NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nekem tetszik.. Nagyon jó.. Rakasd be szerintem.

Downhill!!

Jeff Gordon
na elkészültem, sokat kinlódtam vele, magam részéröl annyi h nekem nagyon tetszik, lehet elfogult vagyok vele😄
a két seven time championt kiemeltem a kupa mellett, az alapkoncepció akkor született meg a fejemben amikor Petya berakta a sajátját (thx).
kiv leszek a véleményetekre, nos ime:

ui.: én nemtok jobbat:S

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
sztem neked is tetszeni fog. nem leszek rajta elfogult. na majd megmondod.

ChevyG
kitalálom ki van rajta...
Jeff Gordon
már készül a banner, nekem már most nagyon tetszik, sztem ez lesz az eddigi legjobb, kiv leszek majd a reakciókra.

ChevyG work
fakk, lökött uj dizájn<#idiota>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
a Démon 500 gyõztese:

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
Na akkor csinálj egy kirut!! Az a lényeg hogy sok autó legyen rajta én a mostani chase-seket tettem rá de ez jövõre nem jó. Találj ki valami tuttit. De lehet a logók helyett a palikat is felrakni. Vagy pályákat vagy mitom én.. Ugyhogy hajrá.. Drukkolok..

Downhill!!

Jeff Gordon
ezzel csak az a baj, hogy fektetett kellene, egyébként tetszik. majd valamit összehozunk közösen, mint ahogy az elözöt csináltátok anno. Tibor mondta még, hogy az is közös munka eredménye volt.

Jeff Gordon
húúh, jól néz ki. kaptam egy ihletet ez a kép alapján. köszi, holnap megcsinálom.

legyen ez😄DD

gordon 24
Egy ilyen? Mi a vélemény?

Downhill!!

..de szép is lenne! Martin után az Õ címének örülnék a legjobban.

Örülési sorrend:

1.Martin (már nagyon-nagyon kijárna neki)
2.Burton (what a comeback és nincs is még címe)
3.Junior, Johnson, Harvick (már lassan megérdemelnék)
4.Ky.Busch, Hamlin, Kahne (még túl fiatalok)
5.Gordon, Kenseth (már van címük)

Jeff Gordon
nekem is tetszik. persze h betudják, oké lenne. kérdés többieknek mennyire tetszik😊

Jeff Gordon
hmmm, nemtom. nekem tetszik. de másnak is lehet nyugodtan javaslata, akár be is teheti és akkor megszavazzuk. csak szerintem a topic megérdemel egy ilyen bannert, nem?

gordon 24
Ez jo lenne.. Nekem tetszik. Csak a méret oké?
ezt be tudják rakni?

Downhill!!

robotnyk
hát, ez nem kifejezetten bannernek való 😊
Jeff Gordon
vélemény?

lehet ronda lett, most csináltam gyorsban és motorsport feliratot el akartam tüntetni, hmmm nekem végülis tetszik😊

Jeff Gordon
mindjárt készitek egyet és beteszem, az is ilyesmi. és lesz logo is. majd mondjatok véleményt.

robotnyk
tavaly a sport1en ment egy spot, mi is volt annak a mottója? NASCAR. Timeless? valami olyasmi lenne jó
gordon 24
Én valami ilyesmit raknék be...

Plusz a Nascar logó és esetleg a régiek közül is lehetne valakit De Inkább Earnhardot és Pettyt ezek normálissan néznek ki a többiek elég nyugdijjas klub tagok lettek már.

Downhill!!

Jeff Gordon
nézd meg jobban, ott van Johnson mögött...

Dietrich
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát nem is tudom pedig ezek a nevek valahonnan ismerosek <#idiota>

balról: Ned Jarrett, Buddy Baker, David Pearson, Donnie Allison, Richard Petty és Benny Parsons.

:- Én erre szavazok.

Szóval akkor Atlanta-ba már bónuszpontot is adnak az ilyen megmozdulásért? <#nyes>

gordon 24
engem nem. mehet ez is..

Downhill!!

