17903
-
Totya000 #9499 Csupa jó válasz. :-) Szólj, ha bármiben segíthetünk és írj sokat, amiből tanulhatunk! Engem minden érdekel, ami a NASCAR-ral kapcsolatos.
Tetszett a Sport1-es magyar közvetítés? -
Jeff24 #9498 hát igen meglehet szerezni de az mégsem ugyanaz mint élőben! -
#9497 hát nemtom torrentel mennyire vagy barátságban, de bizonyos oldalakon meg lehet szerezni a versenyt.
Talladega és Watkins Glen tényleg nagyon jó pályák, bár megmondom öszintén nekem Talladega jobban tetszik, mert ott az átlagnál is jobb versenyek szoktak lenni. hát a Gordon-Earnhardt csatában én mindkét pilótát kedveltem, de Jeffnek szurkoltam. bár Totya szerint ez összeférhetetlen -
Totya000 #9496 New Hampshire top10 tipperedmények:
1.Carti, Dougie, Tihy & Totya : 9 pont (grat. mindenkinek!!!!)
5.Dietrich/Nicko & robotnyk : 7 pont
7.theDreamingTree : 6 pont
8.KimIce & Zetterberg : 5 pont
10.gordon 24, Jeff Gordon, STF0131 & TSanyi : 4 pont
14.ChevyG : 3 pont
15.MrSpock : 2 pont
16.dinsdale, dodgecharger, Laffite, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek
Ezzel a top10 tippjáték állása a 27. verseny után:
1.TSanyi : 182 pont
2.Carti : 178
3.Dietrich/Nicko : 176 pont
4.Totya : 168 pont
5.STF0131 & Tihy : 165 pont
7.Dougie : 161 pont
8.robotnyk & Zetterberg : 157 pont
10.Jeff Gordon : 154 pont
11.ChevyG & Laffite : 152 pont
13.TheDreamingTree : 146 pont
14.MrSpock : 144 pont
15.gordon 24 : 140
16.dodgecharger & spedway : 78 pont
18.Minstrel : 51 pont
19.p3t33 : 27 pont
20.KimIce : 26 pont
21.Dinsdale : 16 pont
22.Redvin : 6 pont -
#9495 igen arról tudok :)
off: látom nem nagyon tetszett a másik topic ahol üdvözöltél :) -
Jeff24 #9494 Huh,hogy miért Gordon ez jókérdés!
Talán a régi nagy Gordon-Earnhardt párharcok miatt!Vagyis akkor kedveltem meg!
Kedvenc pálya hát az sok van!Watkins Glen,Richmond,Talladega!
A restrictor plate az ilyen szűkítő lemez,amivel korlátozzák az üzemanyag beáramlását!Ha jól tudom Daytonában és Talladegában használják!
Régebben csak az Eurosport összefoglalóit tudtam nézni,meg tavaly a Sport1en,de mivel,hogy most nem közvetítik így sajna élő versenyt ritkán látok!
Persze olvasom híreket! -
#9493 én régewn nem birtam, de már nincs bajom vele (viszont mással akad) -
#9492 elsö és harmadik kép tetszik, bár kár hogy nem Gordon nyert, természetesen nem Robbyra gondolok. hát én nemtom miért de ez a Stewart fickó nekem nem nagyon szimpi, hát ezvan. -
#9491 tehát, ha szövegben nem tudom feldobni a tápikot, akkor megtesdzem képekben:
a 7i képadag:
RACE:
HAPPY HOUR:
-
#9490 hali. üdv néked barátunk.
akkor ahogy látom nagyjából egyidösek vagyunk és azt hiszem a kedvenc pilótánk is megegyezik.
ha megengedsz egy kérdést kit tisztelhetünk benned? -
#9489 párdon -
Totya000 #9488 Te írkálsz ide, Én írok.:-) Legalább is igyekszem. -
Totya000 #9487 Ennél többre lennék kíváncsi. Miért Gordon? Kedvenc pálya? Mi az a Restrictor-plate? Hol nézted a versenyeket? Olvasol híreket? Milyen szinten érdekel? -
Jeff24 #9486 OKaj! -
#9485 Totya majd leírja! -
Jeff24 #9484 És azt hol tehetem meg? -
#9483 ESPNre is jelentekezz!!! -
#9482 mivel Te is ide irkálsz, ezért TE is beletartozol a MINŐSÉGBE -
Jeff24 #9481 Ok!majd fogok!
