NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Az a baj hogy több ponton nincs iagazad.
Elsõ dolog az hogy a NASCARnak a road pályás része tulajdonképpen egy jó játék. Itt elég ritkán nyernek azok a top versenyzõk akik igazán a NASCAR éllovasai.(persze volt rá példa) NASCAR az oválról szól. Oválon Montoya se 3-dik se 10dik nem volt még. Ez a verseny Road pálya volt.

A Daytona 24-óras verseny pedig nem NASCAR. Az hogy páran elindulnak ott NASCAROSOK az semmit nem jelent.

Ovalon MONTOYA egyenlõre még szenved és nem kicsit. Szóval a legföbb baj az hogy az ujságírok is és olyanok akik nem nézik teljesen hülyeségeket állitanak irnak. Ezért baj az hogy ugy beszéltek hogy nem tudjátok mi van mögötte.

Downhill!!

Mindenesetre érdekes, Monty átmegy oda, és úgy megy át a mezõnyön nem oválpályán, mint kés a vajon.
+Daytona 24 órás gyõzelem
+elsõ versenyén pole és 3.hely

Szóval akkor ez nem jelent semmit??

,,montoja 1 fakezü barom, huzzon a vissza nagy gokartba"

Mert elkeni a NASCAR-osokat? Ha olyan fakezû, miért verte sz*rrá a mezõnyt? Akkor õk még bénábbak?

Számomra is logikus következtetés, ha így nyert, akkor gyengébb volt a többi pilóta. Vagy ha Monty ennyire jó, miért nevezitek fakezûnek? Nem értem.

Mondom ezt úgy, hogy pont ilyen kilökései miatt nem szeretem. De gyorsabb volt mindenkinél nagyságrendekkel.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gordon 24
Szívembõl beszélsz!.

Downhill!!

ChevyG
nem 200mérföld?
ChevyG
montoja 1 fakezü barom, huzzon a vissza nagy gokartba
ChevyG
ez egy álltalános példány a f1 szeretõk körében. kezetfoghat a fociszurkulók 99,9%-ával. =BAROM

ja és mi az a DC? én csak a fájcserrélõt ismerem
gordon 24
Pont ezt mondtam tegnap.. Mindenkinek ez lesz a véleménye. Ellentétbe Lorival és Totyával én azt mondom hogy ez árt a NASCARNAK és nem használ. Minden tudatlan aki nem ismeri ezt a sportot ezt fogja gondolni, aki meg ismeri tudja hogy hülyeség, de õ meg már nem kellene meggyõzni..

Downhill!!

Jeff Gordon
egy igen magas szinte tájékozódott magyar internetes olvasó kommentárja:

"sajnos a forma1ben nem azok a versenyzõk érvényesülnek akik heves vérmérséklettel szinte széthajtják az autót (pl:montoya,kimi, villeneuve)tehát nem azok akik képeségeik szerint a leggyorsabb autóversenyzõk, hanem az oylanok akik szépen óvatosan, minimális kockázatot válallva végig vonatozzák a versenyeket.. (pl scumi, alonso, vagy DC) tehát talán elkéne gondolkodni azon h hoyg lehetne a vezetési képeséget elõtérbe helyezni.... és am ez nagy pofon a nascarnak mivel egy forma1bõl elutasítot versenyzõ, pár verseny alatt az élre kerül, ami másoknak csak hosszas évek munkáján sikerül. hát ez a Montoya mostmár komyolan mondom h az autosport rémálma XDXD nagyon széép, hajráá kéthárom vébé cím után várunk viszsa a forma1be..."

égnek állt a hajam amikor olvastam...vicc h vki ennyire tájékozatlan,vagy csak brahiból hülye? ááh mindegy is.egy biztos,normális versenyt még nem látott az szent.
én ehhez a szeny NS cikkhez nem szólnék hozzá...
de végülis amit irt,abban majdnem minden szó nem stimmel,dehát.

The only speedometer is in your head.

Akinek van ide regisztrációja, helyre tehetné a dolgokat. :-) De nagyot fordult a világ, már sokkal jobbab ismerik a NASCAR-t errefelé is, mint 1 éve. Teljesen más a hozzáállás is.

Jeff Gordon
ez nagyon nevetséges:
200 körös verseny,majd a táblázatban ottvan hogy körök száma 82. azért ennyire tudatlanok vannak az NSnél ez már vicces😊

Jah, és érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, ami a cikk végén lévõ linken keresztül olvasható. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ha már a szakértõ cikkeknél járunk: NSO is bemutatkozott.

Idézek:
1. a 200 körös mexikói verseny elsõ részében
2. Juan Pablo Montoya (balra) a rá jellemzõ, rendkívüli erõszakossággal elõzte meg Scott Pruettet (a külsõ íven)fotó: Reuters

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jeff Gordon
hehe<#hehe><#hehe>

ChevyG work
bezzeg, ha én Kanseth-et irok....😛

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jeff Gordon
végülis nem sok mindenben tévedtek...

egyébként nem szeretem az ilyen "összehányt" cikkeket,csak gondoltam belinkelem h mit szóltok hozzá!

