 - #5 - 1 pont
9.#31 - #20 - 0 pont
10.#25 - #88 - 0 pont
... ha az első Hamlin tipp helyére mást írsz...
Szép volt, így is új REKORD! Gratulálok! -
Totya000 #9086 Tavaly tényleg volt olyan pletyka, hogy a 11. "csak" százezret vagy ilyesmi összeget nyer majd évvégén, mert akkoriban a NASCAR-ra rájött egy spórolás-hullám meg valamelyik katasztrófa (hurrikán, talán) áldozatainak szerették volna felajánlani az összeget. Lehet, hogy rosszul emlékszem, mindjárt utána nézek, de ez rémlik. Végül Gordon egymilliót kapott, a lényeg ez. -
B Lori #9085 Hát Kasey-nek a hétvégén nagy mákja volt mert a Busch versenyt meg pont úgy nyerte meg mint ahogy Sorenson szerette volna a Cup-ot,sott még Menard is elotte volt de annak is kifogyott az uzemanyag. -
#9084 Létezik még az, hogy évvégén a 11. versenyzö markát egymillió dollár üti? bár úgytudom tavaly ezaz összeg kevesebb volt már, tavaly Jeff lett a 11. -
#9083 Persze.
Én magam részéröl szeretem a statisztikákat, úgyhogy köszi az infot.
egyébként én Jeff Burton miatt aggódok, ha Stewart nem jutna be az nem lenne olyan nagy baj, számomra legalábbis:) -
#9082 Azért persze kicsit én is,bár Kasey-nek szurkoltam,ahogy ment az hihetetlen volt.
Ki is akadtam elsőre,hogy 11 körrel a vége előtt miért áll ki(Jimmie is,meg Gordon) 2 kerékcserére,és persze üzemanyagra.
Aztán az utolsó kör előtt választkaptam.
Meghúzták Sorensonék,de elfogyott az üzemanyag.
Nagyon bírom,hogy kiszámolják,és tudják mennyi a cucc az autóban.Na persze van mikor nemsikerül,eléglett volna mondjuk 2 liter,és akkor nyer.
-
#9081 Atya ég!!! Most néztem meg a hétvégi versenyt.. Hát ilyet bazz szegény Sorenson öcsém 6 seccel vezetett a utolsó kör elött. Mi történt vele? elfogyott a benya mi? De kemény volt hihetetlen. Nagyon sajnálom a palit. -
72TSanyi #9080 Persze, ez így fair! -
#9079 Ha mondjuk Kahne Top 5-ös lesz akkor mind Martinnak,és Burtonnek is top 10-esnek kell lennie,hogy benntmaradjanak,és Stewart sincs biztonságban.
érdekes és jó verseny lesz.Lehet az elején eldől,de lehet csak a végén. -
#9078 Oké!! Köszönöm szépen. -
#9077 nézd meg a nascar.com-on a standing-ot ott mindig jelzik (amúgy csak Kahne) -
#9076 Matematikailag ki juthat még be a Chasebe? -
Totya000 #9075 Jelenlegi Chase-es versenyzőknek az alábbi helyen kell legalább végezniük Richmondban, hogy bejussanak a Chase-be: (feltételezzük, hogy Kahne 190 pontot ér el vasárnap). Az utána lévő szám az átlaguk a pályán a Cup-ban.
1.Johnson - már bejutott
2.Kenseth - már bejutott
3.Harvick - 39. - 14,0.
4.J.Gordon - 25. - 15,81.
5.Ky.Busch - 22. - 4,33.
6.Junior - 16. - 9,43.
7.Hamlin - 16. - 2,0.
8.Stewart - 7. - 11,67.
9.Martin - 4. - 12,32.
10.J.Burton - 3. - 14,54.
Kanhe átlaga Richmondban : 19,00, amiért kb. 106 pontot kapna, attól függően, hogy vezetett-e kört vagy köröket. Ebből lejön a Chase-esek által szerezhető minimum 34 pont, ami máris csak 72 pont. Vagyis Stewart, Martin és J.Burton eshet ki eszerint.
Szerintem ( a számok alapján) Kahne nem jut be. Viszont ott van a tény, hogy az Evernham nagyon jó Richmondban. Nem rég nyert itt Mayfield és Kahne is.
Ezek csak saját számolások. Valaki le tudta követni? -
#9074 egy kis párhuzam jut eszembe a második képpel kapcsolatban, Alonso is a kezével számolta a gyözelmeit, bár a két fickót nem akarom összehasonlitani, mert kb Alonsot annyira utállom mint Chevy G a Busch testvéreket:) Kasey Kahne-t pedig nagyszerü versenyzönek tartom. és a lényeges különbség kettejük között hogy Kasey nincs elszálva magától... ja meg persze a versenyszéria:) -
#9073 Kasey Kahne 5. győzelménél tart.
-
B Lori #9072 Ez igaz,ha Kahne,Martin vagy bárki más bajnok lesz az egyben szerencsés is csak úgy mint az osszes aki eddig volt. -
#9071 Grat Kahne-nek a győzelemhez. Sajnos még nem láttam a versenyt mert melóztam de majd holnap meglesem.
Egyébként szerintem Martin elég idős már a NASCARhoz. De az a pali nagyon jó fej és szivesebben látnám a Chasebe mint Kahne-t. De ez verseny és ez erről szól ha Kahne gyorsabb akkor ő lesz ott, és ez igy van rendjén. Martin szerintem mostmár sosem fog NASCAR Nextel Cupát nyerni ez biztos. De talán még Craftsman vagy ha még megy teljes szezont akkor Busch. De szerintem nem fog ő több teljes szezont menni. -
#9070 Véletlenül nemelehet bajnokságotnyerni,de szerencse nagyban hozzásegithet. -
B Lori #9069 Én nem mondtam hogy Kahne ne nyerjen,te feszegetted hogy az nem lenne igazságos ha Martin bejut o meg nem én meg azt mondom ha Martin ha Kahne jut be az igazságos mert a pontrendszer egyformán vonatkozik mindenkire és ha Martin átlagja jobb mint Kahne-é akkor Martin is baromira jól kell hogy menjen,vagy ha Kahne hátul végez az pech míg Martin-ál ugyan ez azt jelenti hogy nem hajt jól? -
#9068 jayski.com alapján 49 full time, és 17 part time csapat is elképzelhető :) -
#9067 Ami aztilleti elég sokan akarnak jövőre fullosak lenni.
Micsoda harc lesz a bekerülésért!
Több csapat,több versenyző!Érdekes lesz az biztos.
A kvalikon hemzsegni fognak az autók:-)
-
#9066 toyotának elég sok neve van nextelbe, Allmendinger tudtommal truckot tesztelt richmondban. aztán lehet hogy nextelbe szánják, de annyi fulltime csapat szeretne indulni jövőre, hogy szerintem rövid úton az új csapatok között dögvész fog pusztítani. -
fb2 #9065 Ugy latszik Toyota megtalalta a versenyzojet a NASCAR ba. Alliotlag AJ Allmendinger, aki currently a Champ Cart series ben versenyez, es Red Bull altall tamogatott, fog 3 NASCAR versenyen reszt venni ebben az evben. Allitolag ezt a versenyt fogjak hasznalni preparalasra\tesztre a Toyota nak. Nincs link, ezt a Speed TV'n hallottam. kosz, -
#9064 Martin megérdemelné ez kétségtelen,ha a pályafutását nézzük.
De mondjuk ne nyerjen valaki egy évben azértmert esetleg pár éve van ott és baromira jól megy?
De ezen kár vitatkozni,meg aztán ráérünk még az utolsó futam után is. -
Dougie #9063 2 perce ezen röhögök :DDD
ez a kép se rossz... -
Totya000 #9062 Viasat Explorer egyik műsora, ahol az előbb Bill Elliott és a fia is feltűnt. Sajnos, lemaradtam róla, de lesz ismétlés. -
Totya000 #9061 -
Totya000 #9060