NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Könyv is íródott a témában.
Nem véletlenül szomorkodó Earnhardt-fanokat rajzoltak oda. :-) Az egyik legnagyobb riválisok lettek a NASCAR történelmében.
1993.: Earnhardt 1., Gordon 14.,
1994.: Earnhardt 1., Gordon 8.,
1995.: Gordon 1., Earnhardt 2.,
1996.: Gordon 2., Earnhardt 4.,
1997.: Gordon 1., Earnhardt 5.,
1998.: Gordon 1., Earnhardt 8.,
1999.: Gordon 6., Earnhardt 7.,
2000.: Earnhardt 2., Gordon 9. (új csapat és autó Gordonnál)
Megérkezett a tejfelesszájú nyugati! versenyzõ és lenyomta a déli redneck-ek bálványát évrõl-évre. A '90-es évek valószínûleg két legsikeresebb pilótájaként könyvelhették el õket, akikrõl a "Két dudás nem fér meg egy csárdában" juthat az eszünkbe. Earnhardt halála után Harvick ült be a helyére és Junior is a pályán volt 1999-tõl a Cup-ban. Vagyis egy Earnhardt-fan valószínûleg Harvick, Junior, esetleg Childress drukkerré konvertálódott. :-) Vagy mégsem?
1993.: Earnhardt 1., Gordon 14.,
1994.: Earnhardt 1., Gordon 8.,
1995.: Gordon 1., Earnhardt 2.,
1996.: Gordon 2., Earnhardt 4.,
1997.: Gordon 1., Earnhardt 5.,
1998.: Gordon 1., Earnhardt 8.,
1999.: Gordon 6., Earnhardt 7.,
2000.: Earnhardt 2., Gordon 9. (új csapat és autó Gordonnál)
Megérkezett a tejfelesszájú nyugati! versenyzõ és lenyomta a déli redneck-ek bálványát évrõl-évre. A '90-es évek valószínûleg két legsikeresebb pilótájaként könyvelhették el õket, akikrõl a "Két dudás nem fér meg egy csárdában" juthat az eszünkbe. Earnhardt halála után Harvick ült be a helyére és Junior is a pályán volt 1999-tõl a Cup-ban. Vagyis egy Earnhardt-fan valószínûleg Harvick, Junior, esetleg Childress drukkerré konvertálódott. :-) Vagy mégsem?
Mert Montoya komolytalan és lassú?
ha a p2p-t akkor a ázsiai ESPN-t láttad ami nem biztos hogy adni fogja a NASCAR-t,ugy mint a FOX Sports Midle East se azt adja mint az USA FOX
Ez egy konoly és gyors faszi.. Szerintem lesz helye az Irocban is jól szerepel.. Neki jobban örülök mint Montoyának.
Downhill!!
Sajnos azt amirõl szóvan nekem nem engedi letölteni én azért nem néztem meg...Ja de van rá igény.. Nekem fontos..
Downhill!!
mit? az espn-t?
egész football szezonban azt néztem...
egész football szezonban azt néztem...
LOL kép!:-)
Earnhardt fanok nem örülnek:-)
De remélem mi fogunk vasárnap este!
Go Jeff Go!
Earnhardt fanok nem örülnek:-)
De remélem mi fogunk vasárnap este!
Go Jeff Go!
Go Jeff Go!!!!
az jó, az espn-t legalább lehet nézni online ingyen...

Nem a köszönet érdekel, félre ne értsétek, csak feltöltöttem azt a két 1998-as "ritka" videót és azt hittem, nagyobb lesz a kereslet iránta. :-)
Az eddigi 12 Brickyard 400-ból a gyõztes 5-ször lett bajnok év végén:
2005.: Stewart,
2001.: J.Gordon,
2000.: B.Labonte,
1999.: Jarrett,
1998.: J.Gordon.
Jövõre a megszokott kora augusztusi dátumot egy héttel elõlrébb tolják és július 29-én rendezik meg majd a versenyt. Az a verseny lesz az elsõ ESPN-es közvetítés 2000. óta.
Az idei versenyre az összdíjazás 9.236.620 dollár lesz.

