NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az eset után bement a pitbe kapott egy új hátsó szárnyat és ment tovább. A srác egyébként még azt mondta, hogy döbbenetesen gyors autó, és tetszett neki.
Mcmurray talking about the speed and quality of an indycar is another reason that nascar should start shiting their pants :D
Azért Vegashoz sokkal több fog kelleni...és csak 5 szabadkártyát osztanak ki akik majd nyáron teszt lehetõséget is kapnak.
Az öreg Mario Andretti nagyon szemezget egy autóra ;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sikerült is a 2. körben falhoz csapnia :pp
"Mac to Dixon "I like your wheel man - it's fancy" scott: "It's not my wheel, it's Chips wheel"
Virtual SimRacing
Viszont lassan azt veszem észre, hogy nekem mind1 ki nyer, mert mindenkinek kurvára örülök, amikor pl egy ilyen izgalmas versenyt tudnak megnyerni. Jól tolták a srácok.
Kyle-nak több oka lett volna a NNS-en kilökni, amikor 180 kör után azt gondolta Carl, hogy most akkor megyünk pár piruett kört :)
Virtual SimRacing
Most néztem végig.
Grat Gordonnak.
Ne szidjátok Kyle-t ennyire, mert sokan követnek el hasonló hibát (nem bírom montoyát mert túl sokszor dönt bután, dehát õ "új" itt)Íme itt a nyilatkozata:
"Unfortunately there, the car got out from underneath me right around the backstretch and I made a mistake and got into Carl Edwards there and completely destroyed his day," Busch said. "I can understand his frustration that he had and so I apologize to him first and foremost.
"What happened with us yesterday and how we raced each other, I thought that was great. And I made a mistake today. I've admitted that, time over again and again. Hopefully we can get past this and go on. I know it's early in the year and all that stuff, but it doesn't matter even if was late in the year. It was just a mistake on my part."
Kár a Big One-ért ott is sok esélyes ment el. Kár hogy tony elrontottaa stratégiát(vagy inkább neki jött a legrosszabbul a sárga).
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
csak annyit írtam hogy a 18-as repülni fog mint tavaly a 12-es azt nem hogy miért ;-)
Virtual SimRacing
Nem hiába nem írtunk neveket és számokat.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Most rajzoltam egy 4 órát, kell a kikapcsolódás:D
Amúgy a VSR.hu-ra megint összegyûjtjük a streamaket ;-)
Virtual SimRacing
most akartam csatlakozni és sehol nincs:D
Virtual SimRacing
De máris itt a kedvenc pályám és ismét full versenyhétvége lesz.
Sprint cupban Hamlin nyer? Vagy Edwards? Õket tippelném elsõ helyre.
Virtual SimRacing
SPOILER
Minstrel:
http://garthy-tv.webs.com/herdleadertv.htm