NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Rusty Wallace-nak volt egy tesztje RP nélkül tavaly (vagy tavalyelõtt), ott olyan 360kmh körül volt a vége, de azt mondta, ha vacakoltak volna a beállítással még egy kicsit, akkor ment volna még jobban is.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Igen!! A karbi elé egy szükítõt raknak, és emiatt kisebb a tempójuk a motoroknak. Állitólag 350 km/h-ra lenne képes egy NASCAR gép de ezt nem engedik, túl veszélyes lenne (azért van benne valami). Tehát kb 220 mph körényékére lennének képesek.

Downhill!!

Jeff Gordon
én ugytudom hogy Degában tudnának többet is csak visszafolytják a motorokat.

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Mert ezek a palik állandóan az f1-gyel érvelnek, hogy milyen gyors meg kanyargos stb.Én ézért szoktam a road pályákat mondani mert hosszab a versenytáv ,kanyargós ráadásul Watkins Glenben rendezték régen az F1-es amerikai nagydijjat. Én ezért érvelek ezzel, persze az oval pályákkal is szoktam a tempo miatt, mert ugyebár a NASCAR autók a leggyorsabbak a burkolt autók közül. (persze nem a prototipus LeMani és stb autók)
Mert Daytonaba és Degába 200 mph val halado NASCAR gép simán van olyan gyors mint egy F1-es autó a célegyenes végén.Szóval ezért...

Downhill!!

Hát, persze! Emlékszem már! Sõt, le is írtam valamikor, de már kiment a fejembõl: :-D

Itt.

Jeff Gordon
ez sem rossz megoldás!😊

ChevyG work
amugy, ha én találkozok egy vérpistikével, és osztja az észt, hogy a NASCAR csak körbe körbe megy, akkor mostmár nem oktatom, tsak simán végig hallgatom, és csak bólogatok. haljon meg hüJén.

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
pfff, most jol bebizonyitottad. mért pont olyan pályát mondasz, ami nem jellemzõ a NASCAR-ra?!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
Boldog Szüli napot Charger!!!!<#zavart1><#vigyor2><#bohoc><#pias><#taps>

Downhill!!

Nem a Toyota hanem a Red Bull,a Camry még nem indulaht mert nincs jóváhagyva az idei szezonra,akkor már a BDR is azzal menne.
Elliott a Red Bull csapatnál megy 3 versenyt Charlotte,Atlanta,Texas....The car Elliott will drive will not be a Toyota, but the make of car has not been determined.
Waltrip csapatnál megy 5 versenyt Chicago, New Hampshire , Indy, California Homestead a #00 Burger King Chevy-vel.
Elliott univerzális pilóta lett a jovore Toyota-val indulo csapatoknál,nagy név és champ. provisional is jár vele 😊)

A 2007-es Camry-t (nem COT) holnap adják oda a NASCAR-nak tesztelésre Atlanta-ba.

Boldog szülinapot, dodgecharger! Torta nincs, cikk van helyette:

A NASCAR megkezdte az ólommentes benzin bevezetését.

:-)

Jeff Gordon
off: Dodgechargernek boldog születésnapot!

Toyota még nem áll rajthoz idén? Félreolvastam valamit akkor...én három versenyre emlékeztem 2006-ra a Toyota részérõl.

Örülök a Redneck reakcióknak, de sajnos nincs mit tenni, és ahogy Lori is mondja, a CTS-nek sem tett rosszat a Toyota. Majd fog, ha pár év múlva õk adják a bajnokot zsinórban :-D, de ez a jövõ zenéje. Csak reménykedhetünk, hogy a NASCAR vezetõsége jó utat választ és a színvonal, a változatos és szoros versenyek megmaradnak majd. Kihalnak a Diehard fanok, viszik a NASCAR-t a határon kívülre, jön a Toyota, jönnek a külföldi versenyzõk...A sorozat kinõtte Amerikát és túlságosan népszerû lett. Ha nem vált volna népszerûvé, sokan nem ismertük volna meg, viszont ezért cserébe be kell látnunk és el kell tûrnünk, hogy vége egy korszaknak és jöhet az agresszív terjeszkedés. Nekem sem tetszik, de hiszek benne, hogy jó döntéseket hoznak és még nagyszerûbb versenyeket láthatunk majd.

