447
Életed legrosszabb filmje, amit valaha is láttál...
-
#123 Azért mert nem lövöldözős, csihipuhi giccsparádé? -
end #122 LEHET EGY NAGYON JÓ JAVASLAT?????
A CÍMRE NAGY ESÉLYEL PÁLYÁZIK SŐT ELSŐ...............:
SEBEZHETETTLEN -
#121 ??? -
#120 olyat már láthattunk a james bondokban is(a régiekben)
mennek az autóval a hegyi szerpentinen, kanyarognak mint állat, de a sofőr nem tekeri a kormányt:) -
#119 Az 1 tényleg jó,de a kettő...:( -
#118 Bár, ha a szamuráj-lélektannal akar az ember megismerkedni, akkor én is inkább Kuroszavát ajánlom kezdetnek. -
#117 A Kill Bill speciel qrva jó. A kettőt még nem láttam, de pótolom. A Solarist sajnos nem láttam, de az Apokalipszis, meg az Őrület határán tényleg alap. -
#116 Nem hát,én is szeretem a filmjeit(nagyrészt)... -
#115 Quentin Tarantino bácsit ne bántsuk. Nem csinált ő szar filmeket. -
#114 Nézzé te is kill bill-t... -
#113 Pontosabban: ha nem érted v. nem szereted... -
#112 LOL
Apokalipszis most-
Őrület határán-
Solaris-
Ha meg nem érted az IGAZI filmeket inkább meg se nézd... -
#111 Van Helsing - ezt se kellett volna megnézni... -
#110 Csak úgy beleolvasgattam, ígérem, alaposan elolvasom. Első reagálásom: hát nem azért fogom megutálni a filmet, mert nem az "eredeti" művet dolgozza fel. Talán ezért nem is az a címe, hogy Iliászát. Ez egyfajta felfogás, és egy ötlet, történet vászonra vitele. Ami mellesleg engem megfogott. -
ShaiHulud #109 akkor olvasd el ezt: A Troja - A film topicbol masolva -
#108 Ez nem feltétlenül igaz. Ha valaki látványból akar felépíteni egy filmet, az tuti nagyon szar lesz.
Bár ha látványnak nevezzük a művészi megvalósítást, az valahol növeli egy kicsit a film színvonalát (lsd.: A Sejt).
De vannak látványos filmek, amik tényleg jók. Sajna sztem a Mátrix nem tartozik ezek közé. Csak az első rész első fele tetszett, onnantól nem sok érdekesség volt benne. -
#107 Szerintem azok az igazán jó filmek amikor nem a látványra hanem a történetre meg mondanivalóra adnak.
Én még inkább megnézek egy Ponyvaregényt mint egy Matrix-ot. Kezdenek már unalmasok lenni néha a speciális effektek lerombolják a filmeket.
Ez az én véleményem lehet ,hogy valaki máshogy látja.
-
#106 Nem tudom, mi az a CGI. Computer Generated Image? Ha igen, úgy őszintén szólva nem vettem észre.
Engem egy filmben elsősorban a mondanivalója fog meg. Az, hogy a görög mitológiát így tudták ábrázolni. Gondolná az ember, hogy majd istenek, meg szentek védik Akhilleuszt a nyilaktól, meg egycsapásra lekaszabol 1000 embert (igaz, sokat le is szedett). Ezzel ellentétben, nagyon szépen ábrázolta az akkori kort: habár istenek "lebegtek" minden tett felett, emberi mivoltukat nem szorította háttérbe. A történetet (mely eredetileg is nagyszerű), nagyon élvezetesen írta le.
Nekem egy élmény volt! Kétszer is, nem a látványa miatt, hanem a története miatt néztem meg, habár ismertem. Ez a remek film (SZERINTEM)! -
#105 A Trójában mi a remek? A CGI? -
#104 Ehh lol ez a topik.Úgy látom az a cím jobban illett volna ide, hogy "Közismert és/vagy népszerű filmek amik nekem valamiért nem tetszettek".De hogy életetek legrosszabb filmje...hát jól el van valaki kényeztetve a jobbnál jobb filmekkel, ha valakinek pl. az Alien,Jelek,X-Men volt a lexarabb. -
Kolbasz #103 Jelek: A volt pap újra megtalálja a hitét. De minek kellenek ehhez zöld emberek?!
Szállító: Gyenge taxi feeling.
Delta Force (mind az ötmillió rész): Hát ez annyira nevetséges, hogy már jó! -
#102 Mindegy, csak ne amcsi legyen.
Kivétel pl. a Trója. Remek alkotás, kétszer meg is néztem! -
#101 inkább zatoichi-t -
#100 Te is csak úgy írod, de nem olvasod? #98 = lehetne egy kicsit bővebben, hogy miért? -
#99 Manitu Bocskora, vagy mi a rák.... -
#98 Csak úgy megjegyzésképpen írnám: nekem tetszik ez a topik, a bajom csak az vele, hogy semmi értelmét nem látom annak, hogy valaki felsorolja az általa látott legszarabb filmeket. Pl, ki lehetne fejteni bővebben (tisztelet a kivételnek) a filmeket, mert engem speciel érdekelne, hogy ha valaki azt mondja, hogy tszemazt a Szellemkutya szar (szerintem korántsem), elmondaná, miből jutott erre a következtetésre. Na ez engem is érdekelne. A vélemény.
Hogy ne csak prédikáljak, én is nyilatkozom:
Bár rengeteg kaki film van, a legelső, ami eszembe jutott az Utolsó Szamuráj. Még szerencse, hogy nem a moziban láttam. Ebből a filmből tökéletesen lehet következtetni az amerikai mentalitásra. Adott egy többezer éves kultúra, és jön az amcsi (Tom Krúz), aki kioktatja őket. Persze ő éli túl az egészet és a film végéről nem maradhat le a legfontosabb, a Heppy End!
Egészen addig érdekesnek láttam a filmet, míg el nem fogják a szamurájok vezetőjét, és jön Tom, és a kihagyhatatlan amerikai szófordulat: "Hogy halad a versed? - A végével még bajok vannak." Innentől kezdve a film átcsap "amerikába", a büszkeség, az igazság, a bátorság fel-fel csillan és csorogni látszik lefelé a vásznon, mint a meleg takony. Fuj!
A másik kedvenc részem, mikor a vezető megkérdezi az amerikait, hogy szerinted az ember képes-e változtatni sorsán. Persze, majd egy bölcs szamuráj ilyet kérdez a harc előtt egy idegentől. Jajj ne mááá!
Röviden ennyi. Ha a szamurájokról akarok többet megtudni megnézek egy-két Kuroszava filmet, vagy a Szellemkutyát. -
#97 Szellemkutya - Istenkirály film. Aki nem érti, az ne nézze meg.
Alien 3 is marha nagy.
Sebezhetetlen uncsi? Ezt meg honnan veszed? Nem robbant fel benne elég autó? -
#96 Nekem is, azért soroltam fel őket. -
#95 A Szállító és a Rossz Társaság az király, szóval tényleg butaságokat beszélsz. -
#94 Holtak útja?
Alien 3?
Apokalipszis most?
Hát te nem vagy komplett... -
#93 Láttátok a Kung Pow - Az ököl színrelé-et? Már annyira szar, hogy jó. -
_Vegeta_ #92 Mar megint mondogatjatok h "szar".. nem szar csak gagyi. :P -
#91 Butaságokat beszélsz. -
#90 Szövetség. -
#89 Xmen 2-ben mi a szar?
Az a film minden csak nem SZAR!
Igényes, izgis, érdekes, jó színészekkel.
Elismerem, hogy lehetnek fenntartások vele kapcs., de hogy szar legyen, azt nem.... -
#88 a sebezhetetlen sztem egy hatalmas film, vagy 3X láttam, nagyon jó a hangulata... nem is csoda, hiszen a 6. érzék rendezője rendezte (vmi indiai pali, ő rendezte a jelekete is)
szvsz beavatás egy frankó kis film, szállító sem volt rossz, bár volt egy két nagyon gáz jelenet (mikor a hídról ráugratott a kamionra :DDD)
-
#87 Kimaradt még a:
- Wild, wild west ( váá, váá, veszt)
- A sebezhetetlen (érdekes sztori, de unalmas kivitelezés)
-
#86 Várjatok, összeszedtem tesómmal még egypár szar filmet, íme:
- Szellemkutya
- Holtak útja ( fsz:Nicolas Cage)
- Félholt (nemtommi, de tesóm szerint szar)
- X Men 2.
- Jurassic Park 3.
- Rossz társaság ( Anthony Hopkins)
- Beavatás ( Al Pacino)
- Gyilkosság.com ( vigyázzá, nem a félelem.com, csak annak másolata, a címe!!)
- A Szállító
- Taxi 2. ( első az igazi)
- D.N.A.Ragadozó 3. ( Márk Dákászkoszos)
- Alien 3.
- Apokaloűipszis most (unalmas)
- Őrület határán (uncsi)
Ja, és a legLoálabb, a címét nem tudom, de:
- Volt egy B kategóriás film, amiben az akciójelenetek a Terminator 2. -ből lettek kiollózva. Amikor a Svarci kiáll a laboratórium ablakába, és szarrá lövi a rendőrautókat például, az egy az egyben át lett téve a filmbe. DDDD Loál!!
-
#85 Mondjuk ez így sztem nem igaz. Shrekben is vannak olyan poénok, hogy a 30-as korosztály majd' beszart a röhögéstől, a 15 alattiak, meg azt se tudták miről van szó. SZtem jó a film, a maga kategóriájában.
Sztem szar filmek: Az összes B kategóriás 6000 golyó/perc a vásznon.
Konkrétumok: 13 kísértet. (képi megvalósítás jó, story szar)
Kevin és Perry.... (nem tudom a pontos címét)
most több nem jut eszembe, de majd még gondolkodom -
#84 Még a hazai mozikban se ment, nem is vártam tőle mást...
ONLY VHS kategória :-D