NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ott hibáztál, hogy nem eredeti nyelven nézted meg. :-)
visszagondolva két dolog tetszett a filmben (hogy ne csak negatívumokat írjak)
egy - a francia magyar szinkronja, - riki böbi - szerintem egész jól megcsinálták, persze az eredetibe ez nem tudom milyen volt, mert csak szinkronosan láttam
a másik - egy poén tetszett az egést filmbe
amikor a francia el a akarja törni Ricky karját, a jelenet összes párbeszéde ritkaszar, meg az erõltetett poénjai is, viszont egy tetszett
szóval mikor el akarja törni, azt mondja Ricky kb: legalább hoznátok egy sört addig míg eltöri... vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan mert már letöröltem a filmet...
egy - a francia magyar szinkronja, - riki böbi - szerintem egész jól megcsinálták, persze az eredetibe ez nem tudom milyen volt, mert csak szinkronosan láttam
a másik - egy poén tetszett az egést filmbe
amikor a francia el a akarja törni Ricky karját, a jelenet összes párbeszéde ritkaszar, meg az erõltetett poénjai is, viszont egy tetszett
szóval mikor el akarja törni, azt mondja Ricky kb: legalább hoznátok egy sört addig míg eltöri... vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan mert már letöröltem a filmet...
én is megnéztem a Talladega Nights-ot, hát mit mondjak, ritkabéna filmet sikerült összehozniuk...
oké, elfogult is vagyok, mert alapvetõen nem szeretem a vígjátékokat, de ez vígjátéknak elég gyenge, sportfilmnek meg méggyengébb
értjük az utalásokat, de akkor is harmatgyenge...
ráadásul gondolom egy csomó pénzt beleöltek, mert a NASCAR-versenyes részek tényleg jók (számítógépes trükkökkel), persze a valósághûségtõl tökéletesen elrugaszkodottak
egyébként a film addig volt érdekes, míg Junior fel nem tûnt 10 másodpercre, utána már nem volt érdemes nézni
és ha belegondolunk, hogy elvileg ezzel akarták népszerûsíteni a NASCARt Amerikán kívül? hááát, nem tudom hogy film hatására mennyivel lett népszerûbb...
amúgy a poénok 99%-a se jött be, legalábbis nekem nem...
oké, elfogult is vagyok, mert alapvetõen nem szeretem a vígjátékokat, de ez vígjátéknak elég gyenge, sportfilmnek meg méggyengébb
értjük az utalásokat, de akkor is harmatgyenge...
ráadásul gondolom egy csomó pénzt beleöltek, mert a NASCAR-versenyes részek tényleg jók (számítógépes trükkökkel), persze a valósághûségtõl tökéletesen elrugaszkodottak
egyébként a film addig volt érdekes, míg Junior fel nem tûnt 10 másodpercre, utána már nem volt érdemes nézni
és ha belegondolunk, hogy elvileg ezzel akarták népszerûsíteni a NASCARt Amerikán kívül? hááát, nem tudom hogy film hatására mennyivel lett népszerûbb...
amúgy a poénok 99%-a se jött be, legalábbis nekem nem...
Hello!
Egyetértve Totya kijelentésével, hozzátenném, hogy van egy olyan csoport aki szereti mind2 versenytípust, és mégis azért szurkol Monty-nak, hogy megmutassa, hogy az f1-ben sem fakezû versenyzõk versenyeznek!
Persze lehet szeretni-nem szeretni, de mégis tudjuk hogy hol lett bajnok Montoya, mielõtt az F1-be szerzõdött!
Megmondom, én sem kedveltem, és máig sem a kedvencem mint (volt) f1 driver, de aki szereti a Forma 1-et mégis szurkol neki a szíve mélnyén, hogy megmutassa, hogy egy open wheel-bõl érkezõ ember is tud maradandót alkotni a nextelben.
Mégiscsak kuriózum a mai világban....
Egyetértve Totya kijelentésével, hozzátenném, hogy van egy olyan csoport aki szereti mind2 versenytípust, és mégis azért szurkol Monty-nak, hogy megmutassa, hogy az f1-ben sem fakezû versenyzõk versenyeznek!
Persze lehet szeretni-nem szeretni, de mégis tudjuk hogy hol lett bajnok Montoya, mielõtt az F1-be szerzõdött!
Megmondom, én sem kedveltem, és máig sem a kedvencem mint (volt) f1 driver, de aki szereti a Forma 1-et mégis szurkol neki a szíve mélnyén, hogy megmutassa, hogy egy open wheel-bõl érkezõ ember is tud maradandót alkotni a nextelben.
Mégiscsak kuriózum a mai világban....
ne is mond,a filmben is borzalmas látvány...majdnem visszajött a háztartási keksz amit elötte egy percel ettem😄😄
egyébként a filmnek van egy két pozitivuma:
-jó versenyjelenetek,hatalmas bukások.ez például tetszett,na a filmben kb 30óra ha szól erröl,de sztem sokat mondtam.
-másik a szöke cicababa,utána néztem Leslie Bibbnek hivják,sztem helyes lány.mindenesetre jó volt egy nöre nézni(pláne egy ilyenre),az a bizonyos jelent után...
egyébként a filmnek van egy két pozitivuma:
-jó versenyjelenetek,hatalmas bukások.ez például tetszett,na a filmben kb 30óra ha szól erröl,de sztem sokat mondtam.
-másik a szöke cicababa,utána néztem Leslie Bibbnek hivják,sztem helyes lány.mindenesetre jó volt egy nöre nézni(pláne egy ilyenre),az a bizonyos jelent után...
The only speedometer is in your head.
hát ezt nemtudtam.kössz az infot.
ettöl sajnos nekem még nemtetszik a film,a versenyzésröl szinte alig szól valami,szinte semmi... vagy csak én látom igy? igazából én amióta láttam a DE storyt,mindent ahhoz mérek,ami NS film,lehet nem kéne,mert ezek meg se közelitik...
ettöl sajnos nekem még nemtetszik a film,a versenyzésröl szinte alig szól valami,szinte semmi... vagy csak én látom igy? igazából én amióta láttam a DE storyt,mindent ahhoz mérek,ami NS film,lehet nem kéne,mert ezek meg se közelitik...
igen,én annyit igértem,hogy a samplet feltöltöm.de ha mutatsz egy olyan oldalt,ahova feltudok tölteni 700megát,akkor minden gond nélkül feltöltöm nektek. ha érdekel
"majd egy hosszú smárral a közönség elõtt a magáévá is tett." -eHHH nem találom "a hanyok ettõl szmájlit"
enge, érdekelne a film!
(elöbbi kérdésem után rögtön rá is jöttem, hogy Te vagy akit kerestem😄
(elöbbi kérdésem után rögtön rá is jöttem, hogy Te vagy akit kerestem😄
A Talladega Nights a NASCAR-ral együttmüködve és karöltve készült. Minden mondata róla szól az utolsó logoig. A film egyébként rekordot is döntött az elhelyezett reklámtermék/filmkocka kategóriában is. :-) Ricky még a szélvédõjét is eladta reklámfelületnek.
A homokos, francia versenyzõ pl. az F1 volt, amit a végén Ricky Bobby lenyomott, majd egy hosszú smárral a közönség elõtt a magáévá is tett.
A homokos, francia versenyzõ pl. az F1 volt, amit a végén Ricky Bobby lenyomott, majd egy hosszú smárral a közönség elõtt a magáévá is tett.
a taplót még nemv láttam, de kicsi kocsi-ujra töültve v mit nem birtam végig nézni. (a NASCAR vonatkozása miatt keztem)
A taplógázra kiváncsi vagyok
Ki is említette, h valahova feltölti?
A taplógázra kiváncsi vagyok
Ki is említette, h valahova feltölti?
