The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem meg pont jó volt bele 😊 Mondjuk nekem a legjobban Homályvíz tetszett. Szép helyszínek, érdekes küldetések, meg úgy az egész egy jól összerakott rész volt, sokkal jobb mint a bohóckodás a városban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maga az ötlet nem hülyeség, mert egy vastagpáncélos ellenfelet ami 10x akkora mint te másképp nem tudsz legyõzni. A hülyeség az hogy ha "rossz oldalon" omlasztod be a barlangot akkor egy "láthatatlan akadály" miatt nem tudsz átjutni a jó oldalra.
hat gyerekek még csak a 4. küldiben vagyok de a 3.ik végén az a kikimór barlang ugy felidegesitett azzal az összeomlasztós résszel hogy azt hittem letörlöm a rákba az egész játékot. nem tudom mér kellett elrontani ezt a faja játékmenetet ezzel a hülye résszel. szerencsére utána szépen visszaállt minden a régi kerékvágásba 😊 (beszélgetünk, infót gyûjtünk, jól agyonverünk minden szörnyet, dugjuk az utunkba kerülõ nõket 😊 )

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Shep
Na én is a végére értem lenne ár kérdésem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a videoban ki az a maszkos csóka akit Geralt megöl a királynál? Semleges voltam, de mi lett volna a vége, ha valamelyik oldalhoz állok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha kissé késve is, de megjöttek a 3D Brigade-tõl a Witcher képeslapok (4 db).
Thaler az egywetlen, aki után senki nem fog lelkiismeret furdalást kelteni benned. ha kinyírod, De Wett beszél veled aaz új rendeletekrõl, de amikor komolyan rákérdezel nem válaszol.ha meghagyod Thalert, akkor Thaler elmondja, hogy szerinte hamisak. Velerad is ezt mondja a bankrablás után

Ezt imádoma Witcherben hogy ha monjuk ki csinálsz valakit vagy monjuk felrugsz valami koldust nem írja ki hogy " Geralt kapot 1 sötét/jó pontot " hanem rád bízza mit csinálsz meg...

Én pl úgy csináltam ahogy valóságban tettem volna. Nam hogy na most jó leszek, hanem ahogy az infókból leszûrtem hogy sztem mi a helyzet és úgy döntöttem. Persze így párszor rosszul jártam/meghalt valaki de hát így jártam...

A mükusok pl az elején szimpik voltak de nagyon megutáltam õket aztán szóval a 2. fejezettõl csak õket szivattam. 😊 Persze lehet azt mondani hogy hát a Rend se éppen... de a karakteremnek (nekem) a Rend jött be jobban így õket választottam...
Zan
Detto!

Én most hogy elösször játszom végig arra törekszem,hogy senkit sem akarok megölni!Szoval mindenkinek azt mondom,mit amit Gandalf Gyürük Ura 1. részében mielött leesett volna a Barloggal a mélybe:

Fussatok Bolondok!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

wesker24
Neked kell eldönteni !! De amikor én játszottam vele én futni hagytam !!

Zan
Sziasztok!

Chapter 3.:

Megöljem thalert szerintetek a fogadás után,vagy futni hagyjam?

Mi a jobb?

Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Shep
Thx.

Most olyan problémám van, hogy az 5. fejezetben a holló páncélt akarom megcsináltatni Kalksteinnel, össze is szedtem még az elõzõ fejezetben 1 darabot, a holló szarkofágjából egy másikat, valamint valami varázskönyvet. A küldetésnél is azt írja, hogy megvannak a darabok menjek a bolondhoz és csináltassam meg vele, igen ám, de nincs ilyen lehetõség mikor beszélek vele, még mindig valami varázslást magyaráz a szerencsétlen. Akkor most mi van?

