NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nem temetem én de a NASCAR tradiciókra épül, és ha elkezdjûk ezeket felrúgni (COT,Toyota érkezése, Montreálba vinni stb) akkor elveszik az ami a NASCAR.
De egyébként én kicsit azért vagyok elkeseredve, mert ezek a dolgok kezdenek hasonlítani az F1-re, és látható hogy abból is mi lett. Szóval szerintem nem fog jóttenni a NASCARnak ez a fajta változás.. Bár ne lenne igazam..
Egyébként engem az is zavar hogy ezzel a COT-tal pont azt akarják elvenni ami a NASCAR lételeme és amiért nagyon sok ember szereti és ez a Draft.
Gondold el milyen lesz egy Daytonai vagy egy Degai futam e nélkûl.
Meg ez a költség csökkentés na errõl meg a fára mászom, baszus ez egy autóverseny minek a költségcsökkenté? Azért hogy a sok fejesnek még több maradjon? Azt figyeld meg amikor jón majd az egy motor két verseny szabály, meg hogy egy hétvége 8 garnitura gumi meg a sok hülyeség. Sajnos az F1-gyel vonok párhuzamot, mert az pont igy kezdõdótt, és sikerûlt 10év alatt egy jó autóvewrsenysorozatból, egy unalmas szar sportot csinálni amibe nem autóversenyzõk hanem ilyen újgazdag kis gyökerek a golf mecs után nyomják a pedált.
Szóval nem szeretném hogy egyszer a NASCAR is hasonló sorsra jusson.

Nézetek be az Indycar,Champcar topikba Dietrich üzeneteibe olvassátok el azokat a híreket amiket belinkelt, kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Downhill!!

ChevyG
attol még h itt a totoja még nem ke temetni a NASCAR-t, a NASCAR mindig alakulóban van (/volt/lesz), és ez az "átalakulás" után talán még erõssebb lesz!

szal hagy szokás mondani: 1 fecske nem csinál nyarat" ha akar a totoja jönni, hát jöjjön. maj meg unja.
gordon 24
Az a baj hogyha igy folytatódik elérjuk egyszer azt is...<#rinya>

Downhill!!

most mit izgultok, majd ha a versenyek lesznek Japánban...
japán versenyzõkkel, japán kocsikkal, japán nézõkkel és még mindig NASCAR-nak hívják, akkor lesz baj... 😛

Jeff Gordon
isten ments😄 ennyi is sok a japánokból...

The only speedometer is in your head.

Minstrel
Már csak a Honda, még az kéne oda 😛

http://topgearhungary.blogspot.com/

ChevyG
most mér bántjátok a totoját? jo az<#idiota>
és helyi idõ szerint 6 óra 6 perckor írt alá? 😄

2006.06.06. : Újabb versenyzõ került a Sátán karmai közé:

Bill Elliott, a Winston Cup 1988-as bajnoka három versenyen indul majd idén a 2007-es szezonra való felkészülésként a Red Bull Racing színeiben, amely a Toyota egyik megalakult csapata. Elliott a Charlotte-i, az Atlanta-i és a Texas-i futamokra próbál meg majd kvalifikálni. Még nem eldöntött kérdés, hogy melyik típusú Toyotával fog indulni, de biztos nem a Toyota Camry lesz, mert az 2006-ra még nem kapott engedélyeket a rajthoz.

"A szervezés és a versenyszellemük az, ami a Red Bull Racing-hez csábított.” – Elliott. "Egyszerû a feladatom: bevezetni az autót a show-ba, elõl menni vele és értékes információval látni el õket, hogy a 2007-es Daytona 500-ra egy felkészült csapattal állhassanak elõ.”

gordon 24
Asszem ez teljesen egyértelmûûûû!!!!!!!!

Downhill!!

gordon 24
Nekem akkor sem jön be ez a cot!!!! Nem tetszenek azok az autók pfffffujjjjj...
Mondjuk 2009-re talán megszokom!!!!

Downhill!!

Cheech Marin lesz az Infineon Raceway-en rendezendõ NASCAR hétvége Grand Marshal-ja június 23-25-ig.

Marin nálunk elsõsorban színészként ismert (többek között Don Johnson mellett szerepelt a Nash Bridges-ben, valamint Costner mellett a „Fejjel a falnak” címû filmben), míg Észak-Amerikában egy komédiás duó, a „Cheech and Chong” tagjaként vált híressé. Ezen kívül Marin még rendezõ, író és mûgyûjtõ, valamint a hangját kölcsönözte a most hétvégén megjelenõ „CARS” címû animációs filmben Ramone-nak.

A filmbeli autókat még olyan hírességek szinkronizálják, mint Paul Newman, Richard Petty, Dale Earnhardt, Jr és Darrell Waltrip.

