NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Neked is vannak hillibilli furcsa mondataid:
"media tol"

A csapatnak a történelme folyamán 18 "Greates Driver" is a tagja volt valamikor:
Curtis Turner, Tiny Lund, Fireball Roberts, Bob Welborn, Dale Jarrett, A.J. Foyt, Glen Wood, Buddy Baker, Marvin Panch, Junior Johnson, Cale Yarborough, Ned Jarrett, Fred Lorenzen, David Pearson, Joe Weatherly, Ralph Earnhardt, Neil Bonnett és Ricky Rudd.
Õk azok, akik bekerültek az 50 legnagyobb NASCAR versenyzõ közé.

A Busch-ban egyébként 72 verseny alatt 11-szer volt a top10-ben. Ez olyan jó, azt hiszem.
Egy évvel ezelõtt ilyenkor még 7 versenyt terveztek neki a Cup-ban, hogy idén indulhasson az 'Év újonca' címért.
2006. márciusában "90%-os esélyt" adott magának, hogy a Cup-ban a #21-et idén Õ fogja vinni teljes szezonban.
Ezután, tudomásom szerint nem sikerül produkálniuk két Cup autót és egyen kell osztoznia Schraderrel. Szerintem, jövõre Schrader abbahagyja és Wood-é lesz a #21 full-time.
mert nekem nem úgy tûnik, hogy nemigazán nyomják a srácot, pedig egész jó helyen végzett tavaly a Buschban, ha leszámítjuk a rendszeres Cup indulókat, vagy nem?
és az, hogy idén Ken Schrader-rel felváltva nyomják majd a #21-es kocsiban, azt jelenti, hogy semmi esélye nem lesz egy összetett normális helyezésre, plusz azt is jelenti, hogy elb@sszák a rookie of the year címét, mivel jövõre már nem indulhat a címért, mert túl sok Cup-on indítják
aztán év végén jó, ha top 35-ös átlaga lesz... szép
ennyit találtam róla:
Wood to make Cup debut at Las Vegas: Jon Wood, third-generation driver for one of NASCAR's most respected teams, will make his Nextel Cup debut for Team Ford Racing in March. He'll get 10 starts in the famous #21 Ford Fusion of Wood Brothers Racing and drive the team's #47 Ford in another. He'll drive for team veteran Ken Schrader in 10 races and be Schrader's teammate in the other, at Las Vegas. Wood will debut at Las Vegas Motor Speedway the second Sunday in March, then race at Texas Motor Speedway a month later. He'll run the Coca-Cola 600 near Charlotte in May, the Pepsi 400 at Daytona Beach in July, the second race (in July) at Pocono International Raceway and the Saturday night race at Bristol Motor Speedway in August. The fall portion of his schedule includes dates at Richmond and Dover in September, back to Charlotte in October, then to Texas and Phoenix in November. Except for the spring race in Texas, (where he'll carry #47), he'll be in the team's familiar #21. He didn't come to Daytona Beach for Cup testing, choosing, instead, to fly in Thursday for the three-day Busch Series test in his #47 Ford Fusion. (He'll continue to run the full Busch schedule in cars fielded by JTG/Wood Brothers Racing). (Ford Racing)(1-18-2007)
Na Montoya nagy figyelmet kap a media tol mert nagyon kemeny versenyzo volt az F1 ben ha jol tudom, szoval ugy latszik hogy ezt fogja fojtatni NASCAR ban. Ebben az evben megyek egy versenyre az biztos. Meg kell nezni eloben is, mert mar ez a "google racing" kezd unalmas lenni.
\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby
én már régen letettem róla h valakit meggyõzzek, h ez jobb. haljanak meg hülyén, nem érdel OSZT JÓVA'!
Downhill!!
Már hogyne lenne szó a többiekrõl? Kire vagy kiváncsi?
Mears-re?
Downhill!!
