NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, szerintem is jó. Az ESPN-en csak van egy pontkorlát, de befér egy-két jó figura, aztán meg csak azon kell izgulni, hogy ne essen ki. Itt viszont minél jobb, annál kevesebbet ér, vagyik igencsak kalkulálni kell, ha ponhoz akarsz jutni.

Igen, szerintem is jó. Az ESPN-en csak van egy pontkorlát, de befér egy-két jó figura, aztán meg csak azon kell izgulni, hogy ne essen ki. Itt viszont minél jobb, annál kevesebbet ér, vagyik igencsak kalkulálni kell, ha ponhoz akarsz jutni.

Jeff Gordon
nemazért mondom,sztem jobb ez a féle módszer😊

ezek a szponzorhirek nagyon érdekesek😊 thx

The only speedometer is in your head.

Ez így szokott ez lenni. Általában azoknak nem tetszik, akik kevés pontot érnek el.

Kishírek (magyar).

Jeff Gordon
köszi! jó verseny volt😊

nekem tetszik ezaz új játék😊

A top10 játék eredménye a második versenyen :

1.Dietrich/Nicko & Jeff Gordon : 34-34 pont (grat.!!!)
3.Zetterberg/McCants : 29 pont
4.Derooy & Totya : 25-25 pont
6.MrSpock : 23 pont
7.TheDreamingTree & TSanyi : 22-22 pont
9.pipeppers : 21 pont
10.Laffite : 16 pont
11.Tihy : 13 pont
12.gordon 24 : 7 pont
13.ChevyG & Dougie : 0-0 pont

Ezzel a top10 játék eredménye a másodok verseny után :

1.Laffite : 58 pont
2.Jeff Gordon (Peet) : 48 pont
3.Dougie : 42 pont
4.Zetterberg/McCants : 35 pont
5.Dietrich/Nicko : 34 pont
6.Derooy & MrSpock : 31-31 pont
8.Totya : 29 pont
9.TheDreamingTree : 28 pont
10.TSanyi & Tihy : 26-26 pont
12.pipeppers : 21 pont
13.gordon 24 : 13 pont
14.ChevyG : 6 pont
15.robotnyk : 0 pont

A top10 játékban az alábbi versenyzõk értek pontot a második versenyen:

01.Kenseth - 2 pont
02.J.Gordon - 6 pont
03.Johnson - 1 pont
04.J.Burton - 7 pont
05.Martin - 9 pont
06.Bowyer - 17 pont
07.Ku.Busch - 16 pont
08.Stewart - 11 pont
09.Ky.Busch - 10 pont
10.Vickers - 15 pont

ChevyG
khmmm bajnokságrol volt szó...
Az ESPN játék második versenyének eredménye :

01.piranha Entry, dinsdale - 722 (grat.!!)
02.Jupi Racing - 695
03.Disposable Heroes, Dougie - 690
04.HNR #19 sajoati Team - 688 (legjobb újonc, grat.!)
05.McCants/Zetterberg Racing - 683
06.MasGrafx Racing, robotnyk - 683
07.Peet Incorporated - 679
08.Tihy - 670
09.sajtosrud - 657
10.pipeppers - 648
11.Kiwi - 628
12.Laffite - 627
13.TSanyi - 624
14.Gordon 24 - 622
15.Derooy Motorsports - 584
16.Totya - 571
17.zolee145 - 566
18.Narrow - 557
19.ChevyGDEI - 554
20.dzso - 540
21.Chapter 1.0 - 539
22.Lori Enterprises - 514
23.JJ & Tasi Corp. 07 - 501
24.Speedway Incorporated - 395
25.HardRockRacing - 375
26.DreamingTree Racing - 316

robotnyk
mondja ezt az, aki az USA legnépszerûbb versenyzõjének szurkol. 😊
ChevyG work
pontos labda volt, sry. nem birtam kihagyni😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
csatlakozom.
de sztem ne dobjáluk egymást a "pontos labdákkal" mert akkor odajutunk,mint az f1topic.

