Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
És amely filmeknél én ilyet érzek, számomra elsõdlegesen az az igazi alkotás, mûvészet.
Így vagyok a Fight Club-bal is.
Tim Burton pedig tudott valami újat alkotni az ismert sztori mellé. Nekem az új is tetszik.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Már az elején nemnagyon értettem,pedig ritka az olyan film,hogy nemjövök rá a dologra.
Mondjuk nekem ezért nemtetszett a 6. érzék sem,mert az elején rájöttem a csattanóra,és majdnem elaludtam rajta.:-(
Szóval ez a Zu,ottvan minden idõk egyik legroszabb filmjei között,talán még felülmúlja a Buckaroo banzait is,amit majdnem otthagytam a moziban.Soha nemfordult elõ,hogy kijöjjek moziból.
Legközelebb a Honfoglalás volt hozzá,de már csakazért is megkinoztam magam:-))
Go Jeff Go!!!!
A kaptár - 2 -szer, háromszor nézhetõ
Mérges pókok - gagyi
Pánikszoba - egyszer nézhetõ, pedig jók a színészek, csak a kivitelezés rossz.
Anakonda - gagyi
Az idõgép - Remek klasszikus film (1966), pocsék feldolgozása, 2 -szer nézhetõ
A skorpiókirály - sablonos, 2 -szer nézhetõ, gagyi
Johnny Mnemonic - egyedi ötletû, de gagyi kivitelezés, 1 -szer nézhetõ.
..Ez van, mindenkinek másért tettszhet egy-egy film.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az a rengeteg film , amit beírtam, azért írtam, mert csak egyszer,
vagy kétszer tudtam végignézni.
Minden filmet végignézek kétszer, még a szar filmeket is.
Én azt értem a szar filmeken, amikor csak a pénzkeresésre mennek a filmstúdiók, és nem az élvezhetõségre.
Ott van például a Szellemkutya.
Átvettem DVD -re, már láttam háromszor, de szerintem az a jó film, amit 20 -szor is meg lehet nézni, mégsem unod el rajta magadat.
Vagy a Solaris. Kétszer láttam, aztán tudtam, hogy soha többé az életben nem fogom megnézni. De azért érdekes volt a történet.
Mondjuk a Beavatást, azt csak 1 -szer tudtam megnézni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Én sajna elõbb néztem meg a Solyaris-t, majd utánna a Solaris-t és csalódtam (mármint az amcsi verzióban).
De talán páran ismerik a nevét, ennél nem is kell több: Andrei Tarkovsky
PSN ID.: Beegabor
A CÍMRE NAGY ESÉLYEL PÁLYÁZIK SÕT ELSÕ...............:
SEBEZHETETTLEN
mennek az autóval a hegyi szerpentinen, kanyarognak mint állat, de a sofõr nem tekeri a kormányt😊
Bár, ha a szamuráj-lélektannal akar az ember megismerkedni, akkor én is inkább Kuroszavát ajánlom kezdetnek."Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Apokalipszis most-
Õrület határán-

Solaris-
Ha meg nem érted az IGAZI filmeket inkább meg se nézd...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Bár ha látványnak nevezzük a mûvészi megvalósítást, az valahol növeli egy kicsit a film színvonalát (lsd.: A Sejt).
De vannak látványos filmek, amik tényleg jók. Sajna sztem a Mátrix nem tartozik ezek közé. Csak az elsõ rész elsõ fele tetszett, onnantól nem sok érdekesség volt benne.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én még inkább megnézek egy Ponyvaregényt mint egy Matrix-ot. Kezdenek már unalmasok lenni néha a speciális effektek lerombolják a filmeket.
Ez az én véleményem lehet ,hogy valaki máshogy látja.

Engem egy filmben elsõsorban a mondanivalója fog meg. Az, hogy a görög mitológiát így tudták ábrázolni. Gondolná az ember, hogy majd istenek, meg szentek védik Akhilleuszt a nyilaktól, meg egycsapásra lekaszabol 1000 embert (igaz, sokat le is szedett). Ezzel ellentétben, nagyon szépen ábrázolta az akkori kort: habár istenek "lebegtek" minden tett felett, emberi mivoltukat nem szorította háttérbe. A történetet (mely eredetileg is nagyszerû), nagyon élvezetesen írta le.
Nekem egy élmény volt! Kétszer is, nem a látványa miatt, hanem a története miatt néztem meg, habár ismertem. Ez a remek film (SZERINTEM)!
Szállító: Gyenge taxi feeling.
Delta Force (mind az ötmillió rész): Hát ez annyira nevetséges, hogy már jó!
Kivétel pl. a Trója. Remek alkotás, kétszer meg is néztem!
Hogy ne csak prédikáljak, én is nyilatkozom:
Bár rengeteg kaki film van, a legelsõ, ami eszembe jutott az Utolsó Szamuráj. Még szerencse, hogy nem a moziban láttam. Ebbõl a filmbõl tökéletesen lehet következtetni az amerikai mentalitásra. Adott egy többezer éves kultúra, és jön az amcsi (Tom Krúz), aki kioktatja õket. Persze õ éli túl az egészet és a film végérõl nem maradhat le a legfontosabb, a Heppy End!
Egészen addig érdekesnek láttam a filmet, míg el nem fogják a szamurájok vezetõjét, és jön Tom, és a kihagyhatatlan amerikai szófordulat: "Hogy halad a versed? - A végével még bajok vannak." Innentõl kezdve a film átcsap "amerikába", a büszkeség, az igazság, a bátorság fel-fel csillan és csorogni látszik lefelé a vásznon, mint a meleg takony. Fuj!
A másik kedvenc részem, mikor a vezetõ megkérdezi az amerikait, hogy szerinted az ember képes-e változtatni sorsán. Persze, majd egy bölcs szamuráj ilyet kérdez a harc elõtt egy idegentõl. Jajj ne mááá!
Röviden ennyi. Ha a szamurájokról akarok többet megtudni megnézek egy-két Kuroszava filmet, vagy a Szellemkutyát.
Alien 3 is marha nagy.
Sebezhetetlen uncsi? Ezt meg honnan veszed? Nem robbant fel benne elég autó?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.