13886
  • Csibusz
    áhh az nagyon komoly, eléggé rossz volt úgy küzdeni:D:D oda csúsztam másztam a növényhez:D azt dirr-durr... és akkor a másik növény:D és akkor még át is akar verni a pénzel kis disznó:D
  • Sir Quno Jedi
    Addig kell vele inni, míg tök részegen éjszaka ki nem küld gyomokat írtani a kertjébe. Az húzós is lehet akár. De ha nem bízik benned, mert nincs gyűrűd, akkor nemtom, hogy így lesz-e.
  • Csibusz
    Huh az egy húúzós rész:) én gyűrűvel csinálta, ugye felkell húzni ám az ujjadra és asszem egy pecsétgyűráű de már nem emlékeszek rá:D:D Gyorsan tellik az idő:P
    Ottonál az a gáz ha nagyon leiszod magad részegen kell harcolnod a növények ellen:)bár nem muszály mert ki is alhatod magad:)
  • rosti
    Az a növény kell neki ami körülveszi a táborukat fienda vagy valami ilyen a neve a földön keresd.
  • Csibusz
    Húúúzadd még az agyam:D:D nem baj akkor se ment de nem baj:) most vagyok a szőrös mackóba:P Ott már nem olyan puhányok a harcosok:P de nekem a kockapóker a kedvencem:)
  • Brother Caine
    Vesna
    Talán most berakja a képet is.
  • Brother Caine
    Olyan 7 óra körül kell odamenni és várni kell rá 1-2 órát és lehet, hogy csak frissen mükszik.yűrűt

Ha beszélgetsz a falusiakkal a tiszteletes városkájától délre lévő tanyák körül,ott is kaphatsz egy pecsétgyűrűt.
  • Shaman
    kérdésem:
    Az elején ugye 3 embert meg kell győzni,hogy beszéljenek a Salamandrákról. Odo, Harden,meg Miklu (lehet nem jól írtam őket,mindegy)
    Nos a lényeg,hogy a tiszteletes elvileg talán adott nekem egy gyűrűt,de egyrészt nem tudom melyik az (lehet elhagytam),s próbálgattam,hiába mutatom meg nekik bármelyik gyűrűmet,nem akarnak velem szóba állni.
    Így a másik lehetőséget választottam, harden-t,Miklu-t lefizettem,de mit kezdjek Odo-val? ott csak ivási lehetőség van,de hiába adok alkolholt nem érek vele semmit... vagy valami nagyon jó minőségű ital kéne?
  • Shaman
    bár én még csak nagyon most kezdtem,de másnapot beszéltek meg.
    Szóval,ha a megbeszélés óta sokadik nap telt el akkor sztem már mindegy.
    Nekem ott volt,be is mentünk a malomba :-)
  • Csibusz
    Hmm én ezt nem értem visszamentem amentéseknél oda hogy még nem voltam bent a barlangba csak két szalamandrát írtottam ki a búvóhely elött, és akkor tábortűz alvás napnyugtáig, és mentem malomhoz de nincs ott a lány:( és zárva a malom bejárata:(
  • Csibusz
    Tudtam hogy ez lesz és lehet emiatt ujra megcsinálomXD
  • Fbn Lx
    jajj, azt én sajna nem láttam, mert nem tudtam hazakísérni :C úgy volt, hogy megmentettem, aztán mentünk vissazfelé, de a szerencsétlent kinyírták. Aztán nézem, hogy kb. félórája mentettem utoljára, na akkor hagyom a picsába, bár kár érte. Ezen a ponton majdnem elment a kedvem a witchertől xD
  • Brother Caine
    Jól döntöttél,viszont Vesnáért nagy kár, pont alkonyatkor kell odamenni a malomhoz.
    A bejátszás alatti szöveg igen poénos.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem. A pap elüldözte a lányát, aki azután szajhaként élt a városban, az őr által megerőszakolva öngyilkos lett a másik lány, a birtokos leorvgyilkolta a saját báttyát, aki igaz, bátor katona volt, a kereskedő a lázadókkal üzletel, halálos, kegyetlenül ölő nyilakat adva a kezükbe, nomeg droggal a gyermekeknek és még sorolhatnám. A saját bűneiket term. 1xűbb volt egy "boszorkányra" fogni, de a bestia az ő sötét cselekedeteiknek és bűneiknek szülötte, amely eljött hazug gyermekei közé "rendet rakni". Ennyi. Abigél sem tiszta, hiszen ha kellett mérget főzött stb., de nem ő követte el a bűnöket, csak az eszközt adta a kezükbe hozzá. Ő maga semleges maradt mindvégig.