áááh.srácok megnéztem ezt a taplógázt és már értem miért ezt a cimet adták neki,borzalmas egy film,igaz szól a NASCARról kb addig amig a versenyek vannak.van benne mindenféle baromság: pl,homokos francia NS pilóta stb. szóval nagyon gagyi... nekem nagyon nem tetszett,a Days of Thunder ehhez képest oscar dijjas müalkotás.de öszintén kiváncsi leszek majd a ti véleményetekre is.
és a legnagyobb vicc hogy ezért a filmért a föszereplö (Will Ferrel) 20 millió dollárt kapott...
és a legnagyobb vicc hogy ezért a filmért a föszereplö (Will Ferrel) 20 millió dollárt kapott...
A NASCAR-nak most Montoya személyében egy olyan versenyzõt sikerült leigazolnia, aki a meghódítani kívánt piacon (Európa, Dél-Amerika, Ázsia, stb., szóval szinte minden az USA-n kívül) ismert és rendkívül népszerû, de mindenképpen sok ember tud kötni hozzá érzelmeket, legyen ez pozítiv vagy negatív. Azért „csak” sok ember, mert pl. én semmilyen történetet nem tudok hozzá kötni, mert egészen pár hónappal ezelõttig annyit tudtam róla, hogy F1-ben versenyez és kolumbiai. Utólag ennek most örülök, mert tiszta lappal tud nálam kezdeni a NASCAR-ban - igaz, amúgy sem nagyon érdekelt volna az elõélete, mint ahogy most sem hat meg, hogy ezt meg azt csinálta az F1-ben. NASCAR-ban is egymást lökdösik verseny után (J.Gordon, Kurt), belemennek a másikba sárga alatt (Edwards), beintenek (Kurt), sisakot dobálnak (Robby), verekednek a füvön (Allison, Yarborough), utolsó körben kibumpolják egymást (Junior). És? Emberek versenyeznek, nem érzelem nélküli robotok.
Na, szóval, ez a versenyzõ érzelmeket vált ki szinte minden F1 fanban, ami jó a NASCAR-nak, hiszen nem biztos, hogy csak olyan új fanokat szerez magának, akik kedvelik Montoya-t, hanem esély van a "remélem, lezúzzák majd a köcsög Montoya-t" drukkerekre is, akik esetleg megnézik a NASCAR-t majd és esetleg nem kapcsolnak tovább.
Belegondolva, mindenki happy lehet az F1-ben: aki szereti Montoya-t, örölhet, hogy a kedvence boldog és nagy örömet lel ismét a versenyzésben. Aki nem szereti Õt, az szintén boldog lehet, hogy eltolja a bringát az F1-bõl. A NASCAR-fanok pedig örülhetnek, hogy jön egy jó versenyzõ, a kedvenc sportjuk népszerûbb lesz, mint valaha, talán. Leszámítva a Redneck-ek egy csoportját, de Õk ma már nincsenek túl nagy számban jelen.
Egy ember nem örülhet teljes mértékben: aki mindkét szériát kedveli, mert akkor az utált/kedvelt versenyzõ csak egyszerûen átment egyik kedvencébõl a másikba, tehát ugyanott tart, mint eddig. :-)
A lényeg: Montoya hatalmas lehetõség a NASCAR-nak és nem a vezetõi tudása, hanem az ismertsége miatt. Nála nagyobb fogás csak Schumacher lett volna, de róla meg kiderült, hogy már próba nélkül sem szereti az ovál pályákat. Egyébként gyanus nekem a fickó, mert sorban állt, hogy kipróbálhasson egy stock cart Texas-ban, majd felröppent a hír, hogy a két Cup road-on elindul, most pedig olvastam, hogy vett magának egy Shelby Cobra Daytona-t. Figyelem a csávót, mert valami bûzlik körülötte. :-) Poén volt.
