NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 <#wilting>#wilting><#wow1>#wow1>? Az nem jó 😞
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Downhill!!
- B. Labonte
- J. Gordon
- T. Stewart
- M. Kenseth
- K. Busch
- T. Stewart
- K. Harvick
- B. Labonte
- M. Kenseth
- J. Gordon
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Meglepõ lenne, ha ma Martin pontot szerezne 😊 Legyen helyette Edwards.
Jeff Gordon
Scott Riggs
Bobby Labonte
Carl Edwards
Tony Stewart
Jeff Gordon
Tony Stewart
Carl Edwards
Kyle Busch
Danny Hamlin
Remélem még nem zártátok az urnákat, még nincs 19:30.
Downhill!!
Stewart
Kahne
J.Gordon
Burton
Newman
Martin Truex Jr.
Elliott Sadler
Tony Stewart
Clint Bowyer
Casey Mears
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
E. Sadler
T. Stewart
S. Riggs
J. McMurray
Ky. Busch
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
March 25, 2007 | Race 5 of 36
Stewart,Kahne,Newman,Ku Busch,Jeff Gordon
The only speedometer is in your head.
/Mielõtt felöntenél a garatra (
), ne felejtsd el a top 10 tippjeidet leadni! <#vigyor3>#vigyor3>/-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Riggs, Stewart, Biffle, Newman & Ky.Busch.
D.Hamlin
M.Martin
Montoya
K.Kahne
G.Biffle
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Food City 500
Carl Edwards
Clint Bowyer
Elliott Sadler
Tony Stewart
Jamie McMurray
viszont tavaly Busch-ba 20. volt
Nem találtam meg a táblázatban.
Clint Bowyer
Greg Biffle
Tony Stewart
Kurt Busch
Carl Edwards
legjobb pálya
már jól indul a napom,go Gordon,remélem a gyözelem is meglesz<#worship>#worship><#worship>#worship>
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Arra a kérdésre már megvan a válasz, hogy ki fog elõször pole-t elérni a COT-val, de ki tud majd nyerni vele Bristolban?
Gordon minden esetre megszerezte idei második és karriere 58. kvalifikációs elsõségét, amellyel jelenleg holtversenyben áll Bobby Allisonnal az örökranglista 5. helyén. Ez lesz a 478. versenye.
Richard Petty - 126
David Pearson - 112
Cale Yarborough - 70
Darrell Waltrip - 59
Bobby Allison & Jeff Gordon - 58-58
A Rainbow Warrior kaliforniai pole-jával idén sem szakad meg a pole-sorozata, így már 1993-tól zsinórban 15 évben szerzett legalább egy rajtelsõséget.
David Pearson - 20 (1963-1982.)
Richard Petty - 18 (1960-1977.)
Jeff Gordon - 15 (1993-2007.)
Darrell Walrtip - 13 (1974-1986.)
Továbbá ez volt Gordon 5. pole-ja Bristolban, amellyel szintén az ötödik az örökranglistán Fred Lorenzennel. Ennyi ötöst.
"Említettem már, hogy mennyire szeretem a Car of Tomorrow-t?" - mosolyogva nyilatkozta Gordon, hiszen a tesztek alatt õ kritizálta leginkább az autót.
"Kissé meglepett ez a pole engem, de boldog vagyok. Ma sokkal jobban éreztem magam az autóban, mint a tesztek altt."
Az utóbbi néhány pole idõ Bristolban :
2007./1 - 15.295 (J.Gordon),COT
2006./2 - 15.362 (Ku.Busch)
2005./2 - 15.073 (M.Kenseth)
2005./1 - 15.022 (E.Sadler)
2004./2 - 14.930 (J.Gordon)
2004./1 - 14.954 (R.Newman)
*2006./1 - elmaradt a kvali.
de legalább Allmendingernek sikerült, és Mayfield is ott lesz elõször idén, viszont nem jött össze Nemecheknek és Menardnak se többek között...
ja és Kahne 2. - asszem többet én már nem jósolok...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
(szolj már amikor kivetted)😛
Szóval I'm <#lama>#lama>
Ígérem ezentúl odafigyelek, hogy azt írjam: Kahne.