Hát kb 99óta követem figyelemmel a NASCAR eseményeit,olyan 13éves korom óta! -
Totya000 #9480 Tudod, hogy én is a jó versenyekért drukkolok és közben nem a letippelt emberkéimet figyelem. A tippjeim eredményessége egy jelzés számomra, hogy mennyire éreztem a dolgot. Mivel a játékhoz való hozzáállás nem azonos, így a végeredmény sem mutat majd túl sokat a játékosokra kivetítve. A végén mindenki csak saját magát tudja értékelni, mert tudja önmagáról, hogy milyen szinten állt hozzá. -
Totya000 #9479 Én is cseréltem és cserélek is minden versenyen. Sok sikert a jövő szezonhoz, de még ezt se add fel, mert versenyeket még nyerhetsz. -
Totya000 #9478 Köszi szépen! Nem szerencse volt. :-) Kyle-tól nem vártam duplázást (és hasonló jó eredményt) a pályán, Johnson pedig bukdácsolni szokott a Chase-ben, sajnos.
Az ESPN-en a feltételek pedig mindenki számára egyenlőek. Egy-egy versenyen vannak szerencsetényezők, amelyek viszont a szezon alatt kiegyenlítődnek a versenyek számának növekedésével. -
Totya000 #9477 Csak egy jó téma kellett hozzá és pörgött, de ez csak a hozzászólások számát jelzi és nem a minőségét. -
Totya000 #9476 Akkor tippelgetés, ha hasraütve mondasz 10 nevet, de ha előtte 1 órát kalkulálsz, akkor tippelés. :-) -
Totya000 #9475 Szeva! Üdv. itt! Tippelj majd Te is, ha van kedved! Mesélj, hogy állsz a NASCAR-ral? -
Jeff24 #9474 Énis üdvözlök mindenkit! -
#9473 Üdv körünkben!!!
sajna nem -
Jeff24 #9472
A Chase-t sem közvetíti a Sport1? -
#9471 jólesik látni, hogy benne vagyunik a top10ben. végre nem a sok debil focis, és forma1es topikokat látom népszerünek, hanem a versenyek versenyét; a NASCAR-t! ! !
GO N A S C A R GO!!! -
#9470 Totya: éhn az elején félreértettem az ESPN-t és MINDEN versenyen cseréltem:(
1 versenyt kihagytam, és igy voltam egy elég szoros mezőnybe 18.ik
ezt a szezont elb@sztam, de jövőre másh9ogy lessz! -
#9469 JOGOS -
#9468 ESPN-ben is sok szerencse is kell a jó eredményhez.
Hisz hiába ütőképes a csapatod,és vannak jó versenyzőid,egy ilyen ,mint most Johnson,és Kyle is falazott.Pedig mindketten top 10-eseknek kellett volna lenni.
Ha benntvoltak valaki csapatában eleve kizárt a jó eredmény.
Totya neked gratula,jól raktad össze a csapatod!
De azért én is bízom majd az enyéimben:-)Ennél kevesebb pontra nemszámítok:-) -
#9467 Johnsont ne írjuk le még!
Van 9 verseny,és bárki kifoghat rossz napot,és máris ottlehet a élmezőnyben.
Most legalább nincs teher rajta,nemkell őriznie az első helyet.
Vezethet ahogy tud,és lesz ami lesz.
Én úgyérzem leszenk még elszállások,mert a mostani top 10 közül bárki képes falatfogni,vagy esetleg autóproblémával szembekerülni.Ja és az emberi tényező,több forrófejű is van,aki nemmegy a szomszédba egy kis csetepatéért. -
B Lori #9466 Nem,én elvbol nem tippelek semmire,az ESPN-be is csak azért veszek részt hogy ne én legyek egyedul aki kimarad,meg az egy kicsit olyan mintha csapatfonok lennék,ezért nem cserélgetek,nincs konkrét versenyzom se,én a jó versenyeknek szurkolok,de gondolom téged ez nem lep meg :)) -
Totya000 #9465 Elméletileg Johnsonnak a top5-ben kellett volna, de gyakorlatilag nem ott végzett. -
Totya000 #9464 Akkor játszanál? -
B Lori #9463 Egy falazásra mindenkinél van esély :)) -
B Lori #9462 És nem lenne egyszerubb privátba a tippelni,akkor senki nem kukkolná a másikét és nem befolyásolná a dontést. -
#9461 elméletileg igen, valószínűleg nem -
Totya000 #9460 Azért nem, de azért, amiért Johnson, igen.