Na, szóval, ez a versenyzõ érzelmeket vált ki szinte minden F1 fanban, ami jó a NASCAR-nak, hiszen nem biztos, hogy csak olyan új fanokat szerez magának, akik kedvelik Montoya-t, hanem esély van a "remélem, lezúzzák majd a köcsög Montoya-t" drukkerekre is, akik esetleg megnézik a NASCAR-t majd és esetleg nem kapcsolnak tovább.
Belegondolva, mindenki happy lehet az F1-ben: aki szereti Montoya-t, örölhet, hogy a kedvence boldog és nagy örömet lel ismét a versenyzésben. Aki nem szereti Õt, az szintén boldog lehet, hogy eltolja a bringát az F1-bõl. A NASCAR-fanok pedig örülhetnek, hogy jön egy jó versenyzõ, a kedvenc sportjuk népszerûbb lesz, mint valaha, talán. Leszámítva a Redneck-ek egy csoportját, de Õk ma már nincsenek túl nagy számban jelen.
Egy ember nem örülhet teljes mértékben: aki mindkét szériát kedveli, mert akkor az utált/kedvelt versenyzõ csak egyszerûen átment egyik kedvencébõl a másikba, tehát ugyanott tart, mint eddig. :-)
A lényeg: Montoya hatalmas lehetõség a NASCAR-nak és nem a vezetõi tudása, hanem az ismertsége miatt. Nála nagyobb fogás csak Schumacher lett volna, de róla meg kiderült, hogy már próba nélkül sem szereti az ovál pályákat. Egyébként gyanus nekem a fickó, mert sorban állt, hogy kipróbálhasson egy stock cart Texas-ban, majd felröppent a hír, hogy a két Cup road-on elindul, most pedig olvastam, hogy vett magának egy Shelby Cobra Daytona-t. Figyelem a csávót, mert valami bûzlik körülötte. :-) Poén volt.
wow,megújúlt a nascar.com nekem a régi jobban tetszett,de ez relativ.
hát persze. parancsolj.
Hello valaki betudná nekem linkelni az ideji versenynaptárt linkelni ? Elõre is nagyon köszönöm.
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Ha ok nem orulnek neki attól még Mo-n érdekelheti az embereket,sott az hogy valakit érdekel a nyilatkozata még nem jelenti feltétlenul azt hogy orul neki hogy itt van.......mellesleg ha már a "die hard redneck"-re hivatkozol megjegyzem hogy ok sok mindennek nem orulnek😊
nem akartam én senki munkáját lekicsinyiteni,csak csatlakoztam egy véleményhez,és azzal is csak azt mondtuk hogy nem tetszik nekünk h mindehol csak róla van szó.ezzel sztem nem annak az embernek a munkáját kritizáltuk aki forditott egy montoya nyilatkozatot,legalábbis szerintem.
csak most gondolj bele,volt egy link totyától,amikor Jr.t kilökték talladega utolsó körben,és akkor belinkelt egy apát,na most én nemtudom de egy igazi "die hard redneck" nem igazán örül Montoyának... legalábbis szerintem. függetlenül attól,h a NSnak nem biztos h rosszat tesz Monty érkezése.
csak most gondolj bele,volt egy link totyától,amikor Jr.t kilökték talladega utolsó körben,és akkor belinkelt egy apát,na most én nemtudom de egy igazi "die hard redneck" nem igazán örül Montoyának... legalábbis szerintem. függetlenül attól,h a NSnak nem biztos h rosszat tesz Monty érkezése.
persze h hallottam,de a NASCARt választotta,jól döntött.DTM se rossz,de azért NS klasszisokkal jobb...
Nemtudom hallottál-e róla de az Audi 8 millót ajánlott neki ha a DTM-be megy.....említettem már hogy Richard Petty-n kívul szerintem mindenki szar?<#nyes>#nyes>
Ezt most komolyan írtad hogy ezt Montoya nyilatkozta?
