NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a verseny elvileg stream-en menni fog, szóval láthatja bárki, vagy ha ez titkos információ akkor bocs - akkor nem szóltam semmit

MrSpock
Én speciel mindig úgyvagyok vele,hogy nemnyer,most nemfog..és mégis.:-)
A legtöbb esélye ismét neki van,nemtudom,de itt annyira jólmennek a Hendrickesek,fõleg Jimmie.
Biztosan jó kis verseny lesz,de sajnos nemfogom látni,élõben,a szexcsatorna miatt.Igaz elõtt lesz az Indy 500 azt talán.
Go Jeff Go!

Go Jeff Go!!!!

persze mindig nem nyerhet Johnson, de most azért még nyerhet...
de egy idõ után az lesz a valószinûtlenebb, hogy folytatódik a sorozata itt...

Johnson nem nyerhet itt mindig...

Coca-Cola 600 | Lowe's Motor Speedway

01 Greg Biffle
02 Carl Edwards
03 Jimmie Johnson
04 Tony Stewart
05 Ryan Newman
06 Bobby Labonte
07 Denny Hamlin
08 Matt Kenseth
09 Jeff Gordon
10 Mark Martin
margin: 1,111

Coca-Cola 600

1. Johnson
2. Kahne
3. Harvick
4. Jeff Gordon
5. Biffle
6. Edwards
7. Kurt Busch
8. Newman
9. Kyle Busch
10. Vickers

MOV: 0,987

MrSpock
1.J.Johnson
2.K.Kahne
3.J.Gordon
4.K.Harvick
5.J.Mayfield
6.J.Burton
7.K.Busch
8.D.Hamlin
9.Ky.Busch
10.B.Vickers

mov: 1.528

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Igen ! Ez valóban nem rossz! 1,2 a legjobb versenyzõ!! Bárcsak még mindig ez lenne az állás.

Downhill!!

Jeff Gordon
gondoltam megosztom veletek! 😊

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
szóval 8éve a Sztár Sportban volt egy olyan cikk hogy a Világ 50 leggazdagabb sportolója. még megvolt az újság és beszkenneltem a cikket és kivágtam belõle a lényeget, íme:

remélem azért tetszik 😊

Jeff Gordon
néma csend és hulla szag, de ennek most véget vetünk. Találtam nektek 1999es Sztár Sport cikket. Remélem azért annyira nem rossz 😊

TheDreamingTree
Na azért az már sok lenne a jóból a Lowe's-nek 😊

Coca-Cola 600

1. Dale Junior
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Kasey Kahne
5. Tony Stewart
6. Scott Riggs
7. Mark Martin
8. Kurt Busch
9. Matt Kenseth
10.Kyle Busch

MoV: 0,231 s

gordon 24
Poca Cola 600:

1.Jimmie Jhonson
2.Jeff Gordon
3.Ryan Newman
4.Tony Stewart
5.Kasey Kahne
6.Kyle Busch
7.Elliott Sadler
8.Dale Earnhardt Jr.
9.Matt Kenseth.
10 Jeremy Mayfield

Mov: 1,100 sec

Downhill!!

Jeff Gordon
SCOTT RIGGS várhatja elsö helyrõl a zöld zászlót, mellöle (Totya örömére) Mayfield indulhat.

robotnyk

01 Jimmie Johnson
02 Jeff Gordon
03 Matt Kenseth
04 Greg Biffle
05 Danny Hamlin
06 Tony Stewart
07 JJ Yeley
08 Kasey Kahne
09 Kevin Harvick
10 Scott Riggs

MoV: +1,550
Jeff Gordon
pontosan. elmúlt 2versenyen(egyik All-Star Challenge) elég jól ment a két Hendrickes élmenõnek!😊

gordon 24
Én sem! De egy Johnson Gordon is bõven jó.

Downhill!!

MrSpock
Lassan közeleg a hétvége,kicsit felpezsdül az élet megint.
Eléggé elvolt mindenki foglalva a napokban úgynézem.
Következõ állomás Charlotte, Coca-Cola 600!
"Hazai" sikert várok!
Jimmie Johnson gyõzelmét természetesen.Bár nembánnám ha végre Jeff Gordon is megszerezné idei elsõhelyét.

Go Jeff Go!!!!

ChevyG work
- - - = = = káosz-kapitány átvette a hajókormányt = = = - - -

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

tök mindegy, mert nem mindenki tippelt, így érvénytelen az egész, nem?
vagy a köveztekõ extra is a lejárati határidõ elõtt kb. fél nappal lesz meghirdetve?

gordon 24
Ez igaz!! Nekem jobb lenne a top 3,mert ugy az 1,3-dikat is eltaláltam, de ha ugy döntesz(ötök) lehet segment is ugy mondjuk egyet sem találok el, de sebaj. Nekem mindegy...