Feltételezem hogy egy ilyen kép a banner-ba nem zavarna senkit 😊)

Kötöszköcc? 😊 Természetesen Daytona/Dega.
"The King" 43-as STP Dodge Charger

gordon 24
Ebbe igazad van.. Engem mondjuk abszolut nem zavar. Akkor szólni kell a modi topikba hogy dobják be. Petya szerintem szólj akkor.

Downhill!!

Ha engem kérdezel, akkor mindegy, milyen képet teszel oda. :-) Nem a banner határozza meg a topikot. Dobj be valami képet, utána foglalkozhatunk a NASCAR-ral. Így fair, nem?

gordon 24
Ez igy van.. De egyrészt nem csapatársakról volt szó másrészt oda irtam hogy nem tetszett. Harmadrész voltak elõzmények. Ugyhogy ez egy teljessen jó hsz...

Downhill!!

Ez egyre érdekesebb,szóval ha ez Daytona-ba torténik akkor no problemo? <#ravasz1> na jó nem feszegetem tovább,a véleményemet már leírtam <#wink>

Ne is,én minden évbe új bajnokot szeretnék...amúgy nem hiszem hogy ezért álmatlan éjszakái lesznek majd ha mégis nyer,szerintem erre o maga se számított és ha megnyerné az elég nagy "szenzáció" lenne....nem bánnám ha nov. 19 után ilyen hírekkel lennének tele a médiumok.

gordon 24
Szerintem egész jó... Rakjuk be persze a nem Jeff-eseknek nem fog tetszeni. Nem próbálsz meg bele rakni egy olyan képet ami mondjuk degából vagy Daytonából van amin szinte az összes gép rajta van rajt után? Szerintem jobb lenne.. Vélemények?

Downhill!!

Ha ilyen történt Degában, ezekkel a körülményekkel, akkor igen. 😊

De van még egy érzésem: ha Jeff Burton bajnok lesz (HA bajnok lesz), egyben az lesz az utolsó bajnoki címe is. Nem az a típus, aki akár "csak" duplázni tudna. Ne kérdezd, mibõl gondolom, nem tudom megmagyarázni, megérzés.
ChevyG
mivel h más nincs ezé jo amugy elfogult😊
Értem......vagyis ez a jelzo Vickers azon munkatársaira is érvényes akik munkájuk kozbe hasonló meggondolatlansággal veszélyeztették kollégáik épségét,pontjaik számát és szurkolóik lelki nyugalmát.

Bucser
hun van róla Jr?<#zavart2><#merges2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
elfogultságnak is lehetnek határai
igen, valóban lehetnének.
A jelzõt továbbra is tartom. Vickersnek 12 Cupos Daytona/Dega tapasztalatával lehetett volna annyi rutinja, hogy tudja: Johnson kilõ, õ megy utána segíteni, de JJ a fellépõ menetszél miatt sebességet fog veszteni. Hogy nekem nem jutna eszembe, talán megbocsátható. Vickersnek "munkaköri kötelessége" gondolni erre. 😊
Tihy
Dietrich
<#eljen>
ez hol van meg eredetiben?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#taps> Nekem tetszik, a tömörítés viszont tényleg elég látványos rajta.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

robotnyk
nem rossz, de a nascar alatti feliratot én kihagynám. nameg kicsit jobb minõség kellene, mert látszik a jpg tömörítése
Ezért nincs dobogó a NASCAR-ba,két cél van megnyerni a versenyeket és a bajnokságot,de ettol fuggetlenul még a maradék 42-is népszeru 😊)

Felesleges mert akkor jonnének a reakciók hogy bedrogozott,meg azért mondja mert az F1-be lúzer volt és beégett blablabla.....ha egyszer az "isten" kijelentette hogy neki a NASCAR unalmas és nem jelent kihívást akkor az úgy is van <#nevetes1>

MrSpock
Monroya megmondja a tutit.
itt tudni kell vezetni..és nem egy kis amatõrtõl hallottuk ezt.
Akik léegyintenek az oválra,és a NASCAR-ra.
Ezt lekelenne mondjuk egy Nemzeti Sportban is nyomatni.
oda anagy F1-es cikkekhez,féloldalasban.
És talán mindenki kapna egys kis ízelítõt az igazi versenyzésbõl,hozzáállásból.

Go Jeff Go!!!!