NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jutottam az IRP-s truck futamig, baromi jó verseny volt. talán az eddigi legjobb short track verseny volt idén.
Matt és a fantasztikus tehetsége pedig már a legelején, pár végigkövetett futam után feltûnt.
teljesen egyetértek
hát ha még olvastad volna a könyvet, ahol leírják, hogy Matt egész egyszerûen versenyzõnek született, és nincs nála jobb (a könyv majd be lesz scannelve és be lesz linkelve, csak a dolog kb. egy éve folyamatban van, ugye ChevyG?)
van róla pár kép, párezer hozzászólással ezelõtt, ha érdekel...
teljesen egyetértek
hát ha még olvastad volna a könyvet, ahol leírják, hogy Matt egész egyszerûen versenyzõnek született, és nincs nála jobb (a könyv majd be lesz scannelve és be lesz linkelve, csak a dolog kb. egy éve folyamatban van, ugye ChevyG?)
van róla pár kép, párezer hozzászólással ezelõtt, ha érdekel...
Eh...
úgy látom rögtön az érkezésemkor félreértések hegyeivel állok szemben<#shakehead>#shakehead>
Montoyának és annak, hogy F1-et is nézek, semmi de semmi köze nincs a NASCAR iránti érdeklõdésemhez. Ahogy a nevemnek és a "smirnoff ice"nak sincs semmi kapcsolata... Mindenesetre meglepõdtem, amikor ezt láttam:
"Ezért választottad Kenseth-et, KimIce?"
Nem tudom, ki hogy van vele, de sztem érdekes formája lenne a "kedvenc-választásnak" ez a módszer. A nevemnek meg, ahogy meg is tippeltétek, az F1-hez van köze.
Visszatérve Kenseth-hez, és a NASCAR-ban való jártasságomhoz, nincs nagy múltam ezen a téren, körülbelül két éve követem figyelemmel, de ez a kevés idõ is elég volt ahhoz, hogy teljesen lenyûgözzön az a légkör, ami a sorozat körül van.
Matt és a fantasztikus tehetsége pedig már a legelején, pár végigkövetett futam után feltûnt. Bánom, hogy nem láthattam a 2003-as szezont...
Remélem sikerült mindent tisztázni körülöttem😊
úgy látom rögtön az érkezésemkor félreértések hegyeivel állok szemben<#shakehead>#shakehead>
Montoyának és annak, hogy F1-et is nézek, semmi de semmi köze nincs a NASCAR iránti érdeklõdésemhez. Ahogy a nevemnek és a "smirnoff ice"nak sincs semmi kapcsolata... Mindenesetre meglepõdtem, amikor ezt láttam:
"Ezért választottad Kenseth-et, KimIce?"
Nem tudom, ki hogy van vele, de sztem érdekes formája lenne a "kedvenc-választásnak" ez a módszer. A nevemnek meg, ahogy meg is tippeltétek, az F1-hez van köze.
Visszatérve Kenseth-hez, és a NASCAR-ban való jártasságomhoz, nincs nagy múltam ezen a téren, körülbelül két éve követem figyelemmel, de ez a kevés idõ is elég volt ahhoz, hogy teljesen lenyûgözzön az a légkör, ami a sorozat körül van.
Matt és a fantasztikus tehetsége pedig már a legelején, pár végigkövetett futam után feltûnt. Bánom, hogy nem láthattam a 2003-as szezont...
Remélem sikerült mindent tisztázni körülöttem😊
... ha egy Montoya-fan lenne a hölgy, akkor érteném, de a neve szerint Kimi-drukker. Ugyanis Montoya-ügy miatt sok F1-es fórumban jártam, ahol errõl volt szó és ahol érdeklõdtek a NASCAR iránt, hagytam üzenetet. Nem hiszem, Na, majd kiderül. Viszont a "KimIce" és a "Smirnoff Ice" kapcsolata érdekes számomra.
Ezért választottad Kenseth-et, KimIce?
Ezért választottad Kenseth-et, KimIce?
ja, akkor bocs, de akkor ki volt?
Szia, Üdv, itt! Nekem nem vagy ismerõs, szerintem nem én voltam. :-)
Mit tudsz a NASCAR-ról? Mióta nézed?
Mit tudsz a NASCAR-ról? Mióta nézed?
a Totya tudja kiket kell beszervezni (tutira csak õ lehetett) 😊
Üdv a "NASCAR családban"!
az amcsi felmérések szerint a NASCAR fanok kb 40%-a nõ, szóval még így is rossz az arányunk, van még mit fejlõdnünk 😊
az amcsi felmérések szerint a NASCAR fanok kb 40%-a nõ, szóval még így is rossz az arányunk, van még mit fejlõdnünk 😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Vajon akkor is örülni fogtok nekem, hogyha elmondom, hogy lány vagyok?... 😊
Hja, gondoltam<#nyes>#nyes>
hoppá, akkor velem nem lesz gondod... 😊
Hehh😊
Amúgy Kenseth a favorit😊
Amúgy Kenseth a favorit😊
üdv, hogy jól megleszünk-e az attól függ, hogy kinek drukkolsz 😄DD
na jó, nem is...
na jó, nem is...
Sziasztok😊 Amint látjátok, új vagyok még itt, és még csak egyvalakit ismerek innen, azt, akitõl tudok a fórum létezésérõl😊) remélem jól megleszünk majd mindannyian😊
1. Run a full-time schedule in the NASCAR Craftsman Truck Series.
2. Race a full-time schedule in the NASCAR Craftsman Truck Series and race part-time on the Nextel Cup Series.
3. Race another full-time season on the Nextel Cup circuit for Roush Racing.
4. Race another full-time season on the Nextel Cup circuit for another team.
5. Become a Nextel Cup owner and race another full-time season at NASCAR's highest level.
6. Martin could win his coveted NASCAR championship, then ride off into the sunset and never race again.
egyébként itt a cikk, aki nem találná...
2. Race a full-time schedule in the NASCAR Craftsman Truck Series and race part-time on the Nextel Cup Series.
3. Race another full-time season on the Nextel Cup circuit for Roush Racing.
4. Race another full-time season on the Nextel Cup circuit for another team.
5. Become a Nextel Cup owner and race another full-time season at NASCAR's highest level.
6. Martin could win his coveted NASCAR championship, then ride off into the sunset and never race again.
egyébként itt a cikk, aki nem találná...
csak mert az SI szerint 6 lehetõség van
na de talán térjük vissza
mi lesz Martinnal 2007-ben?
mi lesz Martinnal 2007-ben?
az nem mindig idõre ment, nem?
meg voltak olyan szovjetek akik manipulálták az ellenfél agymûködését meccs közbe vagy mi, gondolom ott is volt pár szabálymódosítás (persze nem magában a játékban)
meg voltak olyan szovjetek akik manipulálták az ellenfél agymûködését meccs közbe vagy mi, gondolom ott is volt pár szabálymódosítás (persze nem magában a játékban)
hát abba rengeteg változás volt az évek során
Sakk 😊)
j/k
j/k
Az idei két Pocono is lement, úgyhogy "The King of Pocono" Award:
1.robotnyk : 1459 Grat!!
2.sajtosrud : 1353
3.Totya : 1343
4.Laffite : 1321
5.MrSpock : 1285
6.Dinsdale : 1267
7.ChevyG : 1263
8.Dougie : 1250
9.TSanyi : 1249
10.Dietrich/Nicko : 1241
11.B.Lori : 1230
12.Zetterberg : 1180
13.STF0131 : 1169
14.spedway : 1145
15.Tihy : 1144
16.Laci : 1137
17.Jupi : 1125
18.Jeff Gordon : 1116
19.Carti : 1053
20.Tasi : 950
21.TheDreamingTree : 943
1.robotnyk : 1459 Grat!!
