Legrosszabb filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
én beszartam a ringen 😊
a ringu jobb?
Voltan
A kör-nek az eredetije. Egy japán film.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

shaba23
miaza ringu???
Voltan
De benne ám!

ízlés kérdése. a ring-et és a ringut egyszerre rendeltem meg dvd-n. a ring-et simán tudom többször is nézni, a ringu dvd-t pár tovább is passzoltam. ebbõl a filmbõl, kivételesen az amcsi verzió jött be. lehet, hogy azért, mert azt láttam elõször?
Dutch Flander
Nálam van még egy félszer nézhetõ kategória is. Ennek legkézenfekvõbb darabja a Tomb Raider. Tudni kell, hogy nagyon tetszik a játék, és bár csak 3 részét csináltam végig, nagyon tetszenek benne a logikai feladványok, helyszínek, történések. Ezzel ellentétben beültem a moziba és ott van Lara, aki halomra lövi a "gonoszt". Ekkora egy fost. A játék hurkára nem errõl szól! Most, hogy vetítik az HBO-n belenéztem, és elgondolkoztam, hogy hogyan a csudába voltam képes a moziban megnézni? Szánalmas gagyi. Szerintem benne van a top 10-ben!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Ezek a x-szer nézhetõs dolgok is nézõpont kérdései. Én pl. meg tudom nézni a Tróját rengetegszer, de nem a látványa miatt (elsõdlegesen). Annál a résznél, mikor Akhilleusz legyõzi Hektort és elhurcolja, majd megszólal a zene, mely csupán egy nõi ének, és a kamera sorba mutatja a szereplõk arcát, hol a bosszút, hol a félelmet, reménytelenséget, hol a szomorúságot lehet leolvasni róluk, ez szerintem a filmnek egy csúcspontja, melynél a hátamon föláll a szõr és fantasztikusan érzem magam. Nehéz ezt a fajta katarzist leírni, de ezért az egy részért végig tudom nézni az elõtte lévõ 1-2 órát, mert míg idáig eljutunk a történetnek is ki kell bontakoznia.
És amely filmeknél én ilyet érzek, számomra elsõdlegesen az az igazi alkotás, mûvészet.
Így vagyok a Fight Club-bal is.

Dutch Flander
Melyik az 5-6 közül? Nekem az 1. tetszett csak igazán.
Tim Burton pedig tudott valami újat alkotni az ismert sztori mellé. Nekem az új is tetszik.

Nos, mit szoltok a The Ringhez ? Azis eleg pocsék feldolgozas. En megneztem mind a 3 Ringut egy jo parszor(ki is irtam oket) 😊 es messzemenokig sokkal jobb a The Ringnél.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MrSpock
Most néztem meg a Zu legendáját,és amikor vége lett..hmmm..elgondolkoztam mit láttam?
Már az elején nemnagyon értettem,pedig ritka az olyan film,hogy nemjövök rá a dologra.
Mondjuk nekem ezért nemtetszett a 6. érzék sem,mert az elején rájöttem a csattanóra,és majdnem elaludtam rajta.:-(
Szóval ez a Zu,ottvan minden idõk egyik legroszabb filmjei között,talán még felülmúlja a Buckaroo banzait is,amit majdnem otthagytam a moziban.Soha nemfordult elõ,hogy kijöjjek moziból.
Legközelebb a Honfoglalás volt hozzá,de már csakazért is megkinoztam magam:-))

Go Jeff Go!!!!

shaba23
érdekes, mert a beavatás szerimtem nem volt rosz, a solarisról meg csak a haverom mesélt és nem néztem meg😊
LittleL
Az utolsó éjjel - Kétszer nézhetõ, utána nagyon uncsi.
A kaptár - 2 -szer, háromszor nézhetõ
Mérges pókok - gagyi
Pánikszoba - egyszer nézhetõ, pedig jók a színészek, csak a kivitelezés rossz.
Anakonda - gagyi
Az idõgép - Remek klasszikus film (1966), pocsék feldolgozása, 2 -szer nézhetõ
A skorpiókirály - sablonos, 2 -szer nézhetõ, gagyi
Johnny Mnemonic - egyedi ötletû, de gagyi kivitelezés, 1 -szer nézhetõ.

..Ez van, mindenkinek másért tettszhet egy-egy film.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Héééééééé, srácok.
Az a rengeteg film , amit beírtam, azért írtam, mert csak egyszer,
vagy kétszer tudtam végignézni.
Minden filmet végignézek kétszer, még a szar filmeket is.

