NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet tudni, hogy a a Gatorade-eket és a többi kvalit is a FOX adja-e?
Szokatlanul jo, élvezhetõ és tiszta volt az adás!
gordon 24
jaja. Azért nem is irtam tovább!!

Downhill!!

Elõtte 15-én Gatorade Duel. Ott el fog dõlni még pár hely sorsa.

#38-é a pole. A mostani kvalin egyébként csak az elsõ kettõ sorsa dõlt el.

A Daytona 500 kvalifikációs procedúrája :

Most (Daytona 500 Bud Pole Qualifying) a front row, vagyis az elsõ kettõ sorsa dõl el. Õk rajtolnak a Gatorade 1 és 2 pole-jából majd. A többiek rajthelye a két Gatorade versenyen dõl el.

A mai kvalin a páratlan helyen végzõk indulnak a Gatorade 1-en, a párosak a 2-n.

A Gatorade 1-en dõl el a Daytona 500 belsõ sorának sorrendje, míg a Gatorade 2 a külsõ ív sorrendjét adja majd meg.

A top35-ösök biztosan indulnak az 500-on, a maradék helyek közül négyre a Gatorade 1-2 két-két legjobbja jut be a top35-ön kívüliek közül.

A következõ három szabadhelyre pedig a leggyorsabb három kerül be a kvaliról azok közül, akik még nem jutottak be.

Ezek után már csak a 43. starthely maradt üresen. Az egy volt bajnoknak van fenntartva, aki nem top35 és nem jutott be az elõzõ 7 helyre sem.

Amennyiben nincs ígény a 43. helyre, akkor a negyedig leggyorsabb jut be a kvaliról a nem top35-ösek közül.
---

Két Yates volt ma a leggyorsabb, a 3. és 4. pedig két Ganassi. Montoya szereplése valóban nagyszerû.

gordon 24
Hát vége:

1 Gilliland
2 Ricky Rudd
3 David Stremme
4 J.p. Montoya

Jeff a 8-dik.

Ugyhogy 18 Daytona 500!!! Go Go 24

Downhill!!

Thx. Valamit sejthetnek talán? Viszont Montoya jó szereplése számomra meglepõ.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
aha!!! THX

Downhill!!

gordon 24
Mi határozza meg a qual rajt sorrendjét? Tudja valaki?

Downhill!!

Talladegaban tudta bevinni a pole-ba a #38-at zsinorban harmadszor (elõtte Sadler kétszer). A #38 csodát mûvel az RP pályák kvalijain az utóbbi két évben.

gordon 24
Lehet mert tegnap mehetett a Budon.. De nem emlékszem sajnos.

Downhill!!

Gilliland-nek mintha itt már lett volna pole-ja tavaly, ugye?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Montoya ment egy második idõt. 48:50 sec.. jelen esetben az elsõ kettõ Gilliland és Montoya!

Downhill!!

gordon 24
David Gilliland átvette a vezetést ment egy 48:30sec-es idõt!! Nagyon durva ez elég kemény idõ!!

Downhill!!

gordon 24
szép!! Nézed a Qualt? Jelenleg Gordon a 2-dik. David Ragan vezeti a Qualt egyenlõre!!

Downhill!!

Jeff Gordon
persze.kép cime: Joe Nemechek presents his new car:

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Kiderült 13-as.. Sry.. Mostmegy a Daytona 500 qual!!

Downhill!!

gordon 24
Joe Nemechek hol megy idén? Vagy megy egyátalán?

Downhill!!

gordon 24
Én is!! Azt is szoktam nézni!

Downhill!!

Remek,de én nem tudom már nézni az AB-t csak a Motors TV-t,remélem ok is megegyeznek a Busch kozvetítésrol.

gordon 24
LORI!!!!!

Most reklámozta az AB!! Idén is adja élõbe a NASCART!!!!!!

Downhill!!

gordon 24
nem akarom elkiabálni, de szép folyamatosnak tünik!!

Downhill!!

ChevyG
akko jo
nálunk is, mert valószínûleg túl jó a minõség a létszámhoz képest. Majd elterjed a híre és nem akadozik. Meg egyébként is ez ARCA széria, nem olyan népszerû. A FOX jobb lesz kettõtõl.

