17903
  • Totya000
    Csupa jó válasz. :-) Szólj, ha bármiben segíthetünk és írj sokat, amiből tanulhatunk! Engem minden érdekel, ami a NASCAR-ral kapcsolatos.

Tetszett a Sport1-es magyar közvetítés?
  • Jeff24
    hát igen meglehet szerezni de az mégsem ugyanaz mint élőben!
  • Jeff Gordon
    hát nemtom torrentel mennyire vagy barátságban, de bizonyos oldalakon meg lehet szerezni a versenyt.
    Talladega és Watkins Glen tényleg nagyon jó pályák, bár megmondom öszintén nekem Talladega jobban tetszik, mert ott az átlagnál is jobb versenyek szoktak lenni. hát a Gordon-Earnhardt csatában én mindkét pilótát kedveltem, de Jeffnek szurkoltam. bár Totya szerint ez összeférhetetlen
  • Totya000
    New Hampshire top10 tipperedmények:

1.Carti, Dougie, Tihy & Totya : 9 pont (grat. mindenkinek!!!!)
    5.Dietrich/Nicko & robotnyk : 7 pont
    7.theDreamingTree : 6 pont
    8.KimIce & Zetterberg : 5 pont
    10.gordon 24, Jeff Gordon, STF0131 & TSanyi : 4 pont
    14.ChevyG : 3 pont
    15.MrSpock : 2 pont
    16.dinsdale, dodgecharger, Laffite, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek

Ezzel a top10 tippjáték állása a 27. verseny után:

1.TSanyi : 182 pont
    2.Carti : 178
    3.Dietrich/Nicko : 176 pont
    4.Totya : 168 pont
    5.STF0131 & Tihy : 165 pont
    7.Dougie : 161 pont
    8.robotnyk & Zetterberg : 157 pont
    10.Jeff Gordon : 154 pont
    11.ChevyG & Laffite : 152 pont
    13.TheDreamingTree : 146 pont
    14.MrSpock : 144 pont
    15.gordon 24 : 140
    16.dodgecharger & spedway : 78 pont
    18.Minstrel : 51 pont
    19.p3t33 : 27 pont
    20.KimIce : 26 pont
    21.Dinsdale : 16 pont
    22.Redvin : 6 pont
  • Jeff Gordon
    igen arról tudok :)

off: látom nem nagyon tetszett a másik topic ahol üdvözöltél :)
  • Jeff24
    Huh,hogy miért Gordon ez jókérdés!
    Talán a régi nagy Gordon-Earnhardt párharcok miatt!Vagyis akkor kedveltem meg!
    Kedvenc pálya hát az sok van!Watkins Glen,Richmond,Talladega!
    A restrictor plate az ilyen szűkítő lemez,amivel korlátozzák az üzemanyag beáramlását!Ha jól tudom Daytonában és Talladegában használják!
    Régebben csak az Eurosport összefoglalóit tudtam nézni,meg tavaly a Sport1en,de mivel,hogy most nem közvetítik így sajna élő versenyt ritkán látok!
    Persze olvasom híreket!
  • ChevyG work
    én régewn nem birtam, de már nincs bajom vele (viszont mással akad)
  • Jeff Gordon
    elsö és harmadik kép tetszik, bár kár hogy nem Gordon nyert, természetesen nem Robbyra gondolok. hát én nemtom miért de ez a Stewart fickó nekem nem nagyon szimpi, hát ezvan.
  • ChevyG work
    tehát, ha szövegben nem tudom feldobni a tápikot, akkor megtesdzem képekben:

a 7i képadag:

RACE:

HAPPY HOUR:

