Autó 200.000 Ft alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
ték

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
ték lesz

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RolSpeed

Mike
nem értelek

egszer jössz azzal, hogy nemesség
polgárság
kutyabörön pityetregsz otthon, most meg erz a burzsuj duma

komcsi lettél?

tudod kik azok a burzsujok?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CoolStuff
Na mentem, csõ!

CoolStuff
RolSpeed:
Inkább rozsdakupac, mint az önbecsülésbõl nem megvett swift?

CoolStuff
Nem sokáig!😊)

RolSpeed
az 1000-ret megvárom

SoDI---
biztos sokan meg tudták volna jobban csinálni
de nem ez a lényeg
hanem az, hogy én csináltam

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mike
akkor elmondom neked is

a felelõtlen vezetést számon kéritek, de ugyanakkor olyan kocsiba, ületetnétek, aminek úgyis mindegy

hát ne legyen mindegy

kezdõ vezetõ se menjen neki senkinek, vigyázzon a saját és mások kocsijára is

ugyanis amikor meghúzza parkolásnál, akkor pl. egy másik autóval húzza meg, egy másikba tolat bele

hagy neki ott betétlapot? lófaszt

és akkor meg tépuitek a szátokat, hogy nincs bvennük felelõsségtudat
nincs is, miért lenne

RolSpeed
amúgy fasza az idõ, szóval nem itt bent dögleni!

SoDI---
nem az igényességen van a hangsúly.
hanem azon, hogy ki kapja a munkát 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CoolStuff
Én ezt arra mondtam, hogy nem egy öreg szutykot kell venni, hanem valami azzal árban megegyezõ, de pl légzsákos autót!😄

RolSpeed
mentem. csá!!!

SoDI---
Egyébként elsõ kocsinak is valami biztonságos a legjobb

Na jó, csak itt mi nem buzsujok vagyunk, hanem átlagemberek átlag pénzzel, így biztonságos, többmilliós kocsiról a többségünk csak álmodik 😞

menta
Ismerem a munkáid jó részét és komolyan nem értem, hogy kereshetsz annyit, mint amennyivel itt szóban "urizálsz".
És ezt a legõszintébben mondom. Ha valaki azt mondja 'igénytelenség', te jutsz róla az eszembe.

menta minta manta

CoolStuff
MentAlitás😄DDDDDD

RolSpeed
inkább rozsdakupac

CoolStuff
De, jobb az elõvigyázatosság...
Egy fiatalabb vezetõ lehet, hogy a haverok unszolására megnyomja még egy kicsit az autót, és pont akkor megy neki valaminek...

SoDI---
autót nem azért vesz az emeber, hogy összetõrje

A gyakorlatlan ember parkolásnál megkarcolja, figyelmetlen, koccan valakivel. Nem kell feltétlenül totálkárra gondolni. A lényeg, hogy ha légy tök ideg bármi apróságtól, ami történik az elsõ kocsival, olyannak kell lennie.
Ezeket a dolgokat persze nem kell betervezni.
De jönnen azok az friss jogsisnál anélkül is 😊

Mike
hát
majd akkor odafigyel, hogy ne huzza meg

már megbocsáss, milyen mentalitás az, hogy ááá ennek a kocsinak úgyis mindegy

aztán sírtok milyeneke a fiatalok

menta
Nyilván az ember nem vesz fék nélküli kocsit. A lényeg az hogy a kezdõ vezetõ jellemzõen nem totálkárra töri az autót, hanem meghuzogatja jobbról-balról, és ilyenkor nem árt ha nem egy 0km-es géppel mindezt.

menta minta manta

CoolStuff
😄DDDD

Mike
ez lehet a fedõtevékenység

CoolStuff
Mindenki, aki tud vegyen olyan kocsit, amilyet akar!
Egyébként elsõ kocsinak is valami biztonságos a legjobb, nem egy swift, vagy rozsdakupac...

SoDI---
ha ha ha
most végeztem egy nagyobb multimédiás tárgykatalógus megrendeléssel, ami több hónapos munka volt

Mike
aszerintem ez egy baromság
autót nem azért vesz az emeber, hogy összetõrje

másrészrõl ha már töri, akkor nem egy rozsdakupacot törjön össze, aminek még normális fékje sincs

menta
Ennyit összekúrtál? Akkor megérdemelsz valami kényelmes kocsit, ami nem nyomja a segged 😄

menta minta manta

Mike
te kocsit?
max az anyád vesz

menta
"a másodiknál lehet kicsit igényesebb az ember, de egymillió felett kizárólag a harmadik kocsi legyen!"

Kösz, hogy ezt így meghatároztad!

menta minta manta

cSuwwi
biztos fél... 😊

shit happens

SoDI---
Én például most, 22 éves fejjel merek elõször 1 millió feletti áron vásárolni kocsit. Mert már van annyi rutinom, hogy tudok szerintem vigyázni rá.

menta
Elég sok bmw-t megkapsz 200 alatt. Látszólag szépen néz ki, de kép alapján soha nem lehet megitélni egy autót. Lehet hogy le van zúzva az egész jobb oldala... (nyilván nem)

menta minta manta

Mike
te dögöjjé meg, rohatt názi köcsög

Mike
most meg miért kell üvölteni?

SoDI---
elsõ kocsinak
összetörni
jó az 😊

a másodiknál lehet kicsit igényesebb az ember, de egymillió felett kizárólag a harmadik kocsi legyen!

Mike
ok, én elhiszem neked, hogy nem lokista vagy
de ha kiderül, hogy átbasztál letépem a mogyoróidat zacsistúl

Mike
fogalmam sincs
200e nem pénz

vagy akkor a 25 éves autó egy nagy rakás szar, csak szépen le van fényezve

CoolStuff
LOL!😄DDDDDDDDDD

RolSpeed
AMÚGY SZAROK BELE, HOGY HOGY NÉZ KI EZ A HÁJPACNI.

RolSpeed
TÖBB MINT 20 MILLIÓ GOLFOT GYÁRTOTTAK EDDIG ÉS ÍGY SOK RAJONGÓJA VAN. MEGINT HÜLYESÉGET ÍRTÁL. CSOMÓ VW FAN CLUB VAN MINDENHOL.

menta
menta

menta minta manta

menta
lokista is egy egyes golfot akart magának tuningolni kispöcs létére, de a legviccesebb hogy õ is így nézett ki:

😄DDD

menta minta manta

RolSpeed
HA LOKISTA LENNÉK AKKOR MIÉRT NEM AZT HASZNÁLNÁM ÉS LÉPNEK BE LOKISTAKÉNT. DE HÜLYE VAGY BAZDMEG!!!! EGYÉBKÉNT SZAROK RÁD, AMÚGY IS KI VAGY te BAZDMEG???

CoolStuff
Hi all!
ricsi1:
Nem kell átiratni, csak a fószerral iratsz egy meghatalmazást, hogy tovább értékesítés céljából adta el neked a verdát, és akkor használhatod is átírás nélkül, és el is adhatod...
Ráadásul legális!

menta
menta

menta minta manta

RolSpeed
a Cult-ot nem csak egy ember szeretheti
Hol van lokista?
ÉS te MEG KI A FASZOM VAGY??????

menta
lokista utolsó aktivitása: 2004. 05. 16.
a te regisztrációd: 2004. 05. 17.

Miért egy "cult" 3-as golf van a logódban?
Miért ugyanolyan a stílusod, mint lokistáé?
Miért hazudsz?

menta minta manta

RolSpeed
nem

menta
Szerinted mennyi a reális ára egy kb 25 éves BMW-nek?

menta minta manta