A Toyota az idõsebb versenyzõkkel ír alá szerzõdést (M.Waltrip, D.Jarrett, B.Elliott), hogy megmutassák a nézõknek és másoknak, hogy még a hagyománytisztelõbbnek gondolt öregek is rábolintottak a Toyota-ra, tehát minden oké ezzel.

Nemtudom miért okolja mindenki ezért a japánokat,azért variáltak mert az amerikaiak nem fértek a borukbe és szétcseszték a szériát.

Pontosabban nem a Toyota csak a 2007-es Toyota csapatok fognak menni valószinu Dodge vagy Chevy-vel,Waltrip,Red Bull esetleg Germain.

És akkor ki fog menni ha becsodolnek,kilépnek vagy felvásárolják a japánok az amerikai autógyárakat,akkor fognak konyorogni a Toyota-nak hogy ló nincs szamár is jó lesz?
A CTS se ment tonkre sott azóta nagyot fejlodott és a TV-s (kábel) nézettségbe már a 3-ik autósport az USA-ba.
Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni,beleultetnek egy bajnokot és a fél világ nekik fog szurkolni 😄

gordon 24
És ki fog menni velük idén? Gondolom nem Waltrip és Jarrett.

Downhill!!

DTap
Nem kéne tényleg tönkretenni a NASCAR-t...Nem látják a CART és az IRL példáján,hogy a "japánok" sokat variálnak.Ilyen mértékü hüség a tradiciókhoz egyik motorsportban sem tapasztalható kár lenne érte.

A Dodge távozása egyelõre még csak pletyka.
A Toyota biztosan jön - idén is lenyomnak néhány versenyt.
A Honda meg még távolabbi dolog, ha jön egyáltalán majd.

Ez van, Redneck-ek! :-)

gordon 24
pfffffffffffffffffffffff................fujjjjjjjjjjjjjjjjjj<#rinya><#rinya><#rinya>

Undorító :chevy,ford,honda?????,toyota???????
Krisztusom!!!!!!!!!!<#wow1><#rinya><#help>

Downhill!!

TheDreamingTree
Mivan? Dodge ki, Honda be? És akkor lenne Chevy, Ford, Toyota, Honda?

Mi a lóf...t mûvelnek ezek odaát???

gordon 24
Már csak ez hiányzik!! A Pi.....ba.<#falbav><#falbav><#duhos2>

Downhill!!

Jeff Gordon
köszi.
mostmár én is közéjük tartozok😊 ilyen Hungarian Hall of Fame.(de csak pontokban)

Grat. az eredményedhez!

Feltöltöttem a táblázatokat pár napja és ott a legtöbb pontokról is van összesítés, ami így néz ki: (feltétel: min. 750 pont)

STF0131 - 784 - Race 12.
MrSpock - 772 - Race 03.
Jeff Gordon - 772 - Race 15.
B.Lori - 771 - Race 11.
Sajtosrud - 769 - Race 03.
B.Lori - 764 - Race 03.
Dinsdale - 761 - Race 14.
Tihy - 751 - Race 13.
Dinsdale - 750 - Race 12.

Jeff Gordon
nézzétek meg ezt a trailert. elvileg egy NASCAR film lesz, hát én nemtudom, biztos lesznek benne jó dolgok, de az kb annyi lesz amikor verseny van és a kocsik gyilkolják egymást. a story viszont érdekes. azért megnézem majd, nyáron jön.

Jeff Gordon
azt hiszem ESPNen sikerált beállitanom Tibor 772es rekordját!😊
szeretnék gratulálni a csapatomnak 5pilótából 4 top10es lett!
grat fiuk igy tovább!😊

Jeff Gordon
hát mit mondjak?! nem csodálom😉

gordon 24
Nem! Pedig van olyan aki még elkezd gondolkodni. Na akkor szoktam kiröhögni öket.

Downhill!!

