NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
Downhill!!
hát Stewartékkal való kapcsolat rejtély, mégcsak nem is ugyanazon konstruktör versenygépével mentek... ez tényleg jókérdés.
A Reklám a következõ volt: megérkezett verseny végén kiszállt a kocsiból és interjút készítettek vele, elöször csak egy sapka volt a fején kis Havoline-os logoval, aztán nagyobb logo, a végén meg egy világítós fényjátékkal ellátott nagy Havoline-os tábla. Az nagyon durva volt, nincs meg valakinek? Nagyon tetszett nekem. Birtam ezt a palit kár hogy vissza vonult.
Downhill!!
Stewart Cup pontversenyein elért átlaga 14 indulás után Doverben 6,00. (2 gyõzelem, 0 pole, 11 top10), míg Rudd-é 13,93. (4 gyõzelem, 4 pole, 26 top 10). Rudd mellett szól az 55 eddigi verseny a pályán, ezért kiváncsi vagyok, hogy mire megy majd egy "top autóban"?
Rudd szeptemberben lesz 50 éves és a múlt héten például a Mid-Ohio-i pályán tesztelt a Grand American Rolex Sports Car Series-ben, szóval nem a bábszínházból vagy a nyugdíjas bálról kell berángatni. Jó választás erre a pályára és aki tud valamilyen szponzori vagy egyéb üzleti összefonódást Rudd és Stewarték között, kérem, ossza meg velem! :-)
MoV összetettet tudsz már mondani most?
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Downhill!!
ATLANTA -- Tony Stewart said on Wednesday that he'll likely drive only until the first caution in Sunday's Neighborhood Excellence 400, then hand off to back-up driver Ricky Rudd.
Stewart said during a sponsor appearance at an Atlanta-area Home Depot that he would run, "probably until the first caution and then we have Ricky Rudd lined up."
1.carti19 : 11 pont (1. és 2. eltalálása + 3 top10) (az elõzõ hetit is Te nyerted, jó formában vagy! Grat.!!)
2.Jeff Gordon : 10 pont
3.Dietrich/Nicko & STF0131 : 8-8 pont
5.dodgecharger, Dougie, MrSpock, TSanyi & Zetterberg/McCants : 6-6-6-6-6 pont
10.ChevyG, Laffite, robotnyk & Tihy : 5-5-5-5 pont
14.spedway, TheDreamingTree & Totya : 4-4-4 pont
17.gordon 24 : 3 pont
18.Dinsdale, Minstrel, p3t33 & Redvin : nem tippeltek
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Downhill!!
A kép tetszik? #7183
Downhill!!
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Ja, meg egy kis játék, ha valaki unatkozna:
NASAR játék
Bocs, de angolul van...
Igazából ha a hátsó szárny nem ilyen lenne jól nézne ki, de a mostani gépek sokkal szebbek!!!!!!!!!!!!!
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
próbáljatok meg ti is belépni!
tuti h jo a név és jelszó!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
(csak gondoltam szólok)
(ja, és van benne egy fight club felirat) csak ez a 20 pixeles magasság nem túl sok...

Johnson ha meg tudja elõzni hamarabb Edwardsot szerintem nyert volna..
De sebaj a második hely igy is megvan. Grat Kahne-nak.
A melóhelyen az egész napot végig aludtam, de megérte jó verseny volt..<#idiota>#idiota>
Downhill!!
Tervezni sem lehetett volna jobban ezt,hogy így besoroljanak egymás után szinte a végére.Ha legalább az egyikük top 15-ös még..
Majd next week!
Go Jeff Go!!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC