NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elejével nem 100%-ig de a többivel eggyet értek.. Szerintem sem elég kitartó. Itt nem sikerült nerni menjünk olyan szériába ahol lehet hogy tudunk. Nekem ez a véleményem errõl a váltásról. Egyszerüen nyerni akar, ami nem baj. Csak nagyon kilóg a lóláb. És amit irtál Mikáról meg róla, pont ez a különbség. Hakkinene ugyan ugy mint Sumi felfejlesztett egy csapatot nagyon sokat küzdött és világbajnok lett. Montoya bekerült egy csapatba aztán három évig csak a magyarázatot hallotuk hogy miért nem jó a kocsi. Mondok egy példát MotoGP-bõl ugyan ilyen volt Biaggi is. Amikor Yamahan ûlt azt hallgattuk hogy szar a yamaha és ha azon a Hondán ûlne mint Rossi VB-lenne. Na fordult a kocka Rossi ráült a Yamahára, Biaggi a Hondára. Na és ki nyert? Rossi. Szóval nem a Yamaha szar.
Na ez volt Montoyával is.
Na ez volt Montoyával is.
Downhill!!
Felhívnám a figyelmet az ESPN játék 2007-es szezonjára!
Ide kattintva lehet lassan regelni. Régieket és újakat is várok!
(Érdekes, hogy Stewart egytizeddel értékesebb jelenleg Johnsonnál.)
Van ismét "Hungarian NASCAR Fans" csoport (group) és a jelszó ismét "magyarok".
Hajrá! Tavaly nagyon jól sikerült.
Ide kattintva lehet lassan regelni. Régieket és újakat is várok!
(Érdekes, hogy Stewart egytizeddel értékesebb jelenleg Johnsonnál.)
Van ismét "Hungarian NASCAR Fans" csoport (group) és a jelszó ismét "magyarok".
Hajrá! Tavaly nagyon jól sikerült.
Az már az o dolga hogy mit csinál ha itt nem nyer,ha elmegy majd jon helyette más,egyébként azt is nyilatkozta hogy nem érezte jól magát,vagyis csak a világbajnoki címért eroltetni nem akarta,a "jovorevilágbajnokleszek" Coulthard jól érzi magát ezért versenyezget,neki nem tetszett ezért elment új kihivást keresni,és valószinuleg tudja mi vár rá mert simán mehetett volna Ganassi IRL csapatába is de ott már nyert,szerintem az nem feltétlenul gond egy sportembernél ha ambiciózus,azért meg már ne neki keljen szégyenkezni hogy népszeru és az ujságírók kérdezgetik,Montoya tulajdonképpen azt nyilatkozza mint a tobbi open wheel versenyzo csak míg rájuk inkább az amerikábanban addig rá ahogy mi is tapasztaljuk a világban is figyelnek,azt is lehetne mondani hogy most o a NASCAR jó reklámembre és emelett jó versenyzo is aki a stílusával pont beleillik a képbe.
Hát nálam Schumacher nagyon messze van az istentöl,nálam Jeff Gordon a király,és nem Richard Petty,vagy Schumacher.és ez igy is volt,igy is van,igy is lesz.egyébként persze h akart Mark Martin bajnok lenni,csakhát tudod,Ö hány szezont is húzott le? 15öt? vagy mégtöbbet? sztem többet,ezt most pontosan nemtudom,de ha belegondolsz,Montoya egész f1es karrierjének során(ami nem volt hosszú) végig top csapatban versenyzett.Igazából mondok neked egy pl-t f1böl,tessék itt is van: Mika Hakkinen,mennyit várt az elsö gyözelmére? kereken 6 évet,és nem adta fel,és bizott a csapatában és kitartott mellettük,és mi lett az eredménye? ma már kétszeres világbajnok.Montoyában szvsz ez a kitartás nincs meg,vagy lehet ez nem is kitartás,hanem türelem kérdése.szóval neki kell egy gyöztes autó,vagy egy top autó,hogy mutatni tudjon valamit,az igazán jó versenyzök,mert akadt egy pár az ilyen az f1ben,gyenge autóval is tudtak nagyot menni.egyszerü pl,Damon Hill 97 Hungaroring.sztem te is emlékszel rá😊
de kiváncsi leszek,hogy itt a NASCARban meddig fogja birni,mert az oké,hogy azt nyilatkozza,h very cool,meg hogy óriási a küzdelem meg minden,ezt mondjuk mi már rég tudjuk... de ha belegondolsz ha nem jönnek az eredmények akkor miket fog nyilatkozni? mert ö aztán tényleg megmondja a frankót.ez egy pozitivum nálam,kimondja a véleményét,legtöbb pilóta nem meri,mert gyarkolatilag, f1ben megmondja a csapat hogy mit nyilatkozhatnak...