Jeff Gordon
én meg Jeff Gordont 😉

Tony Stewart nyilatkozata a 38. körben, miután helyet cserélt Ricky Rudd-dal:

"Az elsõ 10 kör elég jól ment, mialatt mindenki még csak a helyét kereste. Felvettük a sebességet, amint a pálya tisztulni kezdett. Ezután kezdett a fájdalom egyre erõsödni és erõsödni. Nagyon örültem, amikor beintették végre a sárgát. Nehezen hallak (riporternek mondja), de ha jól értettem, azt kérdezed, hogy milyen volt a kiállás és erre a válasz az, hogy nagyszerû munkát végeztek és még kört sem kaptunk, amikor Rudd beszállt. Egyetlen célunk az volt, hogy megússzuk körhátrány nélkül és ez sikerült is.”

"Úgy érzem magam, mint akit összevertek. Az tettük, amit tennünk kellett, de természetesen nem lesz majd olyan eredményünk, amit normális esetben várnánk. Az autó nem túl rossz, kicsit feszes (tight) a kanyarba befelé és kifelé is. A helycsere alatt nem volt lehetõségünk változtatni a beállításokon, ezért Ricky ugyanazzal kellett folytassa a versenyt, amivel én elkezdtem. A következõ alkalommal, amikor kijön, változtathatunk majd az autón, de most egy pit hátrányban vagyunk a többiekkel szemben."

"Ezt nem élvezem túlságosan, elmondhatom. Nehéz elmagyarázni másnak, hogy milyen rossz kiszállni a saját versenyautódból. Az autótulajdonosok tudhatják, milyen érzés átadni a volánt másnak a saját kocsijukban, de ez csak egyetlen esély a héten, amire elõtte napokig készülõdöm. Nem így szeretem eltölteni a versenynapomat. Ha tehetem, itt ülök majd fent és próbálok segíteni, hogy Ricky-t visszavigyük a top10-be, aki egyébként az egész hétvégén nagyszerû munkát végzett. Remélem, sikerül néhány hellyel feljebb juttatni egy-két beállítást követõen és egy csodálatos napot zárnunk majd.”

Én most a Chase-ig vezetõ út felénél Kenseth-et és Harvick-ot tippelném meg bajnoknak.

Johnson looks like a champ halfway through Race to the Chase

mondjuk szerintem is Johnson lesz az idén a bajnok...
(persze majd a chase-ba fog eldõlni, de eddig nagyon úgy néz ki a dolog...)

Jeff Gordon
mind2. Stewart száll ki (1es kép), Rudd száll be (2es kép)<#hehe>

gordon 24
Veszik ki!!!! Há nem látol???????? <#hehe><#whatever>

Downhill!!

ChevyG
most itt teszik be, vagy veszik ki?<#wilting><#idiota><#zavart2>
TheDreamingTree
Na igazán nem azért, de pl a Dale Junior hivatalos weboldalán is vesszõ nélkül irják a nevét...

gordon 24
Komoly!! És menyire jól nézett most ki ez a Chevy!!!<#worship>

Downhill!!

Dover 400 top10 tipperedmények:

1.Laffite & Zetterberg/McCants : 10-10 pont (2-2 találat és 4-4 top10) grat.!!
3.STF0131 & Tihy : 8-8 pont (8-8 top10, szép volt!)
5.Dietrich/Nicko, dodgecharger, Dougie & TheDreamingTree : 6-6-6-6 pont
9.Carti19, ChevyG, gordon 24, Jeff Gordon, Totya & TSanyi : 5-5-5-5-5-5 pont
15.MrSpock, robotnyk : 4-4 pont
17.Dinsdale, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek (sped, te sem?)

Ezzel az összetett állása így alakult a top10 tippekben:

1.Laffite : 87 pont
2.STF0131 : 83 pont
3.Dietrich/nicko : 79 pont
4.Carti19 & TSanyi : 78-78 pont
6.Zetterberg/McCants : 77 pont
7.ChevyG : 75 pont
8.robotnyk : 74 pont
9.Tihy : 73 pont
10.Dougie : 71 pont
11.Jeff Gordon : 70 pont
12.dodgecharger & Totya : 69-69 pont
14.MrSpock : 66 pont
15.TheDreamingTree : 65 pont
16.spedway : 56 pont
17.Minstrel : 47 pont
18.gordon 24 : 34 pont
19.prt33 : 27 pont
20.Dinsdale : 16 pont
21.Redvin : 6 pont

Jeff Gordon
a pillanat amikor Stewart ki ill. Rudd száll be a #20as Chevybe:

valamit használnak, de az elég összetett lehet
ha pl. a tavalyi eredményeket is figyelembe veszik
akkor Johnsonnak több pontja volt a végén mint Kenseth-nek és most is több pontja van mint Kenseth-nek, mégis Johnson az "olcsóbb" most
tehát vannak itt egyéb tényezõk is (azon kívül is, hogy ki hogy teljesített legutoljára)

a dilemmára: ha mindkettõ helyes akkor miért nem döntik el, hogy az összeset így írják, vagy úgy, mi az hogy ezt így, az úgy, na mindegy...
valamiben Truex "juniorsága" különbözik a többitõl, vagy a többieké különbözik a megszokottól...
(szerintem ezt már sose fogjuk megtudni...)

