17903
-
KimIce #10420 "Villeneuve mindazonáltal azt sem zárja ki, hogy Montoya után Ő is a NASCAR-ban folytatja pályafutását. Ennek esélye éppen akkora, mint, hogy az F1-ben maradjon." 2006.08.10.
Akkor ezt honnan szedte JV?
Ilyeneket csak akkor mondana, ha már előrehaladottabb tárgyalások folynának a sorozatba kerülése érdekében. kkor valamelyik fél visszamondta a dolgot? -
#10419 ez egyenest az ellentetje amit én irtam, azt azért nemértem hogy miért nem tudják bejelenteni. vagy nemtom Jack mitöl fél, de én egy percig sem haboznék és beültetném JV-t jövöre a 6os Fordba. -
#10418 Roush finalizing plans with Villeneuve: Roush Racing appears to be finalizing plans to put former Indy 500 champion and F-1 star Jacques Villeneuve in a Ford for several Busch Series races next year. Although the schedule isn�t set, it�ll almost certainly include the Saturday afternoon, Aug. 4 road race at Circuit Gilles Villeneuve in his hometown of Montreal.(Ford Racing)(10-13-2006) -
#10417 Villeneuve mégsem kell a NASCAR-ba
Korábban felröppentek olyan hírek, miszerint a BMW-Sauber istállótól szezon közben elbocsátott Jacques Villeneuve a NASCAR sorozatban, a Roush csapatnál versenyez majd. A gárda azonban bejelentette, hogy nem tudják foglalkoztatni a kanadait.
A legfrissebb információk szerint ugyanis a Roush-Ford istállónál már más pilóták betöltötték a 2007-es versenyzői állásokat, így Villeneuve létszámfelettivé vált.
Jelen állás szerint tehát 1997 Forma-1-es világbajnoka nem követi a szintén a szezon közben lapátra tett Juan-Pablo Montoyát. A kolumbiai ugyanis már megállapodott a Chip Ganassi Racinggel, sőt már tesztversenyen is részt vett, ő egészen biztosan versenyez jövőre.
Villeneuve további tervei nem ismertek. Vagy másik csapat után néz, vagy pedig a családapa szerepre koncentrál, hiszen hamarosan megszületik első gyermeke.
Forrás: f1hirek.hu -
Totya000 #10416 Az ESPN tippjátékának állása a 31. verseny után.
Gratulálok Jupinak, aki megszerezte első győzelmét!
Aktuális forma az utolsó 5 verseny alapján (megegyezik a Chase-ben szerzett pontokkal). -
#10415 Mostmár szinte minden chase résztvevővel történt valami.Van akinek a rosszból többször iskijutott.
Még a fele hátravan.Izgalmas lesz a vége.
Múltheti Johnson,Dale pontok most hiányoznak.
Írtó szoros lesz a vége.Jimmie jön fel,bár Burton egyenletesen nyomja.
Érdekes itt micsoda liftezések vannak,soxor a sírból jönnek vissza.
És persze a szerencse is kell.
Martin baleseténél hogyjött vissza a mezőny.11-en voltak csak körön belül.Így megmenekült Burton is,akkor nemnagyon akaródzott az autó indulni.
Jön Martinsville,itt a Hendrickesek nagyon jók szoktak lenni.
Jeffnek egy győzelem gyógyír lenne a gondjaira.
Szerintem Kahne,és Johnson is még odaérhet az elsőhelyre.Kasey ebben az évben nagyonjólmegy,és az autója is gyors.
-
#10414 grt Kaseynek, ez már biztosan eddigi karrierje legsikeresebb éve.
-
#10413 Robotnyk! egyetértek veled, ha már Gordon nem nyerheti meg(azért ehhez már mázli kellene, és hát abból neki nincsen idén, természetesen) akkor már nyerje meg Burton. sztem nagyon megérdemelné, és most kiválóan megy. -
#10412 hát igen, egy lényegesen komolyabb sport! -
#10411 Nem kell temetni a srácotz. Figyeld meg az utolsó 5 futamot megyneri aztán kéyz. (ja hogy ez nem f1) Mindegy. -
#10410 szép a második hely Johnsontól a sok szívás után, de a pontverseny szemponjából sokat nem ért. (szvsz) Burton, Kenseth, Harvick trióból kerül ki idén bajnok, ha már így alakult, akkor legyen Burton a befutó. -
#10409 Kasey Kahne megnyerte!
Bejött a várt győzelem.
Jimmie 2.Jeff Burton 3.
Huh kicsit(nagyon)felhúztammagam..30 körrel a vége előtt reklámból vissza és mitmutatnak?..Jeff Gordon autója elfüstöl!
Vége a bajnoki reményeknek.
Nemvolt szerencséje idén sem,mert ide már az is kell.
Sajnálta,de mondta ő is.Jóvolt az autó,de sajnos ez van. -
Totya000 #10408 Bobby Labonte és Tony Raines az est két hőse. :-) -
#10407 Martin csúnyán nekiment a falnak,de jól van megtapsolta a közönség.
Figyelmetlen volt ő is meg Yeley is,utóbbi hajtott volna le a pitbe,Martin megnagysebességgel súrolt,ő gyorskörében volt már.
