NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
mindennel 1etértek, DE: " legalább 50 versenyzõ esélyes a gyõzelemre" ez az ötven lekorlátozodik azokra, akik minden versenyen indulnak (ez kb 32-36 versenyzõ, de ebbõl is igazán csak a top20nak van esélye!)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
mindennel 1etértek, DE: " legalább 50 versenyzõ esélyes a gyõzelemre" ez az ötven lekorlátozodik azokra, akik minden versenyen indulnak (ez kb 32-36 versenyzõ, de ebbõl is igazán csak a top20nak van esélye!)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Forrás? Köszi!

Jeff Gordon
Montoya😞mondjuk ebben van igazság)

"A NASCAR-ban 36 verseny van egy évben, és legalább 50 versenyzõ esélyes a gyõzelemre. Az elsõ és a harmincadik között szinte alig van különbség, így nüánsznyi dolgok döntenek. Ezzel ellentétben, ha a Forma-1-ben egy ötödik helyre jó autód van, és életed legjobb formájában vagy, akkor maximum a negyedik pozícióba tudsz felzárkózni, de ha nem teljesítesz jól, akkor is hatodik leszek. Minimális a különbség, mert minden az autóról szól."

The only speedometer is in your head.

ChevyG work
hangulatos😊

ChevyG work
hihetetlen, hogy még hivatals oldalon se tudják hogyan kell írni a NASCAR-t

Jeff Gordon
ez aztán az igazi ovál pálya😄😄

Állíts össze egy akármilyen csapatot és utána az "Entry" akármiben át tudod írni a nevet.

Jeff Gordon
igen,én is ott vagyok,és azt nézegetem hogy hogyan módositsam a nevem,mert ez elég gagyi amit a rendszer generált:S

Nagyszerû! Gyûlünk, mint a teleköpött pocsolya. :-) Már csak arra kérnék mindenkit, hogy változtassa a csapat nevét az itteni vagy az index-es nick-jére (vagy legalább tartalmazza azt). Köszi!

robotnyk
Biffle, Johnson, Hamlin, Stewart, Harvick
Bud Shootout tippek:

Jimmie Johnson, Kyle Busch, Jeff Gordon, Dale Earnhardt Jr., Tony Stewart

Na meg ha beírod a keresõbe 😊))

Na jó, meglett. Egyébként a tagok száma szerint van rendezve a lista, jelenleg 8-nál járunk. Így egyszerûbb megtalálni.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Vazzeee, hányadik lapon lehet megtalálni a ligánkat az ESPN-es játékban?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jeff Gordon
én is ott vagyok,csak kicsit érdekes a nevem,nemtudtam,h újra meg kell adni:S meg lehet még változtatni?

ChevyG
mi a határídõ?
TheDreamingTree
Mér én is 😊

ChevyG-nek biztos beszaladt a puki a bugyeszbe, mint ahogy azoknak is, akik még nem iratkoztak fel az ESPN-re. :-)

Eddig a tavalyi 1., 3., 5., 7., 8. és 12. jelentkezett csak be.

Hajrá!

gordon 24
Ezekkel az amcsi nevekkel nagy bajban vagyok.. Soha nem jól irom...

Downhill!!

Jeff Gordon
😄😄 hát egy kicsit csak,de sztem mindenki tudta hogy rá gondolsz😊

gordon 24
Kissé elirtam a nevét!!!

De egyébként Õ lenne az

Downhill!!

ki az a Jimmie Mcmurray? (tippedbe)
amúgy ChevyG nem tippelt, vagy mi van vele, lekéste a határidõt (szokás szerint?) 😊

hûha, megújult tipprendszer
kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl, de elsõre ötletesnek tûnik

Részemrõl nem lesz idém Margin játék, de ha te bevállalod a javítását. Én minden olyat kihúztam idén, amiben magasabb a mázlifaktor.

Nem lesz helyezés eltalálásáért járó pont sem. Lassan lassan adni a tippeket a Bud Shootoutra.

Ez még nem fog beleszámítani a dologba, csak gyakorlásként a Daytona 500-ra.

Õk a nevezõk, top5 tippet kérek (sorrend nem érdekes). Azért jár a pont, ha valamelyik az öt közül a top10-ben végez. Az elsõért 10 pont, a tizedokért 1 pont jár majd.

