NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Michigan Top10:

1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Kahne
4.B.Vickers
5.Ky.Busch
6.Ku.Busch
7.D.E.Jr.
8.G.Biffle
9.M.Martin
10.T.Stewart

mov: 1.255

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
jó szurkolást kivánok mindenkinek!

The only speedometer is in your head.

Dietrich
de kár a kihagyott 1 versenyért..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeff Gordon
ismét Kasey Kahne indul az élröl, idén nagyon erös abban a Chargerben😊

Jeff Gordon
hétvégén nem leszek ezért a:
3M Performance 400 presented by Post-it Picture Paper | Michigan International Speedway Top 10

1. Jeff Gordon
2. Jimmie Johnson
3. Kasey Kahne
4. Dale Jr.
5. Martin Truex Jr.
6. Jeff Burton
7. Mark Martin
8. Matt Kenseth
9. Greg Biffle
10.Tony Stewart

MoV.: 0,710

Ten reasons to love Tony Stewart

Here are 10 reasons why Stewart is a pillar of NASCAR.

He's fun-loving. Stewart often whips out his "cat that ate the canary" grin. The look is one of the reasons he is as popular as he is. He would much rather party than be a grump. Not many grumps would go play Spiderman after a victory. Many of the incidents that have tarnished Stewart's image in the past were about winning -- or rather, they came when he wasn't winning. Make no doubt about it, Stewart is quite the character.

He's competitive. He doesn't like to lose. And if you get in his way, he'll push you out of it. This is a trait that binds him with the late Dale Earnhardt and other legends of the sport.

He's passionate. He truly wants to celebrate his wins and suffer his losses. He wants NASCAR to be great, so he doesn't hesitate to tell officials of the sanctioning body what is on his mind.

He cares about history and tradition. In many ways Stewart is the driver who is carrying on the Earnhardt tradition. Yet Stewart also loves the Indy heritage, making his win at the Brickyard last year even more significant. Stewart cares about his wins, where they take place and how they happen.

He can see the big picture. That's something he had problems with in his intense past. Many people on the fringe of NASCAR viewed Stewart as a quick-tempered hothead pushing innocent photographers around. But he has mellowed, becoming concerned about his team and his legacy. He's loyal to Joe Gibbs and has decided that nothing is as important as winning a championship.

He's consistent. Stewart learned that consistency wins titles. He will get into streaks where he'll post top 10 after top 10. He'll knock on the door and knock on the door, knowing that it will open if he keeps pounding. Only one driver has more top five finishes than Stewart so far in 2006, and he led the circuit in the category last year.

He's tough. He's showed this by driving with his busted shoulder the past two weeks, but he also proved it to us two years ago at Watkins Glen. He'll battle through the pain, through the wrecks that are someone else's fault and through his own stubbornness. He's so tough that it connects him to the legends of NASCAR's past.

He races whenever and whatever he can. He's old-school, barnstorming from one track to the next to get in as much racing as he can. He's definitely not afraid of getting dirty -- he owns a dirt track and dirt teams and occasionally races on dirt. He'll race IROC and he'll field USAC teams. He'll race Kevin Harvick's Busch cars. He'd love to do the Indy 500 and Coca-Cola 600 double-duty on the same day. He'd love to do just about anything that has to do with racing. How many of us can say that about our jobs?

He doesn't always shave. Most NASCAR fans are jealous, but they love him for it. A true NASCAR champ is rough around the edges, which is what Stewart's shaving habits let us see. It tells us that he's straddling the line between being under and out of control. It's the line you need to straddle to go fast, the line you need to straddle to be a champ, the line you need to straddle to enjoy your life.

He takes good care of his mom. Mother, in fact, works for Stewart's company, runs his website, handles his souvenir business, etc. If you can't rumble with the boys on the track and then hug your mother afterward, you ain't a true NASCAR champ.

Twice, Stewart has won the Nextel Cup crown. Both times he's been an exemplary champ. Don't be surprised -- busted shoulder or not -- if he gets a third chance to show the world just what kind of character a NASCAR champ should put on display.

ChevyG
Neked pedig 1 extraextra különdíj járna, mert ha akarnánk is nehéz lenne a két tippversenyböl az 1ikbe elsö, a másodikba utolso lenni<#smile>
We're hearing the Nextel/Sprint name change for 2007 could be announced any day now, The Nextel Cup Series could be known as the Sprint Cup Series.
csak rumour egyelõre...

