NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most látom hogy uj tag vagy... Üdv itt...
Sajnos én nem láttam a futanot mert BRNOba voltam a MOTOGP-n de biztos jó volt, a NASCAR mindig jö.
szia!
Downhill!!
legalább jó volt?😞
Kahne-remélem befog kerülni,nehézlesz neki,de nemlehet ennyire szerencsétlen,mert megérdemelné.Minden versenyen hajt,4-szer nyert,gyõzelemre tör.Ha bejut,nekem õ a titkos favoritom a végén.Bár Johnsonra is ráférne egy kupa,nekerüljön be mint örök második.Évek óta õ megy a legjobban a szezonban.Aztán persze Jeff is,a amga rutinjával,amikor kell odazeszi a gépet!Szerintem izgalmas lesz a chase az biztos!Persze Kensethékrõl sem feledkezzünk meg..ismét bajnoki formában van..Szóval mindenki aki betud kerülni esélyes!Egyedül Martin-t nemtartom annak,mert ott muszály nyerni,aztán kitudja?
Go Jeff Go!!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de az durva hogy valakinek (mondjuk most Burtonnek) egyszer nem jön össze a dolog, és 5 helyet esik vissza, és veszélyben a chase... nemrég meg Jr. volt 3-4. helyen aztán ment pár gyengébb versenyt és már 10-en kívül is volt,
szóval nagyjából senki nincs biztonságban
és Stewart meg Gordon kûzdöttek a chase-be kerülésért pár hete még, most meg simán 5. 6.
de pl. Martin is durva: eddig 23-ból 5-ször volt top5-ös (épp most lett 5.-ször), és még idén nem nyert versenyt, míg mondjuk Kahne 4-et nyert, mégsincs a 10-ben, vagy mondjuk Edwards 7-szer volt top 5-ös és ugyanúgy 11-szer top 10-es mint Martin, mégis Edwardsnak nem sok esélye van a chase-re
vagy az ne is mondjam, hogy Martin 260 kört vezetett eddig összesen, míg Biffle 872-t (sokra megy vele)
hiába: 0 DNF az 0 DNF, és ez a stat -az említett versenyzõk közül- csak Martin mellett van...
Na persze örült volna biztosan a gyõzelemnek,de már kockáztatni nemnagyonakart.
Beengedte Kenseth-et.Bár nagyonjól ment,megérdemelte a gyõzelmet.
De amikor az elején Jeff elment jócskán a többiektõl..aztán sárga.Persze az képtelenség,hogy neintsék be késõbb,ott abban a szakaszban nagyonerõs volt.
Szerintem kicsit eltaktikázták egyzer amikor kereketcseréltek és kb 5 körrel utánna sárga volt..és megint kimentek..akkor került ki 10-en kívül,és végig küzdenie kellett,hogy fentebbkerüljön.
Jimmie-nek a végére fogyott el a szufla,pedig biztam hogy top 5-benmarad.
Kahne jóvolt,sajnos Kyle Busch az elején falazott.Vickers meg hozta a közepest.
Ennyit a csapatomról,jó kis közepes eredményem lett az espn-ben.
Go Jeff Go!!!!
ez a hihetetlen, hogy Johnson nem tudom hanyadik versenyén van, hogy gondban van az elején, aztán megoldják és simán bejön a top 10-15-be,
többek között szerintem ezek miatt is lesz idén õ a bajnok (ha a chase-be is folyatatódik ez a tendencia)
Általában három ellenõrzés van verseny elõtt: kezdeti, verseny elõtti és verseny elõtti.
Majd további két ellenõrzés késõbb: kvali után és a verseny után.
Ha valakit egy post-race inspection-ön (verseny utáni vizsgálat) kapnak el, akkor valószínûleg már egy rostán átment, és utána változott meg a kocsi.
kb. 50 ellenõr 10 órán át vizsgálja az autókat. (45-50 autó)
A "sémák" biztosan ismerõsek: összesen 32 féle "séma" van, amely az autók köré illik és ezekkel mérik le. Ebbõl 14 más-más színnel jelölt, attól függõen, hogy Ford (kék), Dodge (piros) vagy Chevy (sárga) a vizsgálat tárgya. A többi 18 "séma" mindegyik márkához jó.
Exchanging radio chatter with Kenseth, crew chief Robby Reiser warned, "The 24 is coming."
"I know he's coming, but I've been taking care of the tires and we'll be OK," Kenseth calmly replied.
Sikerült Jeffet tartania.Totya nemjött be a tipped:-(:-)

Go Jeff Go!!!!
Dale Jr.nagyon jól megy ma!Akár nyerhet is,de azért Bízom még Jeff Gordonban is.
Go Jeff Go!!!!
Harvick ellen szól a sok büntetés, igaz, Lori? :-) Idei termései:
Busch széria:
Talladega - #21 (Harvick) - elbukott a versenyt követõ ellenõrzésen: túl alacsony autó. Megtarthatta a második helyét, de büntetést kapott. Ugyanezen a versenyen a #33 (Stewart) és a #77 (Lamar) Harvick autók is megkapták a 10-10 ezer dolláros büntetést és december 31-ig a próbaidõt.