Én arra akartam ezzel rámutatni hogy ha valakit nem érdekel valaki még nem kell szóvátenni ha más foglakozik vele,ez nem egy versenyzo fan klubja hanem NASCAR fórum,ha valaki veszi a fáradságot és lefordítja Monty nyilatkozatát akkor ezt nem kell szóvátenni hogy már elegem van belole mert van akit ez érdekel,ez pont olyan mint ha neked szóvátenné valaki hogy hogy ne emlegesd Gordon-t mert állandóabn csak róla van szó.
hehe😄
nemhinném,ott ottvan Zanardi😊
egyébként szerintem is hagyjuk,zárjuk le ezt a vitát,lényeg hogy itt van,amit Petya is irt😊
nemhinném,ott ottvan Zanardi😊
egyébként szerintem is hagyjuk,zárjuk le ezt a vitát,lényeg hogy itt van,amit Petya is irt😊
Mind1 végülis az a Lényeg Montya itt van és kész!! Én nem tartom egy nagy ásznak ez is igaz. Meglátjuk mi lesz. Kiderül, de lehet hogy jövõre elmegy a WTCC-be mert ott nyerhet!!! DD::<#eplus2>#eplus2>
Downhill!!
na igen,vannak Go XY GO szövegeket,ez igaz.de azt általában csak a tippelés végére szokták odairni,sztem ezzel nincs gond,mindenki odairja a kedvenc pilótáját,sztem ezen egyik topic olvasó se akad fenn,legalábbis én már egy éve itt vagyok,és még nem láttam.most mondok egy példát:Engem pl nem zavar h Chevy G leirja h Go Jr. Go. Ö a kedvenc pilótája,neki szurkol,máshogy nem is nagyon lehetne kifejezni ezt.
és én ezt tiszteletben tartom,ahogy Ö is tiszteletben tartja,hogy mi Gordon fanok vagyunk,igy megy ez szerintem jól.
és én ezt tiszteletben tartom,ahogy Ö is tiszteletben tartja,hogy mi Gordon fanok vagyunk,igy megy ez szerintem jól.
ezzel viszont nem értek egyet,lekicsinyli azokat az embereket akik ott versenyeznek.+ akik életüket adták a versenyzésért:G.Villeneuve,Senna stb...
teljesen mind1,sztem meg ezt egy sértödött Montoya mondja,mert ha világbajnok lett volna biztos nem mondana ilyeneket...
teljesen mind1,sztem meg ezt egy sértödött Montoya mondja,mert ha világbajnok lett volna biztos nem mondana ilyeneket...
Ja és még egy idézet"az F1-et többé nem tekintem sportnak." annyit megjegyzek hogy ezt nem a sértodott Montoya jelentette ki 😊
http://www.a5.hu/cikkek/2/19296.shtml
Na ez jobbkor nem is johetett volna 😊
Na ez jobbkor nem is johetett volna 😊
Egy szóval se mondtam hogy szurkoljatok neki,én se vagyok Montoya szurkoló,mivel o az elso aki aktív top F1-es versenyzoként a NASCAR-ba szerzodott ezért foglakoznak vele csakúgy mint Mansell-el amikor 1993-ba az IndyCar-ba ment,o is "elmenekult" pedig VB lett....
Olvass vissza fórumon,itt se valami szines a skála ami a versenyzoket ismeri,miért csak 1-2 emberrel foglakoztok,sehol nem látom pl.James Hylton nevét pedig megérdemelne egy kis figyelmet.....Gooo XY meg Gooo YX-ból viszont tobb van mint Montoya-ból,az is unalmas lehet valakinek.
Olvass vissza fórumon,itt se valami szines a skála ami a versenyzoket ismeri,miért csak 1-2 emberrel foglakoztok,sehol nem látom pl.James Hylton nevét pedig megérdemelne egy kis figyelmet.....Gooo XY meg Gooo YX-ból viszont tobb van mint Montoya-ból,az is unalmas lehet valakinek.
