NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Jaja.. Lori azt irta az indexen hogy nem csak akar lenni hanem már az is. Aláirt az MB2 motorsportssal és idén CTS-be és Arca-ba nyomul!!

Downhill!!

Jeff Gordon
érdekes dolog lenne,a két sport teljesen különbözik.legutóbb még Rossi próbálkozott kerekeinek számának duplázásával,de rájött h mégsem kell ez neki.vagy csak az f1 nem kellett? hát ezt nemtudom.

mindenesetre érdekes ez a fickó,én nem ismerem annyira,de kiváncsi lennék mit tud egy stock carral.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
szerintem nem is olyan rosszak ezek,bár ezzel az ormótlan hátsó szárnyakkal... ááh. viszont ha nem lenne eza szárnymánia,egész jól néznének ki sztem.

gordon 24
Hopp!! Akkor az indexre nem kellett volna felteni.. Mind1... Nekem ujdonság volt.. Az sg-n meg nem beszéltünk róla.

Downhill!!

gordon 24
Ez megg a másik... Ricky Carmichael a NASCARBAn???? Ez nagyon durva!!!
Lehet ti nem tudjátok ki õ de én nézem az AMA Motocrosst is . Többszörös amerikai motocross bajnok.. Igaz nem neki hanem Chead Reednek drukkoltam.. De ez nagyon nagy dolog lenne!!!
link

A 4-es õ:

Downhill!!

gordon 24
Jajjjjjjj.. Mit találtam!! Jesszus

Downhill!!

Érdekes táblázat. Nagy különbségek nincsenek, ha jól látom. Fél helyezés átlagban le és fel. Jó lenne eltenni ezt a táblázatot novemberig. :-) KÖSZI!

csináltam egy táblázatot, hogy 3 nascar driver ranking alapján kiket éri meg választani így elõzetesen, akik a többi oldal szerint elõrébb fognak végezni, mint ahogy azt az espn fantasy gondolja
(persze pontatlan az egész, mert csak a helyezéseket veszi figyelembe a számítás nem az árakat, de mindegy...)

kép

Jeff Gordon
Nincs mit,azért is tettem fel mert én vip vagyok,és még maradni is fogok,mert minden képemet ide töltöm fel,mert nem törlik.
hát értem,onnan nehéz lesz szerezni,mert Mo.ra nem postáznak😞

Áh köszi, én nem vagyok VIP, 20 kbyte-os képpel meg nem akartam a hangulatot rombolni.
Ámerikában lehetett venni, én a nascar.com-ról szerváltam.
Nincs kedved játszani velünk az ESPN-en?

... és neked, Laffite?

Jeff Gordon
Tessék Tasi:
kép1
kép2

megkérdezhetem hol lehet ilyet szerezni?😊

Jeff Gordon
tudom,de egy Jr.os sapit szivesen odaadnám,mert nem vagyok Jr.fan.De DE Sr. sapit megtartanék ám😊

Most valamiért nem mûködik a link. Ha valaki tud egy helyet, ahova sokáig feltehetném a két képet, hogy akit érdekel, késõbb is meg tudja nézni, adjon legyenszíves egy linket.
ChevyG
ezt de benézted!!!😄😄😄😄<#wave>

nyereményt továbbadni nem illik!<#ejnye1>
(hordani KELL)<#nevetes1>
ChevyG
remélem egy Gordonos nyeri<#mf1><#idiota><#nevetes1>
Tasi ajánlotta fel, kérdezd õt! :-)

Jeff Gordon
wow.de tetszik.Ha Jr-os lett volna,és ne adj isten én nyertem volna,akkor felajánlottam volna Chevy G-nek a sapkát😊 de ezt nem adnám😊
persze,nekem a játék a lényeg,az h van egy nyeremény az csak plussz powert ad😊

Totya! lenne egy kérdésem: honnan szerzed az ilyen sapikat?😊

Köszönjük szépen! Idén is van miért harcolni! :-) Nagyon jól néz ki a sapi!

Jeff Gordon
Doug rakta be.
hát a homokos idióták (szvsz),a világ tele van szebbnél szebb nökkel... és Dougnak hála mi is láthattunk egyet közülük.Thx Robert😄

Damn! jo kep az biztos. Ezt hol talaltad? Ja hat en a Danicat valasztanam. Megadnam neki a kis teszt vezetest...kivancsi lennek hogy mogy megy....<#finom> Ja, a Buzik, vagy homokosok, vagy fudge packers meg mersze Jeff Gordie't valasztanak gondolom..haha..

