447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
-
#164 evvel vitáznék!.....a legszennyebb filmje a MI2 volt...akkora szart régen nem hordott a hátán a föld....pfff....felállva tapsolt a végén az egész mozi.... -
#163 Jah, és a fej alakja is megváltozik ha
átültetik az arcbőrödet. Loál!!!
Nicolas Cage pici buksi feje pontosan passzol
a Travolta nagy dömhec fejéhez. Lol!
-
#162 Áhhh eszembe jutott egy kivétel:
Az annyira szar filmek, melyeket nem tudja az ember nem végignézni. A kedvenc amcsi(?) rendezőm: John Woo
Egyik leggagyibb alkotása: Face-off (Ál-arc)
Na ez tipikusan az a film számomra, amit pl. nemrég lefekvés előtt (fél 1 fele) megpillantottam az HBO-n (ráadásul akkor már láttam párszor), és nem bírtam ki, hogy ne nézzem végig. A lassítások, meg a galambok (John Woo koncepció) a kedvenceim. A színészi alakítások meg egyenesen zseniálisak. Ennél hitelesebben, amerikai fekáliát előadni szerintem nem lehet.
Ez is benne lenne a top 20-ban, az biztos. -
#161 Már értem a "neked közöd van a médiához:)" kijelentést. Hát apám filmezett is... Díjakat is nyert... Művészfilmek, vagyis nem a "normális" embernek valók... -
#160 Akkor feltétlenül nézt meg a Berlin Felett Az Ég c. eredeti, európai(!) filmet! Majd kitünnek a generációs különbségek... -
#159 Én úgy értettem, hogy látja, amint az emberek félnek, látja a sötét erdőt, semmi konkrétum és (jobb esetben) hozzáadja a saját félelmének tárgyát. Így gondoltam. Ez fosatós! -
#157 Sajnálom is, hogy nem láttam moziban. Ott lehetett csak ám az igazi! -
winnie #156 ha már itt tartunk, akkor a félelem.com eredetije, a kairo, viszont a japán verzióban jobban tetszett. -
#155 Igen, ezzel én is így vagyok.Mármint, hogy mitől félelmetes a film...A Ring ezért nem jött be nekem sem. -
#154 felelem.com.. ring.. szerintem mind szarsag volt es nem feltem egy fikanyit sem... -
_Vegeta_ #153 Naszoval:
Nezzel tavolkeleti horror/thiller filmeket, azok nagyon ütnek. :>
(elozoleg rossz helyre irtam ezt a vackat üzit) :) -
#152 Nem láttam sajnos az eredetit, csak az Angyalok Városát, ami viszont kategóriájában (nyál) a kedvencem. A Ghost-ot nálam simán veri. -
#151 az tény, hogy a pszicho horrorok rosszabbak, mint a szörnyes filmek. Sokszor az a legrosszabb, amikor a gyilkos ember! -
Kolbasz #150 Azt írod, hogy "a néző látja a félelmet" - de ez így nem igaz. Mert éppenhogy nem látja. És a legnagyobb félelem az az ismeretlentől való félelem. Mert nem tudod, mitől félsz, hogy mi vár rád, mikor, miért és hogyan? Csak azt hogy félsz. Félsz valamitől, ami el fog jönni, de amire nem tudsz fölkészülni. És éppen ezért olyan félelmetes. -
#149 az Ideglelés kegyetlen szemét film...A sötét erdő belőlem is nagyon kihozta a parát,na meg az,hogy gyakorlatilag a felénél má mindenki kiment a moziból...:) -
#148 Nemtom, én gyerekkorom óta utálom a horrorokat, de az ideglelésen nem fétem, a Ring után meg nem mentem sötétben a tv közelébe:)
-
#147 A Kaptár.......hogy az egy mekkora f*s....pffff..... -
#146 De hogy rosszat is írjak:
Az Angyalok Városa Nicolas Cage-el egy akkora nyál lett, mint a fene. Nem értem, hogy néha mi a fészkes francér kell újra feldolgozni egy már létező, "tökéletes" művet. Ha muszáj, akkor meg mér amcsinak. Az eredeti Wim Wenders által rendezett Berlin Felett Az Ég sokkal-sokkal jobb volt. Biztos a sok hülyefejű amcsi nem értette... -
#145 Ha már itt tartunk, bár nem a topikba illő, mégis leírom:
Szerintem a legfélelmetesebb (pl. horror) film az, melyben nem látványosan szörnyeket mutatnak, hanem az emberi érzésekre hatva a benned létező legfélelmetesebbet tudja kihozni belőled. Így a néző csak látja a félelmet, de csakis ő tudja, mitől is fél. És ennek legtökéletesebb darabja szerintem az Ideglelés c. film. A The Ring-et is láttam, egyszer meg tudtam nézni, csak élményt nem nyújtott. Lehet hogy a Ringu-t kéne megnéznem, nem tudom, de hogy eddig az Ideglelés viszi nálam a pálmát horror (lehet, hogy nem is horror) téren az hurka! -
winnie #144 ízlés kérdése, mint írtam - szerintem nem annyira hatásvadász, és nem annyira szájbarágós, de nincsenek is helikopteres nagytotálok, király zenékkel:) -
#143 én beszartam a ringen :)
a ringu jobb? -
#142 A kör-nek az eredetije. Egy japán film. -
#141 miaza ringu??? -
#140 De benne ám! -
winnie #139 ízlés kérdése. a ring-et és a ringut egyszerre rendeltem meg dvd-n. a ring-et simán tudom többször is nézni, a ringu dvd-t pár tovább is passzoltam. ebből a filmből, kivételesen az amcsi verzió jött be. lehet, hogy azért, mert azt láttam először? -
#138 Nálam van még egy félszer nézhető kategória is. Ennek legkézenfekvőbb darabja a Tomb Raider. Tudni kell, hogy nagyon tetszik a játék, és bár csak 3 részét csináltam végig, nagyon tetszenek benne a logikai feladványok, helyszínek, történések. Ezzel ellentétben beültem a moziba és ott van Lara, aki halomra lövi a "gonoszt". Ekkora egy fost. A játék hurkára nem erről szól! Most, hogy vetítik az HBO-n belenéztem, és elgondolkoztam, hogy hogyan a csudába voltam képes a moziban megnézni? Szánalmas gagyi. Szerintem benne van a top 10-ben! -
#137 Ezek a x-szer nézhetős dolgok is nézőpont kérdései. Én pl. meg tudom nézni a Tróját rengetegszer, de nem a látványa miatt (elsődlegesen). Annál a résznél, mikor Akhilleusz legyőzi Hektort és elhurcolja, majd megszólal a zene, mely csupán egy női ének, és a kamera sorba mutatja a szereplők arcát, hol a bosszút, hol a félelmet, reménytelenséget, hol a szomorúságot lehet leolvasni róluk, ez szerintem a filmnek egy csúcspontja, melynél a hátamon föláll a szőr és fantasztikusan érzem magam. Nehéz ezt a fajta katarzist leírni, de ezért az egy részért végig tudom nézni az előtte lévő 1-2 órát, mert míg idáig eljutunk a történetnek is ki kell bontakoznia.