Downhill!!

Az mellékes, hogy nekem mi tetszik. A gondom most az, hogy hol odaírta a tippelõ hogy "top3", hol nem. Az én javaslatom a szegment-gyõztesek megtippelése volt, mert ez lett volna a különlegesség most, hiszen a végeredményre lehet tippelgetni egész évben.

Nem vagyok egy szõrszálhasogató típus, de most gondban vagyok. :-)

gordon 24
Igen!! Azt nehéz lett volna eltalálni, hiszen 40,30,20 körös azért mind a hármat megtippelni elég bátor dolog. Mondjuk ha neked ugy jobban tetszik szedd szét a topp 3-makat és legyen az a 3 segment.

Downhill!!

Így már érthetõ: nehéz lett volna. :-)

gordon 24
Az nehéz lett volna!! Igy a végeredményt nézd (Nextel All Star Challange végeredményét)

Downhill!!

Zavaros az ügy, mert a három segment gyõztesét kellett volna megtippelni, de itt top3 tippeket látok. ezen még el kell gondolkoznom... :-D

ChevyG work
jo, akko nincs baj<#wink>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
7034.... Igen.

Downhill!!

ChevyG work
a tipp az extra volt ugye?

MrSpock
Gratula Jimminek!
Gondoltam beírom én is elsõnek,de mivel elfogult vagyok..:-)
Ilyenkor mindig nyer,de jólenne ha az évvégén is sikerülne neki,ha esetleg Jeff elszállna.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Azért a Kahne vs Martin sem volt roszz!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
Stewart és Kenseth szépen összejöttek, hmm ilyet a versenyeken is csinálhatnak 😊

Jeff Gordon
GRAT!<#worship> neked is és Gordonnak is 😊

gordon 24
Na ezen a versenyen még a Kyle Petty is top 10-es lett!!!<#nevetes1>

Johson nyert, Harvick, és Gordon elött.(elsõt és a harmadikat eltaláltam<#nevetes1>)

Király verseny volt....

Downhill!!

gordon 24
A Kahne szépen leamortizálta a fél mezõnyt!!!! Gordon fu kb 3cm-mullótt.
elég szép volt..

Érdekes volt az hogy amikor Riggs megpördült nem intették be a sárgát, valakinek tipp miért nem? Pit kiállás lehet az oka?

Downhill!!

All-star challenge:

1.Kenseth
2.Jeff Gordon
3.Jimmie Johnson

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Jeff Gordon
All-star chellenge top 3
1. Jeff Gordon
2. Kasey Kahne
3. Jimmie Johnson

gordon 24
Lapped Traffic : „lekörözött forgalom”. A lekörözött autók alkotta csoport a vezetõ körben lévõk elõtt. (Ken Schrader, Kyle Petty és Brent Sherman tartózkodási helye)<#nevetes1><#nevetes1>( ezen beszartam!!!!)<#nevetes1>

Köszi a szótárat legalabb még egy lépéssel közelebb vagyok a NASCAR-hoz.

Downhill!!

All-Star Challenge Top 3 tippem:
1. Carl Edwards
2. Jimmie Johnson
3. Kyle Busch

Akkor egy kis NASCAR-magyar szótár:

Bullring : „kör alakú hely a bikaviadalok rendezésére”. Minden ¾ mérföld alatti short track elnevezése.

Chicken-Bone Alley : „csirkecsont-sor”. A kifejezés akkora nyúlik vissza, amikor még a felsõbb sorokban ülõ nézõk a lerágott csirkecsontokat és az üres sörös dobozokat elõre dobták a kerítéshez. Sajnos, nem mindegyik szállt el odáig, így közülük jó néhány az alsó pár sorban ülõn landolt. Az elsõ és második sor ezért kapta ezt a gúnynevet. (Ma már bármilyen tárgy eldobálása a pályáról való kivezetéshez és börtönhöz vezet általában.)

Donut : "fánk". A fekete karika, amelyet az autó oldalán láthatunk a rajtszám környékén, miután egy másik kocsi oldalával érintkezik és annak gumija ott hagyja ezt a nyomot. A gyõztes versenyzõ gumi füstölése során is keletkezhet hasonló alakzat az autón.

Hauling the Mail : "kivitted a levelet." Ezt a jelzõt a nagyon gyors versenyzõk kapták, fõleg a kvalifikáció után. 2000. környékén volt divatos a használata.

Humpy's House : a Charlotte Motor Speedway (ma Lowe's Motor Speedway) egyik elnevezése. H.A. 'Humpy' Wheeler, verseny promoter, valamint a pálya elnöke és vezérigazgatója után, akinek a versenyek elõtti mulatságai és vendégszeretõ szolgáltatásai mára legendássá váltak.

