NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Igen láttam hogy a Shootoutot nem adják. De volt erre már példa. De Daytonáig szerintem megoldják!! A NASCAr érdeke is ez!

Downhill!!

Nem olyan biztos hogy az AB Moteurs kozvetíti,nézd meg a musort,olyat olvastam hogy gondok vannak az európai szerzodésekkel,Motors TV-n se lesz Busch,NASN se adja Angliába,egyelore mert állítólag még tárgyalnak 😞

köszi
megnéztem, végre hogy feltetted a már több hónapos képeket (amelyiken én is rajta vagyok azt le is mentettem) 😄DD

(ja azért már nem is szólok, hogy ez itt k.ra OFF)

gordon 24
Hátõõõ izé.. Nem tudom melyik irányba mennek asszem jobbra. De nem lehet balra..

A Tvuplayeren meg van egy olyan ami valami NBC vagy mi...

Downhill!!

ChevyG
Doug!
níd meg a wiwes képeim!
ChevyG
a TVU pléjer van, meljik csatorna lesz az, és miko? (tsak h ne tudjak hibázni😄

ja és milen irányba mennek körbe?
gordon 24
Szia!DDD

Tehát kedves Gábor.. A versenyeket ugan úgy mint tavaly az Abmoteurs nevü tv csatorna fogja közvetíteni. Ha neked ilyen nincs akkor sajnos nagyon bes......! Ezen kívül még egy hely van ahol tudod nézni, az pedig a számítógéped és az internet explorer közös munkájának köszönhetõen érheted el.. Ez úgy müködik hogy megnyomod a power gombot, megvárod míg bekapcsol. Majd megnyomod az asztalon azt a kis e betüt. Aztán letöltöd az úgynevezett TVUplayert. Bekapcsolod és hopp mennek majd a NASCAR autók körbe körbe... DDD

Remélem elég kimerítõ volt a válasz...

Downhill!!

ChevyG
ne kövezettek meg, de hol lehet majd nézni a versenyt?
nekem nincs konkrét magyarázatom, csak tetszik benne valami, de nem tudom megfogalmazni így...
talán az is tetszik, hogy 30 év körül került bele a gépezetbe, és így is megnyerte a Rookie of the Year-t a Craftsman Truck Series-be aztán késõbb ugyancsak megnyerte ezt a Busch-ban (ja és persze bajnok is lett mindkettõben) és majdnem a a Cup-ban is (ROTY-ben 2. lett még régebben ha jól rémlik, és 2005-ben összetettben is 2.)...
nagyon tehetséges, mindig a maximumot akarja kihozni a kocsiból meg önmagából (persze gondolom mások is, de ez látszik is rajta)

Jeff Gordon
ha engem kérdezel,akkor talán azt mondanám,hogy azért Kahne,mert fiatal,lendületes,gyors,határozott és tetszik a stilusa.szóval szerintem remek pilóta lesz/lehet belöle,söt már talán most is az.Egészen biztos vagyok benne,hogy még lesz Ö nextel kupa gyöztes.
neked miért Biffle?

egyébként természetesen idén is Go Gordon,aki a 24es autóban ül😊

The only speedometer is in your head.

nálam meg Kenseth után Biffle
érdekesek a második kedvencek miértjei is...
rajtuk kívül meg még a fiatalabbaknak drukkolok (20-30 év közöttieknek)

Jeff Gordon
nálam Gordon után Kasey Kahne a kedvenc. kár hogy nem a Hendrick teamben versenyzik😞

gordon 24
Birom az öreget!!! Gordon és a Hendrick Team után talán õ áll a második helyen. Szép az autó jófej a pali ugyhogy Go Go...

Downhill!!

Jeff Gordon
Jarrett indul a poleból a Shootouton:

gordon 24
Hát ja.... Elég bonyolult leadni egy tippet!! DDDD<#lama><#hehe>

Downhill!!

tudsz te még meglepetést okozni <#eljen> ez jó volt, így kell ezt csinálni...

Jeff Gordon
semmi gond Chevy😊 elöfordul😊
én elfogadom😄

ChevyG
Uraim, elnézést kérek, mert láma voltam, és kérem vegyék figyelembe a HARMADIKNAK leadott tippjeimet.
alternatíva: nincs

Üdv: C
ChevyG
Tpppjeim a BUDWEISER SHOOTOUT-ra:

Az ESPN-en látogassátok a "Bulletin Board"-ot. Megpróbálom oda összeírni, hogy melyik nevezõrõl mit illik tudni.

Köszi!