Villeneuveröl csak annyit,hogy újoncként Ö is egy top csapatban kezdte,de nem ijedt meg a lehetöségtöl,és mindjárt az elsö évében futamot is nyert,következö évben meg bajnok lett.hány ilyet tudunk mondani? egyet,Dale Earnhardt.
szóval,nekem nincs gondom azzal,hogy Montoya itt fog versenyezni,de gondolj csak bele.most öszintén,egy open wheelhez szokott pilóta,évi max 18 versennyel,és egyik sem több mint 1,5óra.ehelyett most lesz dupla annyi versenye,és nem 1,5órásak,hanem 4órásak lesznek.nem beszélve arról,hogy egy év jan közepétöl nov közepéig tart,és majdnem minden hétvégén verseny van. Viszont közel lesz a fal,bukótér nem lesz... és a többiek szintén nagyon közel lesznek,szóval teljesen más lesz ez,mint amihez Ö szokott... és ha megnézed,hogy az f1böl elege lett,mert ahogy te is mondtad,nem látott esélyt a bajnoki cimre,kérdem én mi lesz ha itt sem fog esélyt látni?
de kiváncsi leszek,hogy itt a NASCARban meddig fogja birni,mert az oké,hogy azt nyilatkozza,h very cool,meg hogy óriási a küzdelem meg minden,ezt mondjuk mi már rég tudjuk... de ha belegondolsz ha nem jönnek az eredmények akkor miket fog nyilatkozni? mert ö aztán tényleg megmondja a frankót.ez egy pozitivum nálam,kimondja a véleményét,legtöbb pilóta nem meri,mert gyarkolatilag, f1ben megmondja a csapat hogy mit nyilatkozhatnak...
Villeneuveröl csak annyit,hogy újoncként Ö is egy top csapatban kezdte,de nem ijedt meg a lehetöségtöl,és mindjárt az elsö évében futamot is nyert,következö évben meg bajnok lett.hány ilyet tudunk mondani? egyet,Dale Earnhardt.
szóval,nekem nincs gondom azzal,hogy Montoya itt fog versenyezni,de gondolj csak bele.most öszintén,egy open wheelhez szokott pilóta,évi max 18 versennyel,és egyik sem több mint 1,5óra.ehelyett most lesz dupla annyi versenye,és nem 1,5órásak,hanem 4órásak lesznek.nem beszélve arról,hogy egy év jan közepétöl nov közepéig tart,és majdnem minden hétvégén verseny van. Viszont közel lesz a fal,bukótér nem lesz... és a többiek szintén nagyon közel lesznek,szóval teljesen más lesz ez,mint amihez Ö szokott... és ha megnézed,hogy az f1böl elege lett,mert ahogy te is mondtad,nem látott esélyt a bajnoki cimre,kérdem én mi lesz ha itt sem fog esélyt látni?
The only speedometer is in your head.
Persze hogy azzal a célla ment és ide is azért jott hogy versenyeket nyerjen és bajnok legyen,az meg hogy ezt ki is jelenti nyíltan megint az amerikai mentalitására utal csak sokan ezt nálunk nagyképuségnek tartják.Viszont o maga is beismerte egy nyilatkozatában hogy mindent elért kivéve a VB címet,de látva a viszonyokat úgy itélte meg hogy ez nem is fog sikerulni és ezért otthagyta.Gondolod hogy Mark Martin-ra lehet azt mondani hogy "bukott" vagy sikertelen,hidd el hogy o is akart bajnok lenni vagy egy Michael Waltrip is aki 463 verseny után szerezte meg elso gyozelmét,rá se lehetne mondani ha most abbahagyná.
