NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Auto Club 500 tipp:

Clint Bowyer
Matt Kenseth
Martin Truex Jr.
Jeff Gordon
Kasey Kahne

amíg az editre rá bírsz kattintani addig nincs lezárva (egyébként 9:30-kor zárják ma asszem)
mindenesetre érdekes hogy más jön be nálad...

Jeff Gordon
nemtudjátok h le van e zárva már az espn? mert nekem olyan furcsaság van,hogyha rákattintok a csapatnévre akkor bejön az öt pilóta,de hogyha módositani akarok(edit) akkor már más öt pilóta van:S szóval nemértem:S

The only speedometer is in your head.

ChevyG
én is remélem, hogy beszerzed😊
Jeff Gordon
azt irják hogy képek,interjúk családtagokkal barátokkal ismerösökkel lesz benne,tehát kb elmondják hogy milyen ember volt Ö valójában.Kiváncsi leszek rá,remélem be tudom majd szerezni😊

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
Jeff Gordon

California

Stewart
Harvick
Kyle Busch
J.Gordon
Kenseth
gordon 24
Örülnék neki... De sajna nem!!

Downhill!!

Jeff Gordon
wow.nagyon szépek.ez mind a tied?

gordon 24

Downhill!!

ChevyG
<#beka2>
ChevyG
azt hittem akkor azért lenne a 43. Terry-é, mert Ö 2x-es

Carl Edwards
Winning is important because his hometown friend and motorcoach driver, Tom Giacchi, hasn't shaved since Edwards won at Texas at the end of 2005. After the race, Giacchi vowed not to shave again until after Edwards' next win. At this point, poor Tom looks like Abraham Lincoln, and he's blaming Carl for ruining his love life. For Tom's sake, we all hope that Carl pulls into victory lane and does the trademark backflip.

jó sztori 😄DD

Már megy a California 300 himnusza a nascar.com-on.

Amennyiben több bajnok is pályázik a 43. helyre és egyikük sem tudja idõeredmény alapján minõsíteni magát, úgy a legutóbbi bajnok elõnyt élvez a másikkal szemben.

Montoya annyi pontot ér, ahányadik a 2006-os bajnoki táblázaton, mint a többiek. Indult a szezonzárón tavaly, tehát van eredménye.

Ha olyan versenyzõre akar valaki tippelni, aki nem indult tavaly, akkor az elõzõ év (2005.) táblázata az irányadó, mint ahogy Reutimann-nál is.

Ha a versenyzõ ezelõtt egyáltalán nem indult a Cup-ban, akkor a Busch Széria alapján lesz besorolva, de ezt majd meglátjuk.

A táblázat szerint Montoya 69 pontot ér 😊)

Egy kérdés: Ha mondjuk a mezõnybe ott lenne Terry Labonte is, akkor Champion's Provisional-ra õ is jogosult lenne? Akkor hogyan döntenék el, hogy kié a 43. hely?

Illetve még egy: Montoya után pl. mennyi pont jár, ha 10-ben végez? Illetve ha olyan versenyzõ lenne top10-es, aki tavaly nem indult még Nextel CUP-ban.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

California-i tippjeim:

J. Gordon
J. Johnson
B. Vickers
G. Biffle
R. Newman

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Múlt hetiek még.

sajoati
jah ezt a HNR-ben is igy van, SSW-n barki nyerhet... amugy meg gratula a dobogosainknak, 95% korul teljesiteni.. wow..

az viszont meglepo, hogy a Who picked whom-ban masodik David Gilliland v. ez meg mindig mult heti valasztasokat tukrozne?

Endure, in enduring grows strong...

Daytona már csak ilyen. kb. minden második versenyzõ pont ezért is tartja Kaliforniát az igazi szezonkezdetnek és a Daytona 500-ra egy különálló szezonként tekintenek.

sajoati
annyira hihetetlen, hogy Daytonára az uccsó pillanatban vettem ki Harvickot, Newmant és tettem be Montoyát, Kyle Buscht... ajjajjaj 😊

még jó hogy az öreg Martin hozta a pontokat 😊

Endure, in enduring grows strong...

California 500 tipp :

Martin, Hamlin, Edwards, Ku.Busch, Mears.