ChevyG
nálam diavetités:S
pedig még msn-t is lelöttem
robotnyk
ez most nem nyert 😊
tvuplayer, "wheels" Daytona 200 most!

Az e-maillel nem tudom, hogy mi lehet, mert most kaptam rá egy üzenetet.

Igen, nagyjából mindenki a fórumnevét használja. Néhányuk, aki nem ismerõsek, az iwiw-rõl vannak. Azt hiszem, mindenkinek küldtem a tippjátékról egy ismertetót, akinek az adatlapján a "NASCAR" szó szerepel. Aki közülük jelentkezett a játékra, megkértem, hogy látogassanak el valamelyik fórumunkra és pont ezért is szeretnék pár szavas "bemutatkozást" az ESPN Bulletin Boardra. Ha már novemberig gyûrjük egymást, legyen fogalmunk a másikról, legalább egy picit.

A játékot kb. 4-5 fórumon és az IWIW-en ismertettem meg a NASCAR vagy Montoya rajongókkal. Tomato33 is egy másik fórumról van.

jönnék én msn-re 2-kor, csakhogy éjféltõl Pro Bowl
(nyugi, a legközelebbi NFL - NASCAR idõpontütközés kb. szeptemberben lesz)

ja és elvileg itt kellene gyülekezni az espn-eseknek, de állítom hogy páran még nem is regisztráltak itt... vagy csak egyáltalán nem írnak (vagy nem ide írnak) vagy valami...

egyébként mindneki azt a nevet adta meg az espn-en, amit valamelyik fórumon használ? mert nekem az utolsó pár ember közül nem mindenki ismerõs
(de lehet hogy csak nekem nem...)

én már küldtem neked egy e-mailt a megadott címre ezzel kapcsolatban, de visszajött ezzel:

Recipient address rejected: Recipient address does not exist

na mindegy, küldök ide egy privátot

A Bulletin Board az ESPN-játék oldalán van, ott lehet chat-elni a játékosoknak. Minden group-nak van sajátja. Oda én beírtam az eddigi nevezõket és mivel több helyrõl is jöttek, jó lenne pár szóban bemutatkozni egymásnak, de ezeket leírtam oda értelmesebben. :-)

Köszi elõre is!

ChevyG
mi az a BB?
ChevyG
amúgy mexereztem (még amcsiba van) a világ talán leg REDNECKebb NASCAR verdáját (nyílván makett...)

Chad Little-nek #97 John Deere Pontiac Grand Prix-jét😊
Képzelj el egy számegyenest, mi a plusz egyen vagyunk (a nullától egy egységnyivel jobbra), míg a keleti-partiak a mínusz 5-ben (a nullától balra öttel), így kijön a hat óra eltérés.

Látsz horgot a számban? Nem? Akkor ne fárassz! :-)

A Bulletin Board-ra nem adtok meg egy-két adatot magatokról?

ChevyG
nem vagyok egy matek zseni, de akkor ha jol számolom éjfél lesz
gordon 24
jaja!! Ha minden jól megy én leszek!!!

Downhill!!

A TVUPlayer segítségével nézzük a FOX-on ma éjjel 2-tõl. MSN-en chat is mehet közben, aki akarja.

õk a plusz 5-be vannak mi meg a minusz 1-be így lesz 6
de te még sose néztél kezdõdõ idõpontokat a hosszú évek alatt...

aha köszi😊
magyarul hajnal kettõ
😊
FOX egyébként nézegettem a versenynaptárt meg a csatornákat. egyedül abc nem lesz sehonnan és az közvetiti a chaset majd😊
a többi van - ilyen ESPN dolgok más progival is mert a tvuból azt is kiszedték már...
gondolj bele hogy merre forog a Föld és akkor rájössz hogy + vagy -

keleti parti idõ szerint szokott megadva lenni, és ott 6 órával vannak késõbb mint itt

ChevyG
pendrájv, 1gigásra rámegy
ChevyG
uhh, most 5-6ot el venni kell vagy hozzáadni?
akkor majd viszek legközelebb egy újraírhatót, vagy valami

van most itt vki? kb hánykr kezdõdhet nálunk ha ott 8 pm?

thx
HEllo
A FOX csatorna közvetiti NBCt kivonták a forgalomból. TVUban is meg a nascar közvetitésbõl is😄😄

hello
ChevyG
kb 800 van (nyócáz)
ChevyG
thx