Az eddigi 12 Brickyard 400-ból a gyõztes 5-ször lett bajnok év végén:
2005.: Stewart,
2001.: J.Gordon,
2000.: B.Labonte,
1999.: Jarrett,
1998.: J.Gordon.
Jövõre a megszokott kora augusztusi dátumot egy héttel elõlrébb tolják és július 29-én rendezik meg majd a versenyt. Az a verseny lesz az elsõ ESPN-es közvetítés 2000. óta.
Az idei versenyre az összdíjazás 9.236.620 dollár lesz.

buzi rapidser: "You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?"
fukk
fukk
Újabb külföldi versenyzõ a láthatáron:
Max Papis (Mad Max), a 36 éves olasz versenyzõ, aki a Formula 1-et és a ChampCar-t is megjárta, most a Busch-ban és a Cup-ban próbálkozik. Mindkét széria Watkins Glen-i versenyére szeretné kvalifikálni magát. A Cup Szériában a #78-as rookie csapattal próbál majd szerencsét, amelyet idén Kenny Wallace vezetett és 8 rajtból 34,5-es átlagot hozott össze.
Papis a legutóbbi IROC versenyen a második helyen végzett Tony Stewart mögött.

Max Papis (Mad Max), a 36 éves olasz versenyzõ, aki a Formula 1-et és a ChampCar-t is megjárta, most a Busch-ban és a Cup-ban próbálkozik. Mindkét széria Watkins Glen-i versenyére szeretné kvalifikálni magát. A Cup Szériában a #78-as rookie csapattal próbál majd szerencsét, amelyet idén Kenny Wallace vezetett és 8 rajtból 34,5-es átlagot hozott össze.
Papis a legutóbbi IROC versenyen a második helyen végzett Tony Stewart mögött.

