NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAS 39
Még jó hogy tudtok normálisan válaszolni egy egyszerû kérdésre miszerint EU-ban hány ovál pálya van.....

/Gripen az égből/

ChevyG
<#wave><#nevetes1><#nevetes1>
ChevyG
<#mf2>
gordon 24
<#hehe>

Downhill!!

gordon 24
De szépek tiéd???

Downhill!!

Ez nem válasz a kérdésedre, de kiindulópontnak nem rossz:

"Around 2000, NASCAR set out to globalize the sport through TV. Now, NASCAR is broadcast in 167 countries -- including Thailand, Pakistan, New Zealand and Venezuela -- and in 35 languages -- ranging from Russian to Urdu."

ChevyG
ne bántsátok szegényt, én se értek a formaegyhez, meg a focihoz se!!! viszont BÜSZKE VAGYOK RÁÁÁÁ!<#hehe>
<#smile><#mf1>

most hoztad haza, csak még nem egészen így néznek ki...
esetleg majd fél év múlva kb. 😊

ChevyG
gordon 24 vette pesten és elhozta szekszárdra, én bajai vok, csak át kocsikáztam
Jeff Gordon
A NASCAR egy mozaikszó, javaslom nézz utánna a jelentésének😊

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
ha jól sejtem ezek makettek:S akkor lesz elfoglaltságod😉
vidéken vetted vagy Pesten?

mármint nascar pálya? ez most komoly?

robotnyk
hogyhogy hány pálya van? NASCAR egy pályán sem megy Európában. angolok, franciák biztosan adják többi passz.
JAS 39
NEM.

Mert ha kevés EU orságba nyomják akkor teljesen érthetõ hogy nálink sem adja semmi.

hány pálya van amúgy EU-ba?

/Gripen az égből/

robotnyk
nem mindegy?
JAS 39
Én csak a franciákról tudok.

/Gripen az égből/

ChevyG
most hoztam haza a két új szerzeményt:

<#worship><#worship><#worship>KÖSZÖNET érte gordon 24-nek, amiért segített mexerezni!!!<#worship><#worship><#worship>
ChevyG
nem tom, de 1el kevesebben
JAS 39
EU-ban hány országban adják a nascar-t?

/Gripen az égből/

hát ja, érdekes, csak sose fog megvalósulni, mivel (gondoljunk bele) valaki nyer egy versenyt mondjuk az elején, az máris bekerült a chase-be, és már nem is kell foglalkoznia semmivel, mert tuti ott lesz, így teljesen áttolódik az utolsó 10 versenyre a lényeg (ráadásul nem kell folyamatosan jól szerepelnie, elég egy kiugrás)
persze most is áttolódik, de azért elég izgalmas, az összetett állását figyelembe véve, hogy ki fog bekerülni és ki nem

A Cup versenyzõk július 10-12-én teszteltek már a Brickyard 400-ra: Bowyer bringázott, Marlin tört.

Jó cikk! Érdekes ötlet Darrell részérõl, hogy az elsõ 26 verseny bármelyikét megnyerõ versenyzõ autómatikusan bejuthatna a chase-be. Ezt már másképpen is felvetették: a gyõztes kapjon több pontot a többiekhez képest. Ez viszont a NASCAR egyik alapstratégiájának mond ellent, miszerint a megbízhatóság a nyerõ.

Szerintem továbbra sem kellene kiemelni a gyõztest a pontok vagy a chase szempontjából.

gordon 24
Ezt elolvastam csak má elfelejtettem.... SRY....

Downhill!!

#7544-es hozzászólás. Ne kérj cikkfordítást, ha el sem olvasod! :-)

Dred bíró
Én ebben nem lennék biztos....... Vszont sztem ha tömegével kapna a sportklub levelet....<#nevetes1><#nevetes1> õk más amerikai sorozatot is adnak.

\"Én vagyok a Rend!\"

Jeff Gordon
nefélj annyira, mert lassan mindent megszereznek tölük(a SportKlub) és akkor talán visszatérnek a NASCARhoz.

