1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#949 te vagy lokista12?
de az igazat!
-
#948 egyértelműen -
#947 akkor mitől ilyen olcsó? -
#946 amelyik kommentjét láttam, abban nem volt semmise
és csak 1 topigot nyitott
vagy ez lokista12? -
#945 Úgy vezetek, hogy mellettem ül az anyósülésen egy szülő, NEM EGYEDÜL. -
#944 -
#943 szép!!! -
#942 Nézd már meg ennek a kölöknek a kommentjeit? Én ezt a majmot nem hogy forgalomba, de még gyalogosútra sem engedném, mert közveszélyes. -
#941 ok -
#940 nem arra vagyok irigy hogy nekik hány kocsijuk van...én inkább arra vagyok irigy hogy már vezethet egyedül 15 évesen és hogy megengedik neki! -
#939 akkor már inkább az alfa...ford is jó csak a sierrát annyira nem szeretem -
#938 rendben sodi bácsi!:P -
#937 ok... -
#936 áááááááááááááááááá
Az még jobb.
Ford Sierra
szintén 190 ezer forint!
-
#935 Alfa Romeo 33
190 ezer forint
-
#934 de akkor ne nagyzoloskodjon hogy nekünk hány kocsink van meg ilyenek...
Bajor Imrének (7i7es) meg fűtött úszómedencéje van. Köpd le a TV-t. ÁÁÁ...
"Nekem méééé' nincs" - ilyen utoljára az oviban volt divat :-)) -
#933 Nem mindenki, csak neked szükséged van önigazolásra. -
#932 erről beszéltem én is, nem?
az ő életét meg azért irtam, mert szerinted számit az vmit, hogyha azt írod, hogy ne vezessen egyedül, ha úgy is egyedül akar?
nem számit -
#931 trabant powa!csak az a baj,hogy megveszed 10Eér 50 ért meg átiratod -
#930 Az ő élete, de ha nem rutinos, saját verdával szaladgál, és elélép valaki, akkor az már nem az ő élete lesz. Vezesse csak az apuci kocsiját apucival maga mellett, max. terepen, földúton crossozzon valami sufnituning vassal. -
#929 full irigység amit csinálsz -
#928 á inkább nem is olvasom végig, sok 100 hozzászólást, ahogy azt fikázzák, hogy valaki 15 évesen mit meg hogyan csináljon, illetve még üvöltenek is.
Nem tudom ki vagy RolSpeed, de szard le őket nagy ívből, senkinek semmi köze mit csinálsz, a te életed, te döntésed
én max annyit mondok, hogy aopáddal vezetgess, ne egyedül, és soha ne a haverjaiddal.
ennyi
ezt is ha akrd megfogadod, ha akarod nem
és 15 évesen annyi, és olyan kocsit veszel, amilyet csak akarsz -
#927 nem legális, de a másolt szoftverek sem
Meg a BKV-bliccelés sem, a kreatív könyvelés sem.
Mégis mindenki él vele :)
Ez így igaz :) -
#926 ő mondta!:PPPPPPPPPPPPPPPPP
na majd jövök most AutoCad van... -
#925 de akkor ne nagyzoloskodjon hogy nekünk hány kocsink van meg ilyenek...engem nem izgat ha 15 évesen engedik vezetni a szülei...az már szülői felesősség hogy a szülő mikor engedi meg a gyereknek hogy egyedül...faterom vagy aki megengedte hogy vezessek,mindíg ott volt az anyósülésen akárhányéves is voltam,vagyok... -
#924 lehet hogy RolSpeed szerint diszkópatkánykocsi
ÁÁÁÁÁÁ, ugyan már.
nem aaaaaz :)
kicsit seeeem :) -
#923 régen sokan vezetgették a család autóját, aztán amikor oda jutottak, hogy jogsi, már tudtak vezetni, volt rutinjuk. úgyhogy én azt gondolom, hogy nem baj, ha valaki fiatalon kezdi, de soha en egyedül
és inkább ne egy szar lepusztult autóval, aminek nincs normális fékje, stb -
#922 vezesd fater kocsiját úgy, hogy apád ott ül melletted
mienk ehhez külön kocsi -
#921 15 éves köklök miéért ne vezethetne
nem legális, de a másolt szoftverek sem azok.
szvsz van olyan 15 éves, aki jobban vezet mint te
és miéért kéne egy 15 évesnek hebehurgyának, meggondolatlannak lennie,
lehet felelősségtudó is -
#920 pl ez itt...
igaz nem ebben a színben hanem pl feketében...
lehet hogy RolSpeed szerint diszkópatkánykocsi,de leszarom...
-
#919 ezért vagyok én BMW E30 rulz...lehet hogy szétvan hajtva de nem baj! -
[Walaki]D`Lair #918 hosszab távon...szal nem csak 1x beleültem azt kipróbáltam... -
#917 18 évesen hogy vezethettél 6 autót tartósan??? -
[Walaki]D`Lair #916 ja és télleg nem lehet összehasonlítani semmivel az útfekvését...olyan mint egy GoKart...:))) -
[Walaki]D`Lair #915 Hmm...igaz nem vezettem sokmindent (7 autót, ebből 6-ot tartósan) de látszik, hogy te még nem ültél smartban...
"- kis súly --->>> igaz, tehát nem sodródik a kanyarban
- nagyon rövid tengelytáv --->>> ez igaz, nagyon nem szereti a keresztbordákat az úton
- keskeny, ehhez képest magas --->>> nem igaz, 1515mm széles és 1549mm magas...
- kicsi, keskeny kerekek" --->>> elöl 145/65 R15-ös gumik, hátul 175/55R15-ös gumik...nem egy batár, de méretéhez megfelelő...jó, kicsit alulkormányzott a keskeny első gumik miatt, de mind az első mind a hátsó kerekek negatív dőlése miatt eléggé jól lehet vele kanyarodni, valamint a gyors kanyarok bevételét segítő átlagosnál magasabb kerékaláfordulás is jó szolgálatot tesz...mindemellett kemény futómű, minimális kanyardőléssel megspékelve, szóval szerintem mondhatjuk, hogy "kurva jó futóműve van"....
(a gumikat illetően beszerzés alatt van 4 gyári BRABUS felni elöl 175/50 R16-os és hátul 205/45 R16-os gumikkal...) -
#914 ez első kocsinak király.
jobbat bűn is venni.
első kocsi legyen olyan, hogy ha megkarcolod, vagy behorpasztod, akkor ne legyél ideges, hanem mondjad azt: jó, na és? :) -
#913 BMW 520
Centrálzár, autórádió, 16"-os ALU felni (850i) + téli garnitúra lemezfelnikkel, faberakás, metálfény, napfénytető, sportkipufogó, törzskönyv, vonóhorog, elektromos tükör, színezett üveg, fordulatszámmérő. Korához képest szép állapotban. Friss zöldkártya. A motor 1 éve lett generálozva, a karburátor és a kipufogórendszer most lett felújítva!.
200.000 Ft -
#912 Elég rég volt, de nem a 3-as a legrosszabb az 5-ből -
#911 Maradjunk a 200ezer alatti autóknál oké emberek!
Smart egyéb kilőve...csak arra jó hogy nem tudom végigolvasni a fórumot:) -
#910 GTI?Mert azt hallottam a többi igen gyatrán megy úgyhogy azokra nem is gondoltam.GTI meg marhán sokat fogyaszt.Főleg tuningolva:)