1550
Autó 200.000 Ft alatt
  • RelakSfromhome
    Megfoltoztam a radiátor és a motor közötti csövet, de majd ki lesz cseréltetce, uhhogy marad :)
  • fifi
    Jó az! Duplakarbit bele!
  • RelakSfromhome
    Most rohadt le a trabink. Nem kell valakinek 2 forintért?
  • RolSpeed
  • fifi
    UP!
  • BaLeeX
    Az ilyen autókat azért tervezik, hogy nyomják nekik!
    Most egy 2000-es vagy nagyobb motorú autót elég nehéz széthajtani ha direkt sportkocsinak tervezték.
  • BránerMaister
    Kinek van erre pénze!
  • CoolStuff
    És biztos nyomták neki, mint állat...
  • menta
    45000km az munka, főleg magyar utakon.
  • CoolStuff
    Persze!
  • CoolStuff
    Auto Expressz
  • RolSpeed
    Mo.-on?
  • CoolStuff
    Autó 200.000 Euro alatt
    Személygépjármû (eladó) LAMBORGINI Murciélago

Full-full extra, fõnixgelb-metál, 580LE, manuális váltó, karcmentes szalonállapot, új ár 62.108.000-

Ár: 51.000.000 Ft
    Gyártási év: 2003
    Futott km: 45000
    Üzemanyag: benzin
    Extrák:
  • RolSpeed
    Autó 200.000 Ft alatt
  • Dzsega #1415
    jah ténleg. jóvan na én nem vagyok smart rajongó kifejezetten rühellem. drága és szart sem ér!
    akkor egy csomó cementeszsák.
  • Sir Quno Jedi
    Ennyi pízér leginkább roncsot lehet kapni, de ki lehet azért fogni, pl. egy régi Mazda 626-ost !
  • RelakSfromhome
    barátAIval? :D A Smart 2 személyes :D
    A cementeszság meg nemtudom, belefér-e :D
  • Dzsega #1412
    hali mindenkinek!
    ha még témánál vagyunk és még mindig nem érted (Walaki) akkor tégy meg nekem egy szívességet. fog a kis smartot és nézz ki egy frankó kanyart gyakorolj sokat és nézd meg mennyivel lehet max szedni a kanyart hogy meg ne csússzon. azután fogd meg a haverjaidat és üljetek mele és fogj egy két cementes zsákot és tedd be a csumitartóba. és nézd meg hogy lényegesen nagyobb sebességnél fog csak MEGCSÚSZNI. nem csikorogni a kerekek hanem megcsúszni. ha kipróbáltad akkor pedig visszaülsz a net elé és mindenkitől bocsánatot kérsz!
  • kiserik
    Ezzel nem vagy egyedül
  • Glpetyus
    Az én Golfom bármelyik csicska cliot lealázza
  • fifi
    Nagy Polskim nekem is volt/a hőmérő km.órás/. Jól ment/őserő/ de télen viccen kívül bele kellett tenni egy zsák cementet hátulra, hogy ne írjon már alapjáraton a hátulja. Nagyon-nagyon jó kocsi volt. Máig álmom egy gyári állapotót bevásárolni a Cordoba mellé.
    TÉnyleg témaba is vág, mert jóval 2 kiló alatt vannak.
  • Cvd
    Enyémre igen, főleg az indulásnál kuplungcsúsztatás+padlógáz. Faterom anno '84 körül megpróbálta kigyógyítani belőle, kivitte nagypolszkival az akkori téli kurva nagy hóba meg jégbe elindulást gyakorolni, ott elég hamar belejött, de úgy 2-3 évig tartott a dolog, aztán visszatért a sportos indulás. Habár fater úgy várta haza anyámat az első forgalmi vizsgájáról is hogy az asztalon volt egy üveg bor, 2 pohár meg a pótvizsgadíj..:)))
  • RelakS
    Az
  • Loál János #1406
    Hát, ha a gatyádat is rá akarod költeni (vagy szüleid gatyáját), akkor főleg hidegen, melegen már nem annyira nagy baj.
  • RelakS
    És? :P Bántsam melegen? :D
  • Loál János #1404
    Bántod hidegen azt a szerencsétlent? #ejnye
  • RelakS
    Mármint rám? Satufék (anyai rikácsolással, hogyaszongya " hogy vezecc mán? Nem fogod megkapni a kocsit!!!"), padlógáz (már amennyire egy négyütemű trabantban van padlógáz), meg az olyan kanyar, hogy sírnak a gumik :D
  • DJ Skyline
    de a satu-fék meg a börnáut az már igen!
  • RelakS
    Na ezek, meg amit fifi előtt mondtatok, anyámra pont nem jellemzőek, inkább rám =] Mondjuk a kuplunggyalu rám sem :P
  • DJ Skyline
    dettó...szvsz fekete lenne jó...
  • DJ Skyline
    szerintem is...csak hogy témánál maradjunk azért tettem be!:P
  • fifi
    Közben a kuplungot szétgyalulja nullára...
  • menta
    gány, sry
  • Loál János #1396
    Meg az, hogy -20-ban is parkettagázzal indulnak. Sőt, akkor nyomják neki igazán... :C
  • RolSpeed
    a nők nem annyira vigyáznak az autókra mint a férfiak
  • Cvd
    Mindig röhögök azon hogy megjegyzik: "Hölgy tulajdonostól". Mintha az mindenképp előny lenne. Ilyenkor felrémlik előttem az a sok össze-vissza nyomorgatott Clio, Matiz, Punto, Micra, s valahány kisautó az országban..:)
  • BránerMaister
    Nagyon jo csak lehet átfesteném!
  • kiserik
    Zsír
  • DJ Skyline
    na ez az
  • DJ Skyline
    hoppá...bocs...keresem...nem most mert megyek suliba...majd du. belinkelem még1x!