Dover - #33 (Hornaday) - 1000 dolcsis bünti pályán elkövetett vétség és a jobb hátsó lengéscsillapítóban több volt a nitrogén nyomása az elõírtnál.
Daytona - #21 (Harvick) - 15.000 dollár büntetés és a csapat fõnök eltiltása 6 versenytõl. Nem megengedett aerodinamikai változtatások az autó hátsó részén. Alacsonyabb hátsó szárny, valamint lengéscsillapító probléma. 50 pontot is elvettek tõlük.
Ugyanezen a versenye a #77 (Lamar) is kapott 15.000 dolláros bírságot és a csapat fõnök is hat versenyt kénytelen volt ezután kihagyni. Illegális szelepek. 50 pontot tõlük is elvettek.
Mind a #21 és a #77-es többszörös visszaesõ kategóriába sorolt csapatok, melyeket kiemelten figyelnek a bírák idén.
top10:
1. K. Harvick
2. D. Earnhardt Jr.
3. J. Burton
4. M. Kenseth
5. M. Martin
6. Kyle Busch
7. J. Johnson
8. D. Hamlin
9. T. Stewart
10. Kurt Busch
Margin: 0.500
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
1.J.Burton
2.Kahne
3.Biffle
4.Johnson
5.Kenseth
6.Harvick
7.Edwards
8.Hamlin
9.Martin
10.Sorenson
Margin of Victory : 0,892
01. Dale Junior (most talán...)
02. Jimmie Johnson
03. Jeff Gordon
04. Kasey Kahne
05. Jeff Burton
06. Matt Kenseth
07. Kurt Busch
08. Elliot Sadler
09. Ryan Newman
10. Greg Biffle
MoV.: 0.157 s
1.J.Johnson
2.K.Kahne
3.J.Burton
4.Ky.Busch
5.J.Gordon
6.K.Harvick
7.E.Sadler
8.M.Kenseth
9.D.E.Jr.
10.M.Martin
1.055
Go Jeff Go!!!!
Na de akkor a tippjeim Michigan-re:
1. M. Kenseth
2. J. Johnson
3. J. Gordon
4. Ky. Busch
5. J. Burton
6. E. Sadler
7. R. Newman
8. G. Biffle
9. D. Hamlin
10. M. Martin
MOV.: 0.567
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
MoV: 0,666
1.Matt Kenseth
2.Ryan Newman
3.Jimmie Johnson
4.Kyle Busch
5.Greg Biffle
6.Jeff Gordon
7.Elliott Sadler
8.Denny Hamlin
9.Mark Martin
10.Kurt Busch
mov 0.457
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1.Matt Kenseth
2.Ryan Newman
3.Jimmie Johnson
4.Kyle Busch
5.Greg Biffle
6.Jeff Gordon
7.Elliott Sadler
8.Denny Hamlin
9.Mark Martin
10.Kurt Busch
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
01 Kasey Kahne
02 Matt Kenseth
03 Jimmie Johnson
04 Jeff Gordon
05 Carl Edwards
06 Tony Stewart
07 Kevin Harvick
08 Kurt Busch
09 Kyle Busch
10 Dale Earnhardt Jr.
MoV: 0.911
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
01 - Kasey Kahne
02 - Greg Biffle
03 - Carl Edwards
04 - Matt Kenseth
05 - Jimmie Johnson
06 - Jeff Gordon
07 - Dale Earnhardt Jr.
08 - Kevin Harvick
09 - Kurt Busch
10 - Kyle Busch
margin: 1,260 sec
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
01 Carl Edwards
02 Matt Kenseth
03 Kasey Kahne
04 Jimmie Johnson
05 Jeff Burton
06 Greg Biffle
07 Mark Martin
08 Kevin Harvick
09 Kyle Busch
10 Denny Hamlin
Margin: 0.99 sec
...mire jók a nõi szurkolók...😊
01 Greg Biffle
02 Matt Kenseth
03 Carl Edwards
04 Jeff Burton
05 Jimmie Johnson
06 Kevin Harvick
07 Tony Stewart
08 Kurt Busch
09 Kasey Kahne
10 Dale Earnhardt Jr.
margin: 0,783
01 Kenseth
02 Johnson
03 Harvick
04 Hamlin
05 Biffle
06 Jeff Gordon
07 Burton
08 Newman
09 Sadler
10 Martin
MoV: +1,000

2003-ból nekem sincs túl sok versenyem, de ezeket fel tudom ajánlani, ha gondolod:
Road to Daytona 2003.
Cup 2003. Race 01. Daytona 500 / Daytona International Speedway
Cup 2003. Race 05. Carolina Dodge Dealers 400 / Darlington Raceway
Cup 2003. Race 24. Sharpie 500 / Bristol Motor Speedway (In-car, Dale Earnhardt, Jr.)
Cup 2003. Season Review
Van még ezeken kívül pár teljes Cup versenyem 2003-ból, de azok gyenge minõségûek, sajnos. Kenseth utolsó 5 gyõzelme is megvan.