17903
-
#17461 nem tudjátok, hogy lesz e magyaroszágon vhol elérhető az új nascar game?
ps3-hoz -
#17460 117. körben járok, folyt köv holnap :) nem rossz azért eddig. én izgulok -
#17459 Elment lecsóval :D -
#17458 utolsó sárga után azért az volt kicsit... -
#17457 Nem volt annyira izgi. -
#17456 még én sem láttam... a Las Vegasit sem :S -
#17455 Jó volt a tegnapi verseny? totál elfelejtettem, hogy futam van, és így nem néztem meg, pedig kedvenc pálya:S -
#17454 McMurray kalandozásai Dixon-földjén -
#17453 nem
az eset után bement a pitbe kapott egy új hátsó szárnyat és ment tovább. A srác egyébként még azt mondta, hogy döbbenetesen gyors autó, és tetszett neki.
Mcmurray talking about the speed and quality of an indycar is another reason that nascar should start shiting their pants :D
Azért Vegashoz sokkal több fog kelleni...és csak 5 szabadkártyát osztanak ki akik majd nyáron teszt lehetőséget is kapnak.
Az öreg Mario Andretti nagyon szemezget egy autóra ;) -
#17452 Nem csak megpördült? Van róla videó? -
#17451 McMurray beülhetett egy ganassi Indycar autóba.
Sikerült is a 2. körben falhoz csapnia :pp
"Mac to Dixon "I like your wheel man - it's fancy" scott: "It's not my wheel, it's Chips wheel" -
#17450 egy kis online
-
#17449 VSR.hu-ra tettem ki streameket ;-) -
#17448 jaja :-) Én is már lassan a fél mezőnynek szurkolók :D -
#17447 én nagyon szeretem!
Viszont lassan azt veszem észre, hogy nekem mind1 ki nyer, mert mindenkinek kurvára örülök, amikor pl egy ilyen izgalmas versenyt tudnak megnyerni. Jól tolták a srácok.
Kyle-nak több oka lett volna a NNS-en kilökni, amikor 180 kör után azt gondolta Carl, hogy most akkor megyünk pár piruett kört :) -
#17446 akkor se szeretjük Kylet :D ő egy igazi megosztó személyiség a NASCARban, vagy nagyon szereti az ember vagy nagyon utálja :D Ezért jó ha van :D -
#17445 Üdv
Most néztem végig.
Grat Gordonnak.
Ne szidjátok Kyle-t ennyire, mert sokan követnek el hasonló hibát (nem bírom montoyát mert túl sokszor dönt bután, dehát ő "új" itt)Íme itt a nyilatkozata:
"Unfortunately there, the car got out from underneath me right around the backstretch and I made a mistake and got into Carl Edwards there and completely destroyed his day," Busch said. "I can understand his frustration that he had and so I apologize to him first and foremost.
"What happened with us yesterday and how we raced each other, I thought that was great. And I made a mistake today. I've admitted that, time over again and again. Hopefully we can get past this and go on. I know it's early in the year and all that stuff, but it doesn't matter even if was late in the year. It was just a mistake on my part."
Kár a Big One-ért ott is sok esélyes ment el. Kár hogy tony elrontottaa stratégiát(vagy inkább neki jött a legrosszabbul a sárga).
-
#17444 vissza kapja még nyugi...:) -
#17443 Hosszú böjt volt ez de végre megtört a jég! Gratula! -
#17442 Mekkora szánalom ez a Kyle! Akarattal ráment! Pont a legesélyesebbet kellett kilökje, hogy hátha most is tudna mesterhármazni! Óh, hogy utálom! -
#17441 ezzel egyetértek -
#17440 aki nem nézte meg, majd jöjjön be akkor legközelebb, ha már megnézte. -
#17439 mert most tényleg elmondtam az egész futamot :-)
csak annyit írtam hogy a 18-as repülni fog mint tavaly a 12-es azt nem hogy miért ;-) -
#17438 De most mér írod le? Van aki nem nézte még meg a versenyt.
Nem hiába nem írtunk neveket és számokat. -
#17437 a 18-as repülni fog mint tavaly a 12-es :D -
#17436 fúú az egyik ember elmehet a ...ba!! -
#17435 Szépengyorsan ment végig:) -
#17434 Aztarohadt ki nyert!!! Alig várom már hogy lássam a futamot! :D -
#17433 Akkor valószínű megyek majd én is ts-re:)
Most rajzoltam egy 4 órát, kell a kikapcsolódás:D -
#17432 9:20-9:30 körül lesz a zöld
Amúgy a VSR.hu-ra megint összegyűjtjük a streamaket ;-) -
#17431 kb igen. -
#17430 Mai futam 9kor kezdődik? -
#17429 már tavaly sem volt, elkoptak az emberek :) -
tomato33 #17428 Hungarian Nascar Fans-os Group hogyhogy nincs az espn játékon???
most akartam csatlakozni és sehol nincs:D -
#17427 Én is Edwards párti vagyok. Tavaly év végén azt mondták hogy jól fejezte be a szezont,a szünet alatt megműtötték a lábát szóval most az esélyesek közé tartozik. Ha nem nyer elhagyja a csapatot szal lehet ilyen mindent vagy semmit alapon megy. -
#17426 tegyük hozzá Kyle-t :)
-
#17425 ncwts ha vki felvan még -
#17424 idén Edwards a favorit nálam, az új fr9 jócucc lett. -
#17423 Hát én Martinnak szurkolók, bár sok mindennek össze kéne jönnie, de remélem az utolsó évében Bajnok lesz :-) -
#17422 Tippelnéd? Mostmár annyian vagyunk, hogy újra játszhatnánk azt a tippelős játékot! Vagy nem? Mit gondoltok?