NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem mindegy, ki van a képen. Fel sem tûnt, hogy nincs bannerunk. Ez csak külsõség. Olyan, mintha az számítana, melyik autó hogy van kifestve. :-)

Egyébként én szeretem Gordont, mint minden más versenyzõt.

De miért kell mindig azon lovagolni hogy ki a jobb,ha NASCAR topic akkor logikus lenne egy egyéniséget választani és Petty az lenne és mivel neki nem szurkol és szurkolt senki így nemhiszem hogy zavarna valakit.

"Hmm..akkor minek nézzük a mai versenyeket?"
Ez egy nagyon-nagyon jó kérdés!

Akkor nem inkább inkább Dale és Jeff osztották meg?

Ne,és már itt az elso sértodés,akkor minek szólni ha már kiszálsz és nem érdekel,volt egy javaslat és felhívás hogy mi a vélemény,amikor van vélemény akkor meg ez a vége <#szomoru1>

gordon 24
Én nekem Earnhardt teljesen ok!! És jobb mint Petty mert õ az életét adta ezért a sportért legyen õ!! De inkább az autója!!!

Downhill!!

gordon 24
Jó.. Igaz. De szerintetek direkt ugy választok képet hogy Gordon legyen rajta aki vezet? Annyira nem érdekes azért választottuk azt a képet Jeff-el mert majd az egész mezõny rajta van és ennek pont az lenne a jelentõsége hogy mindenki megtalálja a kedvencét benne. Mert szerintem egy kép kell bele hogy mutassa az autókat. Mert én elõsõsorban az autókért másod sorban a piótákért szeretem és nézem a NASCAR-t. De mondom ha van egy olyan kép amin majd minden autó rajta van ÉS TELJESEN MINDEGY KI VEZET VAGY KI A MÁSODIK, egy olyan képet kéne beletenni. Nézd meg a NASCAR.comot monden héten más pilóta van a bannerba pedig ott azok között akik nézik elég sok ellentét van láthattuk a multkori linkeden. Szóval kicsit félre kéne tennetek ezeket a támadó jellegü dolgokat. Rakjatok be olyan képet ahol Sadler vezet nem ez a lényeg hanem a NASCAR!!!!!

Downhill!!

Már egy képetis betettem de valahogy nem aratott kozonségsikert,valószinuleg mert Dale már ugye Gordon ellenfele is volt és nagyon nem tetszik hogy a szurkolói dobálják,ezért gondoltam hogy csak Petty kellene de valahogy o se népszeru.

MrSpock
Gratula mindegyik csapatnak!
Ami igaz nem mellékes ki mennyit tölt a pitben.
Egy rövidebb idõ sokat javíthat versenyzõjük pozicióján.
Bár Marlin nemvolt a top-on így sem.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Hmm..akkor minek nézzük a mai versenyeket?
Persze õk fémjelezték..a múltban.
Nemakarok én okoskodni,meg itt vitatkozni ki miért,de 2006 van.
Petty,és Dale,összekötötték,de meg is osztották a társadalmat.
2 táborra szakadt a sportág,Dale fanokra,és akiket meglehet dobálni.
Én azt mondom maradjunk a jelenben,de nyugodtan lelehet szólni.
Mostantól kiszállok abannerrel kapcsolatos vitákból..majd lesz amit berakattok.Az elõzõvel érdekes nemvolt probléma.

Go Jeff Go!!!!

Láttad már az index bannerját? Sokkal profibb is a topik tõle. :-)

NASCAR:

Sterling Marlin és csapata idén elõször nyerte meg a Checkers/Rally’s Double Drive-Thru Challenge. Október 14-én a #14-gyel Õk töltötték a legkevesebb idõt a pitben a Bank of America 500-on, a Lowe's Motor Speedway-en.

Összesen 443,597 (7 perc, 13 másodperc) másodpercet voltak a pit bejárata és kijárata között és ezzel Õk vihették haza a 10.500 dolláros díjat.

A gyõztes csapat tagjai:

Ike Sneed (emelõ ember),
Aaron Schields (elsõ kerék cipelõ),
Adam Davis (elsõ kerék cserélõ),
Kevin McDowell (hátsõ kerék cipelõ),
Mick Grove (hátsó kerék cserélõ),
Les Huntley (üzemanyagtöltõ),
Steve Gleason (túlfolyó kanna) és
Doug Morgan (szélvédõ).
valamint Lance Munksgard (a csapat edzõje).