El tudod képzelni, hogy "szétveri a mezõnyt"?
A többiekkel is éppen annyit foglalkoznak, mint eddig, de a saját fordításaimban megválaszthatom, hogy Én kinek a nyilatkozatát tartom érdekesnek. :-)
Jöhetnek a hírek a többiekrõl is, mert vannak bõven. Hajrá!
... egyébként most még az F1-es oldalakon is többet foglalkoznak vele, mint eddig.
Az egyik gyöngyszem, ahol látható, micsoda indulatokat kelt Montoya az F1-esek körében. Tök viccesek. :-)
Nézd meg oda ment a Montoya aztán szétverte a mezõnyt. Egy nagy szar az egész..
Már látom elõrre.
Downhill!!
pl. Jon Wood-dal miért nem foglalkoznak? (a kérdés természetesen költõi)
(pedig szerintem nem lesz rossz a srác egyébként)
Azért hagyni kéne igazi normásl sort pályákat is.
Downhill!!
Newer fans to the sport like speed! They seem bored by the action on the short tracks and seem to love restrictor plate racing. The older fans still love their short track racing and look at restrictor plate racing as a gift from Satan!
Vagyis :
A sport újdonsült drukkerei szeretik a sebességet. Unalmasnak tartják a short track-eken zajló akciókat és inkább a restrictor plate versenyzést kedvelik. A régi fanok még mindig inkább a short track-jeiken szeretik nézni a versenyeket és az restrictor plate versenyeket a Sátán egyik ajándékának tekintik. :-)
Before:
After:

Downhill!!
A las vegasi teszt második napjának reggelén a 10 leggyorsabb:
1. Paul Menard (Chevrolet) 28.667 sec./188 370 mph.
2. Elliott Sadler (Dodge) 28.848 sec./187.188 mph.
3. David Gilliland (Ford) 28.893 sec./186.896 mph.
4. Ricky Rudd (Ford) 29.009 sec./186.149 mph.
5. Tony Stewart (Chevrolet) 29.047 sec./185.906 mph.
6. Carl Edwards (Ford) 29.153 sec./185.230 mph.
7. Jeff Gordon (Chevrolet) 29.168 sec./185.134 mph.
8. Johnny Sauter (Chevrolet) 29.181 sec./185.052 mph.
9. Mike Skinner (Toyota) 29.184 sec./185.033 mph.
10. Kevin Harvick (Chevrolet) 29.193 sec./184.976 mph.
Montoya: "Számomra a stock car-okat nehezebb vezetni, mint egy open-wheel-t, de egy stock car versenyzõnek minden bizonnyal egy open-wheel irányítása lenne nehezebb. (Itt) minden gyorsabban történik és teljesen más a autó."
"Ez kemény nekem. Nehéz versenypálya. A magabiztosság a lényeg. Számomra ez még új és valószínûleg a másfeles pályák a legkeményebbek. Bemész, kifogy az üzemanyagod, azután újra vissza. Amint kezded jól érezni magad az autóban, már támadhatsz, támadhatsz és támadhatsz. Majd gyorsulni kezdesz. Nagyon gyors pálya. Le vagyok nyûgözve a sebességétõl. Hozzá sem értem a fékhez."
Jól átszabták a pályát. 10 mph-val gyorsabb lett és több vonalon lehet már versenyezni rajta.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Motorsportban egy két kivételellel mindet. Tortellit nem pl.
Szóval nem szeretem õket na. Egyszerüen ez a nép a Magyarok ellensége minden téren folyamatossan betartanak nekünk+ bunko a stilusuk is szerintem.
Downhill!!
A 28 templomban sem látok semmi rosszat. Biztos ott nem volt hely oválpályának, ezért templom lett belõle.
Ebben a hozzászólásodban a németekrõl és a franciákról is volt véleményed és egyik sem volt túl hízelgõ, vagyis ez után szintén furcsa ez így nekem.
