NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
nahát tényleg én is most vettem észre. akkor csatlakozok Péter kollegámhoz😊 Sok boldogságot!!<#taps><#taps>

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#taps><#integet2>

Downhill!!

Jeff Gordon
igen, tényleg rendkivüli ember volt😊 dehát ezvan. Egyébként szerintem NASCARban nem nagyon lehet utálni egy versenyzöt se, legalábbis én senkit se utálok. csak Stewart nem szimpi annyira, de ettöl még nagyszerü versenyzö, nemhiába. NASCARt 2x véletlenül megnyerni nem lehet, söt még 1x sem. Aki már bajnok lesz az tényleg tud valamit. a többiek is, de bennük nincs meg az a plussz hogy végsö gyözelmet megszerezzék, legalábbis szerintem:S

Jeff Gordon
én is örülök neki, Stewartot annyira nem kedvelem. hát ebben igazad van Rudd már nyert 4x szoval a pálya nem ismeretlen neki😊
hát Stewartékkal való kapcsolat rejtély, mégcsak nem is ugyanazon konstruktör versenygépével mentek... ez tényleg jókérdés.

gordon 24
Emlékeztek arra a reklámra amikor még a 28-as Havoline-os autóban versenyzett.
A Reklám a következõ volt: megérkezett verseny végén kiszállt a kocsiból és interjút készítettek vele, elöször csak egy sapka volt a fején kis Havoline-os logoval, aztán nagyobb logo, a végén meg egy világítós fényjátékkal ellátott nagy Havoline-os tábla. Az nagyon durva volt, nincs meg valakinek? Nagyon tetszett nekem. Birtam ezt a palit kár hogy vissza vonult.

Downhill!!

A többi adatot holnap dobja ki a gép. :-)

Ezek az események verseny közben mindig külön izgalmasak, fõleg egy rövid pályán, ahol nincs sok idõ a vezetõcserére. Jó lesz Rudd-ot újra a pályán látni és Stewart is megkapja a pontokat.

Stewart Cup pontversenyein elért átlaga 14 indulás után Doverben 6,00. (2 gyõzelem, 0 pole, 11 top10), míg Rudd-é 13,93. (4 gyõzelem, 4 pole, 26 top 10). Rudd mellett szól az 55 eddigi verseny a pályán, ezért kiváncsi vagyok, hogy mire megy majd egy "top autóban"?

Rudd szeptemberben lesz 50 éves és a múlt héten például a Mid-Ohio-i pályán tesztelt a Grand American Rolex Sports Car Series-ben, szóval nem a bábszínházból vagy a nyugdíjas bálról kell berángatni. Jó választás erre a pályára és aki tud valamilyen szponzori vagy egyéb üzleti összefonódást Rudd és Stewarték között, kérem, ossza meg velem! :-)

gordon 24
Ja akkor a Rudd szerez a Stewartnak pontokat. Igy már érthetõbb, köszi.

Downhill!!

robotnyk
nem, Stewart indul el, és az elsõ sárgánál cserélnének
Thanks! 😊
MoV összetettet tudsz már mondani most?

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

gordon 24
Jól értem? Mondjuk nem tudok angolul. Stewart megsérült és helyette Rudd fog menni a Home Depotos 20-as autóval?

Downhill!!

robotnyk
Stewart will likely drive until first caution Sunday

ATLANTA -- Tony Stewart said on Wednesday that he'll likely drive only until the first caution in Sunday's Neighborhood Excellence 400, then hand off to back-up driver Ricky Rudd.

Stewart said during a sponsor appearance at an Atlanta-area Home Depot that he would run, "probably until the first caution and then we have Ricky Rudd lined up."
A 12. verseny top 10 tipperedményei :

1.carti19 : 11 pont (1. és 2. eltalálása + 3 top10) (az elõzõ hetit is Te nyerted, jó formában vagy! Grat.!!)
2.Jeff Gordon : 10 pont
3.Dietrich/Nicko & STF0131 : 8-8 pont
5.dodgecharger, Dougie, MrSpock, TSanyi & Zetterberg/McCants : 6-6-6-6-6 pont
10.ChevyG, Laffite, robotnyk & Tihy : 5-5-5-5 pont
14.spedway, TheDreamingTree & Totya : 4-4-4 pont
17.gordon 24 : 3 pont
18.Dinsdale, Minstrel, p3t33 & Redvin : nem tippeltek

gordon 24
Ez mind szép, de ettõl fuggetlenûl nagyon csúnyák.

Szerinted?

Downhill!!

