17903
-
#10460 örülök, hogy ebben 1et értünk:D -
#10459 California -
#10458 mindenért a legközelebbi Hendrickes a felelős :) -
B Lori #10457 Jól látszik hogy nem sokat elemezte a felvételt -
Totya000 #10456 Lowe's 500 top 10 tipperedmények :
1.Dougie : 12 pont (Grat.! Második győzelem zsinórban. Három győzelem az utolsó 5 versenyből.)
2.Dietrich/Nicko & TheDreamingTree : 9 pont
4.STF0131 & Zetterberg : 8 pont
6.Carti, MrSpock & Tihy : 7 pont
9.ChevyG, gordon 24 & Jeff Gordon : 6 pont
12.Jeff24 : 5 pont
13.KimIce, robotnyk & TSanyi : 4 pont
16.Totya : 3 pont
17.többiek : nem tippeltek
Ezzel a top10 tippjáték állása a 31. verseny után :
1.TSanyi : 199
2.Carti : 197
3.Dietrich/Nicko : 195
4.STF0131 & Totya : 189
6.Dougie : 188
7.Tihy : 184
8.Zetterberg : 173
9.robotnyk : 172
10.Jeff Gordon : 171
11.TheDreamingTree : 166
12.ChevyG : 164
13.MrSpock : 162
14.gordon 24 : 157
15.Laffite : 152
16.dodgecharger & spedway : 78
18.Minstrel : 51
19.KimIce : 44
20.p3t33 : 27
21.Jeff24 : 17
22.Dinsdale : 16
23.Redvin : 6
A top10 játék aktuális formája az utolsó 5 verseny alapján :
1.Dougie : 36
2.Totya : 30
3.Carti, STF0131 & Tihy : 28
6.Dietrich/Nicko & TheDreamingTree : 26
8.KimIce : 23
9.robotnyk : 22
10.gordon 24, Jeff Gordon, TSanyi & Zetterberg : 21
14.MrSpock : 20
15.Jeff24 : 17
16.ChevyG : 15
17.többiek : 0 -
Totya000 #10455 Szerintem ezeken a pályákon nagy a száma a Gordon fanoknak:
(Earnhardtoknál nagyobb, valószínűleg)
Kaifornia:
Vallejo Speedway,
Pomona Fairgrounds,
California Speedway,
Infineon Raceway.
Indiana:
Indianapolis Motor Speedway (Tony Stewart fanok),
Indianapolis Raceway Park (Indianaban inkább Stewart fanok vannak),
Winchester Speedway. -
#10454 hát ez nagyon komoly videó, kis srác is hogy fel van háborodva, és Johnsont hibáztatják végig, pedig nem is Ö tehetett róla...
ezek vérbeli Earnhardt fanok, valószinüleg nem szeretik Gordont se:)
télleg Totya! létezik olyan pálya, ahol a Earnhardtokat nem nagyon szeretik viszont, mindenki (vagy majdnem mindenki) Jeff Gordon fan.? -
Totya000 #10453 Így reagál egy Die Hard Redneck Fan, ha kilökik Juniort a Talladega 500 utolsó körében. -
Totya000 #10452 Szerintem itt csak két nevet használnak és a "Pablo" esett áldozatul ennek, de lehet, hogy tévedek. Majd utána nézek. -
#10451 Jók a képek. A kedvencem a gombáspörkölt. Vagy mi... :)
Amúgy mióta nem használja a srác a Pablo-t? Vagy az csak az F1-be kellett, mondván, jobban hagzik?
-
B Lori #10450 Ha a CTS-be Ford-al fog menni Roush-nál,akkor miért ne. -
Totya000 #10449 Jó a kérdés. Jövőre part time-os Chevy-s versenyző és Ford tulaj is lenne. A kettő megfér egymás mellett? -
B Lori #10448 Errol jut eszembe,marad a 17-es owner-e ként? -
Totya000 #10447 Vannak videók Montoya második ARCA versenyéről:
Montoya interjú a verseny előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=cb9XA2uh5NY
Harc az első helyért Steve Wallace-szal:
http://www.youtube.com/watch?v=2gMQqCNnvEk
Montoya balesete:
http://www.youtube.com/watch?v=lPG27zi0xNE
Szerelik az autóját:
http://www.youtube.com/watch?v=qN0ACfVeWJ0
Baleset a verseny végén (nem Montoya):
http://www.youtube.com/watch?v=eghofv-hX-8
A verseny végeredménye:
http://i95.photobucket.com/albums/l158/gabm ors/uvs061015-002-1.jpg
Köszönet Gabornak! -
#10446 hát most még ezt mondjuk, de kérdem én mit mondunk 10 év múlva ha ez a kölyök jól fog menni és megérdemelten kapta meg a #6ost. azt hogy Martin helyére sikerült találni egy hozzá hasonló pilótát, és rászolgált arra h utódjaként beszéljünk róla.