Ja, azt gondolom tudjatok hogy itt Huntsville ben (Alabama) a ket merfoldes fo-ut mellett 28 templomot szamoltunk meg a multkor az indiai haverommal... mar csak azert mondom mert ez a NASCAR culture. ha ha ha.
Jeff Gordon Californiabol van, es latszik is rajta. sokkal ertelmesebb, meg persze jo versenyzo. csak ennyi.
JImmie Johnson't pedig lattam a 2004, vagy 2005 os ROC versenyen. Ertelmes ember, udvarias, meg akkor is mikor tudja hogy a Franciak utaljak az amerikaiakat.
itt látható a bal alsó sarokban a "Career Wins by Car Make" -cím alatt, h milyen autóval mennyit nyert. Engem a konkrét autó generációk érdekelnek (minden gyártónak a modern era-ból). (gondolom ezek szabványok és nem biztos, hogy a márkák fedik 1mást)
Fogalmam sincs mikor kezdõdött, hogy úgy istenigazából odafigyeljek rá...amikor Homestedben futamot nyert, akkor már õ volt az egyik kedvencem.Aztán a párizsi ROC-ban indult volna, ha el nem töri a csuklóját.
Felröppentek a találgatások, hogy azért tört el a csuklója, mert részegen kiesett egy golfkocsiból.
Talán az egyik 2005-ös nyilatkozata miatt kedveltem meg, amikor keményen bírálta az F1 világát.
Tetszett az interjú, mert olyan dolgokra világított rá, amit a sok okos nem vett, vagy nem akart észrevenni.
Jó fej a srác, és nagyon klassz versenyzõ (persze ezzel nincs egyedül)<#wink>#wink>
Jr-t megértem, hogy a kedvenced, Jimmie-ben mi fogott meg? (kiváncsi vagyok, nem szurkálok)
C
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Sokan vádolnak azzal, hogy miért pont Montoya volt a kedvencem a királykatban...mindig imádtam, már akkor is, amikor gokartozott.
Én is gokartoztam, és már akkor megfogott a fickóban valami.
Mégis örültem, amikor otthagyta az F1-et, és beszállt a NASCARba.
Ez az ami igazán neki való.
Ennek ellenére régóta Jimmie Johnson és Dale Jr. a két kedvencem!<#worship>#worship>
Na meg Monty, de ez nekem annyira természetes, hogy bármit csináljon, õ az Isten!
Az F1 örök szerelem, most is van valaki akinek nagyon drukkolok, megérdemelne egy vb címet, régóta õt illetné meg...
Sumit világéletemben utáltam, de a tudását tisztelem, és elismerem.
Ennyit akartam...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Függetlenül ettöl én elhiszem amit irtál.
ajánlom figyelmedbe akkor ezt a topicot.itt szoktam megjelentetni a forditásaimat.
The only speedometer is in your head.
Kedvenceim Feltetlenul Jeff Gordon, es Jimmie Johnson: Mindketto tudd vezetni, es jobbra is tud kanyarodni.(mar bizonyitottak is) Ezutan Mike Waltrip, vicces srac, jo versenyzo, es persze "hat asztan man, hiabba wetback, dehat csakjo az a Montotya nevu barnas ember" (Juan Pablo Montoya)
én Darrell Waltripet nem birtam,bár én már csak a karrierjének a végét láttam,de akkor is Ö az egyetlen versenyzö,akit nagyon nem birok.bár lehet te is Waltrip alatt Darrellre gondoltál😊 mondjuk ezt nemtom,mert lehet Michael is.
Hogy mirt? Hát ezt nem tudom megmondani de ezeket nagyon nem bírom a többi versenyzõvel semmibajom. Ezért van az hogyha akárki nyeri a Nextel Kupát csak gratulálok és elismerem. Szerintem itt mindenki jó és mindenki megérdemli. F1-be már nem igygondolom.
Downhill!!