Ez is az F1-re jellemzo hogy csak a VB-k a valakik sott még azok se mert ha Monty nyer is valószinu azt kapná mint Vili hogy konnyu volt neki a legjobb autóval,ezt a logikát kovetve Sumin kivul mindenki béna,de ugyanakkor Montoya már legyozte versenybe az "istent" akkor mégse lehet béna.
Ez is az F1-re jellemzo hogy csak a VB-k a valakik sott még azok se mert ha Monty nyer is valószinu azt kapná mint Vili hogy konnyu volt neki a legjobb autóval,ezt a logikát kovetve Sumin kivul mindenki béna,de ugyanakkor Montoya már legyozte versenybe az "istent" akkor mégse lehet béna.
na igen.sors iróniája hogy késöbb csapattársak lettek...
egyébként nem azt akartam mondani,hogy Montoya a NASCARba bukott le,mert ezzel az f1et a NS fölé helyezném,amit nem igy gondolok.De te hogy neveznéd azt,aki azzal a határozott céllal jön ide,hogy világbajnok lesz.elsö évében 2001ben többször is nyilatkozta hogy Ö bizony az lesz,és nem lett... vagy én tudom rosszul?<#hawaii>#hawaii> hát nemtudok erre más szót,de hallgatom az ötleteket😊
jah,és azt hozzátenném,hogy nem minden újoncnak adatott meg,hogy elsö évét máris egy top csapatban kezdje... neki még mázlija is volt... mert annyival nem tünt ki a többi tehetség közül,sztem.
egyébként majdnem megnyerte élete harmadik forma1es versenyét,ez tény.de a majdnem kevés,igaz nem rajta mulótt,én nem azt mondom h rossz versenyzö mert nem az,csak nekem nem szimpatikus,ugyanakkor néhány(elég sok) nyilatkozatával viszont egyetértek.szóval a dolgokat nagyjából tisztán látja,de nekem mint versenyzö nem szimpatikus(legalábbis f1 alapján) pedig én aztán minden vagyok Schumi fan nem...
egyébként nem bánom h itt van a NSben,remélem marad is,rájött h mi az igazi autóverseny😊
remélem Villeneuve is csatlakozik majd😊
egyébként nem azt akartam mondani,hogy Montoya a NASCARba bukott le,mert ezzel az f1et a NS fölé helyezném,amit nem igy gondolok.De te hogy neveznéd azt,aki azzal a határozott céllal jön ide,hogy világbajnok lesz.elsö évében 2001ben többször is nyilatkozta hogy Ö bizony az lesz,és nem lett... vagy én tudom rosszul?<#hawaii>#hawaii> hát nemtudok erre más szót,de hallgatom az ötleteket😊
jah,és azt hozzátenném,hogy nem minden újoncnak adatott meg,hogy elsö évét máris egy top csapatban kezdje... neki még mázlija is volt... mert annyival nem tünt ki a többi tehetség közül,sztem.
egyébként majdnem megnyerte élete harmadik forma1es versenyét,ez tény.de a majdnem kevés,igaz nem rajta mulótt,én nem azt mondom h rossz versenyzö mert nem az,csak nekem nem szimpatikus,ugyanakkor néhány(elég sok) nyilatkozatával viszont egyetértek.szóval a dolgokat nagyjából tisztán látja,de nekem mint versenyzö nem szimpatikus(legalábbis f1 alapján) pedig én aztán minden vagyok Schumi fan nem...