2.sajtosrud : 1353
3.Totya : 1343
4.Laffite : 1321
5.MrSpock : 1285
6.Dinsdale : 1267
7.ChevyG : 1263
8.Dougie : 1250
9.TSanyi : 1249
10.Dietrich/Nicko : 1241
11.B.Lori : 1230
12.Zetterberg : 1180
13.STF0131 : 1169
14.spedway : 1145
15.Tihy : 1144
16.Laci : 1137
17.Jupi : 1125
18.Jeff Gordon : 1116
19.Carti : 1053
20.Tasi : 950
21.TheDreamingTree : 943
A Lucky Dog szabály a sárga beintését követõ tolakodás megakadályozására született és azért, hogy még egy pozícióért harcoljanak a pályán. Olyan, mint a 11. helyért járó 1 millió.
Road-on most kijött a hiba: Kyle simán visszajöhetett 5 kört, mert nem volt más lekörözött, aki jobban állt, mint Õ.
Szerintem vagy egy versenyzõ csak egyszer lehessen Lucky Dog versenyenként, vagy csak olyan, aki több lekörözöttel van azonos körben és valóban harcolnia kell a pozícióért. Oválon nem volt ilyen probléma eddig, úgyhogy lehet, hogy csak Road-ról kellene eltörölni.
Road-on most kijött a hiba: Kyle simán visszajöhetett 5 kört, mert nem volt más lekörözött, aki jobban állt, mint Õ.
Szerintem vagy egy versenyzõ csak egyszer lehessen Lucky Dog versenyenként, vagy csak olyan, aki több lekörözöttel van azonos körben és valóban harcolnia kell a pozícióért. Oválon nem volt ilyen probléma eddig, úgyhogy lehet, hogy csak Road-ról kellene eltörölni.
Sziasztok! Mivel a hétvégén Brnoba leszek és ombolok Talmának és Rossinak leadom a tippet a NASCAR hétvégi futamára.
Tehát akkor Michigan:
1. Jeff.Gordon
2. KYle Busch
3. Tony Stewart
4. Jimmie Johnson
5. Kasey Kahne
6. Dale Earnhardt jr.
7. Kevin Harvick
8. Carl Edwards
9. Matt Kenseth
10.Eliott Sadler
Mow: 0.600sec
Tehát akkor Michigan:
1. Jeff.Gordon
2. KYle Busch
3. Tony Stewart
4. Jimmie Johnson
5. Kasey Kahne
6. Dale Earnhardt jr.
7. Kevin Harvick
8. Carl Edwards
9. Matt Kenseth
10.Eliott Sadler
Mow: 0.600sec
Downhill!!
pl. amit le is írnak, ötször ne vehesse már igénybe a lucky dog szabályt egy versenyzõ egy pályán - azért ez már kicsit túlzás
nem azt mondom hogy nem kell lucky dog, csak módosított lucky dog kellene
szerintem nem menne akkor se, mert nem rajta múlott hanem a szabályon
de pont ezért kellene változtatni rajta mert road pályán nem ugyanannyit ér egy ajándék visszakapott kör mint bárhol máshol
de pont ezért kellene változtatni rajta mert road pályán nem ugyanannyit ér egy ajándék visszakapott kör mint bárhol máshol
nem értek egyet. ez azért fordult elõ, mert road pályán kevesebb a lekörözés, mint mondjuk bristolban, és emellett még rekordszámú sárga is volt. továbbá az is zavar, hogy ha ezt mondjuk Martin, vagy bármelyik más "nagyöreg" csinálta volna meg, akkor most menne a hozsánna, hogy mekkorát mentett, így meg fú, nem is kell lucky dog, mert Kyle Buschról van szó -.-
ha az állandó lesz a nyerõ én akkor is cserélgetni fogom, ez jobb móka 😊
minden héten figyelni, kitalálni valamit, újítani, olcsón venni, több versenyre kalkulálni, megjósolni, taktikázni...
minden héten figyelni, kitalálni valamit, újítani, olcsón venni, több versenyre kalkulálni, megjósolni, taktikázni...
Látom, már régen felfedezteted a Fantasy Sport szépségeit. Év végén majd meglátjuk, hogy az állandó vagy a cserélgetõs taktika lesz-e a nyerõ?
