NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb esélye ismét neki van,nemtudom,de itt annyira jólmennek a Hendrickesek,fõleg Jimmie.
Biztosan jó kis verseny lesz,de sajnos nemfogom látni,élõben,a szexcsatorna miatt.Igaz elõtt lesz az Indy 500 azt talán.
Go Jeff Go!
Go Jeff Go!!!!
de egy idõ után az lesz a valószinûtlenebb, hogy folytatódik a sorozata itt...
Coca-Cola 600 | Lowe's Motor Speedway
01 Greg Biffle
02 Carl Edwards
03 Jimmie Johnson
04 Tony Stewart
05 Ryan Newman
06 Bobby Labonte
07 Denny Hamlin
08 Matt Kenseth
09 Jeff Gordon
10 Mark Martin
margin: 1,111
1. Johnson
2. Kahne
3. Harvick
4. Jeff Gordon
5. Biffle
6. Edwards
7. Kurt Busch
8. Newman
9. Kyle Busch
10. Vickers
MOV: 0,987
1.J.Johnson
2.K.Kahne
3.J.Gordon
4.K.Harvick
5.J.Mayfield
6.J.Burton
7.K.Busch
8.D.Hamlin
9.Ky.Busch
10.B.Vickers
mov: 1.528
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
remélem azért tetszik 😊
The only speedometer is in your head.
Coca-Cola 600
1. Dale Junior
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Kasey Kahne
5. Tony Stewart
6. Scott Riggs
7. Mark Martin
8. Kurt Busch
9. Matt Kenseth
10.Kyle Busch
MoV: 0,231 s
1.Jimmie Jhonson
2.Jeff Gordon
3.Ryan Newman
4.Tony Stewart
5.Kasey Kahne
6.Kyle Busch
7.Elliott Sadler
8.Dale Earnhardt Jr.
9.Matt Kenseth.
10 Jeremy Mayfield
Mov: 1,100 sec
Downhill!!
01 Jimmie Johnson
02 Jeff Gordon
03 Matt Kenseth
04 Greg Biffle
05 Danny Hamlin
06 Tony Stewart
07 JJ Yeley
08 Kasey Kahne
09 Kevin Harvick
10 Scott Riggs
MoV: +1,550
Eléggé elvolt mindenki foglalva a napokban úgynézem.
Következõ állomás Charlotte, Coca-Cola 600!
"Hazai" sikert várok!
Jimmie Johnson gyõzelmét természetesen.Bár nembánnám ha végre Jeff Gordon is megszerezné idei elsõhelyét.
Go Jeff Go!!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
vagy a köveztekõ extra is a lejárati határidõ elõtt kb. fél nappal lesz meghirdetve?
Downhill!!
Nem vagyok egy szõrszálhasogató típus, de most gondban vagyok. :-)
Downhill!!
Downhill!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Gondoltam beírom én is elsõnek,de mivel elfogult vagyok..:-)
Ilyenkor mindig nyer,de jólenne ha az évvégén is sikerülne neki,ha esetleg Jeff elszállna.
Go Jeff Go!!!!
Johson nyert, Harvick, és Gordon elött.(elsõt és a harmadikat eltaláltam<#nevetes1>#nevetes1>)
Király verseny volt....
Downhill!!
elég szép volt..
Érdekes volt az hogy amikor Riggs megpördült nem intették be a sárgát, valakinek tipp miért nem? Pit kiállás lehet az oka?
Downhill!!
1.Kenseth
2.Jeff Gordon
3.Jimmie Johnson
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
1. Jeff Gordon
2. Kasey Kahne
3. Jimmie Johnson
Köszi a szótárat legalabb még egy lépéssel közelebb vagyok a NASCAR-hoz.
Downhill!!
1. Carl Edwards
2. Jimmie Johnson
3. Kyle Busch
Bullring : „kör alakú hely a bikaviadalok rendezésére”. Minden ¾ mérföld alatti short track elnevezése.
Chicken-Bone Alley : „csirkecsont-sor”. A kifejezés akkora nyúlik vissza, amikor még a felsõbb sorokban ülõ nézõk a lerágott csirkecsontokat és az üres sörös dobozokat elõre dobták a kerítéshez. Sajnos, nem mindegyik szállt el odáig, így közülük jó néhány az alsó pár sorban ülõn landolt. Az elsõ és második sor ezért kapta ezt a gúnynevet. (Ma már bármilyen tárgy eldobálása a pályáról való kivezetéshez és börtönhöz vezet általában.)
