17903
-
#10540 nekem is tetszik. persze h betudják, oké lenne. kérdés többieknek mennyire tetszik:) -
#10539 hmmm, nemtom. nekem tetszik. de másnak is lehet nyugodtan javaslata, akár be is teheti és akkor megszavazzuk. csak szerintem a topic megérdemel egy ilyen bannert, nem? -
#10538 Ez jo lenne.. Nekem tetszik. Csak a méret oké?
ezt be tudják rakni?
-
#10537 hát, ez nem kifejezetten bannernek való :) -
#10536 vélemény?
lehet ronda lett, most csináltam gyorsban és motorsport feliratot el akartam tüntetni, hmmm nekem végülis tetszik:) -
#10535 mindjárt készitek egyet és beteszem, az is ilyesmi. és lesz logo is. majd mondjatok véleményt. -
#10534 tavaly a sport1en ment egy spot, mi is volt annak a mottója? NASCAR. Timeless? valami olyasmi lenne jó -
#10533 Én valami ilyesmit raknék be...
Plusz a Nascar logó és esetleg a régiek közül is lehetne valakit De Inkább Earnhardot és Pettyt ezek normálissan néznek ki a többiek elég nyugdijjas klub tagok lettek már. -
#10532 nézd meg jobban, ott van Johnson mögött... -
#10531 Thx. -
B Lori #10530 Hát nem is tudom pedig ezek a nevek valahonnan ismerosek -
Totya000 #10529 balról: Ned Jarrett, Buddy Baker, David Pearson, Donnie Allison, Richard Petty és Benny Parsons. -
Totya000 #10528 :- Én erre szavazok.
-
B Lori #10527 Szóval akkor Atlanta-ba már bónuszpontot is adnak az ilyen megmozdulásért? -
#10526 engem nem. mehet ez is.. -
B Lori #10525 Feltételezem hogy egy ilyen kép a banner-ba nem zavarna senkit :))
-
Tasi #10524 Kötöszköcc? :) Természetesen Daytona/Dega. -
B Lori #10523 "The King" 43-as STP Dodge Charger -
#10522 Ebbe igazad van.. Engem mondjuk abszolut nem zavar. Akkor szólni kell a modi topikba hogy dobják be. Petya szerintem szólj akkor. -
Totya000 #10521 Ha engem kérdezel, akkor mindegy, milyen képet teszel oda. :-) Nem a banner határozza meg a topikot. Dobj be valami képet, utána foglalkozhatunk a NASCAR-ral. Így fair, nem? -
#10520 Ez igy van.. De egyrészt nem csapatársakról volt szó másrészt oda irtam hogy nem tetszett. Harmadrész voltak előzmények. Ugyhogy ez egy teljessen jó hsz... -
B Lori #10519 Ez egyre érdekesebb,szóval ha ez Daytona-ba torténik akkor no problemo? na jó nem feszegetem tovább,a véleményemet már leírtam
Ne is,én minden évbe új bajnokot szeretnék...amúgy nem hiszem hogy ezért álmatlan éjszakái lesznek majd ha mégis nyer,szerintem erre o maga se számított és ha megnyerné az elég nagy "szenzáció" lenne....nem bánnám ha nov. 19 után ilyen hírekkel lennének tele a médiumok. -
#10518 Szerintem egész jó... Rakjuk be persze a nem Jeff-eseknek nem fog tetszeni. Nem próbálsz meg bele rakni egy olyan képet ami mondjuk degából vagy Daytonából van amin szinte az összes gép rajta van rajt után? Szerintem jobb lenne.. Vélemények? -
Tasi #10517 Ha ilyen történt Degában, ezekkel a körülményekkel, akkor igen. :)
De van még egy érzésem: ha Jeff Burton bajnok lesz (HA bajnok lesz), egyben az lesz az utolsó bajnoki címe is. Nem az a típus, aki akár "csak" duplázni tudna. Ne kérdezd, miből gondolom, nem tudom megmagyarázni, megérzés. -
#10516 mivel h más nincs ezé jo amugy elfogult:) -
B Lori #10515 Értem......vagyis ez a jelzo Vickers azon munkatársaira is érvényes akik munkájuk kozbe hasonló meggondolatlansággal veszélyeztették kollégáik épségét,pontjaik számát és szurkolóik lelki nyugalmát. -
#10514 hun van róla Jr? -
#10513 elfogultságnak is lehetnek határai
igen, valóban lehetnének. -
Tasi #10512 A jelzőt továbbra is tartom. Vickersnek 12 Cupos Daytona/Dega tapasztalatával lehetett volna annyi rutinja, hogy tudja: Johnson kilő, ő megy utána segíteni, de JJ a fellépő menetszél miatt sebességet fog veszteni. Hogy nekem nem jutna eszembe, talán megbocsátható. Vickersnek "munkaköri kötelessége" gondolni erre. :) -
#10511 itt: http://www.racingone.com/article.aspx?artnum=31707 -
ez hol van meg eredetiben? -
72TSanyi #10509 Nekem tetszik, a tömörítés viszont tényleg elég látványos rajta. -
#10508 nem rossz, de a nascar alatti feliratot én kihagynám. nameg kicsit jobb minőség kellene, mert látszik a jpg tömörítése -
B Lori #10507 Ezért nincs dobogó a NASCAR-ba,két cél van megnyerni a versenyeket és a bajnokságot,de ettol fuggetlenul még a maradék 42-is népszeru :)) -
B Lori #10506 Felesleges mert akkor jonnének a reakciók hogy bedrogozott,meg azért mondja mert az F1-be lúzer volt és beégett blablabla.....ha egyszer az "isten" kijelentette hogy neki a NASCAR unalmas és nem jelent kihívást akkor az úgy is van -
#10505 Monroya megmondja a tutit.
itt tudni kell vezetni..és nem egy kis amatőrtől hallottuk ezt.
Akik léegyintenek az oválra,és a NASCAR-ra.
Ezt lekelenne mondjuk egy Nemzeti Sportban is nyomatni.
oda anagy F1-es cikkekhez,féloldalasban.
És talán mindenki kapna egys kis ízelítőt az igazi versenyzésből,hozzáállásból. -
#10504 Jóó:-)Szerintem belehet rakni.
Mivel más alternatíva nincs nagyon. -
B Lori #10503 erre céloztam hogy be is ismerte mégis itt ártatlan volt sott Kenseth volt a hibás mert belassult,Vickers viszont annak ellnére "béna" hogy még Johnson se neheztelt rá,vagyis semmi szándékosságra utaló jel nincs,az autoja meg sokkal kozelebb volt a belassuló Johnson-hoz de mégis itt o a hibás.......ezzel csak azt szeretném mondani hogy azért elfogultságnak is lehetnek határai. -
#10502 próbálkoztam egy bannerrel
1.szar
2.csináljunk másikat
3.hagyjuk a fenébe
szerintetek? -
#10501 mostmár ellenfelek lesznek: