17903
-
Jeff24 #9659 Jeff Cappuccino Gordon Campitelli!:D
Najó amugy Zsóti vok!:D -
#9658 hát gondoltam, illetve reméltem:)
egyébként mi a polgári neved? -
Jeff24 #9657 Énsem azér mondom csak megfigyelésképpen mondtam!:D
-
#9656 hát ezt nemtudom. ahhoz nem értek melyik pasi néz ki jól:D, de gondolom ti se:)
a hölgy akit én ismerek szintén itt van a forumon, és Kenseth fan. -
Jeff24 #9655 Én nem sajnos!:D
Nők különben is mindig annak szurkolnak aki jól néz ki!:D -
#9654 én ismerek egyet:P -
Jeff24 #9653 Hát ez elég szomorú,hogy itt semmit sem támogatnak!:( -
Totya000 #9652 Azt hiszem, hogy Makai Gyuri szponzorhiány miatt nem megy oválra egy ideig biztosan. Az USA-ban nem szívesen támogatnak külföldi versenyzőt, hacsak nem ismert sztár a nemzetközi piacon. A magyar szponzorok sem állnak sorba, hogy pénzt pumpáljanak egy nálunk szinte ismeretlen versenyformába.
Marad az egyszem ARCA-verseny emléke számunkra.
-
Totya000 #9651 Minden (marketing) szinten támad a NASCAR. A szurkolóbázisuk 40%-a nő és tovább nő. :-)
Idén csak a hölgyektől 250 millió dolláros bevételre számítanak a NASCAR-védjeggyel ellátott termékek eladásából. Az NFL után a NASCAR-nak van a legnagyobb esély annak, hogy nem sokára több női drukkere lesz, mint férfi. -
Totya000 #9650 -
Jeff24 #9649 Jaja bár Magyarországon nem tom hány nőt érdekelne!:) -
#9648 És még a hivatalos NASCAR logó is ott van a sarokban.... Óriási!!! -
Jeff24 #9647 Makai Gyuriról nem tudtok semmit? -
Totya000 #9646 Dennis Hamlin mosolyogva emlékszik vissza a fia, Denny első gokart versenyére:
"7 éves volt és amikor vége lett a versenynek, nem tudtuk ki szállítani a gokartból. Ment tovább, mi meg futottunk utána és kiabáltuk, hogy vége van a versenynek és ideje lenne abbahagyni, de Ő nem hallgatott ránk."
A kis Denny már 25 éves és Ő az első Rookie, aki a Chase-be jutott. Rajta látszik legkevésbé az izgalom, hiszen újoncként bejutni a legjobb 10 közé már hatalmas siker. Sokak szerint emiatt lehet veszélyes és esélyes Hamlin: rajta lehet a legkevesebb lelki teher.
Talán most megtérül az anyagi ráfordítés, hiszen Dennis elárulta, hogy körülbelül 750.000 dollárt költöttek Denny versenyzéseire az idő folyamán, mely magába foglal két autó eladását és két jelzálogot is a házukra. -
Jeff24 #9645 Okéj!Elnézést kérek!:) -
Totya000 #9644 Szmájlizni, de azt nagyon. Szólj, ha valamit nem értesz! -
Jeff24 #9643 Na regeltem Espn-re!7végén kiderül mit tudok! -
Jeff24 #9642 ez elég kemény -
Totya000 #9641 A NASCAR a női drukkereknek is próbál kedveskedni. -
Jeff24 #9640 Ez jó! -
Jeff24 #9639 OKáj akkor megnézem ott! -
Totya000 #9638 Vajon csak véletlen egybeesés, hogy Jeff Gordon Chase-be jutása és a Gordon-hurrikán megindulása az Atéanti-óceánon szinte egy időben történt?
:-) Találtam cikket, ahol még ilyen kérdéseket is feltesznek. -
Totya000 #9637 Szerintem jobbak lennének inkább olyan látogatók, akiknek nincs szükségük arra, hogy meglássák a topik nevét, hanem célzottan kerestek rá a témára.
Szóval, lazíthatsz nyugodtan! :-) Inkább írj valamit mondjuk a... NASCAR-ról. -
#9636 jól emléxel -
#9635 én pedig úgy tudom, hogy van róla papirod, szal enyi erővel le is irhattad volna. (pl ha egy "hogyan lenne érdemes ESPN-be csapatot terelgetni -tutorialt- kihagynál és helyette) -
#9634 ha jól emlékszem 87ben volt az elsö szezonja a fekete 3as-al... -
#9633 -
#9632 bazz télleg, csak 87-88tol beszélhezünk A Fekete Hármasról! elötte Wrangler volt (kék-sárga sz.kocsival) -
Totya000 #9631 Jeff Gordon 1971-ben született, úgyhogy a kép 1976. körül készülhetet. Ugye tudod, hogy ekkor még Dale Earnhardt fekete #3-ának nyoma sem volt? Ettől még Earnhardt lehetett Gordon hőse, de a fekete #3-as jóval később épült be a köztudatba. -
Dougie #9630 le van írva a szabályzat angolul az espn fantasy racing oldalán
angolul gondolom meg tudsz, nem? -
#9629 ESPN:Választanod kell 5 versenyzőt.Mindegyiknek van egy pontértéke,ami versenyről versenyre változik.Az össz pontérték a kiválasztásánál nemhaladhatja meg a 100-at.Úgy kell kalkulálni,vagyis a későbbiekben is.De ha nem változtatsz akkor az felé is fog menni az érték,de az nemszámít.Így ez csak cserénél érdekes.
A lényeg mindig 100-on belül kell lenned,ha összeállítod a csapatod.
A pontozás,a versenyen elért pontozás összessége.
Azthiszem így tömören ennyi. -
Jeff24 #9628 OK! -
#9627 huhu, én leirnám,de nem tudom, de maj a Totya jön és okit! -
Jeff24 #9626 Na valaki leírja,hogy működik az az ESPN dolog? -
#9625 így van. vicces fiút játszik:D -
Jeff24 #9624 Sztem Gordon dobálja az üveget! -
#9623 -
#9622 most is elsők vagyunk! próbáljuk ezt fentartani (természetesen értelmesen, mert így nagy esélyünk van arra, hogy többen benéznek ide. (és remélhetőleg ne csak vérpistikék) -
#9621 mért a fekete 3as volt az első verdája? talán Neki is Dale Earnhardt volt a childhood favoritja, mint Matt Kenseth-nek???
ha ez igaz, hmm nos ez elég érdekes, hogy a SAJÁT hősének a legnagyob ellenfele lett!!! Eleinte biztos nagy megtisztelhetés volt neki már az is, hogy 1 légtér levegőjét szivhatta Dale-el! -
#9620 ezen a képen és is agyaltam