ChevyG
<#worship><#worship><#worship>
Laffite
Az SG NASCAR topikjának különdíja mindenképpen a Tiéd! Ez a táblázat nagyon faja, nem kevés meló lehet benne, minden elismerésem!!! <#worship><#worship><#worship>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Eltaláltad Kahne 7. helyét és még másik 4 top10-es is stimmel. :-)

Itt van minden táblázatom idénrõl.

ha már Darrell Waltrip is itt van, akkor tedd be azt is, amikor Michael vezetett Talladegába az utolsó elõtti körbe asszem (vagy az utolsó elõtt 2-vel, már nem tudom pontosan), pár éve lehetett csak kb. - egyébként DW-os jó kommentekbõl sok van - szerencsére

Jeff Gordon
igen ez tényleg nagy klasszikus. sajnos élöben nem láttam, csak videón. de ez eddig nem volt meg, úgyhogy köszönöm szépen!

Hmm, hogy csináltam én 7 pontot, szinte mindenkit bebuktam...
Fájó szívvel ugyan, de Carl Edwards-ot kiszedtem az ESPN-csapatomból, ilyen pech-szériával nem sokra megy az idén. 😞 Persze attól még a kedvencem marad. 😊

Mától kezdve szeretnék idõnként feltölteni néhány kisvideót, amelyek annak idején hozzájárultak ahhoz, hogy megszeressem a Stock Car versenyeket. Talán másokban is benyomja azt a kapcsolót a fejében.

Kezdeném egy örök klasszikussal: 2003. Carolina Dodge Dealers 400 / Darlington Raceway, utolsó pár kör.

Fõszerepben : Ricky Craven (#32), Kurt Busch (#97) és Darrell Waltrip

Egyáltalán van még olyan ember, aki nem látta ezt a jelenetet?

A videó.

(katt. a Free-re, visszaszámol és letölt)

Pocono 500 top10 tipperedmények:

1.Dietrich/Nicko & Tihy : 8-8 pont (1-1 találat és 5-5 top10) grat.!!
3.Carti19, Jeff Gordon, robotnyk, STF0131, TSanyi & Zetterberg/McCants : 7-7-7-7-7-7 pont
9.Laffite, MrSpock & spedway : 6-6-6 pont
12.ChevyG, Dougie, gordon 24, TheDreamingTree & Totya : 5-5-5-5-5 pont
17.Minstrel : 4 pont
18.Dinsdale, dodgecharger, p3t33 & Redvin : nem tippeltek

Ezzel a top10 tippverseny állása a 14. verseny után:

1.Laffite : 93 pont
2.STF0131 : 90 pont
3.Dietrich/Nicko : 87 pont
4.Carti19 & TSanyi : 85-85 pont
6.Zetterberg/McCants : 84 pont
7.robotnyk & Tihy : 81-81 pont
9.ChevyG : 80 pont
10.Jeff Gordon : 77 pont
11.Dougie : 76 pont
12.Totya : 74 pont
13.MrSpock : 72 pont
14.TheDreamingTree : 70 pont
15.dodgecharger : 69 pont
16.spedway : 62 pont
17.Minstrel : 51 pont
18.gordon 24 : 39 pont
19.p3t33 : 27 pont
20.Dinsdale : 16 pont
21.Redvin : 6 pont

robotnyk
összejött.
ChevyG work
hogy érted? ESPN-en?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

MrSpock
Megszoktam már Vickerset..de ha megy akkor én is változtatok a csapatomon.
Mears egyébként szimpi,kíváncsian várom mit fog nyújtani.

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
hát ha összejön ez a Mears Hendrick házasság😊 akkor nagyon kiváncsi leszek hogy hogyan megy majd a #25ös-ben.

Jeff Gordon
köszi Totya, mostanában nem nagyon voltam halon, igy ezek eddig nem voltak meg😊 köszi mégegyszer

Tihy
azóta Wheldon-t már cáfolta Ganassi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ESPN a 14. verseny után (a jobb alsó rész még hiányos)

Igen, idén is korán beindult a Silly Season, mint tavaly.
Eddigí hírek:

- Jarrett megy a Waltrip Toyotához,
- Vickers vagy Jarrett helyére a #88-ba, vagy a Red Bull-hoz (Toyota),
- Mears megkaphatja Vickers #25-jét,
- Dan Wheldon pedig Mears helyére ülhet a #42-ben.

