NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Most oltári marhaságot fogok kérdezni de mivel nem tudom így kérdek.

"Ki" az a Miss Sprint Cup ? olyan mint a mekibe a bohóc (bocs jobb hasonlatom nem jött most ki az agyamból) ?

télleg boccs

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

dave9004
nem tévedsz.
torrneteknél sincs sok letöltõ.
a múltkor volt a nemzetisportban a 10 legnagyobb értékû sportesemény amit a forbes magazin adott ki. csak annyit megemlítésként, hogy a daytona 500 pl megelõzi a téli olimpiát. a 10 leggazdagabb sportoló közt asszem két nascaros(talán szponzorok támogatják plusz õket)
aztán meg olyat, hogy az espn vmi felbecsülni is nehéz összeget szán a sportnak(persze sokfélét közvetít de akkor is asszem a nike után a 2.) szal nem egy rtl klub vagy egy sport1. más világ.... ott élnék legszívesebben
Airbus A380
igen gondolom torrenten sincs sokkal több.

Hát igen... a reklámok 1szer hallodtam hogy mekkora iszonyat pénz egy nézettebb Sprint kupára 30 mp-es reklám(!!) valami több százezer dollár. De ha tévedek javítsatok.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Ebben lehet igazad .

Airbus A380
Az már jó lenn van. És a hsz-edbe nem volt megjelölve meikre írod.

dave9004
gondolom a tv-k kifizetik a kurvasok pénzt, a tv csatornáknak járhatna a szájuk, de nekik meg a reklámokért fizetnek eszméletlen mennyiségben. szal sztem leszarják, mert ebbõl milliomos-milliárdos bevétel jön. yútyúbot meg sztem leszarják, a kevés nézettség miatt(1-2 ezer ember ugye ott hangyafing
dave9004
meg mexikóba, meg brazíliába is, de voltak eu-ban is régen
gordon 24
Jeff Gordon = Petya

Feltöltött 2 filmet.

Szerinted?

Downhill!!

Airbus A380
Buta kérdés de felvetõdött bennem szerintetek a NASCAR mennyíre ugrik az illegális terjesztések ellen ? yutyub ugye és társai, vajon ugranak vagy vissza jön egyszerûen annyí pénz a mérhetetlen USA népszerûségbõl hogy nem is érdekli õket ? (bár ezt azért nem hiszem )

Airbus A380
Igen azért az USA 50 állam.... gondolom országszerte elérhetõ több állam mint EU összesen (ha jól tudom) plussz még Brazilia és Mexiko, meg Kanada ha lefedett akkor persze hogy bõven elég de talán ha csak az USA van lefedve már az is elég.

Airbus A380
Angliában nincs élõ ???? Ez meglep.

"Spanyolországban a Teledeporte csak 6 versenyt közvetít élõben."

A többit le se adják ? Akkor így mi értelme ?<#fejvakaras>

Az összefoglaló az milyen ? 1-1,5 órás vagy ilyesmi vagy olyan mint a nascar .com-on max 15 perc.,

Ahol élõ közvetítés van ott hozza a számokat ? (bár gondolom igen egyébként nem érné meg gondolom)

Airbus A380
Azért van pár cég aminek itt ott mindkét szériába van reklám, Hamilton kocsiján pl a pija. (reklám helye..)

Airbus A380
Nem azért nem volt reklám mert senki nem fizetett hanem mert a magyar média törvény szerint ÉLÕ SPORT ESEMÉNYT NEM SZAKÍTHATNAK MEG REKLÁMMAL . szóval ezért nem volt a N ASCAR-ba se reklám, amikor autoba bemászás volt 😄

Nem 1-2 évad volt. Ez 2005-ben volt és csak 1 jó félévad vagy még annyi se de majd a többiek megmondják.

Azt hogy miért hagyták abba ki tudja én olyan verziót is hallottam hogy

nemes egyszerûséggel sehol nem volt a nézettség , és olyat is hogy egyszerûen nem volt rá pénze a sport tv-nek. (akkor még az index fórumba ami ugye sok témába elég belsõsnek tekinthetõ olyat is olvastam hogy házon belül elég nagy volt a nyomás a sport tv-re hogy inkább foci meg ilyenek menjenek mert azok hozzák a számokat. )

Aztán hogy mi igaz ebbõl nem tudom.

gviski
Most hétvégén egyik haverom talált mûholdon egy csatornát, Keleti 28'2 fokon a Open Access TV-t az adja állítólag.

Egyszerûen a NASCAR olyan sikeres Amerikába hogy nincs szükségük a külföldi piacra, így is nagyon sok pénz van benne.

Persze vannak kivételek már mentek pl Suzukában 1996ban.

Az IndyCar se megy nagyon külföldre, van egy Motegi (Japán) futam meg egyszer felnéznek Kanadába.

A Champcar volt az a széria ami jött Európába is, de az már beleolvadt az IndyCarba

Virtual SimRacing

N o N a m e
Angliában és Németországban a Sky Sports ad összefoglalókat, Portugáliában a SportTV3, Svédországban a Viasat Motors, Finnországban a Nelonen Sport Pro, Franciaországban az ABMoteurs adja élõben a versenyeket. Spanyolországban a Teledeporte csak 6 versenyt közvetít élõben.

Ha valami nem pontos akkor elnézést kérek!
nem hiszem, hogyraggszkodni kellene az élõ közvetítéshez. Be kellene rakni felvételrõl, és ha az emberek megszerették, akkor el lehet várni tõlük, hogy fenn maradjanak miatta.

Ki látná, ha nem lenne érdeklõdés a széria iránt? Nekik az kidobott pénz lenne. Ha azt akarják, hogy európában versenyautón lássák a logojukat, azt a forma1-gyel oldanák meg. Lehet, hogy van, de nem nagyon emlékszem onnan ilyen szponzorra, persze attól még lehet.

dave9004
a másik nagy gond európával, hogy sajnos a nascarnak nincs akkora reklámja és ezáltal közönsége itt, hogy a tv-társaságoknak megérje leadni az idõeltolódás miatt éjszaka fõleg.
nba-nhl-nfl-nek már van ugye, ezt közvetítik is.volt ugye egy vagy két év amikor a sport1 leadta az egész szezont élõben, ami nagyon jó volt, csak gimisként még nekem nem volt ez az éjfélig nincs alvás stb tanulás téma😄
és nem is volt sok reklám akkor a sport1-en közben, mivel nemnagyon fizetett senki azért, hogy a kutya se nézze meg. elviselném az amerikai reklámmennyiséget, ha most láthatnám élõben, magyarul, jó szakkommentátorral, aki mindent elmagyaráz. szép álom😊
Airbus A380
Akkor lehet nem csak európaiaknak nekünk kell "összevadászni" a versenyeket ?

Pedig NASCAR-ba rengeteg szponzor van aki EU-ba is jelen van nekik nem érdekük az hogy lássák a reklámjukat ? pl meki, burgeking és társai szépen vannak eu-ba is.

dave9004
ja abszolút megvan a nézõszám, tv-ben, helyszínen, szal nemhiszem hogy vágynának európai piacra nagyon. pedig van egy-két ovál, mégsem hozzák ide(ami érthetõ az f1 szerelem miatt) indycar sok helyre megy külföldre is, pl japán az lehet hogy vevõ ilyenre(annyi ember kb 10%-át ha érdekli, akkor már milliós nagyságrendrõl beszélhetünk.
Airbus A380
Meg hát ugye a NASCAR-t kb nem is érdekli a terjeszkedést, gondolom az USA jó nagy részén népszerû meg ugye a "környéken" ergó a nézõszám bõven megvan. Innentõl nem gondolom hogy azon törnék magukat hogy terjesszék.

Airbus A380
Angliában tuti van tábor még ovál pálya is 😊 Bár ott F1 verseny is van gondolom ott is a többség ott is F1-es csak.

Értem én hogy nem népszerû annyira de azért 1-2 sport csatorna betehtné..legalább európai szinten..

dave9004
Ezt én sem értem. Az abmoteurs adja franciáknak. másról így most nem is tudok hirtelen. Ja mexikóban meg kanadában biztos hogy népszerû mert ha jól tudom nekik is van nascar sorozatuk. de hogy máshol szeretnék-e ennyire, azt nem tudom. gondolom angliában van, vagy lenne nézettsége, mert mégiscsak szeretik az nba-t nhl-t nézik, meg nfl meccs is volt már ott ugye. Usában persze a hazai szurkolók bõven elég😊
Airbus A380
A NASCAR amúgy hol népszerû még amerikán kívül ? (ha jól tudom Brazilia meg Mexikó -ba is elég kedvelt, meg talán Kanada, ) EU-ba mint tudjuk szinte 0 a népszerûség, ezen kívül van még komolyabb népszerûség ? Ahol pl rendesen közvetíti a tv meg ilyenekre gondolok.

Apropó eu-ban amúgy elérhetõ egyáltalán bármien csatornán , van ország ahol rendesen közvetítik versenyrõl versenyre mint az F1-et ? (gondolom talán Francia ország ugye a motoeurs csatornákon) ezenkívül ? Multkor olvastam az Index fórumán hogy sajnos az Indycar-nál is elég siralmas a helyzet ilyen téren EU-ba....

Nem értem én ezt.... én is szeretem az F1-et kb 8 éves korom óta nézem jó az meg minden na de hogy csak ez legyen európába az egyetlen (meg persze pár kisebb széria) nézett és népszerû autóverseny ezt valahogy nem értem... <#fejvakaras><#szomoru1>

Airbus A380
õõõ te most mit köszönsz ? nem értem

Airbus A380
bocs elnéztem azt hittem a kérdésemre reagáltál.

dave9004
én is nemsokára nézem csak még tanulnom kellett:S
gordon 24
Köszi a feltöltést Petya!

Downhill!!

gviski
szeretnék én annak a kisgyerek helyébe lenni 😄 igen igaza volt és ki is állt érte 😄

Virtual SimRacing

N o N a m e
Most néztem meg a Pocono-i versenyt 😊 a végén a kisgyerek hogy kiakadt 😄 De végülis igaza van 😊
gviski
ha már favoritok meg kedvencek itt vannak az enyéim

Virtual SimRacing

dave9004
az kérdés volt?
Airbus A380
köszönöm tartalmas válasz. A feltett kérdésemre,.

dave9004
a fõ favoritom Tony. de egyre jobban tetszik a srác megbízhatósága.
jó lehet sztem, de még kell neki kis agresszió, önbizalom sztem.
és idény közben a richard childress racing le is igazolta ha jól tudom(harvick-bowyer-burton-smith az eddigi csapat
N o N a m e
Regan Smith 😊 (te tényleg neki drukkolsz?)
dave9004
<#hehe><#violent>
Airbus A380
az enyém. <#eljen><#mf1>

dave9004
na kinek a kocsija van a logómon? (ma kaptam)😊
Airbus A380
És az F1c-be lévõ opciók közül meiket használhatom az autó beállításra ami a NASCAR-ba is szabályos? Csak a hátsó szárny ?

dave9004
hát infineonban legalább nem ovál van😊 hajrá neki
gviski
Mattias Ekström confirmed for NASCAR

Na erre kíváncsi leszek, HAJRÁ!

Virtual SimRacing

dave9004
gyorsabbak lesznek az autók daytonában mint februárban
több levegõt kap a motor, több lóerõ lesz.
már várom. egyébként a coke zero 400 után újraaszfaltozzák a pályát
Aki bekerül a chase-be, felkerekítik a pontjait 5000-re, és pluszba mindenki annyiszor 10 pontot kap, ahány futamot megnyert. Ezért keveredik meg egy kissé a chase után az állás.

ha esetleg történt valami változás, bocsi.

dave9004
ps2-n nyomtam még a nascar 08-al elég jó móka full versenyes szezont végignyomni, de sikerült, és nyerni is a chaset r. gordonnal😄
kár h nemnagyon akarnak már rendes nascart csinálni ps3-ra<#confused><#ejnye1><#levele>
Airbus A380
meg vedd ki aí mehanikai hibákat mer 5 -6 kör és megsül a motor.

N o N a m e
😊)) lol 😄 3 évig játszottam F1C-t 😄 kikapcsoltam a kanyarodási, fékezési segítséget és a kipörgésgátlót.
Airbus A380

Airbus A380
Látom nem jácottál még F1 c-vel ki kell kapcsolni a segítségeket 😊 és mindjárt nem olyan egyszerû <#ravasz1> van benne automata fékezés is meg kanyarsegítõ azért fordult be neked meg fékezett mert alap ból be van kapcsolva. Javaslom szedjél ki minden segítséget és akkor próbáld ki. <#vigyor1>

Persze az 5 éves tesódnak meg kapcsold vissza mert úgy nem fog tudni vele játszani 😊

N o N a m e
Most próbáltam ki 😊
Teszten Poconoban futottam egy 46 mp-es kört Scott Speeddel, azt vettem észre hogy a tapadás az hatalmas! Egyáltalán nem is kell fékezni a kanyarokban, mert simán be lehet venni.
Én ezzel gyakran nem fogok játszani, igazából a tesómnak töltöttem le, mert õ nagyon szeret NASCAR autókkal versenyezni, a "tüzes kocsi" (Jeff Gordon) a kedvence.
Még csak 5 éves de mikor én nézem a futamokat akkor ül ide mellém és õ is nézi 😄
Airbus A380
online játék már kapásból be se jön én magam szeretek a géppel. (ellen) azért kössz.😊