ChevyG
hûûha, itt valakinek nagyon sok idje van...
Ebbõl a nagyszerû táblázatból az látszik számomra, hogy nem csak az idei eredményeik alapján kapják a ratings-okat vagy pedig az ESPN használ valami szorzószámot (de annak is kell legyen valami alapja, ami szintén korábbi eredmények, talán).

A "Jr-dilemmára": mindkettõ írásmódja helyes, nem? :-)

Jeff Gordon
tegnap láttam egy rövid vidit nascar.com on. a lényege az volt hogy Jeff Gordon mérgesen kiszállt az autójából és meglökött egy kék overálos másik versenyzöt. nem tudjátok kit? :S

gordon 24
<#hehe>,<#nemtudom>

Downhill!!

most - hogy a pontokat meg a vesszõket meg kellett variálnom - vetõdöt fel bennem a kérdés, hogy miért lehet az, hogy a különbözõ juniorokat nem ugyanúgy írják:

Dale Earnhardt, Jr. --> Jr. elõtt vesszõ
Stanton Barrett, Jr. --> Jr. elõtt vesszõ
Martin Truex Jr. --> nincs vesszõ

magyarázat?

(csak halkan jegyzem meg, hogy más oldalakon, sõt az espn-en is vesszõ nélkül írják az összeset, csak itt a fantasy-ba írják vesszõvel... de itt se mindet...)

http://www.send2u.hu/get/?f=2lelP6oRmLy2yYYYykO8
(legfrissebb verzió)

Jeff Gordon
az sanszos😊

Jeff Gordon
az nagyon jó. ahogy néztem akkor ezt a kört Robotnyk nyerte MoVban. és ha jól számoltam akkor én 3.vagyok. De ezt majd Totya kihirdeti 😊 akkor lesz hivatalosan is official😄

de abban a pillanatban megtenné, ha ilyen könnyedén megtehetné mint itt...<#wink>

ChevyG
szerintem is (Dougnak nem lehet igaza)
Meg így kényelmesebb 😄D

Szerintem meg úgy érdekesebb ha egy csapatod van,Hendrick se cseréli le Vickers-t Kenseth-re 😊))

Igen,az a helyzet hogy nekem az 1 szegment (26) végére voltak lebundázva a futamok és még most akartam egy látnokot is alkalmazni 😄DD

elvileg a segmentek után teljesen új ratingok lesznek, ahol nem lehet azt csinálni hogy 3 hónappal ezelõtti ratinggal megy valaki...
és ennek nem látom nyomát, szóval 26 után lesz váltás, ez biztos
meg lehet nézni a RESOURCES: Segment Schedules résznél is
chase elõttire és chase utánira van felosztva az egész...

(egyébként néztem más nascar fantasy játékleírásokat és van ahol úgy van, hogy egy versenyzõt összesen 4-szer lehet beválasztani - ez tetszik, ott nem lehet ugyanazzal a beállított csapattal menni hónapokig) + van ahol az edzéshelyezésért is lehet pontokat szerezni
nem azt mondom hogy azok jobbak, csak megemlítettem...

oké, lehet, hogy a 13-as felosztás zavart meg engem, mert a névre kattintva és az összesítõ táblázaton is ez az elrendezés látható van.

MrSpock-nak jár az 5 DVD és a 26. verseny utáni leadernek is ugyanezt szeretném felajánlani. Így oké? :-)

A végsõ gyõztesé meg a sapi lesz, amit Tasi ajánlott fel, ha minden igaz.

Totya itt valami nem stimmel 😊
The first Segment will comprise 26 NASCAR races, and the second Segment will comprise the final 10 NASCAR races of the season.

Tihy
Margin of Victory: 0.787 seconds.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Jeff Gordon
"rendicsek". majd kialakul. még messze a vége, úgyhogy még bárkinek lehet esélye😊

Jeff Gordon
nascar.com-on még nincs fenn. ma estefelé talán.

A Margin of Victory címvédõje én vagyok és nem adom majd könnyen! :-)

ChevyG
mennyi a mov, nem tudja valaki?
Jeff Gordon
én a MoV címre hajtok:S , ott még van esélyem😊 de szoros lesz

Laffite
hát nagyon nem jött be, de mostmár minden mindegy alapon kitartok mellettük, innen már úgysem lehet visszakapaszkodni...
én inkább már csak arra koncentrálok, hogy a Top 10-esben megvédjem a tavalyi címet, az még talán sikerülhet...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Tihy
Köszi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!