Jeff Gordon
Auto Club 500

Jeff Gordon
Kasey Kahne
Matt Kenseth
Kyle Busch
Kurt Busch

Jeff Gordon
<#hehe><#hehe>

gordon 24
Na akkor mek a Moderátor figyelmébe topikba!!<#eplus2>

Downhill!!

te vagy a rendszergazda, én csak azt is végeztem de nem vagyok az 😄

ChevyG
szal renccergazda vagy és szerelteted a géped....😛
(most eset le)
ChevyG
jól tudod

ChevyG -alap
ChevyG work -melós
Heydrich -régen az okos modik miatt
plastixtore -vatera, eladó makettek mijatt
neked hány felhasználóneved van itt? minimum 4 az csak amirõl én tudok...

Ettõl még ugyanúgy tippelgethetsz, mint tavaly, csak már remélhetõleg elértük azt a szintet, hogy megpróbáljunk top20-on kívülieket is beépíteni néha a tippjeinkbe a több pont és a játék érdekében. :-)

ChevyG

ChevyG=plastixtore
plastixtore

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

Laffite
Auto Club 500:

Ryan Newman
Kurt Busch
Martin Truex Jr.
J.J. Yeley
David Gilliland

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Auto Club 500

Juan Pablo Montoya
Tony Stewart
Elliott Sadler
Kyle Busch
Jeff Burton

robotnyk
már késõ, de thx
verseny majd torrenten.
Itt nem találsz CTS végeredményt a 43-ik helyen természetesen DJ van 😊

Akkor meg nemszámít,tavaly is az ment hogy szinte mindenki egyforma nevekett adott meg csak esetleg más sorrendbe és várta a szerencséjét,nem nehéz 10 olyan nevet találni aki esélyes a top10-be,de egy olyat aki gyenge és sok pontot ér már nehéz,ha más nem is legalább annyi haszna van hogy jobban odafigyelnek a gyengébb csapatokra is,Reutimann neve valószinuleg a régi rendszernél elo sem kerult volna 😊

gordon 24
Néztem, elég jó verseny volt. Nagyon szépek ezek a 2007-es CTS-ek..

Downhill!!

gordon 24
Igen valószinüleg ez lenne a lényege. De nekem a tavalyi jobban tetszett. De mindegy mondom.. Jó ez is. Én igaz nem az elsõségért harcolok sehol. Csak egy jót játszom itt is ott is amott is (ami házunk elött is DD).

Downhill!!

Nemrég lett vége az ismétlésnek a TVU-n 😊

gordon 24
California:

Jeff Gordon
Jimmie Johnson
Carl Edwards
Danny Hamlin
Dale Jarrett

Downhill!!

Én nem vagyok tippjátékos de szerintem ennek az a lényege hogy minél kiszámíthatatlanabb legyen,nem?

Aki esetleg magát is akarja szidni az eredménytetelnség miatt jojjon online versenyezni <#ravasz1>

gordon 24
Hát igen ez a tipp játék elsõsorban a szerencsén fog múlni! Igaz minden tipp játék ilyen. De mivel kb 20 ember esélyes a top 10-re kb. Ebbõl hogy tudsz 5-kiválasztani aki be is kerül? Szoval nem tudom.. Nekem is furcsa ez. Mondjuk engem nem érdekel én berakom a kedvenceket, aztán nem számit mennyi pontom lesz.

Downhill!!

robotnyk
nah, kicsit átalakítottam az espnes gárdát, lesz ami lesz alapon. ezt az újfajta tippjátékot viszont hanyagolnám a továbbiakban.

Gordon nyerte a kvalit, Montoya top 10, Johnson és Kenseth 20on kívül. AJ, Waltrip, és Mayfield is mehetnek haza idõ elõtt.

de kellemes viszont, hogy nem tudom megnézni a lineupot anélkül, hogy nem futok bele a CTS spoilerbe
Reutimann-nak van egy 2005-ös indulása a Cup-ban és akkor 70. lett év végén.

Ezen kívül csak az idei Daytona 500-a van, ahol a 40. lett, de ezt biztosan nem számítom bele.

Én azt mondom, Reutimann 70 pontot érjen, ha bejön top10-be.

A "miért?"-re csak a verseny után lesz magyarázat. :-) TE az agresszív stratégiát részesíted elõnyben. Erre kiváncsi leszek!