1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#1429 Megfoltoztam a radiátor és a motor közötti csövet, de majd ki lesz cseréltetce, uhhogy marad :) -
#1428 Jó az! Duplakarbit bele! -
#1427 Most rohadt le a trabink. Nem kell valakinek 2 forintért? -
#1426 -
#1425 UP! -
#1424 Az ilyen autókat azért tervezik, hogy nyomják nekik!
Most egy 2000-es vagy nagyobb motorú autót elég nehéz széthajtani ha direkt sportkocsinak tervezték. -
#1423 Kinek van erre pénze! -
#1422 És biztos nyomták neki, mint állat... -
#1421 45000km az munka, főleg magyar utakon. -
#1420 Persze! -
#1419 Auto Expressz -
#1418 Mo.-on? -
#1417 Autó 200.000 Euro alatt
Személygépjármû (eladó) LAMBORGINI Murciélago
Full-full extra, fõnixgelb-metál, 580LE, manuális váltó, karcmentes szalonállapot, új ár 62.108.000-
Ár: 51.000.000 Ft
Gyártási év: 2003
Futott km: 45000
Üzemanyag: benzin
Extrák:
-
#1416 Autó 200.000 Ft alatt -
#1415 jah ténleg. jóvan na én nem vagyok smart rajongó kifejezetten rühellem. drága és szart sem ér!
akkor egy csomó cementeszsák. -
#1414 Ennyi pízér leginkább roncsot lehet kapni, de ki lehet azért fogni, pl. egy régi Mazda 626-ost ! -
#1413 barátAIval? :D A Smart 2 személyes :D
A cementeszság meg nemtudom, belefér-e :D -
#1412 hali mindenkinek!
ha még témánál vagyunk és még mindig nem érted (Walaki) akkor tégy meg nekem egy szívességet. fog a kis smartot és nézz ki egy frankó kanyart gyakorolj sokat és nézd meg mennyivel lehet max szedni a kanyart hogy meg ne csússzon. azután fogd meg a haverjaidat és üljetek mele és fogj egy két cementes zsákot és tedd be a csumitartóba. és nézd meg hogy lényegesen nagyobb sebességnél fog csak MEGCSÚSZNI. nem csikorogni a kerekek hanem megcsúszni. ha kipróbáltad akkor pedig visszaülsz a net elé és mindenkitől bocsánatot kérsz! -
#1411 Ezzel nem vagy egyedül -
#1410 Az én Golfom bármelyik csicska cliot lealázza -
#1409 Nagy Polskim nekem is volt/a hőmérő km.órás/. Jól ment/őserő/ de télen viccen kívül bele kellett tenni egy zsák cementet hátulra, hogy ne írjon már alapjáraton a hátulja. Nagyon-nagyon jó kocsi volt. Máig álmom egy gyári állapotót bevásárolni a Cordoba mellé.
TÉnyleg témaba is vág, mert jóval 2 kiló alatt vannak. -
Cvd #1408 Enyémre igen, főleg az indulásnál kuplungcsúsztatás+padlógáz. Faterom anno '84 körül megpróbálta kigyógyítani belőle, kivitte nagypolszkival az akkori téli kurva nagy hóba meg jégbe elindulást gyakorolni, ott elég hamar belejött, de úgy 2-3 évig tartott a dolog, aztán visszatért a sportos indulás. Habár fater úgy várta haza anyámat az első forgalmi vizsgájáról is hogy az asztalon volt egy üveg bor, 2 pohár meg a pótvizsgadíj..:))) -
#1407 Az -
#1406 Hát, ha a gatyádat is rá akarod költeni (vagy szüleid gatyáját), akkor főleg hidegen, melegen már nem annyira nagy baj. -
#1405 És? :P Bántsam melegen? :D -
#1404 Bántod hidegen azt a szerencsétlent? #ejnye -
#1403 Mármint rám? Satufék (anyai rikácsolással, hogyaszongya " hogy vezecc mán? Nem fogod megkapni a kocsit!!!"), padlógáz (már amennyire egy négyütemű trabantban van padlógáz), meg az olyan kanyar, hogy sírnak a gumik :D -
#1402 de a satu-fék meg a börnáut az már igen! -
#1401 Na ezek, meg amit fifi előtt mondtatok, anyámra pont nem jellemzőek, inkább rám =] Mondjuk a kuplunggyalu rám sem :P -
#1400 dettó...szvsz fekete lenne jó... -
#1399 szerintem is...csak hogy témánál maradjunk azért tettem be!:P -
#1398 Közben a kuplungot szétgyalulja nullára... -
#1397 gány, sry -
#1396 Meg az, hogy -20-ban is parkettagázzal indulnak. Sőt, akkor nyomják neki igazán... :C -
#1395 a nők nem annyira vigyáznak az autókra mint a férfiak -
Cvd #1394 Mindig röhögök azon hogy megjegyzik: "Hölgy tulajdonostól". Mintha az mindenképp előny lenne. Ilyenkor felrémlik előttem az a sok össze-vissza nyomorgatott Clio, Matiz, Punto, Micra, s valahány kisautó az országban..:) -
#1393 Nagyon jo csak lehet átfesteném! -
#1392 Zsír -
#1391 na ez az -
#1390 hoppá...bocs...keresem...nem most mert megyek suliba...majd du. belinkelem még1x!