egyébként nem bánom h itt van a NSben,remélem marad is,rájött h mi az igazi autóverseny😊
remélem Villeneuve is csatlakozik majd😊
Az hogy a személye viselkedése nem szimpi még nem jelenti azt hogy bukott,pont lejjebb volt kifejtve hogy a NASACR legnépszerubb versenyzoje hogyan beszél.......persze a beszólás helyett esetleg nekitámadhatott volna fizikailag Kiminek a verseny után.......<#ravasz1>#ravasz1>
Attól hogy eltéro a véleményunk még nem jelenti azt hogy személyes problémám lenne veled vagy bárki mással 😊)
Nem,az F1-ben nem lehet és nem a halálfélelem miatt hanem teljesen más szellemiségbe megy az egész,és ezt már Montoya is párszor kifejtette,a CART is open wheel volt mégis keményen kuzdottek Monty-va egyetemben,egyszeruen az F1 stílusa nem fekudt neki és amennyien utálják annyian kedvelik is pont a stílusa miatt,és ezt az F1 is tudja csak nem számoltak vele hogy "el mer menni".Az ellentábor mind azt mondja hogy utálták,kirúgták,beégett stb.de mutass egy olyan nyilatkozatot ami ezt alá is támasztja....sajnálkozókat viszont találsz,vajon miért?
Na ma is jól kivitáztuk magunkat!! Veletek jó vitázni.. Tudjátok mirõl beszéltek és nem vagytok idegesek. Ja és ami a legfontossabb nem válaszoltok bunkon.. Ezért szeretem ezt a topikot!!
Mindenkinek Jó éjt!
Mindenkinek Jó éjt!
Downhill!!
Nem! Az sokkal veszélyesebb! Nem véletlen az hogy sem F1-ben sem NASCARban az utóbbi 1-2 évben nem volt halálos baleset. IRL-ben volt gondolom emlékszel Paul Danara. És emlékszel Kenny Brack-re aki 2 éve nem tud autóba ülni a Texasi eset után. Szóval jelen esetben az IRL a legveszélyesebb sport.
Downhill!!
Jó nem mondom hogy Sumi fedhetetlen.. Neki is voltak szemét húzásai..
Az is igaz amit irsz. de ez egy Open vhell kat itt nem lehet ugy vezetni mint a NASCARban. egy NAscar gépnek neki mész behrpad az oldal ennek meg letörik a kereke fejbe vág egy pálya munkást aztán meghal. Szóval azért ez nem ugyan az a sport. IRL, ChampCar szintén más. Az F1-be nem lehet IRL, ChampCar, NASCAR stilusba vezetni.
Az is igaz amit irsz. de ez egy Open vhell kat itt nem lehet ugy vezetni mint a NASCARban. egy NAscar gépnek neki mész behrpad az oldal ennek meg letörik a kereke fejbe vág egy pálya munkást aztán meghal. Szóval azért ez nem ugyan az a sport. IRL, ChampCar szintén más. Az F1-be nem lehet IRL, ChampCar, NASCAR stilusba vezetni.
Downhill!!
Ha ezt egy kizárólagos F1 fan mondaná még megérteném de egy NASCAR-t kedvelotol ilyet hallani furcsa,szerintem Monty még így is nagyon nyuszi módon vezetett,nekem a Braziliai elozése tobbet ért mint a VB cím.Aki meg nem csinál semmit nem is rontja el,ha bevállalós volt és nem csak azt akarta megelozni aki 5 mp-vel lassabb egy korbe abban van kockázat pláne az olyan hulye szabályokkal hogy az eggyik kerék ott másik itt akkor engedni kell stb,de ez még mindig nem szemétség,még szigorú F1-es mézrcével is max.felelotlenség.
Viszont ha valakinek elveszika az osszes pontját a bajnokságba mert készakarva ki akarta lokni az ellenfelét az szerintem inkább kimerítti a szemétség fogalmát.
Viszont ha valakinek elveszika az osszes pontját a bajnokságba mert készakarva ki akarta lokni az ellenfelét az szerintem inkább kimerítti a szemétség fogalmát.
Persze nem kiesésig szivatta elég volt néha egy vezetõszárny törés stb. De igaz ebbe az idõszakba Sumi olyan jó volt hogy hiába volt ez a stori igy is vb-lett.
