NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem
az eset után bement a pitbe kapott egy új hátsó szárnyat és ment tovább. A srác egyébként még azt mondta, hogy döbbenetesen gyors autó, és tetszett neki.
Mcmurray talking about the speed and quality of an indycar is another reason that nascar should start shiting their pants :D

Azért Vegashoz sokkal több fog kelleni...és csak 5 szabadkártyát osztanak ki akik majd nyáron teszt lehetõséget is kapnak.
Az öreg Mario Andretti nagyon szemezget egy autóra ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Nem csak megpördült? Van róla videó?

Virtual SimRacing

Dietrich
McMurray beülhetett egy ganassi Indycar autóba.
Sikerült is a 2. körben falhoz csapnia :pp

"Mac to Dixon "I like your wheel man - it's fancy" scott: "It's not my wheel, it's Chips wheel"

gviski
egy kis online

http://www.youtube.com/v/oPu16Ld1EFc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Virtual SimRacing

gviski
VSR.hu-ra tettem ki streameket ;-)

Virtual SimRacing

gviski
jaja :-) Én is már lassan a fél mezõnynek szurkolók :D

Virtual SimRacing

dave9004
én nagyon szeretem!
Viszont lassan azt veszem észre, hogy nekem mind1 ki nyer, mert mindenkinek kurvára örülök, amikor pl egy ilyen izgalmas versenyt tudnak megnyerni. Jól tolták a srácok.
Kyle-nak több oka lett volna a NNS-en kilökni, amikor 180 kör után azt gondolta Carl, hogy most akkor megyünk pár piruett kört :)
gviski
akkor se szeretjük Kylet :D õ egy igazi megosztó személyiség a NASCARban, vagy nagyon szereti az ember vagy nagyon utálja :D Ezért jó ha van :D

Virtual SimRacing

dave9004
Üdv
Most néztem végig.
Grat Gordonnak.
Ne szidjátok Kyle-t ennyire, mert sokan követnek el hasonló hibát (nem bírom montoyát mert túl sokszor dönt bután, dehát õ "új" itt)Íme itt a nyilatkozata:

"Unfortunately there, the car got out from underneath me right around the backstretch and I made a mistake and got into Carl Edwards there and completely destroyed his day," Busch said. "I can understand his frustration that he had and so I apologize to him first and foremost.

"What happened with us yesterday and how we raced each other, I thought that was great. And I made a mistake today. I've admitted that, time over again and again. Hopefully we can get past this and go on. I know it's early in the year and all that stuff, but it doesn't matter even if was late in the year. It was just a mistake on my part."

Kár a Big One-ért ott is sok esélyes ment el. Kár hogy tony elrontottaa stratégiát(vagy inkább neki jött a legrosszabbul a sárga).
danikosz
vissza kapja még nyugi...:)

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

MrSpock
Hosszú böjt volt ez de végre megtört a jég! Gratula!<#taps>

Go Jeff Go!!!!

N o N a m e
Mekkora szánalom ez a Kyle! Akarattal ráment! Pont a legesélyesebbet kellett kilökje, hogy hátha most is tudna mesterhármazni! Óh, hogy utálom!
gviski
ezzel egyetértek

Virtual SimRacing

robotnyk
aki nem nézte meg, majd jöjjön be akkor legközelebb, ha már megnézte.
gviski
mert most tényleg elmondtam az egész futamot :-)

csak annyit írtam hogy a 18-as repülni fog mint tavaly a 12-es azt nem hogy miért ;-)

Virtual SimRacing

Norbi1990
De most mér írod le? Van aki nem nézte még meg a versenyt.
Nem hiába nem írtunk neveket és számokat.
gviski
a 18-as repülni fog mint tavaly a 12-es :D

Virtual SimRacing

danikosz
fúú az egyik ember elmehet a ...ba!!

