NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy tudtok normálisan válaszolni egy egyszerû kérdésre miszerint EU-ban hány ovál pálya van.....
/Gripen az égből/
Ez nem válasz a kérdésedre, de kiindulópontnak nem rossz:
"Around 2000, NASCAR set out to globalize the sport through TV. Now, NASCAR is broadcast in 167 countries -- including Thailand, Pakistan, New Zealand and Venezuela -- and in 35 languages -- ranging from Russian to Urdu."
"Around 2000, NASCAR set out to globalize the sport through TV. Now, NASCAR is broadcast in 167 countries -- including Thailand, Pakistan, New Zealand and Venezuela -- and in 35 languages -- ranging from Russian to Urdu."
ne bántsátok szegényt, én se értek a formaegyhez, meg a focihoz se!!! viszont BÜSZKE VAGYOK RÁÁÁÁ!<#hehe>#hehe>
<#smile>#smile><#mf1>#mf1>
most hoztad haza, csak még nem egészen így néznek ki...
esetleg majd fél év múlva kb. 😊
esetleg majd fél év múlva kb. 😊
A NASCAR egy mozaikszó, javaslom nézz utánna a jelentésének😊
The only speedometer is in your head.
ha jól sejtem ezek makettek:S akkor lesz elfoglaltságod😉
vidéken vetted vagy Pesten?
vidéken vetted vagy Pesten?
mármint nascar pálya? ez most komoly?
hogyhogy hány pálya van? NASCAR egy pályán sem megy Európában. angolok, franciák biztosan adják többi passz.
NEM.
Mert ha kevés EU orságba nyomják akkor teljesen érthetõ hogy nálink sem adja semmi.
hány pálya van amúgy EU-ba?
Mert ha kevés EU orságba nyomják akkor teljesen érthetõ hogy nálink sem adja semmi.
hány pálya van amúgy EU-ba?
/Gripen az égből/
most hoztam haza a két új szerzeményt:
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>KÖSZÖNET érte gordon 24-nek, amiért segített mexerezni!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>KÖSZÖNET érte gordon 24-nek, amiért segített mexerezni!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
hát ja, érdekes, csak sose fog megvalósulni, mivel (gondoljunk bele) valaki nyer egy versenyt mondjuk az elején, az máris bekerült a chase-be, és már nem is kell foglalkoznia semmivel, mert tuti ott lesz, így teljesen áttolódik az utolsó 10 versenyre a lényeg (ráadásul nem kell folyamatosan jól szerepelnie, elég egy kiugrás)
persze most is áttolódik, de azért elég izgalmas, az összetett állását figyelembe véve, hogy ki fog bekerülni és ki nem
persze most is áttolódik, de azért elég izgalmas, az összetett állását figyelembe véve, hogy ki fog bekerülni és ki nem
A Cup versenyzõk július 10-12-én teszteltek már a Brickyard 400-ra: Bowyer bringázott, Marlin tört.

Jó cikk! Érdekes ötlet Darrell részérõl, hogy az elsõ 26 verseny bármelyikét megnyerõ versenyzõ autómatikusan bejuthatna a chase-be. Ezt már másképpen is felvetették: a gyõztes kapjon több pontot a többiekhez képest. Ez viszont a NASCAR egyik alapstratégiájának mond ellent, miszerint a megbízhatóság a nyerõ.
Szerintem továbbra sem kellene kiemelni a gyõztest a pontok vagy a chase szempontjából.
Szerintem továbbra sem kellene kiemelni a gyõztest a pontok vagy a chase szempontjából.
#7544-es hozzászólás. Ne kérj cikkfordítást, ha el sem olvasod! :-)
Én ebben nem lennék biztos....... Vszont sztem ha tömegével kapna a sportklub levelet....<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> õk más amerikai sorozatot is adnak.
\"Én vagyok a Rend!\"
nefélj annyira, mert lassan mindent megszereznek tölük(a SportKlub) és akkor talán visszatérnek a NASCARhoz.
köszi szépen. hatalmas jó ez a sorozat😊 ezt a részt pont nem láttam de úgyis ismétlik majd vmikor...
Pedig pont a te agyadra mentem.... 😊 pfff ti nézhetzitek én meg a fasz sport tv miatt nem....
\"Én vagyok a Rend!\"
Nem fogok utána nézni, ne haragudj!
