NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Szerintem idõsebb Earnhart-ot mindenki tiszteli. Sõt én még a fiatalt is csípem!! Igazság szerinte nekem a mai mezõnybõl 3 nagyon nem szimpatikus: Montoya, Waltrip, Kahne.
Hogy mirt? Hát ezt nem tudom megmondani de ezeket nagyon nem bírom a többi versenyzõvel semmibajom. Ezért van az hogyha akárki nyeri a Nextel Kupát csak gratulálok és elismerem. Szerintem itt mindenki jó és mindenki megérdemli. F1-be már nem igygondolom.

Downhill!!

Továbbítom az elismerõ szavakat a sport1-es kommentátoroknak. :-)

Jeff Gordon
nagyon nagy kép😄
figyeld a baseball sapkás fickót😊 hányas szám van a sapkájára irva?😊 segits egy picit mert én nem látom😄😄

de azért ez tetszik h egy Gordon fan is csatlakozik Earnhardtot tisztelök közé.

The only speedometer is in your head.

ChevyG
(nálam már hagyomány ezé szolni)😊
Bucser
Bocsanat csak a Nextel NASCAR miatt hozzaszoktam a kis elso N-hez😊 aztan neha röviden írva is keverem😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ChevyG
viszont Neked ez most nem jött össze (igazság)!, mert EZ jó, az pedig...

szal érted?<#nezze>
ChevyG
most csak úgy
ChevyG
az NFL-t még megértem (Doug itt a nagy "szakértõJJe", de ne kérdezzen tõle senki ez ügyben, mert akko nem lehet leállítani😄)

én semmit nem tudok, tudtam, fogok tudni mondani, ami pozitiv érv számomra a f1 mellett.

ja és majd nem elfelejtettem: Nascar-> NASCAR😊
ChevyG
<#beka3><#beka3><#beka3>
ChevyG
<#beka2>
Jeff Gordon
rengeteg igazság van benne amit irtál,gyakorlatilag majdnem mind.ezért is jobb sokkal a NASCAR mint az f1.

egyébként sztem amikor még a sport1 adta a versenyeket,akkor nem voltak olyan rosszak a magyar kommentárok se,rengeteg információt elmondtak futam közben.én sztem sokkal jobb volt mint a Collner Pakli duó.

gordon 24
DDD:: Ez jó volt!!!

Downhill!!

gordon 24
Én 3-at!!! Bibi!!! DD::

Downhill!!

Jeff Gordon
én annyit tudok róla,h anno Ricky Craven volt a nagy kedvence<#hehe><#hehe>

Jeff Gordon
Egyetértek,ez Alonsora pont nem jellemzö,szerintem is idegbeteg állat az ürge.Schumachert jó ideig nem szerettem,még most se,de már visszavonult úgyhogy sztem már ne firtassuk h lett 7x bajnok(azért is irtam korábban hogy össze se lehet hasonlitani Earnhardtal,aki csatákat nyert meg a pályákon),mert nem akarnék itt egy f1vitát kirobbantani.

Akiknek meg ez a véleményük a NASCARról,azok meg nemtudják mi a jó autóverseny,és ha ilyen mereven utasitják el,úgy hogy még egy futamot se láttak,akkor azok szvsz idióták.
Egyébként én is tele vagyok f1 fanokkal,korábban én is az voltam,bevallom.de manapság már csak megnézem a futamokat,aztán vagy elaszok alatta vagy nem.ritka a jó verseny,de azért néha akad.
Én személyesen csak egy NASCAR fant ismerek innen a topicból,mégpedig gordon 24et<#integet2>

gordon 24
Kimi!/Massa.

Ki az a Chevy-G? Te ismered?

Downhill!!

szerintem inkább ezt a témát hagyjuk,
vagy mégse, annyiban, hogy aki Schumachernek drukkolt az most kinek drukkol? hogy megy ez

ja és én is csak egy NASCAR fant ismerek személyesen, valami ChevyG-nek hívja magát... 😄D

gordon 24
Hát Alonsóra ez pont nem igaz!!! Sumacher pedig az egyedüli F1 isten!!
A többi ok!

Downhill!!

Bucser
Én szerettem f-1-et szeretem Nascart de az NFL vonzalom erõsebb és sokszor ütik egymát az adások:/

Montoya nem volt szürke kisegér. Van benne arrogancia, be-be szólogat, tipikus "The Show must go on" emberke.

Schumacher-t pont ezért nem szerettem: õ minden további nélkül képes bárkit lerongyolni egy pontért vagy egy ygõzelemért de ha kicsit meglegyintik (ahogy azt anno Montoya csinálta) már falon van és ki van akadva.

Alonso meg egy agybeteg pszichopata, aki szintén nem szereti a "touch and go"-t mint Schumi.(f1 terén meg a 22 autó a 4,5 kilometeres pályán egyenesen broáf.. szépen egyenletesen autóznak körbe 90 percet majd kiszállnak, ünnepelnek. Ki azt hogy végig ment, ki hogy 10-be jutott, ki hogy dobogos, van aki a gyõzelmet) mikor egy autót sem elõztek meg talán csak a lekörözötteket... Na de akkor hol a verseny?? mert ugye ez elvileg autóverseny😊

Nascart ha leülök nézni mindig van valami. És ez pl.: nagyban köszönhetõ a baromi színvonalas amcsi kommentároknak akik nem merülnek ki Gyulai Balázs hülyeségében és Szújó Zoltán boxtól- boxig való lihegõ rohangálásában (hidegrázást kapok ettõl a 2 faszitól). MÉdiagiccs.

Na szóval Montoya Rulez és a Nacar szereplése tovább népszerûsíti ezt a méltán nagyszerû sportot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ChevyG
én mindígis úgy voltam, h ha valaki f1 akko jo nem lehet (1edül Alonsoban láttam némi szimpátiát, nem nagyképû stb mint a nagyátlag) Ez abból is eredhet, hogy személyes -közeli- ismeretségí körömböl talán csak 1 NASCAR fan taláható (Doug). És soksok f1es van, fõleg a hüjébbik fajta akik szerint félIsten sumáker, és a NASCAR csak 1 idétlen unalmas "körbe-körbe" rohangálás, szines autókkal.
Bucser
Én mindig szerettem Montoyát. Pláne az F-1ben. Volt benne spirit. Nem adta fel soha. ez az ami kiveszett az F-1-bõl már lassan 8-9 éve.

Bucser
a milliárd az nem milliószor millió hanem 1000 millió. Az angol Billion meg milliárd. Nem kell kétségbeesni mert ez az árfolyamváltozásokból/ beruházás és átszervezésbõl eredõ éves veszteség (kb olyan helyzetben vannak mint a magyarország csak nekik van hitelmozgásterük átszerveznek leépítenek etc. csak ezt egy országgal nem lehet de a további mûködés nem fenntartható megflevõ formájában).

ChevyG work
Sose birtam Montoyát, fõleg mert köze van (volt) az f1-hez, de szimpatikus, ahogy kiáll a NASCAR mellett

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
A 'Rules' menüben írják, hogy milyen alkatrészek specifikáltak a szériában, így gondolom mindegyik csapat kedvére állíthatja össze a kasztni/motor/sebességváltó kombinációját. Tisztára, mint korábban a CART széria. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

http://www.grand-am.com/Home.asp
Amúgy ez is már France-k biznisze 😊)

Nem tudok semmit a szériáról, csak 1-2 versenyzõ miatt "néztem" bele. Nem nekem való ez a nemovál.

Az itt indult autókról miket tudsz? A nevükben szereplõ motormárkák mennyire felenek meg a valóságnak? A Lexus az akkor pl. Toyotának tekinhetõ?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ganassi tavaly is nyerõ csapatot állított össze, akkor Mears nyert.

Nem tudom, mi lett Gordonékkal, csak 3-4-szer neztem rá a livetiming-ra a 24 óra alatt. :-) Majd nyilatkoznak.

Montoya eredménye pedig szerintem eljut a magyar oldalakra is, úgyhogy külön kiváncsi leszek a reakciókra.

Jaja, jól kezdett Montoya Daytonában! Ganassinak meg jó érzéke van a csapatösszeállítást illetõen. Nem tudom mi történhetett Jeff Gordonékkal, de a 600-ik kör környékén még 2. helyen autóztak (az elsõ 3 autó azonos körben volt). De ahogy nézem 2 kör hátránnyal végeztek a 3. helyen.

Egy NASCAR versenyzõ nyert roadon, illetve kettõ. :-)

Thx. Nekem gugli nem mutatta ezt az oldalt a találatok között. <#wow1>

Jeff Gordon
és ismét igaza van.
egyébként Montoya Schumachernek is megmondta a véleményét,amikor Michael lesajnálóan beszélt a NASCARról,Juan igy reagált:
"Michael itt amerikában egy senki,ha elhoznák Homesteadbe és megmondanák neki,hogy maradjon fél másodpercen belül az elsöhöz képest,valószinüleg szivrohamot kapna."

ezekszerint viszonyuk azóta se rendezett,egyébként itt én Montoya mellett állok,egy dolog h Schumacher hétszeres bajnok,de össze se lehet hasonlitani az Ö hét bajnoki cimét mondjuk Dale Earnhardtéval.szerintem.

Találtatok oldalt, ahol a Rolex24 állását lehetne követni?

Emlékeztetnék mindenkit, aki még nem tippelt és van kedve játszani a #11328-ban közölt preseason tippjátékra. Köszi!

Más : Montoya újból.

"Napról-napra egyre jobban érzem magam itt. Igen, tényleg sok verseny van a NASCAR-ban, de ez a legjobb, "kilincs a kilincsen", igazi versenyzés. Tudod, az elsõ versenyemen a csapat fõnököm mondta, hogy 70 autót elõztem meg. 70-et? Hihetetlen."

"Köszönettel tartozom neki, amiért visszavett a csapatba. Sokkal többet köszönhetek neki, mint Õ nekem. Minden egyes kanyarban ott van egy versenyzõ, akivel küzdened kell és teljesen lényegtelen, hogy az az elsõ vagy a 30. helyezett, neked meg kell találnod az utat, hogy megelõzhesd Õt."

"Az egyik tesztnapon Kevin Harvick megelõzött. Körülbelül néhány tizeddel gyorsabb volt nálam, majd utána odajött és mondta nekem, hogy lehet, mélyebben kellene a kanyarba bemennem és egy kicsit lejjebb is mehetnék ott. Késõbb Jeff Gordon és Jimmie Johnson is segített."

"Ha nem alattad van a leggyorsabb autó, a NASCAR-ban akkor is van még mindig esélyed. Az F1-ben nincs. Elértem mindent az F1-ben, amit akartam. Igen, jó lett volna egy bajnoki cím, de igazából erre a százalékos esély túl kevés volt. A végén már nem érte meg."

"Az F1-ben az autókat viszont jó móka volt vezetni, ezt nem szeretném tõlük elvitatni, de találni akartam más érdekes versenyformát. Bármit is teszel az F1-ben, mindig kritizálják - megelõztél valakit, hozzáértél valakihez, ezt nem kellett volna, azt nem kellett volna. Mégis mit vártak? Azt hittem, versenyzõk vagyunk. Ha valaki úgy akar menni, mintha kint lenne a Safety Car, hát tegye azt, de én szórakozni akartam. Sok autóverseny drukker van, aki egyetért ezzel a nézettel."

Jó otlet....csak nehogy erre járjon egy rendor <#csodalk>

Jeff Gordon
nem gyenge.úgylátom arrafelé nem viccelnek.

oft topics: A multkori Rendori radarozassal kapcsolatban. Itt nalunk ez az uj divat:

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

Kosz a magyar linket.

ChevyG work
hmmm, és a cikk alján, egy AUDI reklám van...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Ezért lett volna nagy hiba kitiltani a Toyota-t.....

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ja, tehat nem millio, hanem millioszor millio=billion. Magyarul Milliard valoszinuleg. Orult osszeg. Nem tudom hogy FORD ezt meg fogja-e uszni.....

robotnyk
hm, ha usaban billionnak írták, akkor az milliárd, persze még úgy is derék összeg.
Remelem hogy FORD megmarad a NASCAR ban. Ma, a Ford Company a 103 eves tortenete alatt a legnagyobb evi veszteseget mutatta ki a tozsden: Ford veszitett 12.7 billio (nem millio, hanem Billio) dollart a 2006 os evben! Ha ezt elosztod 365 nappal, akkor ez $34,795,000 (harminc negy millio hetszazkilencvenotezer) dollar naponta a veszteseg.

Ahogy a multkor mondtam, senki nem veszi a Ford ot, mert a Truck senkinek nem kell mar, a normalis meretu autok mert nagyon kakak. Kiveve a Mustang. A TOYOTA most meg nagyobb elonyt fog vinni, es ez elgondolkoztan engem, hogy mi fog tortenni a NASCAR es mas Verseny sorozatokkal.... Angol nyelvu hir itt

Valaki megtalalhatna magyarul is.

Jeff Gordon
lol😄
szabálytalan pit stop😄 ez tetszik😊

208 dollár lett végül a büntetése Truex-nek a "szabálytalan pit stop"-ért.
:-)

Azta!...<#hawaii>, köszönöm!!!!

Tihy