447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
  • MX Maximus
    Itt olvasható a #4180-as hozzászólás alatt.
  • LittleL
    De hát mit csináltál, vazze ?

Más.
    De szerintem a "Vas " c.film is bekerülne a sz*r filmek közé.
  • MX Maximus
    Helló mind! Dutch Flander vagyok!
    Nagyon szívesen összeállítok egy listát, ha jól értesültem, van rá egy hónapom, mivel se szó, se beszéd ki-ban-eltek! Hogy miért, az nem egyértelmű, majd kiderül...

Ha tényleg lista kell, kéne hogy tudjak egy két kritériumot, mert más-más kerül pl. egy 10-es, vagy egy 20-as listába.

Nem tudom, mikor tudok írni legközelebb, majd jelentkezem.
    Ezer köszönet MX-nek a lehetőségért!

Csumpa mindenki!
  • LittleL
    Egyetértek veled. ( #191 )

Állíts mán össze egy listát légyszi, a teszerinted legszarabb filmekről.
  • Dutch Flander
    Bocs: filmnézéshez?
  • Dutch Flander
    Aztán eszembejutott mégegy: Nikita vs Amerikai Bérgyilkosnő.
    Jajj, a sok amcsinak nem tetszett a vége, a mozikban biztos néztek körbe-körbe, hogy "most mi van? Meghalt?". Megoldás: Leforgatjuk újra, hepi endel, hogy a közönség is értse. Miért kell szájbarágni a történetet? Mikor nőnek már fel a filmézéshez? Ismét egy nagy fos lett a végeredmény. A nyomába sem ér Luc Besson filmjének.
  • Dutch Flander
    "nem Woo hibája hanem a produceré", ha meg az övé, akkor nem is az övé, hanem az enyim, mert megnéztem. Ugyan má!
    Persze, biztos volt jó filmje is valaha (én ugyan jót még nem láttam tőle, de nem is láttam minden alkotását), de én kifejezetten csak az Ál/arc-ról beszéltem. Nekem nagyon sok volt! Szarok a CG-re, nem attól lesz szar a film (jó se), csak a képivilága, a tipikus amerikai mentalitása a filmnek tőlem európaitól nagyon messze áll.
  • Bandew
    Nekem teccett.
  • Bucser
    A film (Dűne) van szarul megírva. A könyvben egyetlen szó sem esik arról a párbaj közben hogy Ki kinek a testvére lenne (most olvastam újra el a végét). Egyszerűen fey'd megpróbálja megmérgezni Pault, majd megölni... Ennyi. nincs szó testvérekről... Érdemes elolvasni a könyvet mert a Film elég zavarosra sikerült...(mármint a régi David Lynch - Kyle Mclachlan féle)
  • Bucser
    Nézd meg a City Wolf I-II-t vagy az Assassin-t. Szintén John Woo film. ÉS ott antihősök szerepelnek...(Yakuzák harcolnak Yakuzák ellen vagy csak szimpla bérgyilkosok) A Kiélezett jó rossz párharc nem Woo hibája hanem a produceré. NEm ő írta a forgatókönyvet ő csak rendezte:) Szerintem ahhoz képest amit abból a forgatókönyvből ki lehetett hozni megtette a maximumot... Jahh és nem igazán használt benne CG-t... Másrészt nekem nagyon tetszett a Mátrix is de az Ál/Arc az akciórendezések Non Plus ultrája számomra.. Nem szakad ki a képernyőről a CG-s és úgyis még a mai napig élvezhető filmet ad...
  • Bandew

Ja, ott van leszorítva a csávesz, erre azt mondja, hogy buzi! :-DDDDDDDDDDDDDDDD
    Tuti, hogy egyből leszurta volna. :-DDDDD
  • Prof William
    Lehet hogy csak egy remek csel volt. Ha csak egy pillanatra is meglepődik az ellen már felé lehet kerekedni.

Szal mondhatta volna azt is hogy Buzi vagyok!!
  • Bandew
    Szerintem nagyon nagy hülyeség olyan filmet csinálni, ami könyv nélkül nem élvezhető. Mégis milyen marketing fogás lenne ez? A Gyűrűk Urát igenis lehetett élvezni könyv nélkül. Én az első részt még tapasztalat nélkül néztem meg, ami annyira megfogott, hogy kiolvastam a könyveket.
    Meg aztán nem hiszem, hogy Peter Jackson stílusa teljesen amerikai lenne.
  • Dutch Flander
    Nem nem!
    Vegyünk alapul 2 amerikai filmet: Face/off versus Kill Bill 1.
    Legjobb tudomásom szerint mindkettő megkérdőjelezhető a realitás nézőpontjából. Mindkettőben hullanak az emberek, mint a legyek, DE milyen formában, ugye. John Woo ott követi el a hibát, hogy kiélezi a rossz és jó viszonyát, mégpedig rendkívül nyálasan: A jó nagyon jó, a rossz nagyon rossz. A jó mindíg győz, az amerikai ideál kiteljesedik és erre mondom, hogy folyik a vászon. A másik meg, hogy hatásvadász: Az akciójelenetek nem attól lesznek még "tökéletesebbek", hogy agyonlassítjuk őket. Ez messze nem európai.
    Ezért írtam, hogy valahol zseniálisan gagyi a film, mert annyira szánalmas, hogy nem bírom nem végignézni.