Downhill!!
konkrét esetekre nem emlékszem, egyedül a tvs esetre, és nem közel tette a kamerát, hanem pofánvágta vele, nagy különbség 😊
egyébként is, nem ebben az idõszakban volt MS sorozata, mikor több mint egy éven keresztül nem esett ki? akkor Montoya mégsem szivatta túl sikeresen.
egyébként is, nem ebben az idõszakban volt MS sorozata, mikor több mint egy éven keresztül nem esett ki? akkor Montoya mégsem szivatta túl sikeresen.
Sok ember egyszerü verseny balesetnek hívná.. Csak ennyiszer és mindig pont Sumit? Kicsit gyanus. Amikor még olyan autóba ült hogy volt esélye minden rajtnál szinte volt afférja Sumival. Aztán nemcsak vele volt amikor hatúlról álló kerekekkel letarolta a fél mezõnyt. Aztán Lökte ki Barrichellot. Többször saját csapatársát. És még sorolhatnám. Nem egyszer hívták Kamikázénak a komentátorok is. Egy szinttel volt jobb mint Sato. Vagy sikerül vagy kieset a fél mezõny. De ha utánna kersel tutti látsz tõle szép dolgokat. Majdnem megvert egy tv-s mert túl közel rakta a kamerát. Stb. Soroljam még?
Downhill!!
Lehet,én csak arra emlékszem hogy látványosan megelozte párszor,viszont arra is emlékszem az áldozatnak is voltak ilyen "szemét" dolgai.
Nem Gordonra hanem a szurkolóira értettem hogy nem kedvelik,Jeff-el haverok 😊
Nem Gordonra hanem a szurkolóira értettem hogy nem kedvelik,Jeff-el haverok 😊
Szerintem ez azért van mert õ nagyon szemét dolgokat csinált sumival. És valszeg akik Sumi fanok ezért utálják. Az viszont nem párhuzam hogy a Gordonosok utálják mert ugye pont a 24-es Dupontban ült ez a kedves ember a teszten. És Gordon meg abba a fehér Williemsbe. Tehát elvileg Gordon és Montoya akár még jóba is lehetnek.
Downhill!!
Az mindenestre érdekes hogy a nyilatkozatok alapján amiket láttam a Montoya utálók 90% Sumi fan,és itt is valahogy a Gordon fanok nem kedvelik,lehet hogy tényleg attól tartanak hogy kemény ellenfél lesz,vagy csak azért mert ok vannak tobbségbe?
Amúgy agresszió keménykedés terén itt nem kell tartani tole,azzal inkább az F1-be tunt ki 😊
Amúgy agresszió keménykedés terén itt nem kell tartani tole,azzal inkább az F1-be tunt ki 😊
Én csak azt szeretném hogy ha egy F1 Montoya fan esetleg miatta érdeklodik a NASCAR iránt akkor mikozben kedvence leesett állal dícséri hogy milyen barátságosak vele sott még segítenek neki a vetélytársak abban hogy gyorsabb azt lássa hogy itt is más a hangulat....de nem szeretném eroltetni.
Figyelj én nem húzok ilyen téren párhuzamot a két sport között. Sumi nekem egy elég szimpatikus arc volt én a pálya futásának elje óta figyelem és egy-két év kivételével neki drukkoltam. Gordont és a NASCAR-t kicsit késõbb ismertem meg. Nekem Gordonba az tetszett akkor hogy fiatal versenyzõ volt nagyon gyors, és ezek mellett nagyon jól ment. A Kocsija is tetszett ezért lettem Gordon fan. Viszont Sumi nyilatkozatta nagyot rantott nálam az õ megitélésén, de ettõl még mindig õ az F1 istene. A NASCARba viszont GORDON fan vagyok leszek voltam.
Downhill!!
ja!
lézeik az, hogy ha valaki szereti Gordont, akkor Schumachernek drukkol az F1ben, és fordítva?
Mert, ha igen, akkor ezen el lehet gondolkodni...
lézeik az, hogy ha valaki szereti Gordont, akkor Schumachernek drukkol az F1ben, és fordítva?
Mert, ha igen, akkor ezen el lehet gondolkodni...
Montoyátol nem a föeggyes tudása miatt tartok.
gondoljatok csak Tonyra... IRL
Az IRL-t sose néztem (csak picit) de meghajtom a fejem, mert brutálisan nehéz auto verseny, és a veszély sem hanyagolható. Nincs ebböl a szempontból még egy hasnló autó verseny, az biztos.
gondoljatok csak Tonyra... IRL
Az IRL-t sose néztem (csak picit) de meghajtom a fejem, mert brutálisan nehéz auto verseny, és a veszély sem hanyagolható. Nincs ebböl a szempontból még egy hasnló autó verseny, az biztos.
Attól még mehet jobban menni,36 gyozelmmel is lehet bajnok,sott a Busch szériát is megnyerhetné 35 gyozelemmel <#nyes>#nyes>
Te válaszoltál a kérdésre a provokációt meg általánosságban értettem,egyébként mikor szólta le valaki Jeff-et,ki mondta itt hogy Montoya isten?
Még maga Montoya is azt nyilatkozza hogy itt "béna",tehát azt se lehet mondani hogy elbizakodott,azon meg nincs mit csodálkozni hogy egy világviszonylatban ismert versenyzore aki az open wheel szériákban sikereket ért el kiváncsiak,Gordon-tól kérdezgessék hogy milyen érzés volt Daytona-ba korbemenni?Biztos vagyok benne ha Jeff az F1-be szerzodne o is a figyelem kozépontjába kerulne.Engem is érdekel hogy mit mond,jobban mint akik csak az USA open wheel szériákból próbálkoztak mert ossze tudja hasonlítani,ellenben egy másikkal aki véleményt alkot tapasztalat nélkul 😊
Még maga Montoya is azt nyilatkozza hogy itt "béna",tehát azt se lehet mondani hogy elbizakodott,azon meg nincs mit csodálkozni hogy egy világviszonylatban ismert versenyzore aki az open wheel szériákban sikereket ért el kiváncsiak,Gordon-tól kérdezgessék hogy milyen érzés volt Daytona-ba korbemenni?Biztos vagyok benne ha Jeff az F1-be szerzodne o is a figyelem kozépontjába kerulne.Engem is érdekel hogy mit mond,jobban mint akik csak az USA open wheel szériákból próbálkoztak mert ossze tudja hasonlítani,ellenben egy másikkal aki véleményt alkot tapasztalat nélkul 😊
Szerintem az én Hsz-embe nincs provokáció. Nem is szeretném ha azt gondolná bárki hogy ez a célom. Egyszerüen elmondtam a véleményem mert kértezted. egyébként pedig néha Gordon is kap oltást itt a forumon de én soha nem veszem fel. Soha nem vitatkoztam még ezen senkivel. Viszont Montoya lekicsinyilésére elég alergiások vagytok. De ha ennyire zavar titeket nem irok ezen túl Montoyával kapcsolatos dolgokat. Csak egy dolgot kérek ne õ legyen az isten mert akkor megbolondulok!
Downhill!!
Egyébként úgy néz ki hogy Wheldon is tesztelni fog egy Busch autót és Castronevest is hírbehozták a NASCAR-al,valószinu hogy Villeneuve is részr vesz pár versenyen.
Richard Petty-n kívul mindenki szar <#ravasz1>#ravasz1>
Halkan megjegyzem hogy ezen a fórumon Montoya-nál sokkal tobbet emlegetet versenyzo is van pedig ha csak a 3 nemzeti szériát nézzuk akár 200 emberrol is lehetne szó......nem vagyok Monty szurkoló de semmi bajom vele és ne feldjuk o már NASCAR versenyzo,akit meg nem érdekel a nyilatkozata ne olvassa,aki utálja ne foglakozzon vele és tartsa tiszteletbe a másikat aki kiváncsi rá,nem lenne jó ha ilyen F1 stílusba menne átt hogy a versenyzok elé jelzoket akasztunk provokálva ezzel másokat.