Jeff Gordon
és természetesen nemtudnak mondani egyet sem!

gordon 24
Igy van!!! Azon kivül én mindig azt szoktam tolük kérni hogy mondjon még egy versenysorozatot ahol egy versenyen 26x cserélõdik a vezetõ személye.

Downhill!!

Jeff Gordon
igy van.
komolyan néha hülyét kapok ettöl a felfogástól hogy "NASCARban csak körbe körbe mennek". én már olyat is hallottam, hogy azt mondják a NASCARra hogy unalmas. pfff. na ezaz amire nemtudok mit mondani! méghogy unalmas?! körönként van általában elözés. 4órás verseny pedig hatalmas koncentrációt igényel. a másik része hogy nem sok "egyéb szériás" versenyzö tudna a NASCARban jól menni, hiszen nem egyszerü a tömegben, gyorsan, jól, pontosan és hibátlanul vezetni!

gordon 24
Igen!! Azt se tudják mirõl beszélnek. V8 Supercar topikba is most építettünk le Petivel két okoskát.

Downhill!!

én annak aki azt mondja, hogy csak mennek körbe-körbe annak azt mondom, hogy talán nézzen végig csak egyszer egy versenyt (ne road pályát) és rögtön rájön hogy milyen hülyeséget mond... 😊

gordon 24
Pedig jó az!! Én minden NASCAR-ban kételkedõ embernek azt szoktam megmutatni, mert tudod a szokásos vélemény: "csak mennek körbe-körbe azt bárki megtudja csinálni". És ilyenkor jön egy video a Road Pályáról ahol a versenytáv 2x hosszabb mint az F1-ben és máris mindenki csendben marad.
De ezen kivül is jó szerintem, mert jó versenyek vannak ott.

Downhill!!

pedig gondolkodtam hogy under caution-t tippelek majd, hátha...

ChevyG work
lassan szokás lesz Nálad a Kenseth-féle diagrammok...

robotnyk
sárga után volt piros, szal gondolom nincs MoV
hát én személy szerint Infineon-t nem nagyon szeretem, mint ahogy egyik road pályát se, dehát ez van...

viszont utána jön a Pepsi 400 - az fincsi lesz 😊

gordon 24
Aha!Köszi akkor ezt megszívtuk.. Pedig jó verseny volt. Na mindegy majd hétvégén Sonoma kár potol minket.

Downhill!!

Kenseth kissé hullámvasutazott...

egyébként a marginnal ilyenkor mi van (ami az utolsó még érvényes körben volt?)

A táv 50%-os megtétele után leinthetõ a verseny esõ miatt. Elég nagy kiterjedésû felhõzet úszott be Brooklyn fölé, ami elõreláthatólag 4 órás esõt jelentett és még az is hátráltatta volna a késõbbi folytatást, hogy a pályán nincs megfelelõ világítás az esti versenyek lebonyolításához. Szóval, minden szabályos volt. :-)

50%

gordon 24
Majd Totyáék biztos megmondják mi van ilyenkor.
ha jól láttom még 70 kör maradt azért az egy 200 körös versenybõl még elég sok, dehát ez van.
Akkor nem várom tovább a restartot( pedig azt hittem lesz<#szomoru1>)
alszok!!!
Na hali<#fogmosas>

Downhill!!

MrSpock
Pontosan nemtudom,de már nemsokvolt hátra,totyáék biztosan egybõl rámondanák.
Én sem szeretem,fõleg,hogy így Jeffnek megint nemvolt esélye gyõzni.
De majd jövõhéten Sonomában,ha nemmegy tönkre az autója akkor tuti!

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Nem értem, mi a szabály ilyenkor? Hány %-kot kell teljesíteni?

Downhill!!

gordon 24
A fene!!! Szomoru vagyok!! Nem szeretem ha igy van vége..<#ejnye1>

Downhill!!

MrSpock
Igen ez a nemhivatalos eredmény!
Nemláttam most,mert nemvagyok otthon.Csak a nascar.com-on néztem.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Hogyhogy? Lefujták az esõ miatt? még volt 75 karika.

Downhill!!

MrSpock

Kasey Kahne nyert!
Természetesen most nemraktam az elsõ helyre.

Go Jeff Go!!!!