Félreértesz minket,nem vagyunk f1 imádok,legalábbis jómagam egész biztosan nem.az meg végképp nem fáj amit az f1röl mond,saját privát véleménye,aminek hangot ad,ez van.Azt se mondta sztem senkise,hogy Montoya nem tartozott top pilóták közé,mivel top csapatai voltak,azokkal az autókkal meg nehéz lett volna nem jól menni.
nekem nincs gondom azzal h Montoya itt fog versenyezni(irtam korábban is) de azért mert idejött most mindenki vele foglalkozik,eltelik egy kis idö,majd akkor nem fognak... de szurkolni azért nem fogok neki,azért remélem ez nembaj.
számomra se az fontos h a kedvenc pilótámnak hány bajnoki cime van,f1ben már akkoris Hakkinen fan voltam,amikor még egy futamgyözelme se volt... Az hogy Jeff Gordon meg four time champion arról meg nem tehetek,de ha seven time is lesz akkor is neki fogok szurkolni,és ha soha többet egy futamot nem fog nyerni akkor is...
nekem nincs gondom azzal h Montoya itt fog versenyezni(irtam korábban is) de azért mert idejött most mindenki vele foglalkozik,eltelik egy kis idö,majd akkor nem fognak... de szurkolni azért nem fogok neki,azért remélem ez nembaj.
számomra se az fontos h a kedvenc pilótámnak hány bajnoki cime van,f1ben már akkoris Hakkinen fan voltam,amikor még egy futamgyözelme se volt... Az hogy Jeff Gordon meg four time champion arról meg nem tehetek,de ha seven time is lesz akkor is neki fogok szurkolni,és ha soha többet egy futamot nem fog nyerni akkor is...
ja a legjobb cikkek fizetõsek, k. anyjukat
na majd körülnézek máshol is...
na majd körülnézek máshol is...
ja, ezt is írják az espn-en: Driver Pick'em (Coming Soon)
majd beszállunk ide is, ha indul?
majd beszállunk ide is, ha indul?
Én úgy látom hogy nektek az a fo bajotok hogy egy általatok "útált" versenyzo idejott,szinte ugyan ezeket az indokokat lehet olvasni a Montoya cikkek alatt.
Nagyon is jól tudja hova jott hisz az USA-ból ment az F1 mert szerzodést ajánlottak neki,elfogadta,versenyzett X évet utánna úgy dontott elege van,beszélt Ganassi-val szerzodést ajánlott neki megeggyeztek és most itt van,az újságírók kérdésére elmondja a véleményét az F1-rol és az ott szerzett tapasztalatokról,mit kell ezen annyit filózni,vagy az fáj hogy kritizálja az F1-et,nem o az egyeduli,a NASCAR-t is kritázálják még az itt versenyzok is,attól nem dol ossze a világ......aki meg azt állítja hogy Montoya ha nem tartozott a top F1-es versenyzok kozé azt személyes indítatások vezetik,mert ha ez igaz akkor jelenleg a mezony 95% kutyauto,csak halkan megjegyzem hogy tavaly fél évet versenyzett mégis 8-ik lett a bajnokságba.
Még annyit hogy engem a versenypályán látottak szórakoztatnak érdekelnek nem azt hogy kinek hány bajnoki címe van,meg mit mond egy kamerásnak ha nekimegy,Montoya versenyzése meg eddig szórakoztató volt,tulajdonképpen még miatta volt érdemes fél szemmel figyelni az F1-et.
Nagyon is jól tudja hova jott hisz az USA-ból ment az F1 mert szerzodést ajánlottak neki,elfogadta,versenyzett X évet utánna úgy dontott elege van,beszélt Ganassi-val szerzodést ajánlott neki megeggyeztek és most itt van,az újságírók kérdésére elmondja a véleményét az F1-rol és az ott szerzett tapasztalatokról,mit kell ezen annyit filózni,vagy az fáj hogy kritizálja az F1-et,nem o az egyeduli,a NASCAR-t is kritázálják még az itt versenyzok is,attól nem dol ossze a világ......aki meg azt állítja hogy Montoya ha nem tartozott a top F1-es versenyzok kozé azt személyes indítatások vezetik,mert ha ez igaz akkor jelenleg a mezony 95% kutyauto,csak halkan megjegyzem hogy tavaly fél évet versenyzett mégis 8-ik lett a bajnokságba.