Halkan megjegyzem hogy ezen a fórumon Montoya-nál sokkal tobbet emlegetet versenyzo is van pedig ha csak a 3 nemzeti szériát nézzuk akár 200 emberrol is lehetne szó......nem vagyok Monty szurkoló de semmi bajom vele és ne feldjuk o már NASCAR versenyzo,akit meg nem érdekel a nyilatkozata ne olvassa,aki utálja ne foglakozzon vele és tartsa tiszteletbe a másikat aki kiváncsi rá,nem lenne jó ha ilyen F1 stílusba menne átt hogy a versenyzok elé jelzoket akasztunk provokálva ezzel másokat.
Richard Petty-n kívul mindenki szar <#ravasz1>#ravasz1>
Montoya sosem volt bajnok mint Johnson!. A NASCAR pedig 1000% többet ér bármelyike felkapott európai sportnál. Mind1. Én ezt igy gondolom engem nagyon idegesítennek ezek a dolgok és kész. Én egy olyan ember vagyok aki a jól megszokott dolgokhoz ragaszkodik utálom ha változik. Nekem minden ilyen dolog változás.. Azon kívül amíóta ismerem útálom Montoyát. Szerintem nincs olyan jó versenyzõ mint pl Ralf Sumi az f1-ben. Szóval lehet hogy ez a Bukott dolog kicsit túlzás, de F1-be nem viritott valami sokat. És remélem a NASCARban sem fog.
Downhill!!
elfogadom, ha Montoyát nem szereted, mindenkinek szíve joga eldönteni, ki semleges, szimpatikus, unszimpatikus, de ez az érvelés akkor is gáz.
Akkor szerinted bukott,ez azért nem mindegy 😊)
Tulajdonképpen az egész világon ismert jobban mint bármelyik NASCAR versenyzo és azért figyelnek rá mert segíthet jobban megértetni,elfogattatni ezt a "lenézett" versenyformát" a világgal,ezt egy bukdácsoló NASCAR versenyzo Jimmie Johnson is kifejtette 😊
Tulajdonképpen az egész világon ismert jobban mint bármelyik NASCAR versenyzo és azért figyelnek rá mert segíthet jobban megértetni,elfogattatni ezt a "lenézett" versenyformát" a világgal,ezt egy bukdácsoló NASCAR versenyzo Jimmie Johnson is kifejtette 😊
De õ egy kicsit más tészta.. Hány évig 10? ennyit ment? Nem volt egy nagy versenyzõ de nem adta fel! Szerintem Montoya azt hitte eljön az IRL-bõl mindenkit elver aztán fuu. Ehhez képest nem ért semmit és tovvább állt. Nekem ez a vélemény róla.
Downhill!!
bullshit. Panis egyetlen versenyt nyert egész pályafutása alatt. ja, hogy nem volt meg a kocsija hozzá? akkor nem számít õ is bukottnak azért, mert nem volt elég jó, hogy beleüljön egy csúcson lévõ ferrariba/williamsbe/mclarenbe?
Ezt nem kezdem el mert akkor megint 20 hsz F1-es lesz.. De Nekem Schumi nem Bukott Hakkinene nem bukott Panis nem bukott stb. De Montoya mit tudod ott csinálni? Nyert 3 futamot? Volt egyszer össz ben 4-dik asszem. Aztán 4 évi szenvedés után feladta. Ennyi. Ezt lehet vitatni de igy volt.
Downhill!!
és akkor ki a nem bukott?
Montoya bukott F1-es pilóta?
Tisztában vagyok vele, hogy sokan nem kedvelik azokat a NASCAR fanokat, akik csak azért jelentek meg, mert Montoya átnyergelt az F1-bõl.
Rólam is sokan ezt gondolták.
Aztán amikor kinyitottam a pofámat, és elmondtam a véleményemet az F1-rõl, akkor megnyugodtak.
Egyébként is évek óta imádom a NASCARt.
Az F1 a pénzrõl szól.
És csak arról.
Sok a tehetséges fiatal, de nem jut be...van néhány élmenõ, és már év elején elkezdõdnek a találgatások, hogy ki fog nyerni.
Az, hogy mi zajlik a "hátsó sorban", a kutyát nem érdekli.
