17903
  • Jeff Gordon
    sziá!
  • ChevyG work
    Nascar->NASCAR
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • ChevyG work
    és külön meg kell emliteni, hogy 2(-3) autója van csak! nem úgy mint Roush-éknak!
  • Tihy
    nem :) (de szerintem ez csak provokatív kérdés volt :)
    az első ilyet, valószínűleg Jack Roushnak hívják majd :)
  • robotnyk
    hát 3 különböző QBvel már sikerült neki a Super Bowl.
    de nem hiszem hogy Hamlin idén nyerhetne, még nem tud minden pályán egyformán megbízhatót autózni. talán 2-3 éven belül.
  • Totya000
    Gibbs 2000-ben Bobby Labonte-val lett Cup bajnok, 2002-ben és 2005-ben Stewarttal és idén Hamlin hozhatja el neki a kupát. Van csapattulaj a Cup-ban, aki 10 éven belül bajnok tudott lenni három versenyzővel is?
  • ChevyG work

(érzem, hogy ehhez Doug is hozzá fog szolni:))
  • robotnyk
    érdekes volt az NFLben a Vikings-Redskins meccs. a Redskins head coach ugyebár Joe Gibbs, a Vikings új edzője meg Brad Childress. :p
  • ChevyG work
    az irás sose ment:)
  • Totya000
    Kösz! Csak így tovább. A helyesírásból következtetve ezt fejből írtad. Tudsz Te jó dolgokat, de valamiért eltitkolod őket előlünk. Miért nem írsz be? Nen tudsz témát választani? Infót akarok, sok infót. Mindent tudni szeretnék a NASCAR-ról. Azt szeretném, ha összeállna végre valami a "big picture"-ből. :-)
  • ChevyG work
  • Totya000
    Köszi!

Miután Richard Childress megnyerte az 1986-os bajnokságot Earnhardt-tal, társszponzori szerződést írt alá a GM Goodwrench-csel. Az 1987-es bajnoki cím után az addigi főszponzor, a Wrangler lelépett és a Goodwrench azonnal rácsapott a lehetőségre és főszponzorrá lépett elő. 46 győzelmet és négy bajnoki címet gyűjtött be.

Earnhardt halála után Harvick vitte tovább a GM Goodwrench Chevy-t.
  • ChevyG work
    és mért nem gratulálsz az első "értelmes" hozzászólásomhoz?
  • ChevyG work
    aíghy másodszor elolvasva már én se nagyon
  • Totya000
    Ezt most nem értem. :-)
  • Totya000
    Oké, rendben. Te vagy a topiknyitó és ha neked így tetszik, akkor semmi gond.
  • Totya000
    Én használom a MobiMouse-t, az online szótárat és megküzdök az angol szöveggel, mert érdekel. Eleinte nagyon nehezen ment nekem is, de utána egyre jobban. Ma már csak ritkán használok segítséget. Amennyiben valóban mindennél jobban szereted ezt a sportot, szerintem próbáld meg ezzel a módszerrel Te is.
  • ChevyG work
    mész a HNR-be? Jó már a gép?

(Doug: NASCAR-ral kapcsolatos úgy érzem:P)
  • Tihy
    inkább a HNR jelentkezéseddel foglalkozz :P
  • ChevyG #9239
    1-2 asszem, szal nem olyan rég. az espn-es idén kezdődőtt
  • KimIce
    Amúgy nálatok hány éve megy ez a tippelgetős játék?
  • ChevyG #9237
    eddig a CASCAR vezett?! szerintem inkább ez a szomorú
  • MrSpock
    Ez olyan dolog,hogy ki mennyire tud foglalkozni vele,vagy esetleg mennyire ért angolul.Van aki kevésbé mélyed bele,más meg teljesen.
    Én is nézem a versenyeket amit tudok az ab-n,nagyjából képben vagyok az infokkal.Kicsit tudok angolul, elolvasgatom a riportokat satöbbi.
    Szeretek versenyrőlbeszélni(nék)mitörtént mi volt,esetleg mi lesz.
    Reménykedek,remélem,hogy a versenyzőim jól szerepelnek.
    De azzal nemigen foglalkozom hogy az edzésen az autó hátsó felfüggesztésénél a csavar kicsit kilazult,és ezért az autó nemvolt annyira stabil.Vagy egy muslica bekerült a hűtőbe,és ezért csokkent az autó teljesítménye,melegedett a motor.
    Lényeg maguk a versenyek,versenyzők.Ha technikát akarom elemzni ott a másik szakág..ott más sincs,csak technika,mert azon dől el averseny.
    Ezért egyetértek Gordon24-gyel.Nemkell egyből lecseszni,ha valaki csak ezekhez tud hozzászólni,mert esetleg nemtud anyi időt szentelni a dolognak.
  • gordon 24
    Már annyiszor leirtam miért nem tudok hireket és ilyeneket beirni. Majdnem az összes ilyen angolul van mi a sz@rt csináljak egy angol szöveggel? Ez az egyik linkelgessek képet? Semmi értelme nem a Hsz-ek száma a lényeg. Én két dologról tudok beszélni a NASCAR-ral kapcsolatben. Egyik az hogy mi volt a versenyen mert ezt tudom nézni. A másik pedig a tippjáték végeredménye. sajnos többről nem mivel a verseny is franciául van. Igy azt sem leirni amit ők mondanak. Ugyhogy bakfity. Reménykedéshez meg anyit hogy ha valaki drukkol egy versenyzőnek vagy ilyesmi akkor azt szeretné hogy nyerjen, de mivel nem vagyok jós igy nem tudom biztossan hogy valaki nyerni fog-e vagy mi lesz vele igy az ember kénytelen reménykedni. Mi mást lehet csinálni. Remélem Gordon lesz a Bajnok egy hogy mondod másképp. Azon kivül meg nem értem miért kell mindig kötekedni. Nagyon szeretem ezt a sportot szinte mindennél jobban és hidd el ha tudnék forditanék nektek hireket infókat stb de nem tudok. Ezer bocsánat érte.
  • ChevyG #9234
  • TheDreamingTree
    Ha már Nascar--> NASCAR, akkor Caddilac--> Cadillac és Oldsmobil--> Oldsmobile
  • ChevyG #9232
    a Goodwrench is a General Motorshoz tartozik. Autó alkatrészeket gyárt (természetesen a saját márkáihoz mint pl: Caddilac, Chevrolet, Buick, Oldsmobil, Pontiac stb)

