NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
megnéztem, végre hogy feltetted a már több hónapos képeket (amelyiken én is rajta vagyok azt le is mentettem) 😄DD
(ja azért már nem is szólok, hogy ez itt k.ra OFF)
A Tvuplayeren meg van egy olyan ami valami NBC vagy mi...
Downhill!!
ja és milen irányba mennek körbe?
Tehát kedves Gábor.. A versenyeket ugan úgy mint tavaly az Abmoteurs nevü tv csatorna fogja közvetíteni. Ha neked ilyen nincs akkor sajnos nagyon bes......! Ezen kívül még egy hely van ahol tudod nézni, az pedig a számítógéped és az internet explorer közös munkájának köszönhetõen érheted el.. Ez úgy müködik hogy megnyomod a power gombot, megvárod míg bekapcsol. Majd megnyomod az asztalon azt a kis e betüt. Aztán letöltöd az úgynevezett TVUplayert. Bekapcsolod és hopp mennek majd a NASCAR autók körbe körbe... DDD
Remélem elég kimerítõ volt a válasz...
Downhill!!
talán az is tetszik, hogy 30 év körül került bele a gépezetbe, és így is megnyerte a Rookie of the Year-t a Craftsman Truck Series-be aztán késõbb ugyancsak megnyerte ezt a Busch-ban (ja és persze bajnok is lett mindkettõben) és majdnem a a Cup-ban is (ROTY-ben 2. lett még régebben ha jól rémlik, és 2005-ben összetettben is 2.)...
nagyon tehetséges, mindig a maximumot akarja kihozni a kocsiból meg önmagából (persze gondolom mások is, de ez látszik is rajta)
neked miért Biffle?
egyébként természetesen idén is Go Gordon,aki a 24es autóban ül😊
The only speedometer is in your head.
érdekesek a második kedvencek miértjei is...
rajtuk kívül meg még a fiatalabbaknak drukkolok (20-30 év közöttieknek)
Downhill!!
alternatíva: nincs
Üdv: C
Köszi!
J.Burton
J.Gordon
T.Stewart
D.Junior
J.Johnson
J. Gordon
J. Johnson
T. Stewart
K. Harvick
J. Burton
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Jeff Gordon, Dale Earnhardt Jr, Jimmie Johnson, Kasey Kahne, Tony Stewart.
Downhill!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször meg kellene neki köszönni, hogy még a határidõ elõtt figyelmeztetve lett, aztán beírnia kb. valami ilyesmit:
Uraim, elnézést kérek, mert láma voltam, és kérem vegyék figyelembe a másodiknak leadott tippjeimet, akik nem indulnak, ott természetesen 0-val számolva,
alternatíva: vegyék figyelembe az elsõt (amit már pár éve megbeszéltünk hogy szabálytalan és kizárást von maga után...) de vállalom a következményeit...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Bus
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-Dale Earnhardt Jr.
-J Gordon
-T Stewart
-J Burton
-Junior
-és JJ (J Johnson)
Hamlin, Riggs, Kahne, J.Burton és Junior.
Budweiser Shootout tipp
- M. Martin
- J. Gordon
- J. Johnson
- K. Harvick
- T. Stewart
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
És neki én is azt kívánom sikerüljön!!!
Downhill!!
Downhill!!
"Itt nagyon családias a hangulat és én ezt szeretem. A karrierem során mindig ígényeltem ezt a személyes odafigyelést. Nem akarok csak egy lenni a sok közül. Mindenki nagy erõfeszítéseket tesz, hogy ez a dolog sikerüljön és nekem erre van szükségem. Ezért választottam õket (NASCAR-t)."
hát elhiszem,és az itt jól is jön,hogyha valaki nem fél küzdeni a pályán.
Downhill!!