Burtonnek alig indult be az autója.
A 2 éllovas megint pontokat vesztett,bár Jeff még visszajöhet.
Jimmienagyon erős,de Gordon is jó,és Kahne.
Bár Edwards nagyon rákapcsolt,és Kyle Busch is.
Valszeg közölük kerül ki a győztes. -
#10406 Kahne,Johnson,Dale Jr.,Gordon,Burton,Martin szépen követikegymást.
Ha igymarad a végéig mekkorameccs lesz!
De még sok van hátra!
Jeffnek jó most az autója..csak el ne kiabáljam!
GoGoGo! -
#10405 Ha így haladunk reggel 6-ig eltart.
Gordon feljött top 10-be!:-)
Kensethnek kicsit igazitani kell az autóján.Nehéz lesz visszajönnie. -
#10404 még egy baleset, ennyire az elején jön mindenki a pitbe?? -
#10403 Azért ez nem kicsit veszélyes. Kb olyan mintha az autópályára szemből mennél fel egy traktorral. Szerintem itt komoly büntetések lesznek ebből. -
#10402 persze hogy jól láttad. elengedték öket úgyhogy hogy még vagy két autó kint volt, lol. nemsemmi... kommentárok is értetlenül állnak az eset elött. -
#10401 Wazzz ezeket elrajtoltatták ugy hogy még kint voltak aza uatok a pályán
atyám. ez egy jó verseny lesz.....Jól láttam? -
#10400 Én most kifejezetten örülök hogy 41-dik helyről rajtolt. -
#10399 jaja. Gordonnak mázlija volt, hogy nemvolt ott a közelben. nagyon nem örültem volna neki hogyha az elsö körben belekerül egy ilyenbe... -
#10398 Izgalmas éjszaka elé nézünk!
Szeretem ezt a pályát,mert viszonylag rövidebb,de irtó gyors.
Hamlin ezt most sajna bekapta,chase-sek nemússzák meg sosem. -
#10397 húha. máris az elsö körben történik az izgalom, ha jól láttam Jeff Gordon autójának nem esett baja...
Denny Hamlin-nek peche van. azthiszem az idióta Robby Gordon keverte a problémát... -
#10396 jó sokáig birták jó van. 2 karika aztán Big One gratula -
#10395 hát borzasztó lehet:S -
#10394 én néma filmet nézek
wazz de kicsesztem magammal.
-
#10393 soksikert!
tejóég, nekem nagyon nem tetszik ennek a kiscsajnak a hangja, sztem borzalmasan énekli a himnuszt... persze ilyen tömeg elött, nehéz kiállni. -
#10392 Most hülyitek be egy ujabb embert a NASCARba. Remélem nem ragad le az alapoknál. Már az összes szabályt elmondtam. Pont rendszertől a Lucky Dogig mindent. remélem majd csatlakozik a fanok közé.... -
#10391 dehogy, ha technika is úgy dönt akkor végignézem...
és Gordon mellett, még Burton-nek szurkolok. (örülnék neki ha bajnok lehetne, igazán megérdemelné, de inkább Gordon legyen 5x :D)
én ide majd irogatok, msnen nemtom leszek-e. -
Totya000 #10390 ... ha csak a rajtot nézed meg akkor, amikor a kedvenced a versenyben maradásért küzd, az csalódás lenne nekem.
MSN mi itt leszünk, bár az MSN és a TVUPlayer néha utálja egymást. -
#10389 Hátha minden igaz ma keveset alszom.... -
#10388 remélem Gordon ott lesz a végén az élmezönyben. sztem nézem én is, meg Petya is, akkor leszünk kb 4-5en. ha a technika is akarja természetesen, mint ahogy ezt te is emlitetted. -
Totya000 #10387 Mi is nézzük B.Lorival, csak a technika szólhat közbe.
Nem hagynék ki egy Riggs-Mears befutót. :-) -
#10386 én most kihagyom -
#10385 Happy Hour practice for the Bank of America 500 at Lowe's Motor Speedway is over, the fastest:
#8-Earnhardt Jr. 183.942
#5-Busch 183.942
#11-Hamlin 183.505
#9-Kahne 183.275
#48-Johnson 183.243
Best average speed [all laps averaged]
(from NASCAR.com's leaderboard service)
#07-Bowyer 181.790 [6th fastest lap], 11 laps run
#5-Busch 181.595 [tied for 1st], 25 laps
#24-Gordon 181.209 [13th], 31 laps -
#10384 Természetesen megnézem!
Esteleg ha elaludnék az abmoteurs is reggel adja,azthiszem fél 7-től.
De valszeg mivel hozzávagyok az éjszakázáshoz szokva nemokoz gondot fenntmaradni. -
#10383 én igen...
-
#10382 na srácok. lesz valaki aki megnézi a versenyt, vagy legalább a rajtot? -
#10381 nem, szerinte minden a legnagyobb rendben :) őszintén már kezdem feladni, egyik héten 3 verziót is kipróbálok mindegyik működik, a következőn meg egyik sem, miközben semmi változtatás nem volt a gépen, semmi új feltelepítve... x-akta :)