És amely filmeknél én ilyet érzek, számomra elsődlegesen az az igazi alkotás, művészet.
Így vagyok a Fight Club-bal is. -
#136 Melyik az 5-6 közül? Nekem az 1. tetszett csak igazán.
Tim Burton pedig tudott valami újat alkotni az ismert sztori mellé. Nekem az új is tetszik. -
_Vegeta_ #135 Nos, mit szoltok a The Ringhez ? Azis eleg pocsék feldolgozas. En megneztem mind a 3 Ringut egy jo parszor(ki is irtam oket) :) es messzemenokig sokkal jobb a The Ringnél. -
#134 Most néztem meg a Zu legendáját,és amikor vége lett..hmmm..elgondolkoztam mit láttam?
Már az elején nemnagyon értettem,pedig ritka az olyan film,hogy nemjövök rá a dologra.
Mondjuk nekem ezért nemtetszett a 6. érzék sem,mert az elején rájöttem a csattanóra,és majdnem elaludtam rajta.:-(
Szóval ez a Zu,ottvan minden idők egyik legroszabb filmjei között,talán még felülmúlja a Buckaroo banzait is,amit majdnem otthagytam a moziban.Soha nemfordult elő,hogy kijöjjek moziból.
Legközelebb a Honfoglalás volt hozzá,de már csakazért is megkinoztam magam:-)) -
#133 érdekes, mert a beavatás szerimtem nem volt rosz, a solarisról meg csak a haverom mesélt és nem néztem meg:) -
#132 Az utolsó éjjel - Kétszer nézhető, utána nagyon uncsi.
A kaptár - 2 -szer, háromszor nézhető
Mérges pókok - gagyi
Pánikszoba - egyszer nézhető, pedig jók a színészek, csak a kivitelezés rossz.
Anakonda - gagyi
Az időgép - Remek klasszikus film (1966), pocsék feldolgozása, 2 -szer nézhető
A skorpiókirály - sablonos, 2 -szer nézhető, gagyi
Johnny Mnemonic - egyedi ötletű, de gagyi kivitelezés, 1 -szer nézhető.
..Ez van, mindenkinek másért tettszhet egy-egy film. -
#131 Héééééééé, srácok.
Az a rengeteg film , amit beírtam, azért írtam, mert csak egyszer,
vagy kétszer tudtam végignézni.
Minden filmet végignézek kétszer, még a szar filmeket is.
Én azt értem a szar filmeken, amikor csak a pénzkeresésre mennek a filmstúdiók, és nem az élvezhetőségre.
Ott van például a Szellemkutya.
Átvettem DVD -re, már láttam háromszor, de szerintem az a jó film, amit 20 -szor is meg lehet nézni, mégsem unod el rajta magadat.
Vagy a Solaris. Kétszer láttam, aztán tudtam, hogy soha többé az életben nem fogom megnézni. De azért érdekes volt a történet.
Mondjuk a Beavatást, azt csak 1 -szer tudtam megnézni.
-
#130 Én a majmok bolygójával voltam így...
az eredeti sokkal jobb mint az új -
#129 Én mindkettőt láttam -
#128 Ha adhatok egy tippet: Elsőnek nézd meg az amcsi Solarist, majd utánna az eredeti Orosz változatot. Az kicsit hosszabb, de sokkalta jobban tetszett. Bár 1972-es, de látszik, hogy nem a látvány a fontos, hanem a mondanivaló!
Én sajna előbb néztem meg a Solyaris-t, majd utánna a Solaris-t és csalódtam (mármint az amcsi verzióban).
De talán páran ismerik a nevét, ennél nem is kell több: Andrei Tarkovsky -
#127 Ugye? (#98) -
#126 Csak általában úgy a többség a pörgős és látványos filmeket szereti. Én meg minden olyan filmet szeretek ami nem lerágott csont és tud újat mutatni..pont -
Takezó #125 mert neked csak emiatt nem tetszenek filmek? :D -
Takezó #124 miért feltételezed róla,hogy ezért mondja???