Legrosszabb filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Tegnap náztem meg a Spawn-t. Na ez volt egy hihetetlen szar film. Szabályosan idegesített az egész.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Pont errõl beszélek én is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Igazán engem az zavart, hogy a vége totál nem illett az elejéhez... kicsit tudathasadásos volt az egész... Aztán mikor a vaságyastól 40 kilós egy szál bél nõ el kezd rohanni a Körfûrésszel na ott totál kiakadtam... Hangosan visítva röhögtem a moziban...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A sztori összelopkodása elmegy ebben a kategóriában, szinte már megszokott. De ha egyszer szar a szinészi játék akkor szar és kész. Amennyire emlékszem arra az elpocsékolt 85 perce amibe e megnézése került, tele van logikai hibákkal amit ugyancsak nem bocsájtok meg. Effektek terén se vár az ember világszenzációt, de azért illene valami normálisat összehozni. Én sem nem tenném be egyértelmûen a legrosszabb filmek közé mert sokkal szarabbak is készültek már, de hogy a másik végletbe nem tenném ha kínoznak se az biztos.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Sikerrõl sztem ilyen szinten nem beszélhetünk, mert "enyhén" máshogy futtatják-terjesztik mint a nagyköltségvetésû filmeket...Egyébként kliséhegyeket nem értem. Mivel a slasher filmet akartak csinálni így megy benne a gyilok. A karatefilmekben is karatéznak, a sci-fiben sincs sok/általában/ mezõgazdasági kérdéseket foglalkoztató oktatás. Nem akarja túlnõni saját magát, nem akar másnak látszódni mint ami. Egy KÖZÉPszintû B film. De sztem nem illik a "legrosszabb filmek"topikba.

Csak mert összeollózott kliséhegy volt, finoman fogalmazva is középszerû színészi játékkal és effektekkel, plusz 0 zenével. Semmi maradandót nem nyújtó tucattermék, ami meg is látszik a "sikerén".

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Magasfeszültség miért? Az egy jó kis slasher volt, bár a poént e végén már sokan lelõtték...

Zool
Armageddon Wruce Billis-el (direkt) nekem rettenetes volt. Tom régi, de 4-5 éve nem láttam hasonló csapást. Nyamerika, nyam, nyam...

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

Bucser
Vas (Torque), Hulk, Magasfeszültség, Hegylakó 4😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

frodó néni
hulk!!!!!!!!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
ja a palik kurva idegesitö!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

BADE
VAS,Halálos Kitérõ,Idõvonal

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ryleh
Én az F1-et is ebbe a topicba teszem.......Palik-tol,meg a többi "mûértö,affektálo" majomtol a fax kivan......(és még + retekklub,szal ez igy már nagyon SOKKK!)

BADE
Most megnézem az F1-et,aztán még gyûjtök pár gagyi filmet.

BADE
Na az is egy rakás szar😊

Ryleh
Azonosság....nálam is a negativ toplista elején figyel!
The Haunted....tomilidzsonsz nem unja a "szökevények"hajkurászását?...gáááázzzz

BADE
Azonosság,Az Ítélet eladó,Az Ígéret megszálltja,Hellboy

Ezeknél szarabb filmet ritkán lát az ember.

nem tudom de nekem akkor se jott be ez a film.persze attol meg masnak lehett hogy tetszik
Ryleh
UTÁLOM A SZAPPANOPERÁKAT!!!!!!!...DE EZEN A LINKEN:SOROZATGENERÁLO saját,egyéni szart lehet összerántani.
NE parázz....a generátorhor a MONTHY PYTHON is segédkezettt.........nagyon sulyos😊))))))))))))))

LittleL
Volt egyszer egy mexikó, a Desperado folytatása.

Az elsõ 10 perc igazán jó, Johnny Depp hozza a formáját, de utána kész katasztófa.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Voltan
Én már az elején tudtam, hogy fog végzõdni, amikor az álmát meséli el a kocsiban. Valahogy beugrott, hogy mire megy ki a dolog...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Alien

"Képzeld el úgy a beteg elméjét, hogy ilyenekrõl álmodozik."

Hm, most, hogy így mondod, van benne vmi! 😊

Spoileres!

Igen.
Ráadásul a néni talán éppen aludt. Képzeld el úgy a beteg elméjét, hogy ilyenekrõl álmodozik.
A furgon származási helye pedig véleményem szerint teljesen másodlagos jelentõségû. Mondjuk a családé volt - de nem mindegy? Kicsit el kell vonantkoztatni néha a ténylegesen ábrázolt dolgoktól.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien
Azért egy kis meglepõdöttség volt bennem 😊

Loál János
Spoilerlehetõség!

Gondolatban vonatkoztass el egy kicsit attól, amit láttál.
Mondjuk így már soha nem fog tetszeni ez a film, akkor ütött volna, ha a végén a fejedre csaptál volna, mikor kiderül, hogy a csaj a genyó, és összeállt volna a kép. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Alien
Legrosszabbak közé azért én sem teszem

Alien
Én nem láttam még a Harcosok Klubját sajna.

Az Oké, hogy egy beteg elme mikre képes, csak vannak dolgok a filmben amik furcsák, pl ha jól emlékszem...

spolier

...akkor amit Petyus is írt az amikor a fejet lesz*patta, akkor a két csaj együtt volt a saját kocsijukban, nem?

Loál János
Ennyi erõvel ma már szinte minden film koppintás. Nekem a Magasfeszültség a mûfajában igen kellemes meglepetés volt, nagyon tetszett. Egyáltalán nem számítottam egy ilyen befejezésre manapság, ebben a mûfajban.

Voltan
Igaz, hogy azért a legrosszabbak közé nem tenném...

Voltan
Igen, Harcosok Klubja, Pszicho, stb. Másszóval a Magasfeszültség egy csúnya koppintás volt. Szerintem elég tré film.

Loál János
Spoilerveszély

Egy beteg elme érdekes dolgokat produkálhat, csak ebbe gondoljatok bele, és esetleg nézzétek meg újra a filmet.
Harcosok Klubját láttátok/tetszett? Sok hasonlóság van a skizofrénia ábrázolásában abban a filmben is...

Glpetyus
Meg hogy szo.atta le a fejet az elején???
Nekem ez sem világos mondjuk...

Alien
SPOILER

na figyi, most a végén, akkor ugye kiderül, hogy a csaj megõrül meg minden, és, hogy nem a faszi tette, az odáig stimm. de most a faszi egyáltalán nem létezett? hogy került akkor a csajhoz az a furgon? Meg ezek szerint amikor verekedett a faszival, akkor valójában nem is verekedett senkivel? szal nekem kicsit zavaros volt

Loál János
Mi nem tetszett a végében???

Glpetyus
Nekem teccet' a Magasfeszültség...

Alien
Na igen, Magasfeszültség. Én többet vártam attól a filmtõl, nekem nem nagyon tetszett, ráadásul a vége is elég sz*r.

Loál János
Mindenképp nézd meg a filmet, mert egyrészt nagyon jó film, másrészt, amit Badoer írt, az finoman szólva nem egészen úgy van. 😊

PetruZ
Köszike, éppen ma akartam megnézni, gratu...
Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rettetenetesen veres film volt.mondatnam sokkolo.maga tortenet nem volt rossz.furcsa volt hogy a gyilkos egyszer a csaj egyszer a ferfi volt
Jano
Mi volt a baj azzal?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tegnap neztem a magasfeszultseg cimu filmet.hat nem voltam tole lenyugozve
Ryleh
hello....-dagon a hubon-holnap este töltöm az SC-t..ok?....szal nemsokára ott lesz...

fifi
Fogait kiveri, oszt' a végén helyzet van, me' a dagi a sarokba van és gyilok lesz.
Azt nem értem hogy a filmpremier elõtt egyszer késõ este valamelyik birodalmi adón láttam egy rövidfilmet, ahol állítólagos FBI törvényszéki szagértõk nyilatkoztak a "dokumentumfilm" megtalálásának kísérteties körülményeirõl. Ekkora átverést!

Bandew
Má hugyne?
Csáveszek mög a kiccsaj bedzsalnak a fák közé, ott meg a boszi szétcsap köztük. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Hát az tényleg félelmetes volt bizonyos szinten annyi szent, de se füle se farka maga a sztori...

Bandew
Én az Ideglelést nem a rossz filmekhez írtam, hanem a Winnienek felsorolt félelmetes filmekhez. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Én meg a Van Helsinget. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért de hihetetlen laposnak tûnt, annak ellenére, hogy majdnem végig pörög benne az akció. Ez érdekes képzavar, de akkor is hihetetlen sz@r film volt.

Bandew
Még az Ideglelést is ideírom. :-)

igen, pontosan azt akarták, hogy beszarjunk... nem sikerült -> CIKIIIII 😄