2006 Bud Pole Winners:
1) #31-Jeff Burton (poles at Daytona, Chicago, Indy, Michigan)
2) #2-Kurt Busch (poles at California (both), Sonoma, Watkins Glen, Bristol, Martinsville)
3) #16-Greg Biffle (pole at Las Vegas, Richmond)
4) #9-Kasey Kahne (poles at Atlanta, Texas, Darlington, Michigan, Kansas, Homestead)
5) #48-Jimmie Johnson (pole at Martinsville; won in 2005)
6) #5-Kyle Busch (pole at Phoenix)
7) #19-Elliott Sadler (pole at Talladega in #38)
8) #10-Scott Riggs (pole at Lowe's-both)
9) #12-Ryan Newman (pole at Dover, NHIS)
10) #11-Denny Hamlin (won race in 2006; poles at both Pocono,Richmond)
11) #60-Boris Said (Daytona 2)
12) #29-Kevin Harvick (NHIS)
13) #24-Jeff Gordon (won in 1994, 1997, pole at Dover, Phoenix)
14) #38-David Gilliland (Talladega)
15) #83-Brian Vickers (Texas in the #25)

Past Budweiser Shootout Winners are automatically eligible:
16) #44-Dale Jarrett (won in 1996, 2000, 2004)
17) #8-Dale Earnhardt Jr.(won in 2003)
18) #20-Tony Stewart (won in 2001, 2002)
19) #01-Mark Martin (won in 1999)
20) #21-Ken Schrader (won in 1989,1990)
21) #37-Bill Elliott (won in 1987)

A verseny február 10-én lesz.

gordon 24
Hagyad.. Már mindegy.. ha leadtad a tipped sehol nem változtathatsz. Ugyhogy itt sem.. Szóval Gordont várom az elsõ helyre. De Igy sem rosz a tipp. Sry.

Downhill!!

Nem tudom, mit mondjak erre...

Jeff Gordon
azért ebben a tippekben meglepett egy két dolog,föként hogy csak én várom Jeff Gordon végsö gyözelmét,és sokan várunk Edwardstól gyözelmet,hát kiváncsi leszek,mindenesetre vannak merészek közöttük,úgyhogy kivánok mindenkinek sok sikert erre a szezonra,a tippjátékokra stb.Legalább ugyanolyan jó évünk legyen mint a tavalyi volt.
Margin cimemet meg akarom védeni😛 meglátjuk sikerül-e

Jeff Gordon
az enyém is ott készült😊
én nem tudnék ilyen jót😊

gordon 24
kösszi.. Logómühelyben készítették nekem!!

Downhill!!

Jeff Gordon
wow.nagyon menö ezaz új avatvarod Petya,grt.nekem nagyon tetszik😊

gordon 24
Hát hogy én ezt hogy elbazstam!!! Én a Chase top 10-re gondoltam!! Wazz ide a végeredmény kellett volna!! Anyámmm.. A 4-diket és az elsõt lehet cserélni?

Downhill!!

robotnyk
ma
ChevyG
ma lesz a bowl?
Jeff Gordon
senkit sem fogunk kinevezni fögonosznak,és megkövezni sem fogunk😊
csupán annyi volt az egész,hogy Totya és BLori valamint Gordon24 és jómagam vitáztunk Montoyáról.ez (legalábbis az én szemszögemböl) semmiféle rossz érzést nem keltett egyik ember iránt se,csupán érveikent ütköztettük.sztem ez nemrossz igy.

TheDreamingTree
Ezek után le sem töltöm ezt a filmet... 😊

Mondjuk ezek szerint (abból, amit mondtatok róla) ez inkább egy amolyan
"görbe tükör" film, nem? Csak mert ez kétélû fegyver...

<OFF>
Akit érdekel, mik a tippek holnap éjszakára?
Szerintem a Colts nyer 20-14-re
</OFF>

Laffite
amúgy meg...
Go Bobby Labonte Go!!!

😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
Olvasgatom itt alant, hogy Montoya így meg Montoya úgy... Kövezzetek meg érte bátran, de én kedvelem az arcot, és nem pont az emberi tulajdonságai miatt, meg nem is az elcseszett f-1-es karrierje miatt, hanem mert gyors, minden helyzetben harcol a pályán, és mindíg mindenhol nyerni akar, bárhol is indul el.

