447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
  • Seth
    Azért mert nem lövöldözős, csihipuhi giccsparádé?
  • end
    LEHET EGY NAGYON JÓ JAVASLAT?????
    A CÍMRE NAGY ESÉLYEL PÁLYÁZIK SŐT ELSŐ...............:
    SEBEZHETETTLEN
  • Glpetyus
    ???
  • shaba23 #120
    olyat már láthattunk a james bondokban is(a régiekben)
    mennek az autóval a hegyi szerpentinen, kanyarognak mint állat, de a sofőr nem tekeri a kormányt:)
  • Glpetyus
    Az 1 tényleg jó,de a kettő...:(
  • Voltan
    Bár, ha a szamuráj-lélektannal akar az ember megismerkedni, akkor én is inkább Kuroszavát ajánlom kezdetnek.
  • Voltan
    A Kill Bill speciel qrva jó. A kettőt még nem láttam, de pótolom. A Solarist sajnos nem láttam, de az Apokalipszis, meg az Őrület határán tényleg alap.
  • Glpetyus
    Nem hát,én is szeretem a filmjeit(nagyrészt)...
  • Dutch Flander
    Quentin Tarantino bácsit ne bántsuk. Nem csinált ő szar filmeket.
  • Glpetyus
    Nézzé te is kill bill-t...
  • Glpetyus
    Pontosabban: ha nem érted v. nem szereted...
  • Glpetyus
    LOL
    Apokalipszis most-
    Őrület határán-
    Solaris-

Ha meg nem érted az IGAZI filmeket inkább meg se nézd...
  • artschi
    Van Helsing - ezt se kellett volna megnézni...
  • Dutch Flander
    Csak úgy beleolvasgattam, ígérem, alaposan elolvasom. Első reagálásom: hát nem azért fogom megutálni a filmet, mert nem az "eredeti" művet dolgozza fel. Talán ezért nem is az a címe, hogy Iliászát. Ez egyfajta felfogás, és egy ötlet, történet vászonra vitele. Ami mellesleg engem megfogott.
  • ShaiHulud
    akkor olvasd el ezt: A Troja - A film topicbol masolva
  • Bandew
    Ez nem feltétlenül igaz. Ha valaki látványból akar felépíteni egy filmet, az tuti nagyon szar lesz.
    Bár ha látványnak nevezzük a művészi megvalósítást, az valahol növeli egy kicsit a film színvonalát (lsd.: A Sejt).
    De vannak látványos filmek, amik tényleg jók. Sajna sztem a Mátrix nem tartozik ezek közé. Csak az első rész első fele tetszett, onnantól nem sok érdekesség volt benne.
  • CalebJoe
    Szerintem azok az igazán jó filmek amikor nem a látványra hanem a történetre meg mondanivalóra adnak.
    Én még inkább megnézek egy Ponyvaregényt mint egy Matrix-ot. Kezdenek már unalmasok lenni néha a speciális effektek lerombolják a filmeket.
    Ez az én véleményem lehet ,hogy valaki máshogy látja.
  • Dutch Flander
    Nem tudom, mi az a CGI. Computer Generated Image? Ha igen, úgy őszintén szólva nem vettem észre.
    Engem egy filmben elsősorban a mondanivalója fog meg. Az, hogy a görög mitológiát így tudták ábrázolni. Gondolná az ember, hogy majd istenek, meg szentek védik Akhilleuszt a nyilaktól, meg egycsapásra lekaszabol 1000 embert (igaz, sokat le is szedett). Ezzel ellentétben, nagyon szépen ábrázolta az akkori kort: habár istenek "lebegtek" minden tett felett, emberi mivoltukat nem szorította háttérbe. A történetet (mely eredetileg is nagyszerű), nagyon élvezetesen írta le.
    Nekem egy élmény volt! Kétszer is, nem a látványa miatt, hanem a története miatt néztem meg, habár ismertem. Ez a remek film (SZERINTEM)!
  • Jano
    A Trójában mi a remek? A CGI?
  • Dynamic
    Ehh lol ez a topik.Úgy látom az a cím jobban illett volna ide, hogy "Közismert és/vagy népszerű filmek amik nekem valamiért nem tetszettek".De hogy életetek legrosszabb filmje...hát jól el van valaki kényeztetve a jobbnál jobb filmekkel, ha valakinek pl. az Alien,Jelek,X-Men volt a lexarabb.
  • Kolbasz
    Jelek: A volt pap újra megtalálja a hitét. De minek kellenek ehhez zöld emberek?!
    Szállító: Gyenge taxi feeling.
    Delta Force (mind az ötmillió rész): Hát ez annyira nevetséges, hogy már jó!
  • Dutch Flander
    Mindegy, csak ne amcsi legyen.
    Kivétel pl. a Trója. Remek alkotás, kétszer meg is néztem!
  • shaba23 #101
    inkább zatoichi-t
  • Dutch Flander
    Te is csak úgy írod, de nem olvasod? #98 = lehetne egy kicsit bővebben, hogy miért?
  • mukika
    Manitu Bocskora, vagy mi a rák....
  • Dutch Flander
    Csak úgy megjegyzésképpen írnám: nekem tetszik ez a topik, a bajom csak az vele, hogy semmi értelmét nem látom annak, hogy valaki felsorolja az általa látott legszarabb filmeket. Pl, ki lehetne fejteni bővebben (tisztelet a kivételnek) a filmeket, mert engem speciel érdekelne, hogy ha valaki azt mondja, hogy tszemazt a Szellemkutya szar (szerintem korántsem), elmondaná, miből jutott erre a következtetésre. Na ez engem is érdekelne. A vélemény.

