NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ dolog az hogy a NASCARnak a road pályás része tulajdonképpen egy jó játék. Itt elég ritkán nyernek azok a top versenyzõk akik igazán a NASCAR éllovasai.(persze volt rá példa) NASCAR az oválról szól. Oválon Montoya se 3-dik se 10dik nem volt még. Ez a verseny Road pálya volt.
A Daytona 24-óras verseny pedig nem NASCAR. Az hogy páran elindulnak ott NASCAROSOK az semmit nem jelent.
Ovalon MONTOYA egyenlõre még szenved és nem kicsit. Szóval a legföbb baj az hogy az ujságírok is és olyanok akik nem nézik teljesen hülyeségeket állitanak irnak. Ezért baj az hogy ugy beszéltek hogy nem tudjátok mi van mögötte.
Downhill!!
+Daytona 24 órás gyõzelem
+elsõ versenyén pole és 3.hely
Szóval akkor ez nem jelent semmit??
,,montoja 1 fakezü barom, huzzon a vissza nagy gokartba"
Mert elkeni a NASCAR-osokat? Ha olyan fakezû, miért verte sz*rrá a mezõnyt? Akkor õk még bénábbak?
Számomra is logikus következtetés, ha így nyert, akkor gyengébb volt a többi pilóta. Vagy ha Monty ennyire jó, miért nevezitek fakezûnek? Nem értem.
Mondom ezt úgy, hogy pont ilyen kilökései miatt nem szeretem. De gyorsabb volt mindenkinél nagyságrendekkel.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ja és mi az a DC? én csak a fájcserrélõt ismerem
Downhill!!
"sajnos a forma1ben nem azok a versenyzõk érvényesülnek akik heves vérmérséklettel szinte széthajtják az autót (pl:montoya,kimi, villeneuve)tehát nem azok akik képeségeik szerint a leggyorsabb autóversenyzõk, hanem az oylanok akik szépen óvatosan, minimális kockázatot válallva végig vonatozzák a versenyeket.. (pl scumi, alonso, vagy DC) tehát talán elkéne gondolkodni azon h hoyg lehetne a vezetési képeséget elõtérbe helyezni.... és am ez nagy pofon a nascarnak mivel egy forma1bõl elutasítot versenyzõ, pár verseny alatt az élre kerül, ami másoknak csak hosszas évek munkáján sikerül. hát ez a Montoya mostmár komyolan mondom h az autosport rémálma XDXD nagyon széép, hajráá kéthárom vébé cím után várunk viszsa a forma1be..."
égnek állt a hajam amikor olvastam...vicc h vki ennyire tájékozatlan,vagy csak brahiból hülye? ááh mindegy is.egy biztos,normális versenyt még nem látott az szent.
én ehhez a szeny NS cikkhez nem szólnék hozzá...
de végülis amit irt,abban majdnem minden szó nem stimmel,dehát.
The only speedometer is in your head.
200 körös verseny,majd a táblázatban ottvan hogy körök száma 82. azért ennyire tudatlanok vannak az NSnél ez már vicces😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Idézek:
1. a 200 körös mexikói verseny elsõ részében
2. Juan Pablo Montoya (balra) a rá jellemzõ, rendkívüli erõszakossággal elõzte meg Scott Pruettet (a külsõ íven)fotó: Reuters
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
egyébként nem szeretem az ilyen "összehányt" cikkeket,csak gondoltam belinkelem h mit szóltok hozzá!
amúgy msn-en nem vagyok csak max hetente egyszer pár órára verseny közben, aki akar valamit az írjon e-mailt vagy privát üzenetet ide vagy valami...
...szerintem
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
no comment...
hogy-hogy nem lehet Téged látni msn-n?
no comment
*Denny. :-)
Grat Danny Komoly volt az utolsó rész!!!
Downhill!!
http://www.nascar.com/multimedia/webcast/2007/busch/racestream/video/webcast_video.high.asx
Downhill!!
Engem havi egy futamösszefoglalóra és egy "hírmix"-re kértek fel. Ennyi csak a dolgom. Próbáltam könnyedre venni a figurát, mert az elsõdleges célom az érdeklõdés felkeltése.
egyébként minden hónapban írsz majd itt egy cikket vagy többet, és pontosan mirõl? a már lement versenyekrõl, akkor lehet hogy 4 cikk is lesz egy számban, vagy mi a megállapodás
Lesz benne a NASCAR-ról is szó.
"A Greenpeace-szel folytatott több évtizedes harc után a NASCAR végül elszánta magát a cserére: a majdnem 100 évig használatban lévõ V8-asokat a 2049-es szezontól üzemanyagcellák váltják fel az összes szériában. A 600 kW (kb. 800 Le) teljesítményû hajtómûvek gyártására kiírt nyílt pályázatot a hartfordi székhelyû UTC nyerte el."
😊
Upsz..egész jó lett 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2017-ben Junior megnyeri a Denver Speedwayen megtartott Rocky Mountain 500-at. Ez lesz karriere utolsó gyõzelme. Amikor év végén visszavonul cimborájával, Tony Stewarttal együtt, a Little E-nek egy bajnoki cím lesz a háta mögött, amit még 2010-ben szerzett a Hendrick Motorsports színeiben.