\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby

TheDreamingTree
Jut eszembe: láttátok Ti is a Jaz-Z videoklippet, amiben Danica és Dale Junior versenyeznek Monte-Carlo-ban? A "zene" egy rakás kaki, de a klip tök jó 😊

Az ESPN játék összesített gyõztesének idén egy Dale Earnhardt sapkát ajánlok fel:

http://www.content-type.com/1341437828/Sapka.zip.htm
Jeff Gordon
máris csatlakozom.
csapatfönökként Gordon
férfiként Miss Patrick😊

Hát ha csapatfõnök lennék, akkor inkább Gordont választanám. Egyéb esetben igazad van! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jeff Gordon
ha engem kérdezel,akkor azt mondanám,h Miss Patrick nemesebbik felén😄😛

Jeff Gordon
jó,hát persze,nök valószinüleg nem Danicát választanák.ha meg ffinek egy másik ffi kéne,ott már nagy gond van...

Jeff Gordon
teljes mértékben😄
legalábbis magam nevében biztos.de szerintem neked is inkább Danica kéne😄

Ebbe azért ne legyél annyira biztos 😊)

mostani Super Bowl elõtti fotózkodás
egyébként Jeffnek hol van a bal keze? 😊

ChevyG work
biztos?😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
húha,ez mikori kép?
na igen,azért a két ember közül azthiszem mindannyian Danicat választanánk😛😄

nem is rossz...

(csak Danica Patrick miatt teszem be)

Jeff Gordon
nagyon komolyak.nekem tetszik😊

most találtam, bár gondolom már elég régi lehet
nascar pinball játék
kép1
kép2
kép2

Ezt a pályát a Grand Prix nevû (67ben forgatott!) filmben lehetett látni. A mostani versenyzõknek halálfélelmük lenne, hogy óramutató járásával megegyezõ irányba kellene hajtani rajta! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Én most látom elõször, de tök mindegy, mert mindenkire ugyanaz a szabály fog vonatkozni és mivel excelben vezetni fogom az egészet, így mi eldönthetjük, hogy mit akarunk majd.

Egyébként én sem értem a dolgot.

parabolica

Ez az eredeti parablica kanyar,sajna a mai verziót már nagyon lefaragták,pedig megnéném hogyan mennének itt amikor az Indy 1 lapos kanyarja alég sok dondot okozt már az F1-nek.

Jeff Gordon
a kép valóban a monzai oválból való.
én úgytudom,hogy már jó ideje nem használják,a különbözö versenyszériák,az f1ben megszokott pályakonfiguráción mennek,szinte kivétel nélkül.de mondjuk látszik is rajta h nem használják,lehet mert nincs is rá igény... lassan benövi a fü...

Ez a kép honnan van? Arról tudtok valamit, hogy a monzai pálya ovál része használatban van-e?

errõl ki mit tud?

5. GAME SEGMENTS: The Promotion separates the 2007 Professional Stockcar Racing schedule into the three (3) segments set forth below (each, a "Segment"). The first Segment will comprise 11 races, the second Segment will comprise 15 races, and the third Segment will comprise the final 10 races of the season. Points scored in one (1) Segment will not carry over to the next.

Races Starting Race Start Date Finishing Race Finish Date
Segment #1 11 Daytona 500 Feb. 18 Dodge Charger 500 May 12
Segment #2 15 Coca-Cola 600 May 27 Chevy Rock & Roll 400 September 8
Segment #3 10 Sylvania 300 Sept. 16 Ford 400 Nov. 18

miért is törlik majd el a pontokat a 11. verseny után? mert új szegmens kezdõdik? és akkor mi van
amúgy azt sem értem miért kell chaseszerûen számolni a pontokat, sõt nem is chaseszerûen, mert itt konkrétan lenullázódik mindenki - ez ebben a játéktípusban logikátlan (szerintem legalábbis)

Az Edit Entry Settings-be be kell állítani valamit?

ChevyG work
sztem megtévesztõ a "CAR" benne (ami mondjuk jól jött ki)

nálam: F1=help

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon

robotnyk
vagy egész egyszerûen köznevesedett a NASCAR Nascarra, ennyi
Lehet, hogy 15-öt mondott, csak nem jól hallották.

Bár, 29 különbözõ versenyzõ ért el top5-öt, ami F1-re lefordítva top2-t. (Ezekkel az arányokkal az F1-ben kb. 12-13 különbözõ versenyzõnek kellett volna az elsõ kettõben végeznie legalább egyszer.)

ChevyG work
WTF?