persze ez még messze van, de egyszer mindennek vége szakad, igy a Martin Roush kapcsolatnak is. nekem is hiányozni fog a #6osból legalább annyira mint Wallace a #2esböl. -
#10445 Oké köszi, (na mek melózni) -
#10444 nézd végig azt a jó kis táblázatot, #10423asban megtalálod, vannak benne érdekességek, többek között ez is:) -
#10443 Jah akkor megint faszán figyeltem!!! SRY -
#10442 nem, elvileg Nemechek a #13as autóban lesz jövöre és Martin 22versenyen indulna a maradék 14en pedig Regan Smith, legalábbis Totya táblázata szerint amit belinkelt. -
#10441 Na ezt én is igy gondolom. Nem lesz méltó utodja senki... -
#10440 01-ben? Nemechek? Ő is visszavonul? Vagy csapathoz megy? És full seasonba megy vele Martin vagy csak pár futamon? -
#10439 Martin nem csak versenyzője (volt) Roush-nak, hanem társa és barátja, gyakorlatilag közösen építették fel a Roush Racing-et. Nem véletlenül nem merült fel egyszer sem az elmúlt 19 év alatt, hogy Roush kitegye a #6-ból Martint és Martin sem akart egyszer sem elmenni onnan. A Roush-Martin-#6 hármas egy egységet képvisel, ennek novemberben vége szakad. Ki lenne méltó Martin helyére? senki, attól függetlenül, milyen eredményt is produkál az illető, az már egy teljesen más #6 lesz. -
B Lori #10438 Akkor ha Vilinek jól sikerul a pár Busch verseny mehet a helyére :) -
Totya000 #10437 Martint még látjuk jövőre a #01-ben versenyezni, de tény, hogy hiányozni fog a #6-ból, hiszen egy volt azzal az autóval. Ragan talán méltó utódja lesz, de az is lehet, hogy nem jön ki neki majd a lépés. -
Totya000 #10436 Montrealban ott lesz, ez 100%. :-) -
Totya000 #10435 Hiába a sok eredmény, ha azokat nem a stock carban szerezte. A NASCAR abban a helyzetben van, hogy válogathat. Montoya-nak is nagy szerencséje volt az, hogy spanyol ajkú és jókor volt jó helyen, ráadásul Ganassi már régi ismerőse. Az USA-ban több, mint 42 millió spanyol él és ezek jó része Montoya fan (ezt is írtam már korábban). Nem Montoya tudása volt az, ami cup ride-hoz jutatta, hanem a fent említett okok. Villeneuve is nagy fegyver lenne a nemzetközi piacon, de ez még kevés. Kell szponzor, szabad autó, egy csapat, amelyik bevállalja, kapcsolatok... Ez most nincs meg, de még bőven van idő februárig. Addig még szerezhetnek neki egy full-time autót valahol. -
B Lori #10434 Azért azt ne feldjuk hogy ez USA széria,a szponzorok is az USA-ra koncentrálnak,Montoya is elsosorban a spanyol ajkuak miatt van ott és lehet hogy az AAA nem kanadaival akar hirdetni,Ganassi-nak is meg kellett kérdezni a szponzort hogy áldását adja-e Montoya-ra,tehát Villeneuve valószinuleg ott lesz Montreal-ba mert az érdek megkivánja,de a tobbihez nem elég csak a név,szponzor is kell,és az se garancia hogy jól menne eloszor ki kéne próbálni és már o se fiatal. -
#10433 Olvastam persze... Azt tudom hogy Martin sem volt bajnok csak valahogy nem tudom szóval ő a MARTIN. Elég rosz lesz ha szóval mindegy végülis bárki beleül rosz lesz. Na mindegy ugyis kiderül mi lesz belőle. Egy két év és megtudjuk. -
Totya000 #10432 Néhány hozzászólással előbb írtam le Ragan legnagyobb eredményeit! Olvastad? Még csak 20 éves. 2 éve indulhat csak a NASCAR-ban, még nem kell bajnoknak lennie. Ezen kívül a stock car-ban nem csak a bajnokok számítanak. Martin sem volt egyik nemzeti NASCAR Széria bajnoka sem, mégis vitte a #6-ot. Martin és Roush már kiszemelte magának Ragant régebben, végigjárta a szamárlétrát és valószínűleg a szponzorok is rákaptak. Villeneuve nem biztos, hogy képes szponzort hozni magával.
Roush feltehetően hosszú időre szeretne berendezkedni a #6-tal.
A jövője megjósolhatatlan, mint bárki másé. Ha megértik egymást a csapattal és olyan autót tudnak neki adni, amiben jól érzi magát, akkor hamarosan hozhatja a top5-öket. A tehetsége vitathatatlan. -
#10431 háthogy méltó-e az majd elválik, de énis azért mondtam Totyának, hogy inkább JV-t szerzödtettem volna. lehet h nincs anniy Cup tapasztalata, de viszont számos kategóriában indult, és mindehol nyerni tudott. ez eléggé jó ajánlólevél lenne... én sajnálom h nem igy lett.
viszont kiváncsi leszek erre a srácra, elvileg Ö is mehet majd a ROTYért.
hát a jövöje képlékeny, elsö évben sztem nem lesz nagy szám,de lehet belöle valami, Roush autók azért elég jók a mezönyben... -
#10430 érdekes hogy pont őt választották Martin helyre. Azért a 6-os autó az egy elég komoly feladatot ró a következő pilotára. Nem tudom hogy ez a srác mennyire jó, de azért lehet hogy valami öregebb jobb embert szerződtettem volna le. Ez a srác mennyire profi a kategóriába? Volt már cts vagy busch bajnok?