A szponzorokkal is megy a téma már, már a UPS lehet, hogy átmegy az Evernham-hez, esetleg megy Jarrettel tovább vagy a #16 kapja meg.

Forrás: index NASCAR fórum, Tihy. :-)

ChevyG work
nagyon úgy néz ki, hogy meg van az idei ROTY!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Hamlin-t, Burton-t és Riggs-et kihagyták, hiba... 😊

Minstrel
Betandwin szorzók Michigan-re:

Greg Biffle 7.00
Jimmie Johnson 9.00
Matt Kenseth 10.00
Tony Stewart 10.00
Kasey Kahne 12.00
Carl Edwards 12.00
Jeff Gordon 15.00
Kevin Harvick 15.00
Kyle Busch 15.00
Mark Martin 15.00
Dale Jr. 17.00

látszik, hogy itt aztán nem mennek biztosra, mint pölö F-1-en, ott Alonsonak 1,30 volt 😊

mondjuk itt nem is merek fogadni :Đ

http://topgearhungary.blogspot.com/

ChevyG
gitárt
ChevyG
én inkább a gfiárt szeretném (azt lehet valamire használni<#mf1>)
Jeff Gordon
ez a trófea nagyon tetszik, nekem is kell egy ilyen<#worship><#wink>

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
jájjj, azt hittem hogy poconora adtad<#conf><#guluszem1>
gordon 24
Srácok! Totya! Én leadom most a Michigeni tippeket mert holnap elutazom és egy hétig nem leszek gép közelbe. Mindenkinek kelemes jövõhetet és jó forumozást kívánok!!!!

Tehát akor Michigan:

1 G.Biffle
2.K.Kahne
3.J.Johnson
4.J.Gordon
5.K.Harvick
6.M.Kenseth
7.D.Earnhardt jr
8.T.Stewart
9.J.Burton
10.D.Hamlin.

Mov: 0.600 sec

Downhill!!

Laffite
Hamlin nyert, grat neki!!!

MrSpock
Hamlin megnyerte!Gratula!

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Megvan Hamlin elsõ Nexteles futam gyõzelme.... Grat neki jó verseny vólt ez is.

Downhill!!

Laffite
Biffle már nem nyerhet...

Laffite
ja igen, most hogy így mondod már bevillant... de ez mekkora szívás az egész mezõnynek, hiszen alig volt pár sárga, full gázon mentek 3 és fél órát, aztán egy hosszabb kávészünet után jön egy másik verseny, ami 10 percig tart és ott dõlnek el a pontok 😞(

gordon 24
Már csak 10 perc maradj fen kibírod!!!!!!!!!44

Downhill!!

Laffite
tök szívás, holnap dolgozom és a piros miatt képtelen vagyok kivárni a végét... gáz

gordon 24
Van igen. Mindenképpen van az új szabályok szerint nem lehet sárga alatt vége..
Csak nem két soros lesz most.10 kórön belül vagyunk

Downhill!!

Laffite
gondolom van, csak ez a hülye európai gondolkodásmód mindíg bezavar a képbe 😄

Laffite
ha ilyen kevéssel a vége elõtt van piros, akkor is van re-start?

gordon 24
Szerintem is Hamlin lesz az elsõ.

Downhill!!

Laffite
Biffle tett fel új gumikat, Hamlin és Johnson nem, de sztem Hamlin a régieken is gyorsabb, egyszerûen annyival jobbak a beállításai... pedig top 10-ben Biffle-t tettem az élre, igazán hozhatott volna nekem 5 pontot 😊

gordon 24
Igen azért 1.5 perc azért az nem kis idõ. Az elsõ kereket cserélõ pali meg egyedûl akart felemelni egy 1500kg-os autót. kész a másik meg egy hosszú rúddal pajszerol.. Fuuuuuuu!!! Naon gáz

Downhill!!

Laffite
enyhén röhejes volt, amikor vagy négyen akarták kézzel megemelni az autót, de az meg se mozdult, aztán hoztak egy másik emelõt, de azzal meg képtelenek voltak találni egy olyan pontot, ahol meg tudták volna emelni a gépet... tök gáz, hogy egy ilyen helyzetre nincs egy "B" terv...

MrSpock
Hamlin nagyon jól megy,d elehet nemfogja tudni tartani az elsõ helyet.
Gordon meg...peches ebben az évben is..?
Remélem azért majd magáratalál,és nyer versenyt.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Hamlin milyen ideges lehet most!!!!

Downhill!!