sok igazság van benne, a cikk irója nem jár csukott szemmel...
The only speedometer is in your head.
Feltöltöttem két videót, de nem szedi szinte senki. Nem olvastok vissza vagy nincs rájuk igény, mert akkor nem fátasztom magam feleslegesen. :-)
A Speed TV bõvíti a Craftsman Truck Series mûsoridejét egy 45 perces pre-race show-val. Jönnek fel a 'kisebb' sorozatok is a népszerûségi listán, úgy tûnik.
A Speed TV bõvíti a Craftsman Truck Series mûsoridejét egy 45 perces pre-race show-val. Jönnek fel a 'kisebb' sorozatok is a népszerûségi listán, úgy tûnik.
de valahogy nem izgattok..... majmoljátok csak zt az amerikai sportot..... EURÓPAI emberként. ...
/Gripen az égből/
Én még például AMERIKAI autókért, AMERIKAI zenékért, AMERIKAI sportokért is. Sõt, minden vágyam eljutni az USA-ba.
És ettõl még MAGYAR vagyok.
Ha ezzel gondod van, az tényleg egy másik topik!
Pá
és csakazért is
God bless the U.S.A.!
És ettõl még MAGYAR vagyok.
Ha ezzel gondod van, az tényleg egy másik topik!
Pá
és csakazért is
God bless the U.S.A.!
Hmm..Nemvagyok itt és micsoda parázs hangulat keletkezett.
Érdekes ez a felvetés Európaiként hogylehet szeretni amerikai sportot?
Az autóverseyn az nemzetközi,csak egy dolog hogy egy sajátságos vállfaja amit amerikaiak profin mûvelnek,magas nézettséggel.
Azért Jeff Gordon tudja holvan Európa.Talán Robby Gordon is,sõõt õ még Afrikát is imeri.LOL.Akkor ne nézzük a következõket:NBA,NFL,NHL,IRL,Champ car,...
Fúúj amerikai sportok..!
Érdekes ez a felvetés Európaiként hogylehet szeretni amerikai sportot?
Az autóverseyn az nemzetközi,csak egy dolog hogy egy sajátságos vállfaja amit amerikaiak profin mûvelnek,magas nézettséggel.
Azért Jeff Gordon tudja holvan Európa.Talán Robby Gordon is,sõõt õ még Afrikát is imeri.LOL.Akkor ne nézzük a következõket:NBA,NFL,NHL,IRL,Champ car,...
Fúúj amerikai sportok..!
Go Jeff Go!!!!
Szerintem befejezhetnéd... Illetve arra kérlek fejezd be és menj más topikba. Ha nem szereted a NASCAR-t akkor minek irsz ide azért hogy tudj vitatkozni??
Erre ott van a remek gumi szoba...
Erre ott van a remek gumi szoba...
Downhill!!
hallod most nem bántani akarlak, de idejössz a friss regeddel felteszel hülye kérdést(kb olyan mintha f1topicban megkérdeznéd hogy svéd nagydij melyik pályán lesz?), jó semmibaj senkise lehet tökéletes, ezt még el is nézzük, aztán azzal sértegetsz minket hogy hogyan tudunk európaiként amerikai sportot dicsöiteni? már ne is haragudj, de akkor nézd csak az f1et, ahol versenyenenként van zéró elözés.
szerintem itt kialakult egy jó kis társaság és ne félj nem fogjuk tétlenül nézni a sértegetéseidet, szóval váltsál más sebességbe és keress egy másik topicot.
szerintem itt kialakult egy jó kis társaság és ne félj nem fogjuk tétlenül nézni a sértegetéseidet, szóval váltsál más sebességbe és keress egy másik topicot.
Okstojás ez a hivatalos logo amit itt látsz. Szal hány p van benne?<#levele>#levele>
/Gripen az égből/
ne aggódj nem csak minket idegesit, McLaren topicba is feltett egy hülye kérdést...
Az index-en bejött, ezért kérnék minenkit, hogy ne kérdezzen és ne is válaszoljon JAS 39-nek senki.
Ismerõs a szöveg.
"Hagyd már rájuk.............
gyerekesen rajonganak 1 olyan sportért ami tõlük legalább 10.000 km-re zajlik imádott versenyzõik nagy része szerintrm azt se tuggya hol található Európa 😄 de õk gyerekesen rajonganak érte"
Index.hu, NASCAR topik: 2005.10.19., Airbus a380
"Hagyd már rájuk.............
gyerekesen rajonganak 1 olyan sportért ami tõlük legalább 10.000 km-re zajlik imádott versenyzõik nagy része szerintrm azt se tuggya hol található Európa 😄 de õk gyerekesen rajonganak érte"
Index.hu, NASCAR topik: 2005.10.19., Airbus a380
hagyd, két napja regisztált és már... (na mindegy)
Képzeld errõl a kettõröl tuttam de v-hol mondták hogy nem csak ez a 2 van.
Amúgy az hogy Európaiként egy amerikai sportnak csápoltok........... no de ez már más topik.
Amúgy az hogy Európaiként egy amerikai sportnak csápoltok........... no de ez már más topik.
/Gripen az égből/
4-én tartják az Indianapolis Motor Speedway-en a Chevy-Napot.
A Chevrolet történelme.
A Chevrolet történelme.
2 lényegesebb versenypályának épített oválról tudok európában. az egyik angliában - rockingham. a másik németországban a lausitzring. ennek közepes iq szinttel utána tudtál volna nézni az interneten.
Van a lausitz-i (Németország) Eurospeedway (Pocono-alakú, 2 mérföldes, azaz 3,2 km-es) és a Corby-ban (UK) található Rockingham Motor Speedway. Ez a kettõ a leghíresebb. Stock Car versenyekre alkalmas ovál pálya ezeken kívül nincsen Európában, sztem. Kisebbek vannak csak Angliában.
Rockingham, UK.
Európai ovál pályák hírei.Eurospeedway wikipedia-ja.
Rockingham, UK.
Európai ovál pályák hírei.Eurospeedway wikipedia-ja.
nem fog, hülye kérdés, hülye válasz.
nincs olyan európai ovál, amin nascar versenyt rendeznek, értem?
nincs olyan európai ovál, amin nascar versenyt rendeznek, értem?