Hogy ne csak prédikáljak, én is nyilatkozom:

Bár rengeteg kaki film van, a legelső, ami eszembe jutott az Utolsó Szamuráj. Még szerencse, hogy nem a moziban láttam. Ebből a filmből tökéletesen lehet következtetni az amerikai mentalitásra. Adott egy többezer éves kultúra, és jön az amcsi (Tom Krúz), aki kioktatja őket. Persze ő éli túl az egészet és a film végéről nem maradhat le a legfontosabb, a Heppy End!
    Egészen addig érdekesnek láttam a filmet, míg el nem fogják a szamurájok vezetőjét, és jön Tom, és a kihagyhatatlan amerikai szófordulat: "Hogy halad a versed? - A végével még bajok vannak." Innentől kezdve a film átcsap "amerikába", a büszkeség, az igazság, a bátorság fel-fel csillan és csorogni látszik lefelé a vásznon, mint a meleg takony. Fuj!
    A másik kedvenc részem, mikor a vezető megkérdezi az amerikait, hogy szerinted az ember képes-e változtatni sorsán. Persze, majd egy bölcs szamuráj ilyet kérdez a harc előtt egy idegentől. Jajj ne mááá!

Röviden ennyi. Ha a szamurájokról akarok többet megtudni megnézek egy-két Kuroszava filmet, vagy a Szellemkutyát.
  • Bandew
    Szellemkutya - Istenkirály film. Aki nem érti, az ne nézze meg.

Alien 3 is marha nagy.

Sebezhetetlen uncsi? Ezt meg honnan veszed? Nem robbant fel benne elég autó?
  • Voltan
    Nekem is, azért soroltam fel őket.
  • traXion
    A Szállító és a Rossz Társaság az király, szóval tényleg butaságokat beszélsz.
  • Voltan
    Holtak útja?
    Alien 3?
    Apokalipszis most?
    Hát te nem vagy komplett...
  • 0ppika
    Láttátok a Kung Pow - Az ököl színrelé-et? Már annyira szar, hogy jó.
  • _Vegeta_
    Mar megint mondogatjatok h "szar".. nem szar csak gagyi. :P
  • dikki*yysw
    Butaságokat beszélsz.
  • dikki*yysw
    Szövetség.
  • Blasta
    Xmen 2-ben mi a szar?
    Az a film minden csak nem SZAR!

Igényes, izgis, érdekes, jó színészekkel.
    Elismerem, hogy lehetnek fenntartások vele kapcs., de hogy szar legyen, azt nem....
  • zaki
    a sebezhetetlen sztem egy hatalmas film, vagy 3X láttam, nagyon jó a hangulata... nem is csoda, hiszen a 6. érzék rendezője rendezte (vmi indiai pali, ő rendezte a jelekete is)

szvsz beavatás egy frankó kis film, szállító sem volt rossz, bár volt egy két nagyon gáz jelenet (mikor a hídról ráugratott a kamionra :DDD)
  • LittleL
    Kimaradt még a:

- Wild, wild west ( váá, váá, veszt)
    - A sebezhetetlen (érdekes sztori, de unalmas kivitelezés)
  • LittleL
    Várjatok, összeszedtem tesómmal még egypár szar filmet, íme:

- Szellemkutya
    - Holtak útja ( fsz:Nicolas Cage)
    - Félholt (nemtommi, de tesóm szerint szar)
    - X Men 2.
    - Jurassic Park 3.
    - Rossz társaság ( Anthony Hopkins)
    - Beavatás ( Al Pacino)
    - Gyilkosság.com ( vigyázzá, nem a félelem.com, csak annak másolata, a címe!!)
    - A Szállító
    - Taxi 2. ( első az igazi)
    - D.N.A.Ragadozó 3. ( Márk Dákászkoszos)
    - Alien 3.
    - Apokaloűipszis most (unalmas)
    - Őrület határán (uncsi)

Ja, és a legLoálabb, a címét nem tudom, de:
    - Volt egy B kategóriás film, amiben az akciójelenetek a Terminator 2. -ből lettek kiollózva. Amikor a Svarci kiáll a laboratórium ablakába, és szarrá lövi a rendőrautókat például, az egy az egyben át lett téve a filmbe. DDDD Loál!!
  • Dichter
    Mondjuk ez így sztem nem igaz. Shrekben is vannak olyan poénok, hogy a 30-as korosztály majd' beszart a röhögéstől, a 15 alattiak, meg azt se tudták miről van szó. SZtem jó a film, a maga kategóriájában.

Sztem szar filmek: Az összes B kategóriás 6000 golyó/perc a vásznon.
    Konkrétumok: 13 kísértet. (képi megvalósítás jó, story szar)
    Kevin és Perry.... (nem tudom a pontos címét)
    most több nem jut eszembe, de majd még gondolkodom
  • Blasta
    Még a hazai mozikban se ment, nem is vártam tőle mást...
    ONLY VHS kategória :-D