robotnyk
ha ezt azért emelted ki, amiért én gondolom, akkor no comment...
Hát a futamgyõzelemtõl szerintem még messze vannak nagyon, de Toyotások közül valszeg Vickers-tõl várható a legtöbb. Egyébként meg nekem tetszik, hogy Toyota is elsõ helyre tudja magát verekedni magát versenyen. (Bár Blaney-nek ehhez azért mázli is kellett <#vigyor3>)

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

ChevyG work
ez volt a totojának az elsõ top10 (10.)
és az elsõ verseny amiben, vezetett minimum 1 kört valamijen nem szimpatikus, nem amcsi gyártó

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

De feltételezem azért alapított csapatot hogy az legyen sikeres,ha Jr. a siker miatt lelépne hááát nem lenne valami szimpatikus dontés,inkább a DEI-vel legyen 1x bajnok mint az RCR 10x de ha nem lesz akkor is az apja csapatában a helye,a bajnoki címek nélkul is népszeru 😊)

Jeff Gordon
én öt nem nagyon figyeltem,Montoyan tartottam a szemem hogy mit csinál😊

Látom az senkinek se tunt fel hogy Andretti a 37-el amit már az is csoda hogy kavlifikált sokáig a top 20-ban autózott,ez a valami nem az RCR-el top 10-ben végezni 😊))

Jeff Gordon
igen tudom.de DE Sr. végig RCRes volt.persze pályafutása elején nem,de legnagyobb sikereit ott érte el.
hát kiváncsi leszek erre ez biztos.

Jeff Gordon
nemtudom,de Ö azaz ember,aki négy óra tömény vezetés,versenyzés után is kiszáll az autóból,és úgy tud hadarni,mint senki más,nemsemmi az ürge.egyébként grt télleg,viszont a gyözelmet megérdemelte😊

Halkan megjegyzem hogy a DEI is az apjáé és Jr. nem véletlenul ott kezdett és nem az RCR-nél 😊

Jeff Gordon
tényleg nem.de mondjuk Kensethet sose fogom szeretni.azonkivül egyetértek veled,Go Gordon😊<#wave>

ChevyG work
GRAT!

ChevyG work
GOODWRENCH

ChevyG work
2.
eleinte nekem is ellenvetéseim voltak az ellen, hogy a 3as újra induljon, de ha nem Jr menne vele akkor KI?

igenis jó lenne látni újra a FEKETE 3ast, fõleg, ha a GODDWRENCH felirat virítana rajta!

Sok rendneck pajtásomnak is köny csordulna a szemébe😊

ChevyG work
"nem vagyok divat drukker, Go Gordon!"<#wave>

Jeff Gordon
Harvick tavaly is sokat nyert,és maga az RCR csapat szimpatikus,és ezzel együtt Harvick is,csak megjegyeztem h jól megy,nem vagyok divatdrukker,továbbra is GOrdon a kedvenc,és ez igy is marad.Egyébként divatdrukkerektöl hányigerem van (kettönk között szólva).Harvicknak pedig azért szurkoltam most jobban,mert ESPN csapatomban benne van,de azért remélem nembaj<#beka2><#hawaii>

miért? konkrétan mi nem tetszik benne?

hát ebben viszont teljesene egyetértek veled,és van egy olyan érzésem,mint neked is,hogy Richard bátyánk megoldja az ügyet😄 öszintén nagyon kiváncsi lennék,Jr. mire lenne képes a 3asban,és valószinüleg a fanoknak sem lenne ellenvetése,hisz Jr. a legnépszerübb pilóta jelenleg,ráadásul azaz autó az apjáé volt,szóval sztem könnyen befogadnák a gondolatot,úgy mint ahogy mi is.

ChevyG work
ha valaki nyer, akkor már rögtön kedveled?

nekem nem szimpi, ahogy Theresa kormányozza a DEI hajóját.