Tihy
Fõ szempont a biztonság a COT bevezetésénél, szélesebb és magasabb is mint a mostani autók. A másik, a költségcsökkentés, univerzálisabb a kaszni, így a különbözõ pályatípusokra nem kell majd annyi fajtát használni mint most. A kocsi mögött a légáramlatok is "simábbak", nem annyira örvénylik a levegõ, így a mögötte haladó autónak kevésbé rontja le a menettulajdonságait (aero push kisebb), ezáltal könnyebb lesz elõzni és több side-by-side küzdelmet várnak.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Nagyon sok a különbség! Mondjuk a képen (Jhonson,Earnhardt.jr) két szuperspedway kaszni van. Daytonai kép, a sima speedway kaszni is más egy kicsit, de azok között már nem sok különbség van.

Downhill!!

ChevyG
elég bénaán néznek ki az ujak (caroftomorrow ha jol tom) de lényegesen különbözik a szoknyájuk is, nézzétek meg!
gordon 24
"Elvileg tökugyanaz a kaszni, csak a festés más" erre irtam. De nem akarok magyarázni.

A kép tetszik? #7183

Downhill!!

TheDreamingTree
Nekem nem kell magyarázni a dolgot... <#nevetes1>

gordon 24
Igen a mostani gépek sokkal szebbek, De mondjuk jó lenne látni egyet teljes pompájában.(fényezés,sponzorok stb.)

Downhill!!

Jeff Gordon
abszolut egyetértek, nekem is jobban tetszenek a mostaniak, föleg a Monte Carlo-k😉

gordon 24
Azért van nagyon sok különbség:

Downhill!!

Nekem az autó kisebbnek tûnt, így a kép alapján. És a hátsó szárny tényleg nem illik ebben a formában ezekhez az autókhoz.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

TheDreamingTree
Hát egy 'C' betû szépen kimaradt...

TheDreamingTree
Azt hiszem, az egységesités, a költségcsökkentés is benne van a dologban. Elvileg tökugyanaz a kaszni, csak a festés más.

Ja, meg egy kis játék, ha valaki unatkozna:
NASAR játék

Bocs, de angolul van...

gordon 24
Igazából én sem tudom, de valami sebesség csökkentés a cél ha jól értettem.
Igazából ha a hátsó szárny nem ilyen lenne jól nézne ki, de a mostani gépek sokkal szebbek!!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

Hát ez tényleg tróger.... Nem értem ezek a kasztnik miért is jobbak a jelenlegieknél????

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Fuj!!!! Ezt hosszú idõ lesz megszokni, nagyon csúnyák! Az a hátsó szpoiler egyszerûen undoritó.

Downhill!!

Köszi, hiba javítva. Már biztosan azt is kitaláltad, hogy miért volt ott hiba? :-)

ChevyG work
huhhh, most már jo<#wink>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
engem nem enged be az espn!!!

próbáljatok meg ti is belépni!

tuti h jo a név és jelszó!!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

a P15 és P16-os cella képletei nem helyesek...
(csak gondoltam szólok)

csak keresem a legmegfelelõbbet

ChevyG work
nem tom mi van Doug-al de 2naponta változtatja logoját😄

Jeff Gordon
😄😄
lol😊

egy szappan-t 😊

(ja, és van benne egy fight club felirat) csak ez a 20 pixeles magasság nem túl sok...

TheDreamingTree
Hát nézhetem, amig akarom, de akkor sem látom, mit ábrázol nevednél a kis kép...

gordon 24
<#puszi>

Downhill!!

ChevyG
legyen igazad!
van egy olyan érzésem, hogy mostantól Edwards és Biffle is jól fognak menni, és simán bent lesznek a chase-be...

gordon 24
Gordonka megint leírta a verdát sajna (na jó nem az õ hibája volt)
Johnson ha meg tudja elõzni hamarabb Edwardsot szerintem nyert volna..
De sebaj a második hely igy is megvan. Grat Kahne-nak.
A melóhelyen az egész napot végig aludtam, de megérte jó verseny volt..<#idiota>

Downhill!!

MrSpock
Visszaestem a 4. helyre.Köszönhetõen a varázslatos Hendrick's teamnek.
Tervezni sem lehetett volna jobban ezt,hogy így besoroljanak egymás után szinte a végére.Ha legalább az egyikük top 15-ös még..
Majd next week!

Go Jeff Go!!!!

STF's 21st Century Racing 784 pontja se rossz (eltalálta az 1. a 2. meg a 3. számú versenyzõt is...)

Laffite
ESPN játékban varázslatos 352 pont...!!! Újabb negatív rekordot döntöttem, hála a Busch család jelentõs részének és nem utolsó sorban Tony bácsinak, õk így hárman gigantikus 132 pontot kaszáltak hétvégén... 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

ChevyG work
szép verda!

robotnyk
espnt még vezetem, de elég necces, sajtosrud jön fel mint a bükki büdösvíz :p
az elsõ 4 36 ponton belül van, izgibb mint a bajnokság :p