17903
-
#9339 Sylvania 300 | New Hampshire International Speedway
MoV: 2,006 -
72TSanyi #9338 New-Hampshire-i tippjeim:
1. J. Gordon
2. D. Hamlin
3. K. Harvick
4. J. Johnson
5. G. Biffle
6. Ky. Busch
7. Ku. Busch
8. R. Newman
9. R. Sorenson
10. T. Stewart
MOV: 0.467 -
#9337 Sylvania 300
1.Kurt Busch
2.Jimmie Johnson
3.Jeff Gordon
4.Greg Biffle
5.Kevin Harvick
6.Robby Gordon
7.Denny Hamlin
8.Kyle Busch
9.Tony Stewart
10.Jeff Burton
mov 0.356 -
Carti19 #9336 Okés, köszike :) -
#9335 holnap -
Carti19 #9334 Mármint ma??? -
#9333 tsak kiváncsi voltam, hogy figyel-e valaki!
[] -
#9332 7 után lesz a start nagyjából, prerace fél7 -
Carti19 #9331 Magyar idő szerint mikor lesz a verseny? -
B Lori #9330 Ott van az is -
#9329 hát én ezeket azért tudtam mert ezek érdekeltek legjobban és utána néztem. -
#9328 én is tudtam egy párat!
vannak nevek, ahol "hivatalos" statisztikába így volt pl: Buckshot Jones, pedig a becsületes neve Roy Jones. -
#9327 pályák közül kimaradt North Carolina: The Rock (hajólemléxem)
amúgy thx -
#9326 Dale Sr. és Jeff Gordonét tudtam:) -
Totya000 #9325 NASCAR becenevek. -
Totya000 #9324 Újabb open-wheel-es vett részt egy NASCAR-teszten: Ryan Hunter-Reay.
A Caraway Speedway-en tesztelt egy Ron Hornaday által felkészített Busch Szériás autót.
A pályán szintén jelen volt egy bizonyos Jeff Earnhardt is. Kerry Earnhardt 17 éves fia. Már három éve megy a Late Models szériában a Virginia-i Radford pályáján. Kipróbálta Ő is a Busch autót, mert azt mondták neki, hogy könnyebb vezetni, mint a Late Models-eket. Elmondta, hogy nincs semmilyen terv a feljebblépésről, de ha kap egy Busch-ajánlatot, azt elfogadja.
Továbbá az összeröffenésen még ott volt Joey Logano, minden idők legnépszerűbb tini-versenyzője is. Róla azt nyilatkozta, Martin, hogy nem bánná, ha majd Ő ülne a #6-ba. Logano csak 16 éves, úgyhogy még két évig nincs Nextel Cup, az biztos. Viszont Jack Roush nincs ezen a véleményen, mármint, hogy Logano üljön a #6-ba majd és Gibbs már alá is írt pár napja egy szerződést Logano-val, elhappolva Őt Roush elől. Roush-sal négy hónapig tárgyalgattak Logano-ék, majd felhívták Gibbs-et, aki három nap alatt szerződést kínált fel neki. Tehetséges srác, ez nem kétséges: jelenleg a Pro Cup-ban az ötödik helyen áll, de még van hat verseny a szezonból és bajnok szeretne lenni. Jövőre pedig megy a Grand National East és West Szériába, ahol már olyan pályákon is kipróbálhatja magát, mint Phoenix, California és New Hampshire.
Logano karriere eddig.
Összesen 16-an teszteltek (Jeff Earnhardt, Logano, Hunter-Reay, Braun, Chase Austin, Landon Cassill, Jeremy Clements, Marc Davis, Jay Gerst, Drew Herring, Woody Howard, Tim McCreadie, Chad McCumbee, Josh Richards, Jason Sarvis és Kody Swanson.) Childress-nek (ezért Hornaday rakta össze a kocsit, már értem) két napig. Ez nem egy Jack Roush-féle Gong Show volt, nem kap a győztes versenylehetőséget, de kiderül majd, hogy kire lesz érdemes odafigyelni. Jövő hónapba a Georgia-i dirt track-re, majd a Nashville Superspeedway-re mennek.