Öt versennyel a szezon vége elõtt holtverseny alakult ki Johnson, Ky.Busch és Stewart csapatai között, Õk ugyanis 4-4 alkalommal nyerték el ezt a díjat idén. 100.500 dollár jár majd a gyõztesnek az utolsó verseny után.

Semmiség de az osszes banner-on megjelenik aztán ha ChevyG szóváteszi akkor meg csodálkoztok hogy ennek meg mi baja van.....ezért javasoltam hogy egy R. Petty autó illene legjobban ha a NASCAR-t szeretjuk és ez senkinek nem szúrná a szemét,REMÉLEM <#wink>

Az hogy kit tartunk jó versenyzonek szubjektiv de ha az eredményességet nézzuk akkor az egész NASACR érába Richrd Petty a modern-be meg Dale Earnhardt Sr.,egyelore.

robotnyk
gól 😄
Tihy
ha esetleg lehet egy javaslatom és mindenáron autót/személyt akartok bannerbe, akkor ott van Dale Earnhardt és Richard Petty Õk fémjelzik igazán a NASCAR-t, nem a mostani versenyzõk, Õk ketten azok akik összekötik a NASCAR társadalmat és nem megosztják

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Nekem ez megfelel.. Ebbe benne van minden ami a NASCAR.

Szerintem egyébként full mindegy milyen autó van benne a banerba. Én Gordont szeretem a legjobban de szeretem az egész NASCART. Nem tudom miért vagytok egy ilyen kicsi gondon felpörögve. Felölem lehet rajta JR, Kenseth. Vagy akárki. Csak legyen egy banner mert sokkal profibb ugy a topik és nekünk is jobban tetszik.

Downhill!!

Jeff Gordon
igy van, de ez kell is. szerintem jó dolog ha verseny közben itt beszélgetünk a topicban. egyébként a redneck fater is "anyázott" rendesen, csakhát Ö nem sietett egy forumra h ezt megtegye, hanem ott ordibált a családjával😄

The only speedometer is in your head.

MrSpock
Anyázás szigorúan csak verseny alatt,és közvetlen utánna lehet<#buck>
persze versenyzõorientáltan!
Pillanatnyi felindultság..de azután higgadtan lehet eszmétcserélni,elmélyülni a látottakban.

Go Jeff Go!!!!

Azt hittem a királykategória a cél,majdnem itt is egy emberrol szól minden a"lúzerezés" már megy csak az "anyázás" hiányzik de ahogy látom az sincs messze,viszont így porgosebb a topic <#ravasz1>

MrSpock
Egy módosított banner..de ha egy külsõs jobb,akkor döntsetek.
Csak gondoltam mi írkálunk ide,talán megtudunk csinálni egyet.

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
oks, nemprobléma. kiváncsi leszek a szakértö termékére😊

Jeff Gordon
figy. semmmigond sincs azzal ha nembirod Gordont, én se rajongok Jr.ért, sztem sose lesz olyan jó mint az apja volt (ez egy privátvélemény). várjuk meg a robotnyk féle variációt aztán döntsünk, vagy ha megvan még a régi valakinek azt is visszalehetne tenni, nekem jó az is. én csak gondoltam megpróbálok egy párat, ennyit asszem megérdemel a sport és a topic is, hogyha vki benéz láthassa hogy milyen jó a sport e vállfaja.

robotnyk
srácok, én senkinek nem akarom az érzéseit megbántani, de szerintem az eddig bannerekkel nem az a legnagyobb baj, hogy ki van rajta. én is ezért kértem meg rá egy _hozzáértõ_ embert...
ChevyG
akko legyen ez. max azt gondolom, hogy épp lekörözik
Jeff Gordon
harmadik sor minden betüje igaz<#worship>

ChevyG
<#banplz>
MrSpock
Okés,kicserélem,mert sok embernek szúrja a szemét..berakok esetleg pályát még vagynemtudom.
Egyáltalán nem elfogultságból helyeztem oda..csak illet a kép,meg jó színek voltak,és egy autó is legyen rajta.
Különben a modern éra legjobb verenyzõje ezt ne nagyon felejtse el senki,hamár szidjátok!
És jöhetne a következõ reklamálás,hogy..Stewart,Biffle,Kurt Busch,Edwards..satöbbi miért nincs rajta.
Ez épp az aktuális chase mezõnye,a tavalyi is ez volt mikorra lett banner,hisz õk a mostani top 10.