Még annyit hogy engem a versenypályán látottak szórakoztatnak érdekelnek nem azt hogy kinek hány bajnoki címe van,meg mit mond egy kamerásnak ha nekimegy,Montoya versenyzése meg eddig szórakoztató volt,tulajdonképpen még miatta volt érdemes fél szemmel figyelni az F1-et.
ezt azért te sem gondolhatod komolyan.nézd csak meg,2005ben hányszor ment Montoya alatt tönkre az autó? 1x.az is az Ö hibája volt,mert Mo-on a felvezetö körben agressziven nekiment vminek ami kikezdte a hütöjét.Egyébként 2005ben sokkal jobban ment mint Kimi,nem hajtotta szét az autót,és mégis jó volt,egyébként ha nem lett volna az a nevetséges "teniszbalesete" ami máig nem nagyon tudjuk h valójában mit csinált,akkor nem kellett volna három versenyt kihagynia.Ha valaki igy megy egy csapathoz h az elsö évben rögtön "teniszbalesetet" szenved azt jó hogy utánna nem fogja szeretni a csapatfönöke... te szeretnéd hogyha a pilótád mindjárt az elsö verseny után a kidölne,mert hülyeséget csinált? nemhiszem.
Egyébként kötve hiszem,h rosszul érezte volna magat,egyszerüen nem jöttek az eredmények,amiket Ö várt volna,ettöl frusztrált lett,és elhagyta a versenyágat,most meg szidja.ennyi az egész.hány olyan pilótát hallottál aki befejezte az f1es pályafutását,majd elkezdte szidni azt,ahonnan a milliók jöttek. sztem egyetse...
Egyébként kötve hiszem,h rosszul érezte volna magat,egyszerüen nem jöttek az eredmények,amiket Ö várt volna,ettöl frusztrált lett,és elhagyta a versenyágat,most meg szidja.ennyi az egész.hány olyan pilótát hallottál aki befejezte az f1es pályafutását,majd elkezdte szidni azt,ahonnan a milliók jöttek. sztem egyetse...
baszki, nehéz összehozni egy egész évben megbízható jó csapatot, viszonylag magasak az árak...
Nem tudom lehet hogy ugy is rosszul érezte volna magát. De szerintem ez a "rosszul érzem magam" ez csak egy döntés alátámasztása.
Nem hiszem hogy évi x millio dollárért valaki szarul érzi magát egy sorozatban.. Te ezt elhiszed? Mertha igen akkor elég naiv vagy szerintem.. (ne vedd sértésnek nem annak szánom)
Nem hiszem hogy évi x millio dollárért valaki szarul érzi magát egy sorozatban.. Te ezt elhiszed? Mertha igen akkor elég naiv vagy szerintem.. (ne vedd sértésnek nem annak szánom)
Downhill!!
na végre
érdekesek az árak (csinálom is a táblázatomat...)
pl. Montoya a 19. legdrágább (de pl. olcsóbb mint Elliott Sadler vagy Clint Bowyer)
érdekesek az árak (csinálom is a táblázatomat...)
pl. Montoya a 19. legdrágább (de pl. olcsóbb mint Elliott Sadler vagy Clint Bowyer)
Nem én a NASCART tartom elöbbre mindennél. Nekem ez a kedvenc sportom jelen esetben.
Amit kiemeltél azt Montoya szájába adtam azét mert igy gondolom az õ széria váltának okát. Viszont amit irtam megállja a helyét mert NASCARba nem feltétlenül kell futamot nyerni egy bajnoki címhez.