Szerinted milyen jövője lehet? Méltó Martin helyére? -
Totya000 #10429 Innen is elérhetőek a képek. -
Totya000 #10428 1.
2.
3. -
Totya000 #10427 Montoya 2. ARCA versenyén már nem járt olyan sikerrel, mint az elsőn. Igazából ez volt a mélyvíz neki és el is süllyedt. A hírek szerint 39 körös hátrányba került, miután a pole tulajdonosával, Steve Wallace-szal (Rusty, a pálya tervezőjének fia) összeötközött és a falnak csapódott. Steve kivülről előzte volna meg Montoya-t, de egy állítólagos félreértés miatt, ami Montoya és a spottere között volt, a kolumbiai feljött az ívre és a jobb hátuljával hozzáért Wallace bal elejéhez. Montoya ekkor csapódott a falnak.
Egyelőre csak 3 kép van:
-
Totya000 #10426 David Ragan (Unadilla, Georgia. 1985. december 24.)
A volt Cup versenyző, Ken Ragan (1983. és 1990. között 50 Cup rajt) fia.
1997.: Bandolero Series, Atlanta Motor Speedway,
1998.: Bandolero Bandits division nemzeti bajnoka (12 győzelem),
1999.: Bandolero Y-Guns division nemzeti bajnoka, valamint győzelem a Wendy's Summer Shootout-on a Lowes Motor Speedway-en (19 győzelem),
2000.: a Legends Cars széria (17 győzelem) Young Lions divíziójának állami bajnoka, valamint Semi-Pro bjnoki cím az Atlanta Motor Speedway-en,
2001.: Legends Cars Pro Division és Allison Legacy Car nemzeti versenyek, valamint a nyarat Észak-Karolina-ban töltötte egy NASCAR Shop-ban, hogy felkészüljön a NASCAR-ra,
2002.: 7 NASCAR Late Model verseny Észak-Karolina-ban és 10 Legends verseny Charlotte-ban (ezt már a TV is közvetítette),
2003.: két ARCA verseny. Első versenyén a 2. helyre kvalifikált a Lake Erie Speedway-en, majd Mark Martin!! Pro-Division autójával indult el Charlotte-ban, ahol év végén a 4. helyen végzett 60 indulóból,
2004.: elég idős lett a NASCAR-hoz és az ARCA/ReMax-hez. A 2004-es Daytona Speedweeks legfiatalabb indulója volt. Legjobb ARCA eredménye a szezonban egy 2. hely Kentucky-ban. Top25-ös eredmény a Daytona 200-on. Tíz rajt a Craftsman-ban.
2005.: három Busch Szériás rajt, valamint megszerezte első ARCA/ReMax pole-ját és győzelmét is. 12 top10 az ARCA-ban. Résztvett Roush "Gong Show"-jában is.
2006.: 15 indulás a Craftsman-ban, 2 pole, 6 top5. 3 Busch és 1 Cup rajt.
2007.: teljes szezon a Cup-ban. -
#10425 köszi,végignéztem és tényleg nemsok lehetösége van. max egy olyan kocsiba, ahol csak 2007van pilótának szerzödése. pl: RCR: #31es kocsi Jeff Burton, 2007ig van szerzödése, és lehet hogy utánna már nem versenyzik, persze ez csak egy spekuláció, semmiféle valós alapja nincsen. -
#10424 jah, ezt nemtudtam:S
köszi az infot.
hát akkor ezvan, bár én sztem Villeneuvevel jobban járt volna, lehet h nincs akkora Cup tapasztalata mint Ragannak, de én jobb versenyöznek tartom annál, minthogy ne tanulta volna meg ezt a szériát, pályákat. de ez csak az én véleményem. -
Totya000 #10423 A 2007-es Cup csapatok jelen állás szerint. -
Totya000 #10422 Miért nem haboznál Roush helyében?
Már négy napja bejelentették, hogy 20 éves David Ragan viszi a #6-ot 2007-től.
Villeneuve-nek még a Yatesnél lenne esélye, ha hoz magával egy 20 milliós szponzorszerződést. Egyre kevesebb esélye van egy teljes szezonos Cup ride-ra. Hezitáltak, ezért lehet, hogy lemaradtak a lehetőségről. -
#10421 F1ben már nem sok esélye van normális csapathoz kerülni, gyakorlatilag a McLarennél lenne egy hely még, de ott sem számolnak vele. Azt hogy egy tesztpilótai állást vagy egy nagyon gyenge autóval versenyezzen a 18.helyen azt nemtudom róla elképzelni. remélem jön a NASCARba és akkor lesz még egy kedvenc:)