NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarok kötözködni, de te direkt írod el mindig Kahne nevét?
vagy ez valami szokás vagy mi

Evernham csak ne cserélgessen 😊)
Jó nekünk Khane is😊

Persze, mert az újonc berakja a kedvenceit, meg akit már úgy ahogy ismer. És aztán hozzá se mer nyúlni a csapathoz 😊)
Na de most Martin...
4.0 Ennyit értékelõdött fel a csapatom, úgyhogy öröm lesz választani helyette 😊
Bár már van jelöltem...

Jeff Gordon
értem én,világos,eléggé fura lenne<#hehe>

The only speedometer is in your head.

Arra céloztam hogy pl Evernham nem cseréli ki Kahne-t 1-2 verseny után Johnson-ra csak mert rossz eredményt ért el és aztán ha javul akkor meg vissza 😊

Jeff Gordon
gyakorlatilag is,csak te öt pilótát indithatsz a négy helyett😊

gordon 24
Szerintem is jó ez így.. Ráadásul a kedvencek is benne vannak. Szóval hozák csak a pontokat...

Downhill!!

Én se változtatok,tavaly is így volt és idén is csak akkor fogok amikor kell.....nekem ez így tetszik mert olyan mintha csapatfonok lennék.

ööö izé, ja
csak túl sokat pofáztam már megint arról, ami egyértelmû, na mindegy...

Jeff Gordon
én is pontosan ugyanigy gondolom.

és pont azt igazolja,hogy mennyire kiszámithatatlan ez a dolog,most gondoljatok bele,ezt f1ben nem lehet megtenni,hisz ott néha teljesen egyértelmü az elsö 5.néha? ehh,mindig.

Egyszóval nagy a szerencsefaktor 😊)

nem a játékkal van gondom, pont azt mondom, hogy annak ellenére, hogy szarul állok, kimondottan szeretem ezt a játékot, ez komoly
de ha utolsó lennék akkor is tetszene

de pont azt igazolja a dolog, hogy egy újonc ugyanolyan jó (ha nem jobb) eredményeket tud elérni itt, mint egy veterán
amire az lehet az egyik magyarázat, hogy a verseny kiszámítható és kiszámíthatatlan egyben

annak meg hogy 4-szer nem lehet egymás után rosszul menni annak, aki jó, semmi köze a NASCAR-hoz ez pusztán valószínûségelméleti kérdés
persze itt keveredik/közrejátszik sokminden, ezért is szeretjük

gordon 24
Én nem változtatok rajta.. Nekem a csapatban van: Johnson, Gordon, Gililand, Kicsi Busch, Blaney. Õk maradnak a 11 futam végéig. Meglátjuk mire jutnak.

Downhill!!

Jeff Gordon
ez a játék pont erröl szól amit irtál,és sztem pont ezért jó,kiszámithatatlan,persze lehet elméleteket gyártani,hogy kit hol érdemes megvenni (pl Jimmie Johnson stabilan nagyon jó Las Vegasban),de mint ahogy te is irtad,ezek az elméletek vhol mindig megbuknak.puszta szerencse az egész.én egyszer nagyot zsákolhattam volna,szinte RCRes volt a csapatom,és mindenki ott volt az elején,erre Harvick elszállt egy defektel,két körrel a vége elött.és tényleg,benne van.bárhol,bármikor,bárkivel.sztem ez a szépsége.én tudom h nemfogom megnyerni,de sztem jó kis játék.pedig az elején óvatoskodtam,hogy vajon mi ez amibe Totya bele akar húzni minket (bocsi😄) de azóta már rájöttem,hogy ez egy nagyon jó játék,és idén még többen vagyunk,úgyhogy hajrá mindenki.nekem a végsö cél egy top10,remélem sikerül.de ha nem,az se baj,legalább játszottam egy jót😊

azt azért ne

egyébként Kahne-enl szívtam meg én is már vagy harmadszor
mert az elméletem szerint kétszer nem végezhet egymás után 35 alatt egy simán chase-esélyes versenyzõ, tehát ha volt egy rossz versenye, az tök jó (feltéve ha nem volt a csapatba) mert lemegy az ára és a következõ versenyen biztos jobban megy - hát nem (Kahne-nek sikerült egymásután három versenyen 35-ön kívül végeznie)
a logika azt diktálná hogy ezek után tutira megérné berakni Kahne-t, mert annak már tényleg minimális az esélye, hogy megint szarul menjem, de lehet hogy az egész elmélet hibádzik valahol (csak még nem jöttem rá hogy hol)
egyébként Kyle Busch is eddig jó helyeken végzet, amikor berakom (legutóbb)akkor nem
ugyanígy voltam Harvickkal is (amikor szarul ment, persze akkor volt nálam, amikor jól ment, akkor meg nem) stb.

mondjuk ezek után nem is csodálkozom, hogy így állok...

De csak ha nem lesz mogotte Kenseth <#nyes>

gordon 24
Igy van!!

Downhill!!