Jah, tied a pont. De ha a végén kiderül, hogy a széria nevet váltott (Busch->Bush), akko' a cikk is helytálló, hogy Monty elsõ Bush versenyén gyõzött. <#beka3>

és a Bush senkit nem zavar? George W. Bush verseny vagy mi? DDD
amúgy msn-en nem vagyok csak max hetente egyszer pár órára verseny közben, aki akar valamit az írjon e-mailt vagy privát üzenetet ide vagy valami...

ChevyG work
én csak magyarul tudok😄

...szerintem

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Balfék módon lett megfogalmazva, de valszeg azt akarták írni, hogy a NASCAR sorozatban aratott elsõ gyõzelmén van túl. Szerintem.....

ChevyG work
sztem nem az elsõ versenye vot

no comment...

hogy-hogy nem lehet Téged látni msn-n?

megszerezte a gyõzelmet élete elsõ NASCAR Bush versenyén
no comment

Jeff Gordon

Ez legyen a Te problémád. Az utálat nem old meg semmit sem.

*Denny. :-)

gordon 24
Hát nem csalódtam montoyába.. Ezért utálom amiota ismerem. Hát ez most sem lesz másképp.
Grat Danny Komoly volt az utolsó rész!!!

Downhill!!

Jogos a felháborodása, kár volt neki ott akkor bepróbálkozni. Mindenestre Pruettõl ennek ellenére az 5. hely is nagy tett!

robotnyk
nem értetted félre 😄
Jeff Gordon
bár scott pruettnek mintha nemtetszett volna,vagy csak én értettem félre?

Jeff Gordon
azta Montoya nyert.jó futam volt.nagyon jól fejlödik a kolumbiai.grat Monty

Pedig már Ganassi-ék kettõs gyõzelmében hittem.... <#szomoru1>

Media Player/url megnyitása:

http://www.nascar.com/multimedia/webcast/2007/busch/racestream/video/webcast_video.high.asx

robotnyk
megy, invocation
gordon 24
oké köszönöm!!

Downhill!!

Lehet, hogy csak 8-tól lesz a közvetítés. Nem lesz pre-race show a nascar.com-on.

gordon 24
Az a Mindjárt az pontosan hány Óra? Egyenlõre csak zene magy.

Downhill!!

Mindjart kezdõdik a Busch verseny. Nem oválon lesz, Montoya is indul és a nascar.com-on ingyen nézhetõ.

Rám van bízva. Ez legyen meglepetés! Nekem is az lesz.:-)

gordon 24
Havi egy futan összefoglaló mit takar? Egy hónapba 4 futam biztos van. Ugy érted hogy a 4 versenyrõl egy összefoglaló?

Downhill!!

Köszi mindenkinek! Erre az elsõ számra kevés idõ volt, de a következõ jobb lesz az ígéretek szerint. Nem lett jó a tördelés, a képek közül egy-kettõ nem illett oda, kihagyták a képaláírásaimat, stb. Ez betudható a kapkodásnak. A következõre több idõ lesz.

Engem havi egy futamösszefoglalóra és egy "hírmix"-re kértek fel. Ennyi csak a dolgom. Próbáltam könnyedre venni a figurát, mert az elsõdleges célom az érdeklõdés felkeltése.

gordon 24
Jó kis cikk!! Köszi!

Downhill!!

tetszik a stílus Újságíró Úr <#eljen>

egyébként minden hónapban írsz majd itt egy cikket vagy többet, és pontosan mirõl? a már lement versenyekrõl, akkor lehet hogy 4 cikk is lesz egy számban, vagy mi a megállapodás

Jeff Gordon
nahát Totya,nagyon jó lett a cikked,grat!<#eljen>

ChevyG
WOW, Grat!!!
Igen, vagy a tvuplayeren a "Wheels"-en vagy a "Viper TV"-n, remélhetõleg.

Srácok, a Busch verseny vasárnap 19.30-tól nézhetõ a nascar.com-on keresztül, ugye?

Azért ez nem teljesen hasraütéses volt. :-) Denvernél épül a pálya és a DEI-n belül is gondok vannak.

TheDreamingTree
Akkor már vigyük tovább a gondolatot (mondjuk 2047-ben):

"A Greenpeace-szel folytatott több évtizedes harc után a NASCAR végül elszánta magát a cserére: a majdnem 100 évig használatban lévõ V8-asokat a 2049-es szezontól üzemanyagcellák váltják fel az összes szériában. A 600 kW (kb. 800 Le) teljesítményû hajtómûvek gyártására kiírt nyílt pályázatot a hartfordi székhelyû UTC nyerte el."

😊

Ilyneket jósolni én is tudnék! <#beka2>

Dietrich
Hi.
Upsz..egész jó lett 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Érdekesek ezek a jóslatok. :-)

2017-ben Junior megnyeri a Denver Speedwayen megtartott Rocky Mountain 500-at. Ez lesz karriere utolsó gyõzelme. Amikor év végén visszavonul cimborájával, Tony Stewarttal együtt, a Little E-nek egy bajnoki cím lesz a háta mögött, amit még 2010-ben szerzett a Hendrick Motorsports színeiben.