Más:
A Sunoco 260GTX ólommentes üzemanyag jól szerepelt a tegnapi Busch versenyen. A csapatoknak csak kisebb változtatáspkra volt szükségük: például valamivel nagyobb ?karburátor fúvókát? használtak.
Más:
A Sunoco 260GTX ólommentes üzemanyag jól szerepelt a tegnapi Busch versenyen. A csapatoknak csak kisebb változtatáspkra volt szükségük: például valamivel nagyobb ?karburátor fúvókát? használtak.
Az index fórumon utánna nézhecc. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Épp eleget mentem ott az agyatokra ha nosztalgiáznál olvasd vissza. <#vigyor>#vigyor>
Épp eleget mentem ott az agyatokra ha nosztalgiáznál olvasd vissza. <#vigyor>#vigyor>
\"Én vagyok a Rend!\"
Mennyire ismered a NASCAR-t? Mit tudsz róla, miért érdekel, mesélj! :-)
hONNAN LEHET NASCAR versenyeket letölteni? lehetõleg dc-s hub címeket mondjatok.
köszi
köszi
\"Én vagyok a Rend!\"
Két videó az 1998-as California 500-ról.
NASCAR_Cup_1998_California_500_Track_History
NASCAR_Cup_1998_California_500_Bill_Elliott_Crash
NASCAR_Cup_1998_California_500_Track_History
NASCAR_Cup_1998_California_500_Bill_Elliott_Crash
Ez csapatmunka volt. Érdekesnem tartom, hogy a "The Winston"-ra építették a T-Rex-et és nem egy pontversenyre, ami számomra azt jelenti, hogy nem kockáztatták meg a pontlevonást, viszont az egymilliós nyereményért belementek a játékba. Érezték õk, hogy ez nem helyes, de megpróbálták.
Nem hiszem. A T-Rex a szabálykönyv kiskapuit kihasználva teljesen más volt, mint a pályán lévõ többi autó. Mindem alkatrészt módosítottak rajta. Ma már ilyen szinten nincs erre lehetõség. Ez nem illegális volt, inkább a fairplay figyelmen kívül hagyása.
Ez komoly.. Azért itt is vannak probálkozások.
De ha módositani kellet a szabálykönyvön akkor végülis legális volt...
Hát ez van...Szerintem a mostani autókat is tüzetesen átvizsgálnák a-z-ig biztis találnának hasonló dolgokat.. Szerintetek?
De ha módositani kellet a szabálykönyvön akkor végülis legális volt...
Hát ez van...Szerintem a mostani autókat is tüzetesen átvizsgálnák a-z-ig biztis találnának hasonló dolgokat.. Szerintetek?
Downhill!!
Számomra megtiszteltetés, hogy a 'Világ legelsõ magyar NASCAR szakkommentátorával'. :-)
T-Rex még.
...és még egy kép.
T-Rex még.
...és még egy kép.
Ez a T-Rex. A Jurassic Park festés és Rex Stump neve szülte a "T-Rex"-et.
Hol olvastad ezt?:-) Nem ismerõs.
A T-Rex autó olyan volt a NASCAR számára, mint a szteroid a baseball-ban: abban a pillanatban legális, de azóta fertõzi a tiszta versenyzést. Egyfajta divatot indított el a kiskapuk keresgélésére.
kiegészítve egy kis Totya idézettel 😊
"dugattyúk más helyen, változtatások az elején, az alján, a motorban"
"dugattyúk más helyen, változtatások az elején, az alján, a motorban"
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Jeff Gordon T-Rex autója Rex Stump-ról kapta a nevét. Stump-nak Gordon 1997-es csapat fõnöke, Ray Evernham korlátlan költségvetést és a NASCAR-szabálykönyvét adta oda azzal a megbízással, hogy építsen nekik egy új vázat az 1997-es The Winston-ra.
Gordon az új vázzal megnyerte a The Winston All-Star versenyt, viszont a NASCAR-nak jó néhány oldallal kellett bõvítenie ezután a szabálykönyvét, hogy bezárja azokat a kiskapukat, amelyekre az új vázzal sikerült rámutatniuk Gordonéknak.
Gordon az új vázzal megnyerte a The Winston All-Star versenyt, viszont a NASCAR-nak jó néhány oldallal kellett bõvítenie ezután a szabálykönyvét, hogy bezárja azokat a kiskapukat, amelyekre az új vázzal sikerült rámutatniuk Gordonéknak.