Jeff Gordon
egyetértek fönök<#worship><#eljen>

És hogyan,menjunk el egy jósnohoz? <#hehe>

Dehogy, köv. versenyt Jeff Gordon nyeri! <#ejnye1><#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Laffite
hahhhh, ismerõs az érzés... pedig már annyiszor megfogadtam, hogy nem változtatok, de mindig változtatok és mindig megszívom... pl beraktam kahne-t a csapatomba, azóta tör-zúz... most kiveszem, következõ versenyt tuti megnyeri 😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

az elsõ négybõl három rookie - mondhatom szép
mostmár szedjük össze magunkat (mi veteránok)

nekem mondjuk minden héten papíron tök jó csapatom van, aztán mindig elcseszik...

robotnyk
3 részre van osztva az espn játék
Tavaly 36 futam volt? Idén akkor mért csak 11? Vagy már megint félreértettem valamit? Remélem igen 😊

ChevyG
vehh, ez mi?
Jeff Gordon
igen,pont ez volt.köszi a segitséget

robotnyk
Jeff Gordon
igen tudom,közben törölték ahonnan belinkeltem:S
bocs

ChevyG work
sárga béka

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tihy
Köszi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Jeff Gordon
F1es Ferrarik Homsteadben:

ChevyG work
<#worship>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
Tihy: GRAT!

Tihy
Köszi!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Nekem eggyáltalán nem vicces és egy Elliott-ot sokkal tobben láttak volna szivesen Atlanta-ba egy esélytelen autóba mint.....inkább nem írok nevet 😊
Szerencsére nem csak a bajnoki cím korul forog minden,ha így lenne akkor egypáran osszecsomagolhatnának és nem csak az "oregek"

Ezért nem változtatja meg mert ha nem sikerul akkor soha nem hagyná abba mert mivan ha pont jovore,4 versenybol meg nagy hiba lenne messzemeno kovetkeztetést levonni,tavaly Burton is majdnem ott volt de csak majdnem,ha reálisan nézzuk Martin-ak idén sincs nagyobb esélye nyerni mint tavaly.

Látom álmatlanságban szevedhetsz! <#wow1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Top10 tipperedmények, Atlanta 500 :

1.Tihy # Tsanyi : 33-33 pont (grat.!!)
3.Totya : 32 pont
4.Laffite : 30 pont
5.Dougie : 23 pont
6.pipeppers : 20 pont
7.Derooy & gordon24 : 13-13 pont
9.Jeff Gordon/Peet : 12 pont
10.Dietrich/Nicko, TheDreamingTree & Zetterberg/McCants : 10-10 pont
13.ChevyG : 1 pont

Reklamáció jöhet!

A top10 játékban az alábbi versenyzõk értek pontot a héten :

1.Johnson - 1 pont
2.Stewart - 11 pont
3.Kenseth - 2 pont
4.J.Burton - 7 pont
5.Montoya - 69 pont
6.Bowyer - 17 pont
7.Edwards - 12 pont
8.Truex - 19 pont
9.Sorenson - 24 pont
10.Martin - 9 pont

Mindkettõjüknek fekszik a gyors atlantai ovál. Mármint Stewartnak és Montoyának. Mindketten open-wheelbõl jöttek és ez úgy látszik, egy kis plusz ezen a pályán.

robotnyk
igen, az vicces, hogy olyan idõsebbek erõlködnek, akikben láthatóan semmi nincs meg a minimális sikerhez sem, közben olyan megy part timeot, aki simán chasebe juthatna, truckban meg esetleg bajnok lehetne.
mondjuk simán megváltoztathatná a döntését szerintem és mondhatná hogy õ márpedig indulni akar (mindenki belemenne)
de van egy olyan érzésem, hogy ha indulna mindegyik versenyen, a végén összetettben a 2. lenne (újra)

egyébként már ezerszer lenyilatkozta hogy nem változtat a döntésén és kb. leszarja a végsõ gyõzelmet, neki már más céljai vannak...

az a nem mindegy, hogy míg pl. Jarrett összevissza erõlködik eredmény nélkül és lassan kimeríti a bajnoki indulásai számát, vagy Bill Elliott vagy Terry Labonte is be-beugrott néha régebben, teljes kudarccal, addig Martin a levezetõ évében lazán vezeti az összetettet egy úgymond gyengébb kocsival...

ja, és a fent említett urak mind voltak bajnokok, Martin soha...

Újra telepítés után újra megy a TVU-m.Azért élõben nézni az igazi....Mekkora végjáték volt!Fõleg a Stewart- Johnson csata.
Montoya nem volt túl boldog az interjú közben.... pedig az 5.hely nagy dolog, fõleg azzal az autóval...de lesz még jobb is. Egy Stewart/Montoya csatát szívesen néznék, nagyon hasonlónak tûnik a vezetési stílusuk.

Jeff Gordon
én multkor MrSpockot hivtam meg😊

gordon 24
Van Iwiw meghívom, ha kell valakinek szoljon...

Downhill!!

gordon 24
Ez igaz. De amióta a cupba szerepel nem kezdett ilyen jól seasont.

Downhill!!

robotnyk
36 futam van, 3 után vezet - szép, de nem jelent semmit.