Én azt értem a szar filmeken, amikor csak a pénzkeresésre mennek a filmstúdiók, és nem az élvezhetõségre.

Ott van például a Szellemkutya.
Átvettem DVD -re, már láttam háromszor, de szerintem az a jó film, amit 20 -szor is meg lehet nézni, mégsem unod el rajta magadat.

Vagy a Solaris. Kétszer láttam, aztán tudtam, hogy soha többé az életben nem fogom megnézni. De azért érdekes volt a történet.

Mondjuk a Beavatást, azt csak 1 -szer tudtam megnézni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

shaba23
Én a majmok bolygójával voltam így...
az eredeti sokkal jobb mint az új
Glpetyus
Én mindkettõt láttam

Dutch Flander
Ha adhatok egy tippet: Elsõnek nézd meg az amcsi Solarist, majd utánna az eredeti Orosz változatot. Az kicsit hosszabb, de sokkalta jobban tetszett. Bár 1972-es, de látszik, hogy nem a látvány a fontos, hanem a mondanivaló!
Én sajna elõbb néztem meg a Solyaris-t, majd utánna a Solaris-t és csalódtam (mármint az amcsi verzióban).

De talán páran ismerik a nevét, ennél nem is kell több: Andrei Tarkovsky

Dutch Flander
Ugye? (#98)

Seth
Csak általában úgy a többség a pörgõs és látványos filmeket szereti. Én meg minden olyan filmet szeretek ami nem lerágott csont és tud újat mutatni..pont

PSN ID.: Beegabor

mert neked csak emiatt nem tetszenek filmek? 😄
miért feltételezed róla,hogy ezért mondja???
Seth
Azért mert nem lövöldözõs, csihipuhi giccsparádé?

PSN ID.: Beegabor

LEHET EGY NAGYON JÓ JAVASLAT?????
A CÍMRE NAGY ESÉLYEL PÁLYÁZIK SÕT ELSÕ...............:
SEBEZHETETTLEN
Glpetyus
???

shaba23
olyat már láthattunk a james bondokban is(a régiekben)
mennek az autóval a hegyi szerpentinen, kanyarognak mint állat, de a sofõr nem tekeri a kormányt😊
Glpetyus
Az 1 tényleg jó,de a kettõ...😞

Voltan
Bár, ha a szamuráj-lélektannal akar az ember megismerkedni, akkor én is inkább Kuroszavát ajánlom kezdetnek.

Voltan
A Kill Bill speciel qrva jó. A kettõt még nem láttam, de pótolom. A Solarist sajnos nem láttam, de az Apokalipszis, meg az Õrület határán tényleg alap.

Glpetyus
Nem hát,én is szeretem a filmjeit(nagyrészt)...

Dutch Flander
Quentin Tarantino bácsit ne bántsuk. Nem csinált õ szar filmeket.

Glpetyus
Nézzé te is kill bill-t...

Glpetyus
Pontosabban: ha nem érted v. nem szereted...

Glpetyus
LOL
Apokalipszis most-
Õrület határán-
Solaris-

Ha meg nem érted az IGAZI filmeket inkább meg se nézd...

artschi
Van Helsing - ezt se kellett volna megnézni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dutch Flander
Csak úgy beleolvasgattam, ígérem, alaposan elolvasom. Elsõ reagálásom: hát nem azért fogom megutálni a filmet, mert nem az "eredeti" mûvet dolgozza fel. Talán ezért nem is az a címe, hogy Iliászát. Ez egyfajta felfogás, és egy ötlet, történet vászonra vitele. Ami mellesleg engem megfogott.

