1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#909 ááááááááá
bocs :(
nem akartam ilyenre :(((
(moderátornak, lehet törölni)
sorry.... -
#908 Szintén hasonló árban:
Aki ennél drágább kocsiban gondolkodik, az vagy hülye, vagy burzsuj :-))) -
#907 miért...
nekem villérem sincs mégis 15millás,5millás kocsit akarok...
Több okból.
1-) Felesleges olyan kocsit nézegetni, amelyet nem tudsz megvenni.
2-) Magyarországon az átlagember számára a csúcs a Suzuki.
3-) Sokkal olcsóbban nagyon fasza használt autók vannak.
5 milliós kocsiról én nem is álmodok. Néhány évig nem lesz pénzem olyan kocsira. Erre viszont még a nyáron lesz:
(Több mint félmillióval van egy Suzuki ára alatt) -
Cvd #906 Elég gyanusan hangzik a "kurvajó futómű" egy ilyen szappantartóval kapcsolatban. Maximum a te minimális gyakorlatoddal tűnik úgy, vagy nem vezettél még sokmindent, de a világ legjobb futóművével is hulladék lehet az útfekvése, a fizika törvényeit ugyanis nem kerülheti meg a Smart se:
- kis súly
- nagyon rövid tengelytáv
- keskeny, ehhez képest magas
- kicsi, keskeny kerekek
csak pár olyan apróság, ami miatt kapásból nem lehetséges hogy össze lehessen hasonlítani egy normális autóval az útfekvését. -
#905 nem kell vkinek 86-os Nissan Cherry 80 ezerér? -
#904 Hi all! -
#903 nem hinném hogy a határnál lakik a srác...
de örülhet hogy végre védi valaki!:)):PP -
#902 miért...
nekem villérem sincs mégis 15millás,5millás kocsit akarok... -
#901 "Miért irreális, ha családtagonként jut egy autó?"papának mamának kocsi ok...de minek az hogy egy 15 éves gyerek vezessen?az én apám még álló helyzetben sem szerette ha beülök a volán mögé nemhogy vezessek is... -
#900 900 -
#899 khmm... -
#898 Te, aki fenenagy liberalizmus ellenes vagy, pont te mondod, hogy legyen autója, minden kis, közbiztonságot veszélyeztető suhancnak autója?
Kint a határban szülői felügyelettel had hajtsa, nem árt senkinek. Mire 17 lesz, meg már lesz valami minimális rutinja. -
#897 És ami fontosabb...
Még a vizsgaidőszak vége előtt (bár nem azzal összefüggésben :)) lesz is rá pénzmagom :) -
#896 megtaláltam álmaim verdáját.
itt olyan nagyon szééép. sosem lesz rá pénzem.
LOL. Ha 200 rongyod van, talán nem majdnem négy miklás cucco kell gondolkodni.
Különben 1 milkáért már nagyon fasza, ütős Mazdák vannak.
Én például mostanában ezen a csodán gondolkodom. Jócskán egy Suzuki ára alatt van, mégis olyan királyosan néz ki, hogy az kimondhatatlan :-))) -
#895 Te, aki fenenagy liberalizmus ellenes vagy, pont te mondod, hogy legyen autója, minden kis, közbiztonságot veszélyeztető suhancnak autója? -
#894 Mit kell ezen csodálkozni?
A családban nekünk is három autónk van.
No az persze megint más kérdés, hogy amíg apám Szomódon, anyám Pátyon lakik, addig én Budán :-)))
De akár egy háztartásban is... Miért irreális, ha családtagonként jut egy autó? No nem valami vadi új csoda (az csak azoknak, akik dolgoznak, és keresnek), de valami normálisabb használt autó nyugisan juthat a kölykökre is, nem? -
#893 Ne rontsd el a szorakozásunkat! :D -
#892 ÍRTATOK MAJDNEM 1000 HOZZÁSZÓLÁST? Ecsém ti betegek vagytok menjtek inkább irc-re vagy bánom is én... -
#891 én is lépek -
#890 jó éjt neked is.
Azé nem volt rossz.
-
#889 előre is 1000 -
#888 hát...ja -
#887 Jóéjt mindenkinek!!! -
#886 fasz kivan a fehér képernyőt bámultam 5 percig -
#885 vágod? -
#884 sajna holnap nem leszek
-
#883 csőváz jó éjt meg jó étvágyat! -
#882 na megyek....szétment a hátam a széktől...
byez...
majd holnap re!
-
#881 taranov mondta:
Miért? Mégane-ból 20 perc alatt szálltál ki élve, Golfból meg 10 mp alatt? :D Beragadt a zár az előbbiben?
Vagy milyen jellegű tapasztalatod volt? :D
a 87 üzimre ami ez volt:
mármint hogy gazdag ****-ok rázzák a picsájukat részegen meg jogsi nálkül és másoik meg ezek miatt halnak meg!!!!!!!
csak közben (mire beírtam) kitörölte az eredeti üzit (ami VIP jog, hogy vissza lehet vonni üzenetet.)
ennyi. én sem értem.
-
#880 :PPPPPP -
[Walaki]D`Lair #879 Ugye? eddíg 3-an mondták a társaságomban, hogy utálják, szar, mind a hármat vittem egy körre és megszerették...:)))
Kurvajó futóműve van... -
#878 hülye barom!:PPPPPPPPPPPPP
abból lesz az über-off! -
#877 ja...
mennem kell még vacsi,meg fürdés...
meg úgyis elment a punto buzi rulz... -
#876 megcsinálom egyedűl:P -
#875 én is
-
#874 nem mert mindjárt megyek! -
#873 he? -
#872 bakker nem lesz meg az 1000 -