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

bardocz
Szépengyorsan ment végig:)
N o N a m e
Aztarohadt ki nyert!!! Alig várom már hogy lássam a futamot! :D
bardocz
Akkor valószínû megyek majd én is ts-re:)
Most rajzoltam egy 4 órát, kell a kikapcsolódás:D
gviski
9:20-9:30 körül lesz a zöld

Amúgy a VSR.hu-ra megint összegyûjtjük a streamaket ;-)

Virtual SimRacing

gordon 24
kb igen.

Downhill!!

bardocz
Mai futam 9kor kezdõdik?
robotnyk
már tavaly sem volt, elkoptak az emberek :)
Hungarian Nascar Fans-os Group hogyhogy nincs az espn játékon???
most akartam csatlakozni és sehol nincs:D
danikosz
Én is Edwards párti vagyok. Tavaly év végén azt mondták hogy jól fejezte be a szezont,a szünet alatt megmûtötték a lábát szóval most az esélyesek közé tartozik. Ha nem nyer elhagyja a csapatot szal lehet ilyen mindent vagy semmit alapon megy.

dave9004
tegyük hozzá Kyle-t :)
dave9004
dave9004
idén Edwards a favorit nálam, az új fr9 jócucc lett.
gviski
Hát én Martinnak szurkolók, bár sok mindennek össze kéne jönnie, de remélem az utolsó évében Bajnok lesz :-)

Virtual SimRacing

N o N a m e
Tippelnéd? Mostmár annyian vagyunk, hogy újra játszhatnánk azt a tippelõs játékot! Vagy nem? Mit gondoltok?
dave9004
Hát durva versenyhétvége volt, picit sok balesettel, bár ezt annak tudom be, hogy új szituban versenyeztek a srácok.
De máris itt a kedvenc pályám és ismét full versenyhétvége lesz.
Sprint cupban Hamlin nyer? Vagy Edwards? Õket tippelném elsõ helyre.
gviski
a mi befutónk meg ilyen volt ;-)

http://www.youtube.com/v/p71PHmq1cEc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Virtual SimRacing

viziloitato
Szép volt, de közel sem olyan szép, mint a Nationwide-ban, ami szerintem a legjobb verseny volt a hétvégén.

SPOILER
N o N a m e
Jaja. Nagyon szép eredmény lett. Isten keze benne van a dologban, hogy a 15-össel ugyan az a személy nyert mint 10 évvel ezelõtt, ugyanazon a napon, Daytonában.
bardocz
Szpojler.

Micsoda befutó volt a Truck versenyen.
danikosz
ja és eddig összesen egy futamon ment a Sprint versenyen,tavaly texas,most meg... :D

N o N a m e
4 hónappal fiatalabb nálam, és már Daytona 500-at nyert! :D Én meg... áh ne is beszéljünk rólam :D
bardocz
Bazz, alig egy evvel idosebb nalam. Nagyon durva.
danikosz
1991. febr. 19én született :D

N o N a m e
A futamot még nem láttam, de már spoilerbe futottam a neten sajnos, azt hiszem nagyon megérdemelte! Rá senki nem számított. Grat!
dave9004
a gyõztes pedig:
Trevor Bayne. Fordot vártam, õ is benne volta pakliban nálam a dule után
N o N a m e
N o N a m e
Láttátok a "The Day: Remembering Dale Earnhardt" dokumentum filmet? Nemrég adta le a Speed TV. Dale Earnhardt utolsó napjáról szól, megszólalnak benne a barátok, érintettek stb. Most néztem meg, sokat újdonságot hallottam benne. Ha gondoljátok feltöltöm a tárhelyemre, hogy bárki letölthesse.
N o N a m e
óh! igen! 56-al ment! rosszul emlékeztem :)
Minstrel
Köszi!

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Nem az 56-ossal ment Truex? Ami néztem, azon azzal ment, meg most is úgy látom, bár szar a képminõség.

Minstrel:
http://garthy-tv.webs.com/herdleadertv.htm
Dietrich
most raktam be a linket..