Ezt még a NASCARban nem tapasztaltam...
Ha olyan valaki nyer, aki full esélytelen, azt mondják, "ó, ez csak véletlen, a többiek voltak szarok"...na, hát ettõl hányni tudnék.
Montoyát ott cseszegették, ahol csak lehetett.
Vagy a súlya, vagy a stílusa, vagy a családja miatt.
Na ebbõl lett elege.
Nagyon jól érzi itt magát, és hozni fogja a tõle elvárható eredményeket.
De szétzúzni nem fogja a mezõnyt.
Rólam is sokan ezt gondolták.
Aztán amikor kinyitottam a pofámat, és elmondtam a véleményemet az F1-rõl, akkor megnyugodtak.
Egyébként is évek óta imádom a NASCARt.
Az F1 a pénzrõl szól.
És csak arról.
Sok a tehetséges fiatal, de nem jut be...van néhány élmenõ, és már év elején elkezdõdnek a találgatások, hogy ki fog nyerni.
Az, hogy mi zajlik a "hátsó sorban", a kutyát nem érdekli.
Ezt még a NASCARban nem tapasztaltam...
Ha olyan valaki nyer, aki full esélytelen, azt mondják, "ó, ez csak véletlen, a többiek voltak szarok"...na, hát ettõl hányni tudnék.
Montoyát ott cseszegették, ahol csak lehetett.
Vagy a súlya, vagy a stílusa, vagy a családja miatt.
Na ebbõl lett elege.
Nagyon jól érzi itt magát, és hozni fogja a tõle elvárható eredményeket.
De szétzúzni nem fogja a mezõnyt.
Ja, forro felyu az biztos. Ezert is voltak gondok vele a McLaren nel (?) ha jol hallottam. De aztan lehet hogy ez fogja elonybe tenni a NASCAR ban. Ha csak tudna varni a verseny vege fele, akkor nyomni neki.
En igazan Jimmie J. nek drukkolok, remelem ebben az evben jobban fog neki menni. Persze szep lenne a Gordon is ossze tudna valamit hozni, mert jo versenyzo, de sztem a csaladi gondjai befojasoltak az elmult par szezonjat. Na majd meglatjuk.
Senki nem beszel Michael Waltrip rol itt? Pedig o is jo versenyzo. A batyja is jo volt.
En igazan Jimmie J. nek drukkolok, remelem ebben az evben jobban fog neki menni. Persze szep lenne a Gordon is ossze tudna valamit hozni, mert jo versenyzo, de sztem a csaladi gondjai befojasoltak az elmult par szezonjat. Na majd meglatjuk.
Senki nem beszel Michael Waltrip rol itt? Pedig o is jo versenyzo. A batyja is jo volt.
\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby
Na megvan a Talladega Nights c.film (idióta magyar forditással taplógáz) szinkronosan dvdripben,van egy sapmle fájlom is,harminc mega.majd feltöltöm valahová,meg megpróbálom a filmet is olyan helyre feltenni,ahol elérhetitek majd😊 persze ha érdekel valakit😊
sztem Montoya egyáltalán nem fog szétverni senkit.itt a NASCARban nem két órát kell vezetni,hanem négyet,és az autók nem kmrekre vannak töle,hanem centikre,szóval én azt mondanám,h nem fog robbantani,elöfordulhat h egy top 5öt összehoz,dehogy gyözni nemfog az biztos,szerintem.Egyébként egyszer hallottam valahol,hogy azért is jobban szereti a NASCARt az f1nél,mert itt nagyobb súllyal is befér az autóba,tehát mehet majd a hamburger eat.egyébként egyetértek douggal,már kezd télleg zavaró lenni,hogy a csapból is ez a latin amerikai torreádor folyik.De a két széria teljesen más,Montoya pedig meleghelyzetekben,nagyon forrófejü tud lenni,f1ben láttam.szóval nem azt mondom h nem jó versenyzö,mert az nem igaz,de nagyon nem szeretném,hogyha egy bukott f1es pilóta lenne itt a király,mert az a NASCAR imagenek se tenne jót.de majd meglátjuk...