Marbles : „golyók”. Gumidarabok, amelyek a külsõ fal mellett halmozódnak fel a verseny alatt. Az autók szó szerint lerágják az anyagot a gumiról és szétköpködik a fal mellett vagy az elsõ pár sorban ülõ nézõk közé.

Rookie Stripe : „újonc csík”. Így nevezik a sárga csíkot, amit az újonc versenyzõ autójának hátuljára ragasztanak, hogy jelezzen azzal a többieknek

Sandbagging : „megtévesztés”. Az a jelenség, amikor az autót nem vezetik olyan gyorsan, mint amire az képes lenne. Ha egy csapat „megtéveszt”, akkor gyorsabban megy a versenyen, mint amit az edzésidejébõl vagy a kvalifikációjából következtetni lehetett volna. (szerintem ez is régebbi dolog inkább.)

Scuffs : „kopott”. A használt gumik elnevezése. A felirat már kopott rajtuk. Ezekbe a kerekekbe beletesznek 1-2 kört a pályán, majd leszedik és félrerakják õket. Késõbb lehûlnek és megkeményedik a felületük. Miután visszarakják a kocsira, az kissé máshogy viselkedik a pályán. Gyakran a kvalifikációk alatt gyártanak „scruffs”-okat.

Stickers : „címkés”. A „Scuffs” ellentéte. Az új kerekeket nevezik így, amelyeken még látszik a gyártó felirata.

Tars : így mondják a „tires”-t NASCAR-országban. Randy Lajoie: „I Need New Tars.”

Back Out : A láb levétele a gázpedálról, de fék nincs.

Bow Tie : „csokornyakkendõ”. A Chevrolet egyik beceneve a lógójának alakjából.

Darlington Stripe(s) : „Darlington-i csík(ok)”. Az autó jobb oldalával rajzolt vonalak a pálya külsõ falára.

Dirty Air : „mocskos levegõ”. Az elõl lévõ autó által használt és hátrahagyott levegõ.

Fill the Mirrors : „kitölti a tükröket”. Valakit már nagyon fenyeget egy másik autó hátulról, akkor annak alakja kitölti a visszapillantó tükreit.

Hammer Down : „lekalapál”. „Pedal to the Metal”, vagyis teljes gáz. (Full Throttle). „Dropped the Hammer”: „rádobta a kalapácsot” (a gázpedálra).

Lapped Traffic : „lekörözött forgalom”. A lekörözött autók alkotta csoport a vezetõ körben lévõk elõtt. (Ken Schrader, Kyle Petty és Brent Sherman tartózkodási helye)

Power Plant : „erõmû”. A motort hívhatják így.

Roundy Round : NASCAR szleng az ovál pályára.

Running Light : Kevés üzemanyaggal való versenyzés vagy kvalifikáció a minél nagyobb sebesség érdekében.

Shakedown : „bejáratás”. Az elsõ teszt egy új autóval vagy motorral.

„That’s Racin’” : „Dale Earnhardt mondogatta gyakran, amikor valaki agresszívan versenyzett, technikai problémája volt vagy balesetet szenvedett. (szóval mindig:-D)

All-Star:
1.Kenseth
2.Biffle
3.McMurray

gordon 24
Oké!! Tipp: All-star chellenge top 3

1 J.Johnson
2 T.Stewart
3 J.Gordon

Downhill!!

MrSpock
Top 3 tippem az All-Star-ra.
Csak úgy versenyen kívül,valószínúsitve,hogy ki lesz ott.
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Kahne
Szerintem tippeljetek te is így.Ugye bizonytalan ki jut be a végére,és igy csak a szórakozás kedvéért.

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
de amúgy nem haragszom, csak úgy mondom, eddig általában a nascar.com lõtte le a poént 😊
robotnyk
de a pit crew challenge kurvára mellékes
A HNR-be is van egy 51-es és annak még a szponzora is passzol a "Mint a villám"-hoz 😊)))

Ez is igaz. A kvalifikáció és a Pit Crew Challenge is késõbb lesz nézhetõ, reményeim szerint, de az eredményeket már lehet tudni a fórumból. :-)

ChevyG
<#csodalk><#conf>
robotnyk
igaz, csak truck néha soká kerül fel, ráadásul ezt élõben sem igen látja senki
A végén még kiderul hogy Kyle-al rokonlelkek vagyunk 😊))))

gordon 24
Aha értem!!! Ezt nem nagyon lehet összehozni mert a chellenge-re való tippet nem tudod meghozni addig míg nem derül ki az open végeredménye és a közönségszavazás.Szerintem ezt igy nem nagyon lehet megoldani.

Downhill!!