1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#989 amúgy fasza az idő, szóval nem itt bent dögleni! -
#988 nem az igényességen van a hangsúly.
hanem azon, hogy ki kapja a munkát :) -
#987 Én ezt arra mondtam, hogy nem egy öreg szutykot kell venni, hanem valami azzal árban megegyező, de pl légzsákos autót!:D -
#986 mentem. csá!!! -
#985 Egyébként első kocsinak is valami biztonságos a legjobb
Na jó, csak itt mi nem buzsujok vagyunk, hanem átlagemberek átlag pénzzel, így biztonságos, többmilliós kocsiról a többségünk csak álmodik :( -
#984 Ismerem a munkáid jó részét és komolyan nem értem, hogy kereshetsz annyit, mint amennyivel itt szóban "urizálsz".
És ezt a legőszintébben mondom. Ha valaki azt mondja 'igénytelenség', te jutsz róla az eszembe. -
#983 MentAlitás:DDDDDDD -
#982 inkább rozsdakupac -
#981 De, jobb az elővigyázatosság...
Egy fiatalabb vezető lehet, hogy a haverok unszolására megnyomja még egy kicsit az autót, és pont akkor megy neki valaminek... -
#980 autót nem azért vesz az emeber, hogy összetőrje
A gyakorlatlan ember parkolásnál megkarcolja, figyelmetlen, koccan valakivel. Nem kell feltétlenül totálkárra gondolni. A lényeg, hogy ha légy tök ideg bármi apróságtól, ami történik az első kocsival, olyannak kell lennie.
Ezeket a dolgokat persze nem kell betervezni.
De jönnen azok az friss jogsisnál anélkül is :) -
#979 hát
majd akkor odafigyel, hogy ne huzza meg
már megbocsáss, milyen mentalitás az, hogy ááá ennek a kocsinak úgyis mindegy
aztán sírtok milyeneke a fiatalok -
#978 Nyilván az ember nem vesz fék nélküli kocsit. A lényeg az hogy a kezdő vezető jellemzően nem totálkárra töri az autót, hanem meghuzogatja jobbról-balról, és ilyenkor nem árt ha nem egy 0km-es géppel mindezt. -
#977 :DDDDD -
#976 ez lehet a fedőtevékenység -
#975 Mindenki, aki tud vegyen olyan kocsit, amilyet akar!
Egyébként első kocsinak is valami biztonságos a legjobb, nem egy swift, vagy rozsdakupac... -
#974 ha ha ha
most végeztem egy nagyobb multimédiás tárgykatalógus megrendeléssel, ami több hónapos munka volt -
#973 aszerintem ez egy baromság
autót nem azért vesz az emeber, hogy összetőrje
másrészről ha már töri, akkor nem egy rozsdakupacot törjön össze, aminek még normális fékje sincs -
#972 Ennyit összekúrtál? Akkor megérdemelsz valami kényelmes kocsit, ami nem nyomja a segged :D -
#971 te kocsit?
max az anyád vesz -
#970 "a másodiknál lehet kicsit igényesebb az ember, de egymillió felett kizárólag a harmadik kocsi legyen!"
Kösz, hogy ezt így meghatároztad! -
#969 biztos fél... :) -
#968 Én például most, 22 éves fejjel merek először 1 millió feletti áron vásárolni kocsit. Mert már van annyi rutinom, hogy tudok szerintem vigyázni rá. -
#967 Elég sok bmw-t megkapsz 200 alatt. Látszólag szépen néz ki, de kép alapján soha nem lehet megitélni egy autót. Lehet hogy le van zúzva az egész jobb oldala... (nyilván nem) -
#966 te dögöjjé meg, rohatt názi köcsög -
#965 most meg miért kell üvölteni? -
#964 első kocsinak
összetörni
jó az :)
a másodiknál lehet kicsit igényesebb az ember, de egymillió felett kizárólag a harmadik kocsi legyen! -
#963 ok, én elhiszem neked, hogy nem lokista vagy
de ha kiderül, hogy átbasztál letépem a mogyoróidat zacsistúl -
#962 fogalmam sincs
200e nem pénz
vagy akkor a 25 éves autó egy nagy rakás szar, csak szépen le van fényezve -
#961 LOL!:DDDDDDDDDDD -
#960 AMÚGY SZAROK BELE, HOGY HOGY NÉZ KI EZ A HÁJPACNI. -
#959 TÖBB MINT 20 MILLIÓ GOLFOT GYÁRTOTTAK EDDIG ÉS ÍGY SOK RAJONGÓJA VAN. MEGINT HÜLYESÉGET ÍRTÁL. CSOMÓ VW FAN CLUB VAN MINDENHOL. -
#958 menta -
#957 lokista is egy egyes golfot akart magának tuningolni kispöcs létére, de a legviccesebb hogy ő is így nézett ki:
:DDDD -
#956 HA LOKISTA LENNÉK AKKOR MIÉRT NEM AZT HASZNÁLNÁM ÉS LÉPNEK BE LOKISTAKÉNT. DE HÜLYE VAGY BAZDMEG!!!! EGYÉBKÉNT SZAROK RÁD, AMÚGY IS KI VAGY te BAZDMEG??? -
#955 Hi all!
ricsi1:
Nem kell átiratni, csak a fószerral iratsz egy meghatalmazást, hogy tovább értékesítés céljából adta el neked a verdát, és akkor használhatod is átírás nélkül, és el is adhatod...
Ráadásul legális! -
#954 menta -
#953 a Cult-ot nem csak egy ember szeretheti
Hol van lokista?
ÉS te MEG KI A FASZOM VAGY?????? -
#952 lokista utolsó aktivitása: 2004. 05. 16.
a te regisztrációd: 2004. 05. 17.
Miért egy "cult" 3-as golf van a logódban?
Miért ugyanolyan a stílusod, mint lokistáé?
Miért hazudsz? -
#951 nem -
#950 Szerinted mennyi a reális ára egy kb 25 éves BMW-nek?