NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Downhill!!
The only speedometer is in your head.
Mert Daytonaba és Degába 200 mph val halado NASCAR gép simán van olyan gyors mint egy F1-es autó a célegyenes végén.Szóval ezért...
Downhill!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Downhill!!
Elliott a Red Bull csapatnál megy 3 versenyt Charlotte,Atlanta,Texas....The car Elliott will drive will not be a Toyota, but the make of car has not been determined.
Waltrip csapatnál megy 5 versenyt Chicago, New Hampshire
Elliott univerzális pilóta lett a jovore Toyota-val indulo csapatoknál,nagy név és champ. provisional is jár vele 😊)
A 2007-es Camry-t (nem COT) holnap adják oda a NASCAR-nak tesztelésre Atlanta-ba.
A NASCAR megkezdte az ólommentes benzin bevezetését.
:-)
Örülök a Redneck reakcióknak, de sajnos nincs mit tenni, és ahogy Lori is mondja, a CTS-nek sem tett rosszat a Toyota. Majd fog, ha pár év múlva õk adják a bajnokot zsinórban :-D, de ez a jövõ zenéje. Csak reménykedhetünk, hogy a NASCAR vezetõsége jó utat választ és a színvonal, a változatos és szoros versenyek megmaradnak majd. Kihalnak a Diehard fanok, viszik a NASCAR-t a határon kívülre, jön a Toyota, jönnek a külföldi versenyzõk...A sorozat kinõtte Amerikát és túlságosan népszerû lett. Ha nem vált volna népszerûvé, sokan nem ismertük volna meg, viszont ezért cserébe be kell látnunk és el kell tûrnünk, hogy vége egy korszaknak és jöhet az agresszív terjeszkedés. Nekem sem tetszik, de hiszek benne, hogy jó döntéseket hoznak és még nagyszerûbb versenyeket láthatunk majd.
A Toyota az idõsebb versenyzõkkel ír alá szerzõdést (M.Waltrip, D.Jarrett, B.Elliott), hogy megmutassák a nézõknek és másoknak, hogy még a hagyománytisztelõbbnek gondolt öregek is rábolintottak a Toyota-ra, tehát minden oké ezzel.
A CTS se ment tonkre sott azóta nagyot fejlodott és a TV-s (kábel) nézettségbe már a 3-ik autósport az USA-ba.
Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni,beleultetnek egy bajnokot és a fél világ nekik fog szurkolni 😄
A Toyota biztosan jön - idén is lenyomnak néhány versenyt.
A Honda meg még távolabbi dolog, ha jön egyáltalán majd.
Ez van, Redneck-ek! :-)
Undorító :chevy,ford,honda?????,toyota???????
Krisztusom!!!!!!!!!!<#wow1>#wow1><#rinya>#rinya><#help>#help>
Downhill!!
Mi a lóf...t mûvelnek ezek odaát???
Downhill!!
mostmár én is közéjük tartozok😊 ilyen Hungarian Hall of Fame.(de csak pontokban)
Feltöltöttem a táblázatokat pár napja és ott a legtöbb pontokról is van összesítés, ami így néz ki: (feltétel: min. 750 pont)
STF0131 - 784 - Race 12.
MrSpock - 772 - Race 03.
Jeff Gordon - 772 - Race 15.
B.Lori - 771 - Race 11.
Sajtosrud - 769 - Race 03.
B.Lori - 764 - Race 03.
Dinsdale - 761 - Race 14.
Tihy - 751 - Race 13.
Dinsdale - 750 - Race 12.
szeretnék gratulálni a csapatomnak 5pilótából 4 top10es lett!
grat fiuk igy tovább!😊
Downhill!!
komolyan néha hülyét kapok ettöl a felfogástól hogy "NASCARban csak körbe körbe mennek". én már olyat is hallottam, hogy azt mondják a NASCARra hogy unalmas. pfff. na ezaz amire nemtudok mit mondani! méghogy unalmas?! körönként van általában elözés. 4órás verseny pedig hatalmas koncentrációt igényel. a másik része hogy nem sok "egyéb szériás" versenyzö tudna a NASCARban jól menni, hiszen nem egyszerü a tömegben, gyorsan, jól, pontosan és hibátlanul vezetni!
Downhill!!
De ezen kivül is jó szerintem, mert jó versenyek vannak ott.
Downhill!!
viszont utána jön a Pepsi 400 - az fincsi lesz 😊
Downhill!!
egyébként a marginnal ilyenkor mi van (ami az utolsó még érvényes körben volt?)
ha jól láttom még 70 kör maradt azért az egy 200 körös versenybõl még elég sok, dehát ez van.
Akkor nem várom tovább a restartot( pedig azt hittem lesz<#szomoru1>#szomoru1>)
alszok!!!
Na hali<#fogmosas>#fogmosas>
Downhill!!
Én sem szeretem,fõleg,hogy így Jeffnek megint nemvolt esélye gyõzni.
De majd jövõhéten Sonomában,ha nemmegy tönkre az autója akkor tuti!
Go Jeff Go!!!!
Nemláttam most,mert nemvagyok otthon.Csak a nascar.com-on néztem.
Go Jeff Go!!!!