Donut : "fánk". A fekete karika, amelyet az autó oldalán láthatunk a rajtszám környékén, miután egy másik kocsi oldalával érintkezik és annak gumija ott hagyja ezt a nyomot. A gyõztes versenyzõ gumi füstölése során is keletkezhet hasonló alakzat az autón.
Hauling the Mail : "kivitted a levelet." Ezt a jelzõt a nagyon gyors versenyzõk kapták, fõleg a kvalifikáció után. 2000. környékén volt divatos a használata.
Humpy's House : a Charlotte Motor Speedway (ma Lowe's Motor Speedway) egyik elnevezése. H.A. 'Humpy' Wheeler, verseny promoter, valamint a pálya elnöke és vezérigazgatója után, akinek a versenyek elõtti mulatságai és vendégszeretõ szolgáltatásai mára legendássá váltak.
Marbles : „golyók”. Gumidarabok, amelyek a külsõ fal mellett halmozódnak fel a verseny alatt. Az autók szó szerint lerágják az anyagot a gumiról és szétköpködik a fal mellett vagy az elsõ pár sorban ülõ nézõk közé.
Rookie Stripe : „újonc csík”. Így nevezik a sárga csíkot, amit az újonc versenyzõ autójának hátuljára ragasztanak, hogy jelezzen azzal a többieknek
Sandbagging : „megtévesztés”. Az a jelenség, amikor az autót nem vezetik olyan gyorsan, mint amire az képes lenne. Ha egy csapat „megtéveszt”, akkor gyorsabban megy a versenyen, mint amit az edzésidejébõl vagy a kvalifikációjából következtetni lehetett volna. (szerintem ez is régebbi dolog inkább.)
Scuffs : „kopott”. A használt gumik elnevezése. A felirat már kopott rajtuk. Ezekbe a kerekekbe beletesznek 1-2 kört a pályán, majd leszedik és félrerakják õket. Késõbb lehûlnek és megkeményedik a felületük. Miután visszarakják a kocsira, az kissé máshogy viselkedik a pályán. Gyakran a kvalifikációk alatt gyártanak „scruffs”-okat.
Stickers : „címkés”. A „Scuffs” ellentéte. Az új kerekeket nevezik így, amelyeken még látszik a gyártó felirata.
Tars : így mondják a „tires”-t NASCAR-országban. Randy Lajoie: „I Need New Tars.”
Back Out : A láb levétele a gázpedálról, de fék nincs.
Bow Tie : „csokornyakkendõ”. A Chevrolet egyik beceneve a lógójának alakjából.
Darlington Stripe(s) : „Darlington-i csík(ok)”. Az autó jobb oldalával rajzolt vonalak a pálya külsõ falára.
Dirty Air : „mocskos levegõ”. Az elõl lévõ autó által használt és hátrahagyott levegõ.
Fill the Mirrors : „kitölti a tükröket”. Valakit már nagyon fenyeget egy másik autó hátulról, akkor annak alakja kitölti a visszapillantó tükreit.
Hammer Down : „lekalapál”. „Pedal to the Metal”, vagyis teljes gáz. (Full Throttle). „Dropped the Hammer”: „rádobta a kalapácsot” (a gázpedálra).
Lapped Traffic : „lekörözött forgalom”. A lekörözött autók alkotta csoport a vezetõ körben lévõk elõtt. (Ken Schrader, Kyle Petty és Brent Sherman tartózkodási helye)
Power Plant : „erõmû”. A motort hívhatják így.
Roundy Round : NASCAR szleng az ovál pályára.
Running Light : Kevés üzemanyaggal való versenyzés vagy kvalifikáció a minél nagyobb sebesség érdekében.
Shakedown : „bejáratás”. Az elsõ teszt egy új autóval vagy motorral.
„That’s Racin’” : „Dale Earnhardt mondogatta gyakran, amikor valaki agresszívan versenyzett, technikai problémája volt vagy balesetet szenvedett. (szóval mindig:-D)
1.Kenseth
2.Biffle
3.McMurray
Csak úgy versenyen kívül,valószínúsitve,hogy ki lesz ott.
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Kahne
Szerintem tippeljetek te is így.Ugye bizonytalan ki jut be a végére,és igy csak a szórakozás kedvéért.
Go Jeff Go!!!!