A feljegyzéseket csak az 5. fejezetben fogod megtalálni, ott még lesz kripta bõven.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Shep
4. fejezetben üssze kell szedni annak a páncélnak a darabjait, azt írja, hogy valami tündének a feljegyzéseit kell egy kriptában megtalálni, na én 2 kriptát találtam, de egyikben sem volt ilyesmi.

😄D

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

PhantomAss
a második rész címe mi lesz ?
alvin és a mókusok?
értitek?
alvin és a mókusok 😊
haha
zseniális vagyok

GOOBY, pls

Shep
OK, kösz.

Adam a mezõn van.
A Tó Úrnõje elmondja, mit kell tenned...

Shep
A 4. fejezetben, kivel kell összerakatni a törött tükröt? (ha Adammel akkor õt hol találom? Se a kocsmában, se pedig a házában nincs)
Meg lehet úgy csinálni, hogy mind az embereknek, mind pedig a vodiánoknak jó legyen?

Egyébként meg minden fõzet alapja valamilyen alkohol. A receptnél le van írva, melyikhez milyen kell. Ahogy Kalkstein azt elmagyarázta és a szószedetnél szintén olvasható...

Megintcsak a keresés hiánya...
Ha a topikot nem is olvassátok végig, legalább a játékban néznétek meg, hogy mi van a Journalba (J betû) leírva. Amikor megcsináltad Triss orvosságát, szépen elmagyarázta mit, hogyan és beírta a Journal Oktatkások" fejezetébe. Ha már lefordították magyarra az összes szöveget, olvassátok el legaláb...

Meditáláskor kell az alkímia ikonra kattintatni a jobb felsõ sarokban, a már megtanult fõzetre pedig elég csak rákattitnatni, ha megvan hozzá minden. Néha persze enm állt manuálisan ezt felülbírálni, elvégre jól jöhet például egy kis rubedo mellékhatás (gyorsabb életerõ-regeneráció), vagy éppen spórolás az ütõsebb piákkal, ritkább alapanyagokkal (különöysen, ha küldetéshez is kell).
sajna a recepteknél nem írja le hogy hogyan kell csinálni! 😞
Valaki el tudja mondani mi kell hozzá? Lécci, valaki!
a keresõ sztem azért nem jó ,mert ha a témát keresed, ott is asszem kb 200 hozzászólást ír (vagyis beragadt) így abban a 200 hozzászólásban keresgél

Az igaz, hogy a keresõ gyenge, de aki elakad, legalább az utolsó 100 hozzászólást olvassa el. Benne lesz a válasz...

Vivaldinál. Meg is mondta, hogy ott lesz...

elvileg az 1. fejezet elején kaptál egy könyvet Fecske néven, abba van pár recept, biztos meg tudod csinálni. balissza gyümölcsöt, vagy Abigailtõ kapott mandragóragyökeret használhatsz alapanyagnak (akkor ad 2-t, ha odaadod neki a 10 koponyát.) ptomesz: mész az úton (zsebeld ki a hullát 😊) és lehetõleg mindig omlaszd be a támasztékokat. rõtbagoly hasznops ennél, de egy fecske sem árt. mert ha a végére érsz, akkor sok ezer kikimór támad meg. ne nyomj nekik Aardot! mássz ki a gyûrûbõl, aztán a barlang vége fele, amikor már közel vagy az úthoz, nyomj néhány oszlopnak Aardot, és futás.

nézd meg a receptjét, keress hozzávalókat, vagy vegyél, ha megvannak az alapanyagok keress egy tábortüzet vagy térj be a fogadóba szundizni és készíts magadnak, mert venni nem is fogsz tudni

Hello!
A Kriptában vagyok, és ott nem találok fáklyát, anélkül meg nem látok!
És nem tom hol lehet venni macskafõzetet!
Valaki lécci segítsen!
HELP!!!
Köszike! 😊
Üdv.
Hy

csinálok egy witcheres oldalt és aki akar segíteni írjon mail-t.
[email protected]
u.i.: nem kell érteni a honlapszerkesztéshez máshoz kell segítség.

Shep
A 4. fejezetben, a páncél összerakásához beszélnem kellene valami tündével, azt hol találom?

siederhird
Hy!
Lenne egy kérdésem. Vivaldi bankjában Yaevinn-nek segítettem és most mikor segítséget kell kérni nem találom semerre. Nem tudnátok megmondani, hogy merre keressem??

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Annyiban igazad van hogy ennek a forumnak a keresoje valami hihetetlenul szar.
nézd én próbáltam keresni ebben a fórumban a keresõvel de nem mûködik, se idõm se energiám végig böngészni hatszáz oldalt.
mindenesetre köszönöm a segitséget

Igen van, már számtalanszor leírtuk. A barlangot kell ráomlasztani a megfelelõ pillanatban és helyen...

igen angolul megtaláltam egy két online könyvesboltban de magyarul kellett volna, azért köszi a választ

egy kis segítség: a kikimór királynõnél van valami különleges taktika mert nekem egy csapás tõle és nekem annyi. de má igy is annyi méreg vana szervezetemben nem merek inni ujabb lötyit

Ok, köszi!
GeraltFan
Én már beszéltem az oldal készítõjével és állítólag megszünt a szólgáltató ahol volt az oldal.
De hamarosan visszatér ezt ígérte az oldal szerkesztõje.

Néha elüldözik a Dagon hívõk (mondják is), menj végig a parton az elf barlang felé és öld meg õket. Egy idõ után majd visszatér.

A 4. fejezetnél tartok és azt a feladatot kaptam a tó úrnõjétõl, hogy szerezzek ajándékokat az emberek és a vodiánok vezetõjétõl! A vén halfejû papot nem találom a helyén az oltárnál, hogy elkérjem az ajándékot. Korábban pedig ott volt a küldetés felvétele elõtt, de akkor nem adott semmit. Most minden napszakban vártam rá de az öreg sehol!
Valaki tud ebben segíteni? Totálisan elakadtam!!!
mire kell az álomgomba? nekem sose kérték...

Nekem a magyar verzió wan...szinkronos..tök jó 😊
nekem is az irja ki...amuugy nekem is warez verzió van és meg vok vele elégedve😄 csak ha felakarom rakni a 1.2-patchet akor mikor elinditóm valam ADChooseLive vagy mit ír ki...
A witcher.hu-val mi a helyzet? Nekem 403-as (Forbidden) hibát dob ki :S
Nincs magyarra lefordítva ha erre gondolsz, de angolul természetesen rendelhetõ.

sziasztok
ami könyvre hivatkozik a kézikönyv, kapható nálunk?:
andrej sapkowski: a witcher

istentelen jó ez a játék alig bírom otthagyni de hát a család engem akar 😊

Esetleg rakd fel az 1.2-t is, vagy butítsd le egy kicsit a grafikát!
Szevasztok kell egy kis segítség! Feltettem az 1.1a-t de eddig semmi baj se volt vele. Legyõztem Azar-t és utánna tükörnél meglátja a Nagymester és utánna tölt. Miután betöltötte, bejön egy fekete képernyõ és ennyi. Hang az van. Segítsetek please!!
rotator
Összesen 2 renderelt animáció van benne, egy az elején és egy a végén. Természetesen az utolsó (nem renderelt) képsorok mások a különbözõ végigjátszásnál (vagyis gondolom, mert még csak egyszer mentem rajta végig).

Hy

Én a 2. fejezetben összegyûjtöttem 9 követ. A 10.-et(keth’aar) amit Raymond adna nekem nem adja oda. Már kiderítettem róla az igazat és elmentem hozzá ott hazudtam neki és õ nem adja oda a követ. Aki tud pls segítsen.

PhantomAss
hali
hány befejezése van a játéknak?
úgy értem vannak különbözõ endvideók?

GOOBY, pls