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
végre mmegéltük, hogy valamiben 1et értünk<#pias><#eljen>
robotnyk
készül -.-
ChevyG
látom nehezetekre esik, hogy 1 kib@szott pártatlan bannert csináljunk.

ha ez nem megy akkor hagyjuk a fenébe
ChevyG
nem
Jeff Gordon
igazad van. attól meg határolódjunk el h egy versenyzöt szidjunk...

robotnyk
na jó, ezt a témát hanyagoljátok, mert kezdünk F1 topicba átmenni.
Ha õ lenne a legjobb még a kerék se lenne feltalálva <#nevetes1>

nem azt mondom, hogy ezek mind rosszak, de legalább a banner legyen már semleges, vagy legalább tûnjön úgy, hogy az...

Jeff Gordon
ebben van valami, én tegnap elég sokat elpepecseltem a sajáttomal, de az nem kifejezetten Gordon centrikus, csak van egy kép amin a Pepsi 400on aktuálisan Ö vezet. ennyit megengedtem magamnak😊

Jeff Gordon
dehát mit lehet tenni amikor ilyen sokszor vezet?...<#nevetes1>

gordon 24
Jó de cseréld ki ennek a sok szerencsétlennek valami más autóra. Nem birják elviselni hogy õ a legjobb pilota...<#hehe>

Downhill!!

Subway 500

01 Tony Stewart
02 Dale Earnhardt Jr.
03 Jeff Gordon
04 Jeff Burton
05 Jimmie Johnson
06 Reed Sorenson
07 Kurt Busch
08 Denny Hamlin
09 Matt Kenseth
10 Kevin Harvick

mov: 0,619

Én nem értem, ha már megcsinálta, nem érdemel meg annyit, hogy ott olyan kép legyen, ahol a saját kedvence vezet? a külön kép tényleg sok. 😊 Igaz, hogy én csak egy külsõ szemlélõ vagyok, de a #10563-es jó lenne, ha alul Gordon helyett még pályák lennének.

robotnyk
ó nem én csinálom, hanem kiadtam egy olyannak, aki ért hozzá, csak az irányelveket szabtam meg. egyébként a hétvégén még kész lesz, ha minden jól megy.
az elképzelésem az volt, hogy jelenjen meg a múlt és a jelen rajta. utóbbihoz 'Degáról szedtem képeket egyébként, mivel ott könnyû sok kedvencet egy képen megtalálni. 😊
banner-észrevételek:
#10502 - a képen Gordon vezeti a mezõnyt
#10533 - itt is
#10536 - itt is
#10543 - itt is
#10553 - itt is
#10563 - külön Gordon autója be van rakva, senki másé

azért ez már tényleg túlzás...

én asszem a robotnyk-félére szavazok látatlanban is...

ChevyG
Subway 500 at Martinsville Speedway

24
20
48
17
5
8
12
26
2
25

MoV: 0,239
ChevyG
muszáJJJ volt be rakni a jobb alsó sarokba????<#wilting><#csodalk><#conf>
MrSpock
Készítettem én is egy bannert.Véleményeket kérek..ez épp aktuális.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Kurt Busch-é a pole!
Jeff Gordon 2.:-)
Ha minden jól alakul végre gyõzhet:-)

Go Jeff Go!!!!

TheDreamingTree
Mivel hétvégére elmegyek, még az idõmérõ elõtt tippelek, igy lehet, hogy DNQ versenyzõ is lesz a listán 😊

01. Jeff Gordon
02. Kurt Busch
03. Jimmie Johnson
04. Kasey Kahne
05. Dale Junior
06. Denny Hamlin
07. Tony Stewart
08. Kevin Harvick
09. Bobby LaBonte
10. Matt Kenseth

MoV: 0,673 s

Jeff Gordon
igen, úgyvolt, aztán gondoltam beteszem az autómárkákat is. hát ennyire futotta nekem, azért megpróbáltam, nekem eddig ez a best😊

de várom én is a többit😊

MrSpock
Végülis nemrossz,csak kicsit nagy nem?Elég lenne csak a felsõ fele,vagyis az autómárkákat lehagyni.
De várjuk a következõ jelölteket.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock a fõnök. Õ a topiknyitó. Én csak írogatok ide.

robotnyk
na, szal megkértem egy arcot innen sgrõl, hogy dobjon össze egy bannerféleséget. õ elég jól ért az ilyen dolgokhoz, szóval 1-2 nap, és mutatom a végeredményt 😊
robotnyk
várjatok még vele egy kicsit, még lesz jelölt...
Jeff Gordon
két fönököt (Totya, MrSpock) megvárom😊