Bandew
Ez nem feltétlenül igaz. Ha valaki látványból akar felépíteni egy filmet, az tuti nagyon szar lesz.
Bár ha látványnak nevezzük a mûvészi megvalósítást, az valahol növeli egy kicsit a film színvonalát (lsd.: A Sejt).
De vannak látványos filmek, amik tényleg jók. Sajna sztem a Mátrix nem tartozik ezek közé. Csak az elsõ rész elsõ fele tetszett, onnantól nem sok érdekesség volt benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CalebJoe
Szerintem azok az igazán jó filmek amikor nem a látványra hanem a történetre meg mondanivalóra adnak.
Én még inkább megnézek egy Ponyvaregényt mint egy Matrix-ot. Kezdenek már unalmasok lenni néha a speciális effektek lerombolják a filmeket.
Ez az én véleményem lehet ,hogy valaki máshogy látja.
Dutch Flander
Nem tudom, mi az a CGI. Computer Generated Image? Ha igen, úgy õszintén szólva nem vettem észre.
Engem egy filmben elsõsorban a mondanivalója fog meg. Az, hogy a görög mitológiát így tudták ábrázolni. Gondolná az ember, hogy majd istenek, meg szentek védik Akhilleuszt a nyilaktól, meg egycsapásra lekaszabol 1000 embert (igaz, sokat le is szedett). Ezzel ellentétben, nagyon szépen ábrázolta az akkori kort: habár istenek "lebegtek" minden tett felett, emberi mivoltukat nem szorította háttérbe. A történetet (mely eredetileg is nagyszerû), nagyon élvezetesen írta le.
Nekem egy élmény volt! Kétszer is, nem a látványa miatt, hanem a története miatt néztem meg, habár ismertem. Ez a remek film (SZERINTEM)!

Jano
A Trójában mi a remek? A CGI?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dynamic
Ehh lol ez a topik.Úgy látom az a cím jobban illett volna ide, hogy "Közismert és/vagy népszerû filmek amik nekem valamiért nem tetszettek".De hogy életetek legrosszabb filmje...hát jól el van valaki kényeztetve a jobbnál jobb filmekkel, ha valakinek pl. az Alien,Jelek,X-Men volt a lexarabb.
Jelek: A volt pap újra megtalálja a hitét. De minek kellenek ehhez zöld emberek?!
Szállító: Gyenge taxi feeling.
Delta Force (mind az ötmillió rész): Hát ez annyira nevetséges, hogy már jó!

Dutch Flander
Mindegy, csak ne amcsi legyen.
Kivétel pl. a Trója. Remek alkotás, kétszer meg is néztem!

shaba23
inkább zatoichi-t
Dutch Flander
Te is csak úgy írod, de nem olvasod? #98 = lehetne egy kicsit bõvebben, hogy miért?

mukika
Manitu Bocskora, vagy mi a rák....

Dutch Flander
Csak úgy megjegyzésképpen írnám: nekem tetszik ez a topik, a bajom csak az vele, hogy semmi értelmét nem látom annak, hogy valaki felsorolja az általa látott legszarabb filmeket. Pl, ki lehetne fejteni bõvebben (tisztelet a kivételnek) a filmeket, mert engem speciel érdekelne, hogy ha valaki azt mondja, hogy tszemazt a Szellemkutya szar (szerintem korántsem), elmondaná, mibõl jutott erre a következtetésre. Na ez engem is érdekelne. A vélemény.

Hogy ne csak prédikáljak, én is nyilatkozom:

Bár rengeteg kaki film van, a legelsõ, ami eszembe jutott az Utolsó Szamuráj. Még szerencse, hogy nem a moziban láttam. Ebbõl a filmbõl tökéletesen lehet következtetni az amerikai mentalitásra. Adott egy többezer éves kultúra, és jön az amcsi (Tom Krúz), aki kioktatja õket. Persze õ éli túl az egészet és a film végérõl nem maradhat le a legfontosabb, a Heppy End!
Egészen addig érdekesnek láttam a filmet, míg el nem fogják a szamurájok vezetõjét, és jön Tom, és a kihagyhatatlan amerikai szófordulat: "Hogy halad a versed? - A végével még bajok vannak." Innentõl kezdve a film átcsap "amerikába", a büszkeség, az igazság, a bátorság fel-fel csillan és csorogni látszik lefelé a vásznon, mint a meleg takony. Fuj!
A másik kedvenc részem, mikor a vezetõ megkérdezi az amerikait, hogy szerinted az ember képes-e változtatni sorsán. Persze, majd egy bölcs szamuráj ilyet kérdez a harc elõtt egy idegentõl. Jajj ne mááá!

Röviden ennyi. Ha a szamurájokról akarok többet megtudni megnézek egy-két Kuroszava filmet, vagy a Szellemkutyát.

Bandew
Szellemkutya - Istenkirály film. Aki nem érti, az ne nézze meg.

Alien 3 is marha nagy.

Sebezhetetlen uncsi? Ezt meg honnan veszed? Nem robbant fel benne elég autó?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Voltan
Nekem is, azért soroltam fel õket.

traXion
A Szállító és a Rossz Társaság az király, szóval tényleg butaságokat beszélsz.

Voltan
Holtak útja?
Alien 3?
Apokalipszis most?
Hát te nem vagy komplett...