NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
azért nem indul, mert nem akar, nem azért, mert akarata ellenére kiteszik.
Downhill!!
The only speedometer is in your head.
Igen, Martint ki kell emelni, csak elég gáz, hogy nagyon felértékelõdött a csapatom. Majd meglátjuk, kik férnek be helyette.
egyebkent meg grat pipeppersnek a szenzacios eredmenyert az espn jatekban. igy nehez lesz beerni. 😊
Endure, in enduring grows strong...
(egyébként lehet hogy jobb versenyátlaga lesz év végén mint a bajnoknak...)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Amin én nagyon ki vagyok halva, az Martin, 4-bõl 4 Top10 kezdésnek!!! Azért ez nem semmi, tavaly valahogy nem így nézett ki a helyzet, csináltam is egy kis statisztikát.
Martin 2006 elsõ 4 futam: 12, 9, 6, 2 helyezések (600 pont)
01-es es kocsi 2006 elsõ 4 futam: 33,27,13,17 helyezések (382 pont)
(Nemechek)
Martin 2007 elsõ 4 futam: 2, 5, 5, 10 helyezések (629 pont)
6-os autó 2007 elsõ 4 futam: 5,16,37,33 helyezések (386 pont)
...lehet mégis tud valami extrát az öreg???
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
FASTEST LAP #
Nocsak? Stewart megint kikezdett a pace car-ral? 😊)
Amúgy Johnson-t nem személy szerint nem találom érdemesnek berakni a top10-es játékba, amíg 1 pontot ér.
plusz külön grat Montoyának, nem gondoltam volna hogy top5-ös lesz, az atlantai pálya fala bejött neki 😛P
csak közel ment hozzá, a hûtõrõl leszedni a szemetet
Azért tette mert ráragadt egy szemét a hütõmaszkra, ezt "szedte" le igy.
Johnoson meg egyszerüen szerette volna Kenseth-et kicsit megijeszteni, mivel õ akarta elöbb elhagyni a pitet, csak hát ez nem sikeredett.
Downhill!!
-mit csinált johnson Matt-el a pitben?
-jól láttam, h Tony meglökte a pace-art? (és miért)
És Gratula Montoyának is szépen ment ma. Viszont azt sajnálom hogy nem tud uralkodni magán. Ez NASCAR itt a lekörözöttek nem fogják hagyni hogy menjen, nem tudom minek mutogat meg integet. Ha egy kekörözött gyorsabb akkor e van. De ezzel együtt ma ugy ment ahogy kell Grat neki.
Downhill!!
(plusz Newman utolsónak indul, bár lehet hogy meglesz neki a top10)
csak megjegyeztem
Carl Edwards
Jeff Gordon
Bobby Labonte
Brian Vickers
Jimmie Johnson
Gordon,Johnson,ky Busch,Stewart,Kahne
The only speedometer is in your head.
R.Newman
J.Gordon
J.Johnson
Martin
Kahne
Earnhardt Jr, Jimmie Johnson, Mark Martin, Ryan Newmanm, Kasey Kahne
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
De ez a 16. nem annyira van ott. Ha már lefele csúszik, jobb, ha minnél elõrébb indul.
F1-ben pl. nem sok különbség lehet. Ott a kvali sorrendje hasonlít a végeredményre, mert a versenyen nem "zavarják" egymást, hanem leautózzák az 50-60 kört csendes magányban.
Kíváncsi vagyok Sadler ki tud-e hozni valamit a 2. helyébõl.
A Cup kvalin Õ volt a leggyengébb Ganassi, de egy top20-ra talán megint jó lehet.
R.Newman
J.Gordon
Ky. Busch
J.Johnson
M.Martin
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Természetesen örülök Montoya 8. helyének, de mint a másik topikban is írtam, elgondolkoztatott Burton megbízható teljesítménye.
Nem láttam a futamot, csak a váltakozó tabellát és hát Montoya volt olyan pozícióba is, hogy nem hittem, hogy visszajön. De hát eddig nem az volt rá a jellemzõ, hogy feljözz a huszonakárhányadik helyrõl. Mmindenképpen kellemes csalódás volt, de kíváncsi vagyok, hogy teljesít a Cup-ban.
amúgy Kyle Busch elverte volna az egész mezõnyt, ha a végén nincs pechje
de így Burtonnek lett back-to-back gyõzelme a Busch-ban
Edwards, Biffle, Stewart, Ku.Busch & Martin.
J. Gordon
M. Martin
R. Newman
Ky. Busch
R. Sorenson
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Kurt Busch
Bobby Labonte
J.J. Yeley
Martin Truex Jr.
Tony Stewart
Kasey Kahne
Tony Stewart
Carl Edwards
Greg Biffle
Ryan Newman
Mark Martin
Kyle Busch
Kasey Khane
Elliott Sadler
Tony Stewart
Egyértelmû poénra utazik és jól meg is fogja😊 Valamint jól szimbolizálja a szembenállást😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Downhill!!