NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mirt? Hát ezt nem tudom megmondani de ezeket nagyon nem bírom a többi versenyzõvel semmibajom. Ezért van az hogyha akárki nyeri a Nextel Kupát csak gratulálok és elismerem. Szerintem itt mindenki jó és mindenki megérdemli. F1-be már nem igygondolom.
Downhill!!
figyeld a baseball sapkás fickót😊 hányas szám van a sapkájára irva?😊 segits egy picit mert én nem látom😄😄
de azért ez tetszik h egy Gordon fan is csatlakozik Earnhardtot tisztelök közé.
The only speedometer is in your head.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal érted?<#nezze>#nezze>
én semmit nem tudok, tudtam, fogok tudni mondani, ami pozitiv érv számomra a f1 mellett.
ja és majd nem elfelejtettem: Nascar-> NASCAR😊
egyébként sztem amikor még a sport1 adta a versenyeket,akkor nem voltak olyan rosszak a magyar kommentárok se,rengeteg információt elmondtak futam közben.én sztem sokkal jobb volt mint a Collner Pakli duó.
Akiknek meg ez a véleményük a NASCARról,azok meg nemtudják mi a jó autóverseny,és ha ilyen mereven utasitják el,úgy hogy még egy futamot se láttak,akkor azok szvsz idióták.
Egyébként én is tele vagyok f1 fanokkal,korábban én is az voltam,bevallom.de manapság már csak megnézem a futamokat,aztán vagy elaszok alatta vagy nem.ritka a jó verseny,de azért néha akad.
Én személyesen csak egy NASCAR fant ismerek innen a topicból,mégpedig gordon 24et<#integet2>#integet2>
vagy mégse, annyiban, hogy aki Schumachernek drukkolt az most kinek drukkol? hogy megy ez
ja és én is csak egy NASCAR fant ismerek személyesen, valami ChevyG-nek hívja magát... 😄D
Montoya nem volt szürke kisegér. Van benne arrogancia, be-be szólogat, tipikus "The Show must go on" emberke.
Schumacher-t pont ezért nem szerettem: õ minden további nélkül képes bárkit lerongyolni egy pontért vagy egy ygõzelemért de ha kicsit meglegyintik (ahogy azt anno Montoya csinálta) már falon van és ki van akadva.
Alonso meg egy agybeteg pszichopata, aki szintén nem szereti a "touch and go"-t mint Schumi.(f1 terén meg a 22 autó a 4,5 kilometeres pályán egyenesen broáf.. szépen egyenletesen autóznak körbe 90 percet majd kiszállnak, ünnepelnek. Ki azt hogy végig ment, ki hogy 10-be jutott, ki hogy dobogos, van aki a gyõzelmet) mikor egy autót sem elõztek meg talán csak a lekörözötteket... Na de akkor hol a verseny?? mert ugye ez elvileg autóverseny😊
Nascart ha leülök nézni mindig van valami. És ez pl.: nagyban köszönhetõ a baromi színvonalas amcsi kommentároknak akik nem merülnek ki Gyulai Balázs hülyeségében és Szújó Zoltán boxtól- boxig való lihegõ rohangálásában (hidegrázást kapok ettõl a 2 faszitól). MÉdiagiccs.
Na szóval Montoya Rulez és a Nacar szereplése tovább népszerûsíti ezt a méltán nagyszerû sportot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Amúgy ez is már France-k biznisze 😊)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Nem tudom, mi lett Gordonékkal, csak 3-4-szer neztem rá a livetiming-ra a 24 óra alatt. :-) Majd nyilatkoznak.
Montoya eredménye pedig szerintem eljut a magyar oldalakra is, úgyhogy külön kiváncsi leszek a reakciókra.
egyébként Montoya Schumachernek is megmondta a véleményét,amikor Michael lesajnálóan beszélt a NASCARról,Juan igy reagált:
"Michael itt amerikában egy senki,ha elhoznák Homesteadbe és megmondanák neki,hogy maradjon fél másodpercen belül az elsöhöz képest,valószinüleg szivrohamot kapna."
ezekszerint viszonyuk azóta se rendezett,egyébként itt én Montoya mellett állok,egy dolog h Schumacher hétszeres bajnok,de össze se lehet hasonlitani az Ö hét bajnoki cimét mondjuk Dale Earnhardtéval.szerintem.
Más : Montoya újból.
"Napról-napra egyre jobban érzem magam itt. Igen, tényleg sok verseny van a NASCAR-ban, de ez a legjobb, "kilincs a kilincsen", igazi versenyzés. Tudod, az elsõ versenyemen a csapat fõnököm mondta, hogy 70 autót elõztem meg. 70-et? Hihetetlen."
"Köszönettel tartozom neki, amiért visszavett a csapatba. Sokkal többet köszönhetek neki, mint Õ nekem. Minden egyes kanyarban ott van egy versenyzõ, akivel küzdened kell és teljesen lényegtelen, hogy az az elsõ vagy a 30. helyezett, neked meg kell találnod az utat, hogy megelõzhesd Õt."
"Az egyik tesztnapon Kevin Harvick megelõzött. Körülbelül néhány tizeddel gyorsabb volt nálam, majd utána odajött és mondta nekem, hogy lehet, mélyebben kellene a kanyarba bemennem és egy kicsit lejjebb is mehetnék ott. Késõbb Jeff Gordon és Jimmie Johnson is segített."
"Ha nem alattad van a leggyorsabb autó, a NASCAR-ban akkor is van még mindig esélyed. Az F1-ben nincs. Elértem mindent az F1-ben, amit akartam. Igen, jó lett volna egy bajnoki cím, de igazából erre a százalékos esély túl kevés volt. A végén már nem érte meg."
"Az F1-ben az autókat viszont jó móka volt vezetni, ezt nem szeretném tõlük elvitatni, de találni akartam más érdekes versenyformát. Bármit is teszel az F1-ben, mindig kritizálják - megelõztél valakit, hozzáértél valakihez, ezt nem kellett volna, azt nem kellett volna. Mégis mit vártak? Azt hittem, versenyzõk vagyunk. Ha valaki úgy akar menni, mintha kint lenne a Safety Car, hát tegye azt, de én szórakozni akartam. Sok autóverseny drukker van, aki egyetért ezzel a nézettel."
\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Ahogy a multkor mondtam, senki nem veszi a Ford ot, mert a Truck senkinek nem kell mar, a normalis meretu autok mert nagyon kakak. Kiveve a Mustang. A TOYOTA most meg nagyobb elonyt fog vinni, es ez elgondolkoztan engem, hogy mi fog tortenni a NASCAR es mas Verseny sorozatokkal.... Angol nyelvu hir itt
Valaki megtalalhatna magyarul is.
:-)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!