Szal lehet most én leszek itt a "fõgonosz", de tulajdonképpen láttam az összes versenyét azóta, hogy bekerült a F-3000-be, ott is meggyõzõen nyert, aztán rögtön nyerte a CART-ot odaát, na meg az Indy 500-at. Ilyen sorozatok nem fordulnak elõ csak úgy véletlenségbõl, vagyis nekem az a véleményem, hogy ha nem megy el a kedve a dologtól, akkor 2-3 éven belül a NASCAR-ban is komolyan kell majd vele számolni.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Tihy
Én is minap néztem meg, nekem annyi elég volt hogy újra láthattam még benne BP-t 😞

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Egyet értek. Nem mi vagyunk a célközönség.

mondjuk szerintem már így is túl sokat beszéltünk róla, nem ér ennyit az egész film,
végül mindenkinek ajánlom, hogy kerülje el nagy ívben ez az alkotást ha jót akar... - nem nekünk csinálták...

ami egy futásba torkollik, ahol bevetõdéssel gyõz a hõs amerikai (késõbb rájönnek hogy ez szabálytalan és érvénytelen az egész...)
mondhatom csodálatos...

Az utolsó talladegai futamon azért esett ki mindenki, mert ez egy vígjáték, amely a "Big One"-t figurázta ki a jelenetben, majd egy végsõ párharc alakul ki az NASCAR és az F1 között.

Nem nagyon szeretem a vígjátékokat, de nagyon sok mondat nekem bejött.

Ezt nem ide szánták, legalább is a humort nem. Sok helyre eljutatta a "NASCAR" kifejezést.

Nehéz egy sportról filmet készíteni. Dokumentum már van sok, dráma is van pár, most vígjáték lett.

robotnyk
engem is addig érdekelt, még az elsõ trailerek nem mentek a közvetítések között, Ferrell egy ripacs, nem vicces.
Jeff Gordon
egyébként szerintem eredeti szinkronnal sem lenne sokkal jobb a film...
Totya,neked tetszett egyébként?

Jeff Gordon
egyetértek.sztem siralmas.ha már a NASCARt akarják népszerüsiteni,nemértem miért nincs több verseny,és azt se értem,hogy az utolsó Talladegai futamon miért esik ki mindenki? szóval hát ez szerintem badarság...a történet se tetszett igazából,kevés pozitivum volt benne nekem,de ettöl függetlenül a filmet megtartom.

pár hozzászólás a filmrõl az imdb-n

The Will Ferrell streaking crap is a joke and it wasn't funny. Sorry if I insulted anyone that actually thought this crap was good.

I agree; very disappointing. I was expecting Will to be hilarious as the over-the-top redneck stereotype; he was, but stopped about halfway through. And pretty much every scene seemed too dragged out.

...Disappointing?
DISAPPOINTING???
This movie was a tragedy! A mistake! A colossal failure of the human mind!

very bad, can't believe it did so well at the box office. Only movie I have watched recently that was worse was King Kong.

This movie was god-awful. There was not one scene that I laughed at, but there were many, many that I cried during, because the height of stupidity reached new levels.

I would have given it a 1/10 at the very most. 4 words: this movie was terrible. I think that this movie was a complete waste of time to make. Will ferrell is losing his sense of humor. quickly

agreed, i like almost any movie and i couldnt sit through this one.

Amen. Will Ferrell is not funny. It makes me wonder why he gets a paycheck, then I think of all the idiots on the planet and it becomes more clear; Idiots love watching other idiots.

Will Ferrell has never been funny. Maybe in the beginning, but seriously, he ALWAYS does the same thing. He scream and says dumb thigns and it's supposed to be so goddamn funny. This movie was terrible. And no one better come at me with their "You have to a sense of humor" or something like that. This was just bad. Running around in his underwear talking about "invisible fire?" Seriously...do something different. Taht's the bad thing about today's "comedic" actors. They always play the same character. Or if they play differing characters, they always have the same stupid gimmick (Sandler's gibberish, Will Ferrell's screaming, Rob Schneider's unfunny-ness). It gets old. This movie sucked. It was a big steaming pile of ass. Don't watch it.