Autó 200.000 Ft alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RolSpeed
mindig a Punto-s témát hozod fel

RolSpeed
soha még ilyen autó közelébe se fogsz kerülni

DJ Skyline
miért erölködnék?
attól hogy kérdeztem valamit az mitõl számít erölködésnek?

DJ Skyline
jelenleg nem anyádról van szó...
mindegy amid lesz?jó lesz ha ilyennel jövök?

RolSpeed
szóval nem tudom mit erölködsz

RolSpeed
nekem meg nem lesz Punto-m

RolSpeed
nem szeret anyám gyorsulni....

DJ Skyline
na én ha egy ilyennel jönnék a punto ellen az megfelel?

1001 LE, 406km/h, 14sec alatt 300on

és ezen egy gramm tuning sincsen!😛PP

DJ Skyline
honnan tudtad?
csak nem lokista vagy hogy tudod is?😛PPPPPPPPP

RolSpeed
Mindig ilyen vicces gyerek voltál....

DJ Skyline
RolSpeed ugye nem te vezettél?😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

DJ Skyline
RolSpeed különben ennyit ért a tuninghoz...
tudom hiszen az õ kocsija...mutatta nekem másfél hete...

DJ Skyline
magammal megyek...az is jó...
most miért káromkodsz?egyedül te beszélsz csúnyán ha jól megnézed...

RolSpeed
INKÁBB TE ! TE KÖCSÖG

DJ Skyline
de oda jössz te is!

RolSpeed
SZAROK RÁ, HOGY MIT HISZTEK!!! ÉN TUDOM, HOGY KI VAGYOK ÉS AZT IS, HOGY TE EGY NAGY FASZ, SZÓVAL BEKAPHATOD!!!! ÉS ELMEHETSZ A KURVA ANYÁDBA!!!

DJ Skyline
ha te vezetsz akárminek...😛PPPP
de itt nem az a lényeg látom nem érted...ha kapsz egy kocsit kölcsön még akkor is ha a muteré...vagy ha ül melletted valaki...akkor a felelõsségtudatnak benne kell lennie az emberben hogy most ezt én vezetem és kárt teszek benne az rajtam szárad és nem a kölcsönadó fizeti ki azt a kárt amit én okoztam...akárhol is vezetsz...lehet az hegyiút vagy kajak sima síkság...

I.C.ram
Nagy hurkás ujjaiddal nehéz nyomkodni bill.t, és ezért nyomod be mindig véletlenül a capslockot?
I.C.ram
Ugye vágod, hogy mi a különbség a fõnév és az ige között?
RolSpeed
LEPUSZTULT NAGY TELEPHELYEN AHON NINCS SEMMI MINEK TUDOK NEKIMENNI???

I.C.ram
Neked nincs is olyan. Téged egy papucsállatkából klónoztak ki, és mikor látták, hogy ez bizony nem jött össze, odadtak az elsõ családnak, aki csak a családipótlékot akarja bezsebelni havonta.
RolSpeed
FOS A KURVA ANYÁD

DJ Skyline
de te is vezetgeted nem?

RolSpeed
nem én járok vele

RolSpeed
MIÉRT ÉN??? MAJD ANYÁM

DJ Skyline
jah...

ha 50-n a megengedett akkor te hova akarsz elõzni sodi?
ha már annyira ott vagyunk hogy szabályok meg ki mit provokál...

I.C.ram
Mi az istent akarsz te elözgetni 50 fölött városban???? Nehogy már a szabályosan haladónak kelljen szabálytalankodnia.
I.C.ram
Mert fosol attól, hogy mindenhol lecsesz mindenki már élbõl a barom stílusod miatt.
SoDI---
Anyám persze büszke magára hogy õ még soha nem tört autót, igaz, nem is ment még 50 fölött soha.

Az veszélyesebb, mint a gyorshajtás, mert elõzést provokálsz... folytonosan. És annál nagyobb veszély nincs, ha állandóan van aki kerülgeti az embert.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

menta
A vigyázás nem elég, a tapasztalatot szerezni kell, és ahhoz nem kell a legjobb gép, sõt!
Én is azóta tartok követési távolságot, mióta vigyázva összetörtem a trabantot (bár továbbra is tartom, hogy neménvoltam a hibásgecie).
Puntó megtörése a hatékonyabb vészfékezést segítette elõ.
Anyám persze büszke magára hogy õ még soha nem tört autót, igaz, nem is ment még 50 fölött soha. Szóval a vigyázás jó dolog, de a tapasztalás fontosabb.

menta minta manta

DJ Skyline
akkor vigyázz a puntóra nagyon!😛PPP

RolSpeed
Mindent meg kell becsülni, még a szart is.

[Walaki]D`Lair
Én speciel még az oltcitomra is vigyáztam, pedig annak tényleg nem lett volna túl nagy értékvesztés...1x horpasztottam meg, akkoris csak az alját, azt is éppenhogy(földúton) 1x zúzták meg a kocsit, akkoris parkolt és beletolattak vonóhoroggal és letört félig a rendszámtábla, majd visszacsavaroztam...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mike
nem kell magyarázkodni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SoDI---
nem zavar
mivel - mondom még egyszer - szleng értelemben használtam.
kiló is valójában ezerszerest kellene, hogy jelentsen :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

menta
gondolod?

menta minta manta

Mike
burzsuj = polgár

de ne is zavarjon

menta
Kivételesen a nácinak adok igazat. Nyilván te soha nem koccoltad meg az autódat, de azért a többség vét kisebb-nyagobb hibákat friss jogsisként.
Azt hogy nem hagyok ott betétlapot ne feltételezd elõre rólam/másról, mert még úgy hangzik mintha ez természetes lenne, htx.
És ez a téma egész másról szól, mint az amikor nem nézzük jó szemmel ha egy éretlen 15 éves saját autót akar, mert kb. meg van róla gyõzõdve hogy rallybajnok.

menta minta manta

SoDI---
más nem kap pénzt ha tanulás közben gyakorol
már még fizet is azért, mert gyakorolhat

Mike
hát itt bp-n nem szokás
a jónép egy része meglép

fõleg ha egy parkoló autóba megy bele

SoDI---
egszer jössz azzal, hogy nemesség
polgárság
kutyabörön pityetregsz otthon

Igen.

most meg erz a burzsuj duma

Más a származás, más a világnézet, és más az anyagi helyzet.

tudod kik azok a burzsujok?

Tudom, de itt most nem szó szerint, hanem szleng értelemben használom 😊

RolSpeed
bye

RolSpeed
meg van az 1000!!!!

Mike
román

menta

menta minta manta

Mike
igénytelen munka, szar pénzért

CoolStuff
Na bye!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

menta
ték

menta minta manta

SoDI---
egy másik autóval húzza meg, egy másikba tolat bele
hagy neki ott betétlapot?

Naná. Hát arra van a kötelezõ, hogy ne menjen tönkre az életed, ha belemész figyelmetlenül egy 20 milliós autóba :-))

lófaszt

Miért nem?