• Jeff Gordon
    hali. üdv néked barátunk.
    akkor ahogy látom nagyjából egyidösek vagyunk és azt hiszem a kedvenc pilótánk is megegyezik.
    ha megengedsz egy kérdést kit tisztelhetünk benned?
  • ChevyG work
    párdon
  • Totya000
    Te írkálsz ide, Én írok.:-) Legalább is igyekszem.
  • Totya000
    Ennél többre lennék kíváncsi. Miért Gordon? Kedvenc pálya? Mi az a Restrictor-plate? Hol nézted a versenyeket? Olvasol híreket? Milyen szinten érdekel?
  • Jeff24
    OKaj!
  • ChevyG work
    Totya majd leírja!
  • Jeff24
    És azt hol tehetem meg?
  • ChevyG work
    ESPNre is jelentekezz!!!
  • ChevyG work
    mivel Te is ide irkálsz, ezért TE is beletartozol a MINŐSÉGBE
  • Jeff24
    Ok!majd fogok!
    Hát kb 99óta követem figyelemmel a NASCAR eseményeit,olyan 13éves korom óta!
  • Totya000
    Tudod, hogy én is a jó versenyekért drukkolok és közben nem a letippelt emberkéimet figyelem. A tippjeim eredményessége egy jelzés számomra, hogy mennyire éreztem a dolgot. Mivel a játékhoz való hozzáállás nem azonos, így a végeredmény sem mutat majd túl sokat a játékosokra kivetítve. A végén mindenki csak saját magát tudja értékelni, mert tudja önmagáról, hogy milyen szinten állt hozzá.
  • Totya000
    Én is cseréltem és cserélek is minden versenyen. Sok sikert a jövő szezonhoz, de még ezt se add fel, mert versenyeket még nyerhetsz.
  • Totya000
    Köszi szépen! Nem szerencse volt. :-) Kyle-tól nem vártam duplázást (és hasonló jó eredményt) a pályán, Johnson pedig bukdácsolni szokott a Chase-ben, sajnos.

Az ESPN-en a feltételek pedig mindenki számára egyenlőek. Egy-egy versenyen vannak szerencsetényezők, amelyek viszont a szezon alatt kiegyenlítődnek a versenyek számának növekedésével.
  • Totya000
    Csak egy jó téma kellett hozzá és pörgött, de ez csak a hozzászólások számát jelzi és nem a minőségét.
  • Totya000
    Akkor tippelgetés, ha hasraütve mondasz 10 nevet, de ha előtte 1 órát kalkulálsz, akkor tippelés. :-)
  • Totya000
    Szeva! Üdv. itt! Tippelj majd Te is, ha van kedved! Mesélj, hogy állsz a NASCAR-ral?
  • Jeff24
    Énis üdvözlök mindenkit!
  • ChevyG work
    Üdv körünkben!!!

sajna nem
  • Jeff24

A Chase-t sem közvetíti a Sport1?
  • ChevyG work
    jólesik látni, hogy benne vagyunik a top10ben. végre nem a sok debil focis, és forma1es topikokat látom népszerünek, hanem a versenyek versenyét; a NASCAR-t! ! !

GO N A S C A R GO!!!
  • ChevyG work
    Totya: éhn az elején félreértettem az ESPN-t és MINDEN versenyen cseréltem:(

1 versenyt kihagytam, és igy voltam egy elég szoros mezőnybe 18.ik

ezt a szezont elb@sztam, de jövőre másh9ogy lessz!
  • ChevyG work
    JOGOS
  • MrSpock
    ESPN-ben is sok szerencse is kell a jó eredményhez.
    Hisz hiába ütőképes a csapatod,és vannak jó versenyzőid,egy ilyen ,mint most Johnson,és Kyle is falazott.Pedig mindketten top 10-eseknek kellett volna lenni.
    Ha benntvoltak valaki csapatában eleve kizárt a jó eredmény.
    Totya neked gratula,jól raktad össze a csapatod!
    De azért én is bízom majd az enyéimben:-)Ennél kevesebb pontra nemszámítok:-)
  • MrSpock
    Johnsont ne írjuk le még!
    Van 9 verseny,és bárki kifoghat rossz napot,és máris ottlehet a élmezőnyben.
    Most legalább nincs teher rajta,nemkell őriznie az első helyet.
    Vezethet ahogy tud,és lesz ami lesz.
    Én úgyérzem leszenk még elszállások,mert a mostani top 10 közül bárki képes falatfogni,vagy esetleg autóproblémával szembekerülni.Ja és az emberi tényező,több forrófejű is van,aki nemmegy a szomszédba egy kis csetepatéért.
  • B Lori
    Nem,én elvbol nem tippelek semmire,az ESPN-be is csak azért veszek részt hogy ne én legyek egyedul aki kimarad,meg az egy kicsit olyan mintha csapatfonok lennék,ezért nem cserélgetek,nincs konkrét versenyzom se,én a jó versenyeknek szurkolok,de gondolom téged ez nem lep meg :))
  • Totya000
    Elméletileg Johnsonnak a top5-ben kellett volna, de gyakorlatilag nem ott végzett.
  • Totya000
    Akkor játszanál?
  • B Lori
    Egy falazásra mindenkinél van esély :))
  • B Lori
    És nem lenne egyszerubb privátba a tippelni,akkor senki nem kukkolná a másikét és nem befolyásolná a dontést.
  • robotnyk
    elméletileg igen, valószínűleg nem
  • Totya000
    Azért nem, de azért, amiért Johnson, igen.