Legrosszabb filmek

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Rollerball
Dumb és Dumberer (vagy Dumb és Dumber 2)

csáknorrisz, dolflándgren, lorenzóláma, májkell dudikoff filmekrõl inkább ne is beszéljünk

Esrohnoil
Mellesleg mikor majd meghalsz, lepereg elõtted "életed legszarabb filmje".

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Én sem pozitív tényként közöltem, inkább egy kis iróniával akartam mondani.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandew
Külön-külön szeretem ezeket a lényeket, de amikor összeresztik õket, abban csak pénzszagot érzek. Ráadásúl nem hozza semelyik hangulatát és egy nagy szar lesz belõle.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Esrohnoil
Wehhe... akkor majd nézd meg az Aliens vs. Predator c. filmet.
"Whoever wins... we lose."

Tuvok
Értelmetlen topik, mindenki más tetszik, és más nem .

De ha már van:
Pite 3
Dudikoff összes
Mortal Kombat 2

Bandew
Alien 4 sztem jó volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pearl Harbor (Annyira szar, hogy érdemes megnézni!)
13 kísértet
Alien 4.
Armageddon

Voltan
Mondasz valamit. Bár a dajcse pitékhez nem volt szerencsém.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Csajok a Csúcson
Hangyák a gatyában összes
Amerikai Pite 3.
Még egy dilis amcsi film
Mátrix - Forradalmak
Az összes új Star Wars rész
Harry Potter
Meg az RTL Klub és a TV2-õs filmek 90 százaléka.

Voltan
Van Helsing
Mátrix 2-3
Hulk

Régebbieken még gondolkodom.

Voltan
A könyvet olvastad?

te komolyan modntad? 😊
frodó néni
lol!😊

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Taranov
Derül = Derült

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
1., Derül égbõl Polly
2., Shrek
3., Austin Powers - kicsi kém

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

artschi
Van Damme-nak az új filmjei teljesen szarok, a régiek (idõzsaru, dupla dinamit, tökéletes célpont stb.) szerintem tök jók 😊)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
De nagyon ám! Erõteljesen csalódni fogsz, ha megnézed a 2. részt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

janos666
Hú, van Amerikai Psycho 2? Honnan lehet laszedni, el is felejtettem ezt a filmet, kösz hogy felhívtad rá a figyelmem. Az 1 szerintem elég jó volt, vagy a 2-t elbaszták?
traXion
Dolph Lundgren filmek szerintem jók.

DJ Skyline
ha az ilyen Dolph ,meg van Damme filmek mindíg is arról szóltak hogy én vagyok az izom,és legyilkolok mindenkit aki terepszínû ruhába van,meg azokat akik banda tagok...
de mondjuk a Kickboxer vagy micsoda az nem volt olyan rossz...amikor a Ton Pot vágta haza...😊))

Hmm, Budspencerterencehillen el tudnék lenni, ha az rtlklub nem noyomtaná 3 éve folyamatosan... olyan jo kis hülyeségek.. nézhetõ, poénis is kicsit...

DE !
Dolph Lundgren és Jean claude van Damme akciófilmek (minél több ölés és vér a lényeg +nagy robbanások és nagy mellek !), Psycho (no cselekmény), Kocka 2 (Fos story, fosabb befejezés...)...
Egyelõre ennyi...
maj még irok ha eszembe jut

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

DJ Skyline
Disney,Pixar az nem éppen a felnõtt,ill a felnõtteb korosztálynak készíti a filmjeit...vagy meséit...hanem a kis lurkó gyerekeknek...
Függetlenség napja szerintem nem rossz...igaz nálam csak délutáni unalomûzõnek jön szóba...

Galy
te bumkó!!!!
Galy
Pixar???? nem beszélek veled többet!
traXion
A Zösszes magyar film. 😊

(nem kell válaszolni, flame lenne belõle. 😊)

traXion
Az a szellemházas film ami most megy a mozikba Eddie Murphyvel valami szörnyû családi film... de a csaj az jó. 😄 😉

Dynamic
Vigyázzá!!Kegyetlenül büntetek!!
Loál János
Aztadurvaélet!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dynamic
Nagy álmom, hogy ezt a filmet láthassam:

Sci-Fighter

Parádés szereposztás: Cynthia Rothrock, Don 'The Dragon' Wilson, Lorenzo Lamas...eszméletlen!!!
Dynamic
Szõke bosszú😊)
Loál János
Alulról?

Bandew
AZ A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loál János
Kiemelve Shrek.

Loál János
Függetlenség napja, Solo a tökéletes nemtommi, Steven Segal összes, Disney, Pixar animációsok összes, stbiek.

Bandew
De jókor nyílik ez a topic! :-D
Épp tegnap néztem meg életem egyik legpocsékabb filmjét.

AZ EMBER AKI NAPPAL ALUDT - MAGYAR AKCIÓFILM

Hát ecsém! Az elején még jókat röhögtem, hogy ennyire béna, de egy idõ után már iszonyat untam. :-D

Geeryy
hp

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

DJ Skyline
ja meg a Szellemhajó sem igazán valami hûha de kira film!

DJ Skyline
Brigitte Jones naplója

traXion
Elhagyatva

0ppika
Chihiro Szellemországban

http://epica.nl

artschi
Ide lehet írni a legrosszabb/legunalmasabb/legstb. filmet, amit valaha is láttatok. Ha unalmasat és sz*rt akartok nézni, nézzétek meg a Rap, Revü, Rómeót. Az Amerikai Psycho 2 után a 2. lexarabb film, amit láttam...

← ElőzőOldal 9 / 9