NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mondjuk phoenixben látszott a hátasa, ott ha jól emlékszem 5 pozíciót hoztak, a 48as crew Gordonnak meg rontott 3-4et)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"NASCAR: Jimmie Johnson egymás után ötödször lett bajnok
Egymás után ötödször lett a tengerentúli NASCAR autós sorozat bajnoka Jimmie Johnson. A 35 éves kaliforniai versenyzõ példátlan sorozatát idei nagy riválisa, Denny Hamlin veszélyeztette, az utolsó, Miamiban megrendezett verseny elõtt Johnsont megelõzve az élen állt a pontversenyben. Csakhogy a futamon karambolozott, majd defektet is kapott, és csak a 14. lett, míg Johnson a második helyen célba érve bebiztosította elsõségét.
A 400 mérföldes versenyen Carl Edwards mögött célba érõ Johnson 6622 pontot szerzett, Hamlin 6583-mal zárt. Johnson idei megpróbáltatásait jellemzi, hogy a bajnoki cím reményében néhány futammal az idény vége elõtt csapatfõnöke úgy döntött, cseréljen szerelõbrigádot csapattársával, a négyszeres bajnok Jeff Gordonnal, mert társa segítõi jobban dolgoztak. " nso.hu
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Megmondom a frankot kicsit unom már JJ-t.. Mindegy jövõre..
De azért hatalmas nagy Grat neki % bajnokság az nem kis pálya..
Szóval Gratula!
Downhill!!
Egyébként Gordon a Burton elleni afférban adta fel végképp a küzdelmet. Ott még azért jó lehetett volna és azért abban a szituációban jogos volt a felháborodás,aztán ugye kiesett,és így elszállt minden reménye.
Hamlin jó volt,gondoltam hátha,de éreztem ha tét van és egész éves versenyzést nézzük Johnsont nem lehet megállítani. Annyit hozott amit kellett itt a végsõ futamon is. Jól taktikáznak,és ugye a múltkorin Gordon csapata is segítette. Itt egyáltalán nem baj ha õ nyer,mint anno F1ben Schumi,mert mégis sokkal kiélezettebb. Most jön a téli kis pihenõ.
Go Jeff Go!!!!
2003-ban is majdnem bajnok lett, jó de 90pt-al lemaradt Kensethtõl, mondjuk, hogy az sok. Ez volt az utolsó nem chase szezon.
Utána következett 7 chase szezon a tegnapival bezárólag, és ebbõl egyetlen egyben nem volt esélye semmire, több mint 100 ponttal kapott ki Stewarttól 2005-ben, és 5. lett, de ebben meg vastagon benne van az utolsó, homsteadi 40. hely. Volt még egy, amikor Kurt Busch lett épphogy bajnok lett, szó szerint, 8 ponttal nyert csak Johnson elõtt, de az is igaz, hogy egy is elég. 2006-óta megszakítás nélkül csinálja ezeket a bajnoki címeket, és az idei volt a legszorosabb. Úgyhogy panaszkodni se lehet okunk, bár én az idei bajnoki hajrában Hamlinnek szurkoltam, Gordon után õ a második kedvenc, de most nem jött össze ez az utolsó futam neki.. Egyébként a 2007-es szezon volt a kedvencem, apró szépséghibával a végén, de annak ellenére is. Gordon-Jonhson dominancia, az tényleg ott volt, de a tavalyi Hendrick 1-2-3 se volt rossz.
Viszont csak az idei évet nézve, kicsit kifulladt a Hendrick team, persze Jimmiet kivéve. Martin be se jutott, Earnhardt jr (sajnos az õ esetében azt kell mondani, hogy nem is meglepõ) se, Gordon bent volt, de ez a 9.hely bõven csalódás, ráadásul nekiesett Burtonnek is... Nem értem mi van a fickóval?! Az elmúlt három évben mióta a COT van teljes szezonban, azóta 1 versenyt nyert, azt is tavalyi szezon közepén<#szomoru1>#szomoru1> Jr. és Martin se nyert idén, úgyhogy, az idei szezonban a csapat becsületét Jimmie mentette meg, grt az 5. címéhez.
The only speedometer is in your head.
Én is szoktam F1-et nézni, de ha téged az érdekel, akkor menj abba a topicba, és ne hozd itt állandóan fel nekünk, hogy az f1 elérhetõbb, az f1 emberibb idõpontban van stb... mert 1,ez nem nagyon érdekel, és 2,nem is vág a témába.
Másnap, ha bárki megnézi a futamot, még ugyanúgy be tud kapcsolódni a beszélgetésbe.
Edwards nyert, Johnson a bajnok.
A Suli meg szerencsére hétfõn nem reggel 8kor kezdõdik 😄
Amúgy a hajnali versenyeket nem szoktam én se élõben nézni 😊
Amúgy a legtöbb éjszaka van tehát áll rá az amit írtam. Bár én már nem is nézem csak épp ha eszembe jut, de azt is csak innen onnét másnap.
Mind1, nem írok többet, ha valaki még nem látta volna.. de mondjuk, ha futam után nem lehet a futamról beszélni, vagy akárcsak az eredményrõl, akkor semmi értelme a topicnak.
szar ISC.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pont a kis dõlésszög miatt jó. nemhiszem hogy nagyobb sebesség itt jót tehet a versenynek=>több sárga kinek kell majd? reklámok így is vannak dögivel
Phoenix International Raceway could undergo a dramatic renovation Read more: http://www.azcentral.com/sports/speed/articles/2010/11/13/20101113pir-undergo-dramtic-renovation.html#ixzz15IWNRgEA
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2 futammal a vége elõtt 33 pontos elõnnyel jó esélye van a bajnoki címre! 😊
Live Stream
Virtual SimRacing