NASCAR tekintetében nem tudom, hogy mit vásárolnak a GM-G-től, de egy ŐS támogató.

87v88től fő szponzor (min1 full time -os kocsit pénzel) a NASCAR Winston cupában (többi ágban nem nétztem utána) Kevin Harvick (Chevy Monte Carlo Goodwrench #29) elött, A Dale Earnhardt Jr. Édesapjának volt a főszponzora (Dale Earnhardt Sr.)
    Az Övé volt a legendes Fekete Hármas Chevy!

Ime pár képz:

• KimIce
    Elnézést na, ezentúl majd írok is, hogy mindenki meg legyen elégedve:)
  • ChevyG #9230
    tudom ki szokott "hajrázni", és "remélni":D:D:D
  • Totya000
    Figyelni kell rá, de a figyelem mértéke nagyban függhet a következő 3-4 tipp sikerességén. :-)

Sajnos a tippjáték összehozta a bandát, de más hozzászólásra nem jut erő sajnos. Maradt a tippjáték elemzése egy-két mondatban, a "hajrá", a "reméljük" és a versenyek leírása három mondatban. Szomorú.

Bánatomban be is linkelek egy hírt:
    A NASCAR átvette az uralmat a CASCAR felett.
  • Dougie
    ja ok, akkor nem kell rá odafigyelni

egyébként a fele banda csak tippelni jár ide, nem véleményt írni vagy valami
    kár
  • Totya000
    Mesélsz nekünk a Goodwrench-ről? Lehet, hogy nem mindenki vágja, hogy miről beszélsz.
  • Totya000
    KimIce az utolsó három versenyre tippelt, ahol az átlagpontok 7,07, 7,75 és 6,86 volt, ami összesen 7,23-as átlagpont az összes tippelő részéről. :-) Átlagosan tippelt. Ja, és sajnos csak tippelgetni jár ide.
  • Dougie
    úgy látom KimIce-ra jövőre oda kell figyelni (2. legjobb átlag...) hmm
  • ChevyG work
    hüjje kapszlok
  • ChevyG work
    ez közvetlen link, de ha fel kellene raknom akkor saját gALÉRIÁBA, ILL A KEP.TAR.HU-RA
  • Totya000
    A top10 játék győzelmei a 26. verseny után :

1.Totya : 5
    2.Carti, Dietrich/Nicko, Laffite & Zetterberg : 3-3-3-3
    6.ChevyG, dodgecharge, gordon 24, robotnyk, Tihy & TSanyi : 2-2-2-2-2-2
    12.Dougie & MrSpock : 1-1
    14.Dinsdale, Jeff Gordon, KimIce, Minstrel, p3t33, Redvin, spedway, STF0131 & TheDreamingTree : még nem nyertek

összesen 31 győzelem (5-ször holtverseny volt az élen)

Átlagos pontok a top10 játékban 26 verseny után :

1.Dietrich/Nicko : 7,04 (24 tipp)
    2.KimIce : 7,00 (3 tipp)
    3.TSanyi : 6,85 (26 tipp)
    4.Laffite & Zetterberg : 6,61 (23-23 tipp)
    6.Carti : 6,50 (26 tipp)
    7.gordon 24 : 6,48 (21 tipp)
    8.Jeff Gordon : 6,25 (24 tipp)
    9.STF0131 : 6,19 (26 tipp)
    10.Totya : 6,12 (26 tipp)
    11.Tihy : 6,00 (26 tipp)
    12.ChevyG : 5,96 (25 tipp)
    13.Dougie : 5,85 (26 tipp)
    14.robotnyk : 5,77 (26 tipp)
    15.TheDreamingTree : 5,60 (25 tipp)
    16.dodgecharger : 5,57 (14 tipp)
    17.MrSpock : 5,46 (26 tipp)
    18.Mistrel : 4,64 (11 tipp)
    19.spedway : 4,59 (17 tipp)
    20.p3t33 : 4.50 (6 tipp)
    21.Dinsdale : 4,00 (4 tipp)
    22.Redvin : 3,00 (2 tipp)
  • Jeff Gordon
    lenne egy off kérdésem hozzád: te hová teszed fel a képeket, hogy betudod ide linkelni?
  • Carti19
    Má 2. összetetben