Tavaly Tracy is részt vett ebben a programban a Caraway Speedway-en. A hármas kanyarban lehet, hogy még mindig ott van a nyoma a falon. :-D -
#9323 mért, mi a beceneve? -
Totya000 #9322 Az örökös mosolygásáról kapta a becenevét. Te meg ezt találd ki!:-) -
#9321 találjátok ki, mi van a háta mögött Kevinnek!:D -
#9320 nekem 26dik versenyig volt bent Hamlin (meg Stewart is), és valóban sokat drágult -
Dougie #9319 törölt hozzászólás -
Totya000 #9318 Jó csapatnak tűnik. :-) -
meglátjuk hogy fut a csapat, de quali alapján nem biztos hogy jól cseréltem :) -
#9316 tényleg. köszi. csak gondoltam ezt meg kell osztani veletek:) -
#9315 valóban, én is elírtam -
Totya000 #9314 Jó képek. :-) *Denny -
#9313 Pole Winner: Kevin Harvick
a mostani futam elsö sorának pilótái: Gordon és Harvick
Harvick különleges festésü autója a hétvégére:
amerikai pite Kevintöl Dannynek:
-
#9312 Sylvania 300 | New Hampshire International Speedway
01 Jeff Gordon
02 Kevin Harvick
03 Jimmie Johnson
04 Danny Hamlin
05 Dale Earnhardt Jr.
06 Kyle Busch
07 Kurt Busch
08 Ryan Newman
09 Matt Kenseth
10 Jeff Burton
MoV: +0,888 -
Totya000 #9311 Itt lehet csak látni, hogy Junior mennyire hasonlít rá. Ezt a képet még én sem láttam, azt hiszem. -
#9310 ...soha bajusz nélkül:S Jóóóóvan Totya tuuuudom:) -
#9309 Mindig Earnhardt fannak tartottam magam,de ezt a képet még sose láttam!!!
Láttam már Gordont és Jarrettet bajusszal,de Dale Earnhardt-ot soha!
-
#9308 alacool -
Totya000 #9307 #4-es hozzászólásban olvashattad, de hagyjuk. A lényeg, hogy most már rögződött, talán. -
#9306 de azt nem olvas6am mi lesz a magyar címe... -
Totya000 #9305 Egyébként tényleg érdekes dolog, mert a cél az, hogy beüljenek az emberek a filmre. Ehhez egyértelmű, könnyen megjegyezhető, magyar cím kell az átlagembernek. Ez nem is vitás, de a Taplógáz (és még sok más is) egy kicsit erős lett. :-)
A NASCAR helyében én ebbe is beleszólnék. Különösen azért, mert a film nem titkolt és fő célja a nemzetközi drukkerek begyűjtése. Kijöttek a Teletankos kicsi kocsival, a Verdákkal és most Ricky Bobby támad. Ezen kívül még készül egy Earnhardt dokumentumfilm is és még ki tudja, hogy mi. Ez mind-mind a mexikói és kanadai terjeszkedéssel, Montoya-val, a CASCAR-ral, stb.-vel együtt egy óriási fegyver a nemzetközi piacon, melynek eredményét úgy 5-10 év múlva láthatjuk majd.
Már itt van a film nálam másfél hónapja, de nem tudtam rászánni magam. Talán majd ma. -
Dougie #9304 a filmcímek magyarra fordításáról egy külön esszét lehetne írni...
pár éve olvastamn egy több oldalas tanulmányt erről és a tendencia azóta csak folytatódik/erősödik... -
#9303 hát sajnos ezvan, ez is egy hungarikum, jó magyar szókás. -
Totya000 #9302 Egyébként meg jellemző a magyar filmcím fordításokra az ilyen. Miért nem lehetett egyszerűen Ricky Bobby balladája? Az rendben van, hogy a Talladegát nem tudjuk hová tenni, de a Ricky Bobby-val mi volt a gond? A magyar néző még be sem ült a moziba, de a cím alapján és azzal az infóval, hogy egy NASCAR-os film, máris előítélettel készül rá a filmre.
Szeretjük a neveket tartalmazó filmcímeket elbutítani:
Most ez jut eszembe hirtelen:
Turner & Hooch - Egyik kopó, másik eb (gratulálok!)
:-D -
Totya000 #9301 Itt már olvashattad egy hónapja, kb. Még a kedvencek közé is betetted a topikot, állítólag. :-) -
#9300 előzetesek alapján Ricky Bobbyra illik a tapló :)