NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Kasey Kahne gyõzött!Jimmie J. 2.
Szinte gondoltam,ha beirom elsõnek nemnyer.Sajnos a Hendrickesek szépen követik egymást....36.J.Gordon,,37.B.Vickers,38.Ky Busch..
ESPN-(is)harmatos lett.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Jópáran elszálltak már.Stewart,Newman,Kurt Busch,Waltrip,Vickers,Edwards..
Jimmie jól megy,remélem a végén is ottlesz.
De még nagyonmessze van.
Go Jeff Go!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Gordon szerel!

Go Jeff Go!!!!

<#eljen><#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Igen!!!!!!
30 perces késéssel (a kiírthoz képest) mindjárt kezdõdik!!!! Jó szurkolást mindenkinek, és nagyon kevés alvást... Holnap hogy megyek dolgozni azt nem tudom de egyenlõre nem is érdekel...<#idiota>

Downhill!!

Kenny Wallace után a második legjobb 😊))

gordon 24
Én is!!!!!!!!!!!! Waltrip is jó arc...

Downhill!!

ChevyG
ezt rögtön gondótam<#wink>
Én minden versenyzõt szeretek.

ChevyG
nem tom Ti hogy vagytok vele, de valahogy megutáltam Waltrippet! eddig se szerettem, ráadásul Darrell talán az eggyik leg nagyobb ellenfele volt DaleSr-nek
ChevyG
ezt igy kéne a NASCAR.com-rol is
de gondolom mert vergõdik az IRL
ChevyG
kap pénzt a ha indul (min 80e$)
gordon 24
Sportklub is nyomja,meg az ABMOTEURS is

Downhill!!

Coca-Cola:

1.Jimmie Johnson
2.Matt Kenseth
3.Greg Biffle
4.Carl Edwards
5.Mark Martin
6.Tony Stewart
7.Denny Hamlin
8.Kurt Busch
9.Kyle Busch
10.Dale Jr.

MoV.: 1,232 sec
Tihy
Coca-Cola 600

top10:

1. M. Martin
2. T. Stewart
3. J. Johnson
4. M. Kenseth
5. K. Harvick
6. K. Kahne
7. Kyle Busch
8. G. Biffle
9. D. Earnhartd Jr.
10. J. Gordon

Margin: 0.411

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

OFF: a www.indycar.com-on keresztül élõben lehet nézni a nemrég kezdõdött Indy500-at.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Aham. Erre nem is gondoltam. Szóval akár szponzor kapcsán is fontos lehet rajthoz állás...

robotnyk
Cope és csapata gondolom nem nagy pénzzel gazdálkodik, szóval megvette õket kilóra. hogy miért van erre Waltripnak szüksége? ha nem megy skillbõl, majd megy neki zsebbõl. (valószínûleg kevesebbõl megússza így, lehet hogy többet kéne fizetnie a szponzorának ha nem indulna el)
Kérdés:
1. Hogy lehet egy versenyzõt/csapatot rávenni arra, hogy átadja az autóját más versenyzõnek?
2. M. Waltrip-nak erre miért volt szüksége? Valami rekord féleség egykori elérésére az indulások számát tekintve? Mert gondolom nem kíván már a rájátszásba bejutni.....

ChevyG
ehh, igy jár az aki nm olvas vissza

ha jol értem megvett 1 olyan kocsit, ami kvalifikálta magát???!!!<#csodalk>
#7108-as hozzászólás. M.Waltrip elindul.

ChevyG
Coca-Cola 600 at Lowe's Motor Speedway

MoV: 0,366
ChevyG
uhh, most nézem a line up-ot, és Waltrip nem indul (DNQ)!
Jeff Gordon
Coca-Cola 600

1. Jeff Gordon
2. Matt Kenseth
3. Tony Stewart
4. Kasey Kahne
5. Jimmie Johnson
6. Jeff Burton
7. Greg Biffle
8. Mark Martin
9. Kurt Busch
10.Martin Truex Jr.

MoV: 0,711

Remélem még nem késtem el vele:S

The only speedometer is in your head.

Kössz szépen! Akkor ennek most nagy hasznát fogom venni! <#worship>

A közelmúltban vitattuk meg ezt a témát. A #6831-es hozzászólástól kellene olvasnod egy kicsit. :-)

Kérhetnék némi infót azzal kapcsolatban, hogy az ovál pályák típusait milyen kategóriákra szokás/érdemes szétválogatni? (Pl. SuperSpeedway bizosan van, de milyen egyéb létezik, és az mi alapján nevezhetõ annak)

Elõre is köszi!

Dietrich
Coca-Cola 600

1. J.Johnson
2. T.Stewart
3. M.Kenseth
4. D.Earnhardt Jr.
5. J.Gordon
6. M.Martin
7. J.Burton
8. G.Biffle
9. D.Hamlin
10.Kyle Busch

margin 1,118

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeff Gordon
csatlakozom!

Ez megegyezik az általam írt átlagokkal. Ezek csak a pontversenyekre vonatkoznak.

Laffite
Coca-Cola 600

01. Jimmie Johnson
02. Greg Biffle
03. Matt Kenseth
04. Kasey Kahne
05. Tony Stewart
06. Jeff Gordon
07. Kyle Busch
08. Denny Hamlin
09. Dale Earnhardt Jr.
10. Kurt Busch

margin: +1.260 sec

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

A Te top10 tipped pedig jó erõs a héten.

Szerintem sem Johnson fog nyerni, mert már túl sok lenne belõle ezen a pályán. (Most a Rookie-k lehetnek az Õ nagy kihívói : Truex, Hamlin, Yeley és Bowyer. Tõlük sokat várok.) Az utolsó 6 Cup pontversenybõl 5-öt megnyert itt, plusz 2 All-Star gyõzelem 2003-ban és 2006-ban. Semmiképpen sem örülök az ilyen dominanciának, de a lényeg, hogy izgalmas verseny legyen. Nyerjen Johnson vagy bárki más, csak egy a lényeg, hogy jól szórakozzunk.

Itt pontosabb adatok vannak (AvFn-re kell rendezni).

Ebben benne lehetnek az Open és All-Star versenyek is, gondolom. Errõl az oldalról elfelejtkeztem. Köszi!

Coca-Cola 600:
1. Jimmie Johnson
2. Carl Edwards
3. Tony Stewart
4. Denny Hamlin
5. Matt Kenseth
6. Mark Martin
7. Jeff Burton
8. Jeff Gordon
9. Dale Earnhardt Jr.
10. Kevin Harvick
Margin: 0.99 sec

én meg itt néztem az átlagokat

Charlotte-i tippjeim:
1. J. Johnson
2. G. Biffle
3. J. Gordon
4. T. Stewart
5. Ky. Busch
6. M. Kenseth
7. D. Hamlin
8. C. Edwards
9. J. Mayfield
10. M. Martin

Mov: 0.674

Sajnos, aktív versenyzõs Cup átlagokat csak a pontversenyekkel kapcsolatban tudok mondani (600-as és 500-as versenyekrõl):

1.Edwards : 6,50.
2.Johnson : 6,67.
3.Truex, Jr. : 7,00.
4.Hamlin : 8,00.
5.Stewart : 11,71.

Waltrip-nek ez nagyon nem jött jól most, mert a 35. hely környékén (jelenleg a 36.) evickél az owner-táblázaton, amely a garantált rajtok határa. Wimmer (#4), Stremme (#40) és Kvapil #32) ott van a nyakán e tekintetben és alig várják, hogy bejussanak a top35-be.

Mayfield Front Row-ja ugyanezen okok miatt biztató, hiszen most Õ áll a 35. helyen az Owner-pontokat tekintve. Nagyon fontos lenne egy top5, vagy egy top10 tõle.

Boldog 37. szülinapot, Mr. Mayfield! Az ajándékot magadnak kell beszerezned holnap!

Totya te mindig bátran tippelsz...
végülis Hamlinnak van a legjobb átlaga itt, az biztos...

Top10 tippjeim a 600-ra:

1.Hamlin
2.Truex, Jr.
3.Riggs
4.Johnson
5.Mayfield
6.Edwards
7.Kahne
8.Yeley
9.Vickers
10.B.Labonte

Margin of Victory : 0,497

dodgecharger
CocaCola 600

1 Jimmie Johnson
2 Tony Stewart
3 Greg Biffle
4 Carl Edwards
5 Ryan Newman
6 Matt Kenseth
7 Denny Hamlin
8 Kyle Busch
9 Mark Martin
10 Jeff Gordon

Margin : 1,323

See Your Local Dodge Dealer

Jeff Gordon
akkor a "szokásos" kép amit mindig berakunk:
Scott Riggs indulhat holnap az élrõl:

gordon 24
Azt elfelejtettem hogy holnap lesz! (de gondolom tudod te is.)

Downhill!!

Coca-Cola 600:

1. Kasey Kahne
2. Jimmie Johnson
3. Dale Junior
4. Jeff Gordon
5. Kevin Harvick
6. Mark Martin
7. Tony Stewart
8. Carl Edwards
9. Greg Biffle
10.Ryan Newman

MoV: 0,586

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

robotnyk
Waltrip buys Cope's car; will take spot in 600

CONCORD, N.C. -- Michael Waltrip couldn't qualify his way into Sunday's Coca-Cola 600, so he bought his way into it.

Officials with Michael Waltrip Racing confirmed Friday that Waltrip has purchased the No. 74 Dodge of Derrike Cope, who had taken the final spot in the 43-car field during Thursday night's qualifying for the longest race in the Nextel Cup Series.

The car will be repainted bearing Waltrip's No. 55 and all of his sponsors, including primary sponsor NAPA.

Speculation is that Waltrip would receive any driver points earned Sunday while Cope would receive the corresponding owner points.

This is not the first time a Waltrip has bought his way into the 600. Michael's brother, Darrell, purchased Carl Long's ride in 2000, his last season in NASCAR's premier series.

Had Cope not given up his car it would have been the first time since 1975 that neither of the Waltrips made a Cup race. That also allows Michael to extend his streak of consecutive races to 262.

LOL. Waltrip jobban tenné ha jövõ évtõl a TVs karrierjét építgetné, mert a versenyzés már nem megy neki.
ChevyG
köszi!
gordon 24
Az ABMoteurs 23:00 kor kezdi a közvetítést élõben! Ha valóban élõ akkor 23:00 kor lesz magyar idõ szerint is.

Downhill!!

ChevyG
magyar idõ szerint miko lessz a verseny?