Amit kiemeltél azt Montoya szájába adtam azét mert igy gondolom az õ széria váltának okát. Viszont amit irtam megállja a helyét mert NASCARba nem feltétlenül kell futamot nyerni egy bajnoki címhez.
Downhill!!
nem mondta egyik sem, mert nem volt alternatívája egyiknek sem, ezért vagy elmentek tesztelgetni, vagy kisebb csapatba. aki EUban akar maradni, annak nincs alternatívája, bármelyik széria komoly visszalépés mindegyik versenyzõnek, aki F1bõl elmegy.
azt, hogy azért ment el, mert nem "tarolt" ahogy te mondod, már hallottuk többször. de azon azért gondolkozzatok el, hogy nem lehet, hogy mégiscsak tökéletesen más az atmoszféra az F1ben, és a NASCARban csapatok, versenyzõk között, és Montoya akár sikeresen is rosszul érezhette volna magát?
azt, hogy azért ment el, mert nem "tarolt" ahogy te mondod, már hallottuk többször. de azon azért gondolkozzatok el, hogy nem lehet, hogy mégiscsak tökéletesen más az atmoszféra az F1ben, és a NASCARban csapatok, versenyzõk között, és Montoya akár sikeresen is rosszul érezhette volna magát?
"Itt nem sikerült nerni menjünk olyan szériába ahol lehet hogy tudunk"
ez pont bukó, hiszen õ maga is mondta, hogy itt sokkal nehezebb még egy versenyt is megnyerni. plusz most akkor nem értem a helyzetet, a NASCARt ez alapján te az F1 alá helyezed? tudom, nem kell hasonlítgatni, mert nagyon más, de akkor is mindenkinek van egy rangsora, hogy milyen szériát mire tart.
ez pont bukó, hiszen õ maga is mondta, hogy itt sokkal nehezebb még egy versenyt is megnyerni. plusz most akkor nem értem a helyzetet, a NASCARt ez alapján te az F1 alá helyezed? tudom, nem kell hasonlítgatni, mert nagyon más, de akkor is mindenkinek van egy rangsora, hogy milyen szériát mire tart.
Abban az évben amikor õ bejött az F1-be egy top csapatba került.. Csak sokak Pehhére volt egy Sumi és egy legyõzhetetlen Ferrari. Ezért tök mindegy ki holt ült volna ugyse lett volna bajnok senki. Emiatt neki sem lett a csapattársa VB. Ezeket amiket irsz nem lehet össze hasonlítani. Martin nem lett bajnok igen, Culthard sem Panis sem. De Panison kívül még mindegyik az adott seriába versenyez. És nem mondta azt hogy nekem nem tetszik mert ilyen szar meg olyan szar és elmegyek.
Hanem próbálkozik, hátha összejön. Montoya azt hitte ide jön mindenkit letarol aztán kész. Ez nem jött be ezért nem tetszik neki és elment.
Hanem próbálkozik, hátha összejön. Montoya azt hitte ide jön mindenkit letarol aztán kész. Ez nem jött be ezért nem tetszik neki és elment.
Downhill!!
valószínûleg azért, mert Stewart jól fejezte be az évet, 2szer egymás után bajnoknak lenni meg nem olyan egyszerû.
Villeneuve egy olyan autóba ült bele, mint amilyen 2 éve a Ferrari volt, az újonc idényben a csapattársa, aztán meg õ nyerte meg a vbt. Montoya az örök ígéret BMWben ült, meg a McLarenbe, ami csak félszezonok erejére volt bajnokesélyes.
igen, mint CART bajnok, nyilván a minardiba kellett volna kezdenie. melyik évben lett világbajnok a csapattársa? egyikben sem? mindenki aki világbajnok akar lenni, de nem lesz, az bukott? Coulthard hányszor mondta, hogy bajnok lesz? Martin hány éven keresztül versenyzett úgy, hogy nem lett bajnok? õk is megbuktak?