Jeff Gordon
köszi szépen. hatalmas jó ez a sorozat😊 ezt a részt pont nem láttam de úgyis ismétlik majd vmikor...

Dred bíró
Pedig pont a te agyadra mentem.... 😊 pfff ti nézhetzitek én meg a fasz sport tv miatt nem....

\"Én vagyok a Rend!\"

gordon 24
És a Nextelben kipróbálják idén ezt a z üzemanyagot? Vagy csak jövõre?

Downhill!!

Nem fogok utána nézni, ne haragudj!

Más:

A Sunoco 260GTX ólommentes üzemanyag jól szerepelt a tegnapi Busch versenyen. A csapatoknak csak kisebb változtatáspkra volt szükségük: például valamivel nagyobb ?karburátor fúvókát? használtak.

TheDreamingTree
Én láttam, de azért megnéztem még1szer 😊

Köszi!!

Dred bíró
Az index fórumon utánna nézhecc. <#taps><#taps><#taps>

Épp eleget mentem ott az agyatokra ha nosztalgiáznál olvasd vissza. <#vigyor>

\"Én vagyok a Rend!\"

Mennyire ismered a NASCAR-t? Mit tudsz róla, miért érdekel, mesélj! :-)

Dred bíró
hONNAN LEHET NASCAR versenyeket letölteni? lehetõleg dc-s hub címeket mondjatok.

köszi

\"Én vagyok a Rend!\"

Ez csapatmunka volt. Érdekesnem tartom, hogy a "The Winston"-ra építették a T-Rex-et és nem egy pontversenyre, ami számomra azt jelenti, hogy nem kockáztatták meg a pontlevonást, viszont az egymilliós nyereményért belementek a játékba. Érezték õk, hogy ez nem helyes, de megpróbálták.

gordon 24
Hát igen.. Igaz csak megpróbáltam kicsit megvédeni Gordont.

Downhill!!

Nem hiszem. A T-Rex a szabálykönyv kiskapuit kihasználva teljesen más volt, mint a pályán lévõ többi autó. Mindem alkatrészt módosítottak rajta. Ma már ilyen szinten nincs erre lehetõség. Ez nem illegális volt, inkább a fairplay figyelmen kívül hagyása.

gordon 24
Ez komoly.. Azért itt is vannak probálkozások.
De ha módositani kellet a szabálykönyvön akkor végülis legális volt...
Hát ez van...Szerintem a mostani autókat is tüzetesen átvizsgálnák a-z-ig biztis találnának hasonló dolgokat.. Szerintetek?

Downhill!!

Számomra megtiszteltetés, hogy a 'Világ legelsõ magyar NASCAR szakkommentátorával'. :-)
T-Rex még.
...és még egy kép.

Tihy
bocsi, de ha ilyet olvasok, már kapásból neked tulajdonítom 😄DDD

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ez a T-Rex. A Jurassic Park festés és Rex Stump neve szülte a "T-Rex"-et.

Megvan, ezt Tasi írta itt. :-)

Hol olvastad ezt?:-) Nem ismerõs.

A T-Rex autó olyan volt a NASCAR számára, mint a szteroid a baseball-ban: abban a pillanatban legális, de azóta fertõzi a tiszta versenyzést. Egyfajta divatot indított el a kiskapuk keresgélésére.

Tihy
kiegészítve egy kis Totya idézettel 😊

"dugattyúk más helyen, változtatások az elején, az alján, a motorban"

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Jeff Gordon T-Rex autója Rex Stump-ról kapta a nevét. Stump-nak Gordon 1997-es csapat fõnöke, Ray Evernham korlátlan költségvetést és a NASCAR-szabálykönyvét adta oda azzal a megbízással, hogy építsen nekik egy új vázat az 1997-es The Winston-ra.
Gordon az új vázzal megnyerte a The Winston All-Star versenyt, viszont a NASCAR-nak jó néhány oldallal kellett bõvítenie ezután a szabálykönyvét, hogy bezárja azokat a kiskapukat, amelyekre az új vázzal sikerült rámutatniuk Gordonéknak.