Én már jó ideje nem cserélgetek mert mindig megszívom; akit kivettem jól ment, akit beraktam helyette gyengén... Akik most vannak általában elég jó átlagokat hoznak (kivéve amikor Stewartnak elszáll az agya.. :/ 😊.
cserélni kell, mert pl. most Kenseth-et és Biffle-t be akarom rakni a csapatba (Kenseth ráadásul az az utánin (Bristol)is jó lesz (talán Biff is), és akkor már lehet hogy drágábban tudnám csak megszerezni õket), viszont így kell találni egy olcsót is mert túl drága a csapat (és pont kapóra jön a Michigan-ben eddig jót teljesítõ Sorenson olcsóért)
Stewart is megérné, csak elég drága (de most rajtam ragadt kicsit olcsóbban, maradjon-e vagy menjen?)
Kahne is megérné most, mert viszonylag jó itt és nem túl drága
vagy Truex-el biztosítsuk, hogy tuti esélyesek is legyenek a csapatban?
dehát mindenkit nem lehet
(na jó, nem árulok el több bennfentes titkot a csapatomról, mivel még nem biztos semmi 😊)
Stewart is megérné, csak elég drága (de most rajtam ragadt kicsit olcsóbban, maradjon-e vagy menjen?)
Kahne is megérné most, mert viszonylag jó itt és nem túl drága
vagy Truex-el biztosítsuk, hogy tuti esélyesek is legyenek a csapatban?
dehát mindenkit nem lehet
(na jó, nem árulok el több bennfentes titkot a csapatomról, mivel még nem biztos semmi 😊)
viszont ez a csapat nem lesz jó Michigan-re szóval állandóan variálni kell...
hiába ment fel az értéke 5-bõl 4 emberemnek, el kell adnom õket... (azért nem mindet persze 😊
hiába ment fel az értéke 5-bõl 4 emberemnek, el kell adnom õket... (azért nem mindet persze 😊
kösz, mondjuk Stewartot akartam beírni elsõnek, de aztán meggondoltam magam, hátha Harvicknak összejön (ja és az espn-en is Stewart és Harvick is a csapatomba volt) (1. 2.) meg mellé betettem Pruett-et is (olcsó volt) és be is jött (6. lett)
viszont nem tettem be Boris Said-et és Ron Fellows-t espn-be akik olcsók lettek volna, de lehúzták volna
szóval mázli
viszont nem tettem be Boris Said-et és Ron Fellows-t espn-be akik olcsók lettek volna, de lehúzták volna
szóval mázli
Huh tényleg ilyen sokan nemtippeltek?Mondjuk fura is volt,mert én is keveselltem.
Speciel egész jó ez a 6 pont nekem,sokkal kevesebbre számítottam a futam után emlékezetbõl,de aztán konstatálltam,hogy azért összejött ennyi.
Dougie-nak gratula,jól teljesített a héten!<#eljen>#eljen>
Speciel egész jó ez a 6 pont nekem,sokkal kevesebbre számítottam a futam után emlékezetbõl,de aztán konstatálltam,hogy azért összejött ennyi.
Dougie-nak gratula,jól teljesített a héten!<#eljen>#eljen>
Go Jeff Go!!!!
Watkins Glen top10 tipperedmények:
1.Dougie : 11 pont (1., 2. és 3 top10 találat) grat.! ESPN is a tiéd volt!
2.gordon 24 : 10 pont
3.robotnyk & TSanyi : 7-7 pont
5.Carti, MrSpock & Totya : 6-6-6 pont
8.ChevyG, Dietrich/Nicko, STF0131 & TheDreamingTree: 5-5-5-5 pont
12.Tihy & Zetterberg : 4-4 pont
14.Dinsdale, dodgecharger, Jeff Gordon, Laffite, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek (tényleg nem tippeltetek?)
1.Dougie : 11 pont (1., 2. és 3 top10 találat) grat.! ESPN is a tiéd volt!
2.gordon 24 : 10 pont
3.robotnyk & TSanyi : 7-7 pont
5.Carti, MrSpock & Totya : 6-6-6 pont
8.ChevyG, Dietrich/Nicko, STF0131 & TheDreamingTree: 5-5-5-5 pont
12.Tihy & Zetterberg : 4-4 pont
14.Dinsdale, dodgecharger, Jeff Gordon, Laffite, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek (tényleg nem tippeltetek?)
Reméljük.