Most nem ragozom tovább, de helyezd mellé a Kill Billt és talán látható az inrealitási különbség...
  • Glpetyus
    tom':((
  • Glpetyus
    enyhén szólva...
  • _Vegeta_
    Rettento nagy hiba, potolast kovetel!
  • Dynamic
    Az a bajuk az Ál/arccal, hogy vannak benne dolgok amiknek a realitása megkérdőjelezhető:DDDD
  • badoer
    valaki irta kuruszavat es a szamurajokat.tudom ajanlani a testőrt es a szamurajt.ezzek olyan alkotasok hogy sokan atdolgoztak.pl a 7 szamuraj western megfeleloje a 7 mesterlovesz.speciel ez jo film de a tobbi 7 mesterlovesz borzalom foleg a sorozat.a testort tobben atdolgoztak:leone egy mareknyi dollar.eztalan a legjobb.de walter hill utolso emberig testor kopintasa nem jott be.
  • Glpetyus
    sztem is remek film,bár a könyvet sajnos(még)nem olvastam:(((
  • _Vegeta_
    Ez hulyeseg! A Gyu filmben es konyvben is nagyon el lett talalva. Nemtom mér kell szidni..
  • Bucser
    Erre én sem emlékszem, hogy ott lett volna testvérgyilkosság..... HA arra gondolsz, hogy az ifjú Atreides (Muad Dib) kinyírta a testvérét akkor rosszul hiszed hiszen közük sincs egymáshoz távolról rokonok.... A bene Geserit embernemesítési tervének az eszközei mind Muad Dib mind Fey'd Rautha. Az egy dolog, hogy Paul Muad Dib anyja Harkonnen ház tagja volt... de max unokatestvérek voltak:))) ÉS szerintem Asimov munkássága után a Herbert Düne triológia a legjobb a világon ha sci-fi-t akar olvasni az ember mert nem a technikáról hanem emberekről van benne szó....
  • Petko
    mondom lehet a film volt rosszul megrendezve, de én annak az utolsó jelenetére akadtam ki így, amikor (már régen láttam) az Atreides gyerek megmérközik a Harkonnen nel életre halálra, aztán a végén a Harkonnen már teljesen leszorítaná... erre az meg valamit megszólalt hogy "Csak nem akarod kinyírni a saját testvéredet?", erre az meglepődik és elereszti, a "jó" főhős meg gyorsan leszúrja ezt kihasználva
  • Voltan
    Ki nyírta ki a testvérét?
  • Petko
    jolvan, én nem tudom hogy a könyv vagy a forgatókönyv író találta ki, de...
    persze nem akarok senkit se megsérteni, de egyszerüen ez az a film ami képes volt belőlem allergén reakciót kihozni a történetének azon részével, hogy ugye itt is be van állítva a jó és a gonoszos mese (bár én eleve nem szeretem ha filmekben ilyen van), és ami így felkorbácsolta a kedélyeimet az volt, hogy a jónak beállított félisten főhős a végén aljas módon kinyirja a testvérét.. szóval biztos velem van a gond hogy én ezt így érzékelem, de ha ilyen értékrend van egy filmben, akkor karóba húznám a történet megalkotóját meg a több ezer fant is aki "benyalja" ezt az értékrendet. Ugyanígy érdekes dolog, hogy az Iliászal kapcsolatba is így érzek (bár filmet nem láttam és nem is fogom megnézni), de az irodalom nagy klasszikusát valahogy úgyanígy rohadtul méltánytalannak és eltorzult értékrendünek tartom, ahol beállítják jónak a nagy hőst, aki az egészséges emberi értékrendsz szerint egyáltalán nem lenne az. Biztos bennem van a gond...:)
  • Voltan
    :DDD
    Talán kicsit elragadtattam magam... Pardon.
  • Voltan
    De igen. Csak hát egy könyvet sokféleképp fel lehet dolgozni. Pl. ott van a Christine (Stephen King), ami egy nagy rakás sz*r, a könyv viszont nagyon jó.
    Ez az új Dűne szvsz sztori szempontjából nagyjából hozza a könyv történetét, de a színészi játék nem túl fényes, és a hangulat messze alatta marad az eredeti mű atmoszférájának. Szerintem egybe kéne gyúrni a Linch-féle Dűnét ezzel az újjal. Az előbbiből a színészek többségét, és a hangulatot kéne átvenni, a másikból pedig a részletes sztorit. Aztán még egy kicsit csiszolni rajta, és akkor talán kapnánk egy nagyon jó Dűne-filmet.
  • Petko
    de a film nem a könyv történetét dolgozza fel?
  • wizy
    de ha megkérhetlek, akkor ne beszélj általánosságbn, mert vannak rendes Lotr imádok:-))))))))
  • Takezó
    :DDDDDD fléééééém, érzem az égett hús szagát :D Nyugalom drága Voltan barátom... egy ideig engem is felbaszott a sok húgyagyú agyűrűkuratrilógia imádó, akik a könyvbe bele se szagoltak és imádták azt az amerikai szart, de NO PARA, ez csak egy vélemény volt :)
  • Voltan
    Majd elfelejtettem. Itt nem azzal van a baj, hogy Neked nem tetszik a Dűne, ez szíved joga, nem jöhet be mindenkinek. Az viszont, hogy egy film után leköpködsz egy irodalmi művet, anélkul, hogy beleolvastál volna, nem éppen elfogadható álláspont.
  • Voltan
    Már ne is haragudj, de hogy kritizálhatsz valamit, amit nem ismersz? Jó, oké játszottál a játékkal, aminek vajmi kevés köze van a sztorihoz. Láttad az új filmet, még csak nem is a klasszikus Linch-félét, és anélkül, hogy akár a könyvet megszagoltad volna, itt elkezded ócsárolni. Hát ez nem túl kifinomult viselkedés. Herbert Dűne trilógiája alapmű a sci-fi műfajon belül. A játék alapján nem is érezheted át a hangulatot. Nem ártana beszerezned a könyvet. Legközelebb legalább nézz utána annak, amit elkezdesz ócsárolni, jó?
  • Petko
    én nagyobbrészét hollywoody mintájú filmeknek mind szarnak tartok, az ostoba primkó akciófilmeket, meg a gyökér vígjátékokat is, ezeket nem is sorolom...
    De annakidején egy film nagyon felbaszott, mondjuk nem a filmbéli megvalósítása miatt hanem a történet miatt az új Dunere ugy kiakadtam, hogy majdnem kibasztam a tvt a picsaba. Mondjuk én elötte csak a játékokat nyomtam, de az a Herbert féle történet egy mocskos méltánytalan szar...
  • Glpetyus
    Én láttam,de semmire nem emléxem belőle...:PP
  • wizy
    Láttátok már a Wonder Boys-t? (pokoli hétvége)
    béna kivitelezés, semmi történet, csakis a hires szereplők miatt kap tőlem 2/10-et.....
  • Glpetyus
    A hiba nem baj,de amikor 1 faszfej 65 FBI kommandóst mészáról le,úgy hogy a terem közepén áll,és meg se sérűl na akkor kapcsoltam ki a faszba...

Ez a Matrix-ba jól néz ki,de egy ilyen "komoly" akció filmbe sztem kibaszott idegesítő...

Ez nem hiba,ez faszság...
  • winnie
    a face/off szerintem is zseniálisan jó, abból meg szerencséremár kinőttem, hogy hibákat keressek a filmekben - minden film tele van hibával, akik szeretnek keresgélni, azok egészségére.
  • Glpetyus
    Hát szerintem az tényleg a lexarabb filmek közé tartozik...
  • CSOCSO
    al/arc cal nemtom mi a bajotok nekem tetszett...
  • spyderco
    Nem tudom miért húzod le a Face-off-ot, sztem a mai filmek mellett is állja a helyét, mind1 ez a te véleményed. Az igazi hulladék film számomra a legutóbb látott Vas c. szuperprodukció a végén kis Vice City feelinggel.