NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol nézitek? justin-ra nem vagyok elõfizetve, i2stream képminõség meg hagy némi kívánnivalót maga után
http://topgearhungary.blogspot.com/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A VSR.hu tettünk ki Streameket, folyamatosan bõvítjük õket.
Virtual SimRacing
Dale Earnhardt Limited Edition 6 DVD Set
Darrell Waltrip
Daytona 500
IMAX_NASCAR
Nascar.Winston.Cup.2002.Championship.2.DVD.Collector.Set
MODIFIED 2008.iso
Nascar.2008.ShiftinGears.one.english.ISO
NSCS.2007.24x24jeffgordon.ISO
NSCS.2007.ultimatenascar1.DVD.ISO
------------------------------------------------------------------
Errõl volt egy kép, de mindegy most már. Ezek vannak meg, és ezekhez hasonlókra gondoltam.
Darrell Waltrip
Daytona 500
IMAX_NASCAR
Nascar.Winston.Cup.2002.Championship.2.DVD.Collector.Set
MODIFIED 2008.iso
Nascar.2008.ShiftinGears.one.english.ISO
NSCS.2007.24x24jeffgordon.ISO
NSCS.2007.ultimatenascar1.DVD.ISO
------------------------------------------------------------------
Errõl volt egy kép, de mindegy most már. Ezek vannak meg, és ezekhez hasonlókra gondoltam.
Eddig én is fõleg a Sprint sorozatra voltam kihegyezve. De csak mert fogalmam sem volt, hol lehetne nyomon követni a többit. Ám ha minden jól megy, akkor az idén már nálam is minden másképp lesz. Szóval érdekel a többi sorozat is. Egyébként te milyen NASCAR-os kiadványokra gondoltál?
Ezek a streamek milyen minõségûek? Én pár éve HD-ben nézem a versenyeket, de így soha nem látom élõben, mert ezeket letöltöm. Csak a Sprint érdekel itt mindenkit, vagy a CW, és NW sorozatot is nézitek? Van itt gyûjtõ akinek vannak NASCAR-os kiadványai?
amúgy a mame.hu/sportkozvetites oldalon az egyéb-en belül vannak stream linkek az edzéshez és majd a versenyhez is
Most néztem a Sprint verseny edzését, és 4 autó körözött, és 2-2 mindig összeragadva, gyakorlatilag tolták egymást
Ez miért jó? Vagy mi céllal mennek így?
Ez miért jó? Vagy mi céllal mennek így?
Akkor lassan már mindenbõl kettõ lesz. Ott vannak Busch-ék, tavaly Gordonból is kettõ volt (bár õket nem tudom, rokonok-e?), sõt volt idõ, amikor Earnhardt-ék is együtt indultak (meg még egynéhány apa-fia páros). Bár, ha a jó dolgok osztódnak tovább, akkor kicsit sem baj!
Brian meg Brad. Brad feltolta a tesóját a 5. helyre, így sikerült qualyfikálnia magát a versenyre 😊
Hamlin: Ha megcsinálja elõbb az elõzést, akkor hatalmas.
Így, hogy nem sikerült, annyit tesz hogy megpróbálta, nem jött be. nem pontszerzõ, ezért meghúzta a tutit. Feltételezem, hogy hétvégen ha lesz hasonló helyzet, akkor nem próbálja meg.
(bár Daytona 500... úgyhogy megpróbálja) 😊
Így, hogy nem sikerült, annyit tesz hogy megpróbálta, nem jött be. nem pontszerzõ, ezért meghúzta a tutit. Feltételezem, hogy hétvégen ha lesz hasonló helyzet, akkor nem próbálja meg.
(bár Daytona 500... úgyhogy megpróbálja) 😊
Üdv!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, szerintem is szép verseny volt a Shootout! Én még csak tegnap este tudtam megnézni, de nagyon megérte! Gondoskodtak kedvenceink a látnivalókról. És hát ami a pályát illeti.. huuuú! Ez után még nagyobb érdeklõdéssel fogom várni a daytonai eseményeket. Szépen újjászületett. Azért sajnáltam, hogy Logano kiesett... meg a többieket is, mert jó õket együtt látni, na de ilyen ez. És mit szóltok Hamlinhez?
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, szerintem is szép verseny volt a Shootout! Én még csak tegnap este tudtam megnézni, de nagyon megérte! Gondoskodtak kedvenceink a látnivalókról. És hát ami a pályát illeti.. huuuú! Ez után még nagyobb érdeklõdéssel fogom várni a daytonai eseményeket. Szépen újjászületett. Azért sajnáltam, hogy Logano kiesett... meg a többieket is, mert jó õket együtt látni, na de ilyen ez. És mit szóltok Hamlinhez?
Scott Speedem augusztusban 2 versenyen részt vesz a Nationwide sorozatban. Iowában és Montreálban 😊
jó volt nagyon!
Bár a nagyversenyre a több autó miatt nagyobb bolyt várok, de úgytûnik itt most nagyon könnyen összeáll két kocsi. bár a végén látszott, hogy 4 csak gyorsabb mint 2.
Kylenak nem jött be, nem is maradt kint sajnos.
Szép verseny volt!
Bár a nagyversenyre a több autó miatt nagyobb bolyt várok, de úgytûnik itt most nagyon könnyen összeáll két kocsi. bár a végén látszott, hogy 4 csak gyorsabb mint 2.
Kylenak nem jött be, nem is maradt kint sajnos.
Szép verseny volt!
Hát ez nem jött be! De örülök a nyertesnek! Kyle Busch csinált egy olyan manõvert amit én is gyakran alkalmaztam a NR2003 játékban 😊
Izgalmas verseny lesz a Daytona 500 is, ha a Shootouthoz hasonlóan fognak menni! 😊
Közben épp most kezdõdött el a quali a jövõ heti versenyre 😊
Izgalmas verseny lesz a Daytona 500 is, ha a Shootouthoz hasonlóan fognak menni! 😊
Közben épp most kezdõdött el a quali a jövõ heti versenyre 😊
A VSR.hu oldalra kitettünk három streamet is, így aki fent marad nyomon tudja követni ;-)
Virtual SimRacing
Nincs azzal semmi baj, hogy nem tudtál az újraaszfaltozásról. Engem csak meglepett, mert hát nem mai a hír. De most már tudod, hogy hétvégén a Shootout új, jó minõségû aszfalton lesz! Már annnyira várom! 😊
Nos, bocs "NoName" (meg mindenkitõl, akit ez megbotránkoztat), de ez sajnos így van: nem hallottam, bár nagyon örülök neki! Én egy dolgozó ember vagyok, aki még a Tv elé sem ül le túl sûrûn mostanában. Na de ilyen a szociális szféra! Cserébe megígérem, hogy felmondok, s mindenképp megkorbácsolom magam, amiért nem voltam naprakész! 😊))
jaja 😊 azt hiszem ezt már kitárgyaltuk itt a topikban 😊
mindenbõl pénzt csinálnak, és jól csinálják! jók a marketingesek 😛
mindenbõl pénzt csinálnak, és jól csinálják! jók a marketingesek 😛
arról nem is beszélve hogy a régi aszfaltból az amcsik ajándék tárgyakat csináltak, amiket most jó pénzért lehet vásárolni 😄
Virtual SimRacing
ez kb 1 hetes felvétel, a Rolex 24h versenyen írták ki ezt. Ne mondd, hogy nem hallottál arról, hogy Daytona új aszfaltot kapott? 😮
Itt meg lehet nézni az újraaszfaltozás képeit, napokra, hetekre bontva.
Itt meg lehet nézni az újraaszfaltozás képeit, napokra, hetekre bontva.