Jeff Gordon
sejtettem,viszont nagyon jól néz ki😊

Bud Shootout:

J.Burton
J.Gordon
T.Stewart
D.Junior
J.Johnson
A sapka természetesen nem volt használva, de talán ezt nem is kellett külön kihangsúlyoznom.
TheDreamingTree
Bud Shootout

Junior, Gordon, Kahne, Johnson, Harvick

Budweiser Shootout tippjeim:
J. Gordon
J. Johnson
T. Stewart
K. Harvick
J. Burton

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Budweiser shootout..

Jeff Gordon, Dale Earnhardt Jr, Jimmie Johnson, Kasey Kahne, Tony Stewart.

Downhill!!

gordon 24

Downhill!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként van egy fogadásom, hogy ChevyG hogy fog reagálni a hozzászólásra: még õ lesz felháborodva és mindenki le lesz ugatva (pedig csakis õ baszta el)

elõször meg kellene neki köszönni, hogy még a határidõ elõtt figyelmeztetve lett, aztán beírnia kb. valami ilyesmit:
Uraim, elnézést kérek, mert láma voltam, és kérem vegyék figyelembe a másodiknak leadott tippjeimet, akik nem indulnak, ott természetesen 0-val számolva,
alternatíva: vegyék figyelembe az elsõt (amit már pár éve megbeszéltünk hogy szabálytalan és kizárást von maga után...) de vállalom a következményeit...

egyébként nincs limit hogy hányszor lehet változtatni a tippeken? mert ChevyG-nek a harmadik tipposzlopa van készülõben... (ami közel sem biztos hogy a végleges lesz) egyébként szerintem nem kellene figyelembe venni semmilyen módosítást, aki elb@szta az így járt, 0 pont, és tanulja meg elõször megnézni az indulók listáját legalább...

Komolyan : #17 és #26 nem is indul.

ChevyG work
naszovalkomoJan:

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
LOL
Bus

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
biztosra mentél😄😛

ChevyG work
Bus shootout:
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.

Jeff Gordon
Bud Shootout:
-J Gordon
-T Stewart
-J Burton
-Junior
-és JJ (J Johnson)

Budweiser Shootout tipp :

Hamlin, Riggs, Kahne, J.Burton és Junior.

Tihy
<#zavart2> na szóval

Budweiser Shootout tipp

- M. Martin
- J. Gordon
- J. Johnson
- K. Harvick
- T. Stewart

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Budweiser Shootout tipp

- M. Martin

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
El is hiszem.. Tényleg nagyon jó versenyzõ!!!
És neki én is azt kívánom sikerüljön!!!

Downhill!!

gordon 24
Jaja.. A Makettes topik lakóinak szerzeményei.. Az õ engedélyükkel van felhasználva!!! Idegen tollakkal ékeskedem, de nekem is nagyon tetszenek!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
érdekes amit mond,nagyjából Montoya is hasonlókat nyilatkozik.ezekszerint lehet benne valami,ha már két ember is ezt állitja.

Hívták õt már a motocross Dale Earnhardt-jának is, ha jól látom.

"Itt nagyon családias a hangulat és én ezt szeretem. A karrierem során mindig ígényeltem ezt a személyes odafigyelést. Nem akarok csak egy lenni a sok közül. Mindenki nagy erõfeszítéseket tesz, hogy ez a dolog sikerüljön és nekem erre van szükségem. Ezért választottam õket (NASCAR-t)."

Jeff Gordon
ezek a smilek😄 nagyon jók😄
hát elhiszem,és az itt jól is jön,hogyha valaki nem fél küzdeni a pályán.

gordon 24
Pedig egy Harcos A Pali!!!::

Downhill!!

gordon 24
Hát kb!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
persze.a fickóban meg van az,hogy sikeres legyen akár ebben a sportban is.azért gondolom még nextel kupát nem fog nyerni😄

Jeff Gordon
olyan mint Stefan Everts<#hehe><#eljen>

gordon 24
Persze azért a NASCAR nem motocross, De érted a hsaonlatot!!

Downhill!!

gordon 24
Én is!! De ha olyan gyors lesz mint crossban.. Akkor A CTS idei bajnokáról beszélünk. Az a faszi porrá alázta a mezõnyt. És nem egy idényben. Kb 3 éve folyamatossan. Egyszerüen nem volt olyan ember aki elverte volna.. Néha Reed és Stewart.. De nagyon nagy arc... És kurva gyors.

Downhill!!

Jeff Gordon
na az érdekes lesz.kiváncsi leszek rá😊