Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dumb és Dumberer (vagy Dumb és Dumber 2)
csáknorrisz, dolflándgren, lorenzóláma, májkell dudikoff filmekrõl inkább ne is beszéljünk

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whoever wins... we lose."
De ha már van:
Pite 3
Dudikoff összes
Mortal Kombat 2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
13 kísértet
Alien 4.
Armageddon
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hangyák a gatyában összes
Amerikai Pite 3.
Még egy dilis amcsi film
Mátrix - Forradalmak
Az összes új Star Wars rész
Harry Potter
Meg az RTL Klub és a TV2-õs filmek 90 százaléka.
Mátrix 2-3
Hulk
Régebbieken még gondolkodom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2., Shrek
3., Austin Powers - kicsi kém
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
de mondjuk a Kickboxer vagy micsoda az nem volt olyan rossz...amikor a Ton Pot vágta haza...😊))
DE !
Dolph Lundgren és Jean claude van Damme akciófilmek (minél több ölés és vér a lényeg +nagy robbanások és nagy mellek !), Psycho (no cselekmény), Kocka 2 (Fos story, fosabb befejezés...)...
Egyelõre ennyi...
maj még irok ha eszembe jut
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Függetlenség napja szerintem nem rossz...igaz nálam csak délutáni unalomûzõnek jön szóba...
Sci-Fighter
Parádés szereposztás: Cynthia Rothrock, Don 'The Dragon' Wilson, Lorenzo Lamas...eszméletlen!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Épp tegnap néztem meg életem egyik legpocsékabb filmjét.
AZ EMBER AKI NAPPAL ALUDT - MAGYAR AKCIÓFILM
Hát ecsém! Az elején még jókat röhögtem, hogy ennyire béna, de egy idõ után már iszonyat untam. :-D
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé