Legrosszabb filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
The Haunted....tomilidzsonsz nem unja a "szökevények"hajkurászását?...gáááázzzz
Ezeknél szarabb filmet ritkán lát az ember.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
NE parázz....a generátorhor a MONTHY PYTHON is segédkezettt.........nagyon sulyos😊))))))))))))))

Az elsõ 10 perc igazán jó, Johnny Depp hozza a formáját, de utána kész katasztófa.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Képzeld el úgy a beteg elméjét, hogy ilyenekrõl álmodozik."
Hm, most, hogy így mondod, van benne vmi! 😊
Igen.
Ráadásul a néni talán éppen aludt. Képzeld el úgy a beteg elméjét, hogy ilyenekrõl álmodozik.
A furgon származási helye pedig véleményem szerint teljesen másodlagos jelentõségû. Mondjuk a családé volt - de nem mindegy? Kicsit el kell vonantkoztatni néha a ténylegesen ábrázolt dolgoktól.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Gondolatban vonatkoztass el egy kicsit attól, amit láttál.
Mondjuk így már soha nem fog tetszeni ez a film, akkor ütött volna, ha a végén a fejedre csaptál volna, mikor kiderül, hogy a csaj a genyó, és összeállt volna a kép. :/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az Oké, hogy egy beteg elme mikre képes, csak vannak dolgok a filmben amik furcsák, pl ha jól emlékszem...
spolier
...akkor amit Petyus is írt az amikor a fejet lesz*patta, akkor a két csaj együtt volt a saját kocsijukban, nem?
Egy beteg elme érdekes dolgokat produkálhat, csak ebbe gondoljatok bele, és esetleg nézzétek meg újra a filmet.
Harcosok Klubját láttátok/tetszett? Sok hasonlóság van a skizofrénia ábrázolásában abban a filmben is...
na figyi, most a végén, akkor ugye kiderül, hogy a csaj megõrül meg minden, és, hogy nem a faszi tette, az odáig stimm. de most a faszi egyáltalán nem létezett? hogy került akkor a csajhoz az a furgon? Meg ezek szerint amikor verekedett a faszival, akkor valójában nem is verekedett senkivel? szal nekem kicsit zavaros volt
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt nem értem hogy a filmpremier elõtt egyszer késõ este valamelyik birodalmi adón láttam egy rövidfilmet, ahol állítólagos FBI törvényszéki szagértõk nyilatkoztak a "dokumentumfilm" megtalálásának kísérteties körülményeirõl. Ekkora átverést!
Csáveszek mög a kiccsaj bedzsalnak a fák közé, ott meg a boszi szétcsap köztük. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.