NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ez valami szokás vagy mi
Jó nekünk Khane is😊
Na de most Martin...
4.0 Ennyit értékelõdött fel a csapatom, úgyhogy öröm lesz választani helyette 😊
Bár már van jelöltem...
The only speedometer is in your head.
Downhill!!
csak túl sokat pofáztam már megint arról, ami egyértelmû, na mindegy...
és pont azt igazolja,hogy mennyire kiszámithatatlan ez a dolog,most gondoljatok bele,ezt f1ben nem lehet megtenni,hisz ott néha teljesen egyértelmü az elsö 5.néha? ehh,mindig.
de ha utolsó lennék akkor is tetszene
de pont azt igazolja a dolog, hogy egy újonc ugyanolyan jó (ha nem jobb) eredményeket tud elérni itt, mint egy veterán
amire az lehet az egyik magyarázat, hogy a verseny kiszámítható és kiszámíthatatlan egyben
annak meg hogy 4-szer nem lehet egymás után rosszul menni annak, aki jó, semmi köze a NASCAR-hoz ez pusztán valószínûségelméleti kérdés
persze itt keveredik/közrejátszik sokminden, ezért is szeretjük
Downhill!!
egyébként Kahne-enl szívtam meg én is már vagy harmadszor
mert az elméletem szerint kétszer nem végezhet egymás után 35 alatt egy simán chase-esélyes versenyzõ, tehát ha volt egy rossz versenye, az tök jó (feltéve ha nem volt a csapatba) mert lemegy az ára és a következõ versenyen biztos jobban megy - hát nem (Kahne-nek sikerült egymásután három versenyen 35-ön kívül végeznie)
a logika azt diktálná hogy ezek után tutira megérné berakni Kahne-t, mert annak már tényleg minimális az esélye, hogy megint szarul menjem, de lehet hogy az egész elmélet hibádzik valahol (csak még nem jöttem rá hogy hol)
egyébként Kyle Busch is eddig jó helyeken végzet, amikor berakom (legutóbb)akkor nem
ugyanígy voltam Harvickkal is (amikor szarul ment, persze akkor volt nálam, amikor jól ment, akkor meg nem) stb.
mondjuk ezek után nem is csodálkozom, hogy így állok...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
mostmár szedjük össze magunkat (mi veteránok)
nekem mondjuk minden héten papíron tök jó csapatom van, aztán mindig elcseszik...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Szerencsére nem csak a bajnoki cím korul forog minden,ha így lenne akkor egypáran osszecsomagolhatnának és nem csak az "oregek"
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
1.Tihy # Tsanyi : 33-33 pont (grat.!!)
3.Totya : 32 pont
4.Laffite : 30 pont
5.Dougie : 23 pont
6.pipeppers : 20 pont
7.Derooy & gordon24 : 13-13 pont
9.Jeff Gordon/Peet : 12 pont
10.Dietrich/Nicko, TheDreamingTree & Zetterberg/McCants : 10-10 pont
13.ChevyG : 1 pont
Reklamáció jöhet!
1.Johnson - 1 pont
2.Stewart - 11 pont
3.Kenseth - 2 pont
4.J.Burton - 7 pont
5.Montoya - 69 pont
6.Bowyer - 17 pont
7.Edwards - 12 pont
8.Truex - 19 pont
9.Sorenson - 24 pont
10.Martin - 9 pont
de van egy olyan érzésem, hogy ha indulna mindegyik versenyen, a végén összetettben a 2. lenne (újra)
egyébként már ezerszer lenyilatkozta hogy nem változtat a döntésén és kb. leszarja a végsõ gyõzelmet, neki már más céljai vannak...
ja, és a fent említett urak mind voltak bajnokok, Martin soha...
Montoya nem volt túl boldog az interjú közben.... pedig az 5.hely nagy dolog, fõleg azzal az autóval...de lesz még jobb is. Egy Stewart/Montoya csatát szívesen néznék, nagyon hasonlónak tûnik a vezetési stílusuk.