NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a két seven time championt kiemeltem a kupa mellett, az alapkoncepció akkor született meg a fejemben amikor Petya berakta a sajátját (thx).
kiv leszek a véleményetekre, nos ime:
ui.: én nemtok jobbat:S
The only speedometer is in your head.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Downhill!!
Leadtam a szavazatom. Megtettem, amit meg kellett tennem. Gordon is van a képen.
Örülési sorrend:
1.Martin (már nagyon-nagyon kijárna neki)
2.Burton (what a comeback és nincs is még címe)
3.Junior, Johnson, Harvick (már lassan megérdemelnék)
4.Ky.Busch, Hamlin, Kahne (még túl fiatalok)
5.Gordon, Kenseth (már van címük)
lehet ronda lett, most csináltam gyorsban és motorsport feliratot el akartam tüntetni, hmmm nekem végülis tetszik😊
Plusz a Nascar logó és esetleg a régiek közül is lehetne valakit De Inkább Earnhardot és Pettyt ezek normálissan néznek ki a többiek elég nyugdijjas klub tagok lettek már.
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Downhill!!
Downhill!!
Ne is,én minden évbe új bajnokot szeretnék...amúgy nem hiszem hogy ezért álmatlan éjszakái lesznek majd ha mégis nyer,szerintem erre o maga se számított és ha megnyerné az elég nagy "szenzáció" lenne....nem bánnám ha nov. 19 után ilyen hírekkel lennének tele a médiumok.
Downhill!!
De van még egy érzésem: ha Jeff Burton bajnok lesz (HA bajnok lesz), egyben az lesz az utolsó bajnoki címe is. Nem az a típus, aki akár "csak" duplázni tudna. Ne kérdezd, mibõl gondolom, nem tudom megmagyarázni, megérzés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
ez hol van meg eredetiben?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
itt tudni kell vezetni..és nem egy kis amatõrtõl hallottuk ezt.
Akik léegyintenek az oválra,és a NASCAR-ra.
Ezt lekelenne mondjuk egy Nemzeti Sportban is nyomatni.
oda anagy F1-es cikkekhez,féloldalasban.
És talán mindenki kapna egys kis ízelítõt az igazi versenyzésbõl,hozzáállásból.
Go Jeff Go!!!!