Sokat foglalkoztatott a gondolat, h milyen lenne a 3ban látni Jr-t, és arra jutottam, hogy OTT a HELYE!
Childress meg majd megoldja.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Jeff Gordon
jaja,teljesen egyetértek veled.Stewartban tavaly évvége óta folyamatosan kellemesen csalódok,aki meg mostanság sokat nött a szememben az Harvick és Bowyer.Ez az RCR csapat nagyon szimpatikus,nemtom de Jr.nak nehéz lesz ide beférni(ha valóban beülne jövöre a #3asba),ha igy folytatja a csapat,mert akkor felmerül a kérdés: kit küldene el Richard?

megyek nézem én is😊

meg még Stewart is kimondottan jól ment, a pites büntetése után is folyamatosan hagyta ott az embereket és a legvégén még ki is jött a pitbe kerekekért és így is simán behozta 8. helyre a kocsit
(na mentem nézni az Oscar gálát)

Jeff Gordon
valahogy én is igy gondolom.megbántás nélkül,de én Harvicknak szurkoltam:S nem jött be.Hát végülis Biffle megmentette a csapattársát(azthiszem Ö okozta az utolsó balesetet),mert az nincs,akkor most Harvicknak nagy valószinüséggel 2böl 2.Egyébként nemtudom,de most az RCR nagyon erös.Ha megnézitek három pilóta top10es,én nem ám véletlenül,szinte végig ott mentek,és Harvick pedig kiemelkedik közülük.A másik erös csapat mostanság szerintem,a Hendrick Motorsport,ugyanúgy megvan ott is a három pilóta,akik top10 környékén fuvaroznak,én szerintem most ez a két legerösebb csapat.Roush Racinget egyedül Kenseth viszi,bár az elsö két futam alapján ez a Ragan gyerek nagyon meggyözöen teljesit.Szerintem hiányozni fog onnan az aktuális point leader Mark Martin,és ha belegondoltok,tavaly ezt az autót Joe Nemechek vezette,és seholse voltak,jó ez nemigaz,de elsö 10be nem kerültek volna be semmi szin alatt,most meg jött ez a Martin srác,és tessék... minden tiszteletem az övé,hogy több mint 15 meghatározó év után,kilépett a Roushból és igy megy.

meg, néztük itt páran az idõerdményeket is körrõl körre és folyamatosan közelítette meg még a piros elõtt, ha nincs piros szerintem beérte volna
a restart után nem tudom mi lett volna ha ottvan még, lehet hogy akkor is megelõzi, lehet hogy nem...

Jeff Gordon
igen.Szerinted Harvick megfogta volna?

Harvicknak kissé pechje volt a végén, így sima lett a restart után, fõleg hogy Burton simán 2. lehetett volna

grat Matt (a duplázásért is)

Jeff Gordon
megvan a gyöztes,Matt Kenseth,akár csak tavaly ilyenkor.grt neki,bár kiváncsi lettem volna Harvick mit tud vele kezdeni😞
sebaj.
Go Gordon.bár ez a második hely olyan,hogy esélye nem lett volna rá,az autóban vhogy nincs erö a végére😞

Jeff Gordon
de legalább akkor nyerjen Gordon.

Jeff Gordon
ezis Harvické lett volna... a fenébe is:S

Laffite
mennyire utálom az ilyen piros zászlókat... 6-kor kelek, de ezek el nem indulnának...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Jeff Gordon
Hát ez nem a DEI napja,elöbb kiesik Treux Jr. most meg Jr. kereke...

Jeff Gordon
értem,köszi.csak fura volt,h Stewart 33as:S mondjuk Buscht nem követem annyira:S lehet ez a probléma😄

robotnyk
Buschban 33assal megy. tavaly old spiceos volt, idén nemtom.
gordon 24
Busch Seriesbe azzal megy ha megy.. Lehet elkeverték.

Downhill!!

Jeff Gordon
valaki megtudja nekem mondani hogy Tony Stewartnál miért ez szerepel ESPNen,hogy #33as Chevrolet?:S

TheDreamingTree
Auto Club 500 / California

Kasey Kahne
Little E 😊
Jeff Gordon
Kevin Harvick
Kurt Busch

Jeff Gordon
igen én is igy tudtam.cserélgettem egy kicsit,majd rákattintottam a csapatnévre,és újra az eredeti ötös jön be,majd ha editet nyomok,akkor az amit változtattam.hmm ez érdekes<#nemtudom><#nemtudom>