Legszebb bűne a falu papjának és hű követőinek, hogy összeszűrték a levet a Szalamandrákkal és gyermekeket rabolnak és adnak el rabszolgának nekik (drog, szexrabszolgaság, soroljam). Mivel pedig a Szalamadrák Geralt nagy kedvencei, így a halál túl kegyes lenne számukra... :DDD
  • Fbn Lx
    tök mindegy hogy döntesz, de az emberek 90%-a így döntött kb. köztük én is :D
    ki az a hülye aki egy vénfasznak segítene a jó ribanc helyett? :D
  • Csibusz
    Huh végre megvagyok az első fejezettel:)
    Én amikor ott tartpttam hogy Abigael-t és a városlakók szava között kell választani, Én a boszorkánynak segítettem, mert szerintem ő volt az ártatlan, remélem nem rontottam el:) Bár ez embertől függ...
    A városban két lányt el is "csábítottam", sajnos a malómnál nemtudtam találkozni napnyugta után a kisasszonnyal akit jaza kellett kisérnem a sötétbe, mert utoljára hagytam és addigra a fél város kihalt:(
    Véleményt kérek, ugye nem döntöttem rosszul?
  • grebber
    Pedig igazán nem lenne nagy meló.
  • rotator
    Nincs róla hivatalos információ. De ha már a legutóbbi cuccost se adták ki... :(
  • grebber
    #9936-ot nemtudja senki?
  • Sir Quno Jedi
    Azért, mert a valódi Farkasfog az nem az amit te annak hiszel. Azt csak a tündérek tudják neked megmutatni (az igazi nevét és hogy melyik is az). Nem 1xű. Mások, csak hiszik, hogy tudják melyik az. Van is egy ősi legenda/balalda ami erről szól, el lehet olvasni könyvben.
  • gregtom6
    Hy mindenki! A mocsárban a másfajúak táborában vok. Scoia'Tael azt mondja,h nem tudom megkülönböztetni a Farkasfogat a többi növénytől. Mondom,h megvan a virág,adom neki,és azt mondja,mennyek a pokolba...
    Pedig azt adnám oda neki. Nem értem,mit csináljak,vagy mennyi kell belőle?
  • Ombika
    Szinte sose birtam megutni,de este majd probalkozok vele ujra!!
  • Fbn Lx
    mióta strength ágon kifejlesztettem az erős ütés, nem kihívás. feltöltök egyet, ráverek és fekszik is xD
  • Fbn Lx
    pedig gyakorlatilag elég könnyű, két gombot használsz...
    megütöd, aztán már nyomod is a jobb gombot, megvárod amíg elüt fölötted, megint bal gomb, már nyomod is a jobbat újra, megvárod amíg elüt fölötted... etc.
  • Ombika
    Nekem nem megy! :(
  • bardocz
    Nem,sajna nem így szinkronizálnak,gyakorlatilag kb 1 csúnyaszó sincsen benne...
  • Fbn Lx
    ja télleg, még a kezdőtérképen bementem egy banditaházba, rákatt egy brawler-re, asszongya:
    "I fucked a she-elf once."
    Na most kíváncsi vagyok, ezeket is lefordítják ? :D magyar szinkronra?
    kíváncsi vagyok pl., hogy mit mond ilyenkor. "Egyszer megbasztam egy elf lányt"? :D
  • grebber
    Elején nekem sem ment.Aztán belejöttem!

Ezt a felújított verziót is kiadják majd magyar sziknronnal??

Elvileg illene mivel pár küldetésben fog csak talán eltérni (mert graf töltési idő bugokra gyúrnak) az meg nem sok szinkronmunka.
  • Ombika
    Fogadoba hogy a picsaba tudok legyurni vkit is boxban?!
  • Brother Caine
    Végül is szegény Abigailnak lehet, hogy az lesz az utolsó cselekedete a még hátralévő életében.
    Plusz Gerald barátunk az egyetlen aki talán megmenthetné, hát persze, hogy nem fog kihagyni egy ilyen kiváló esélyt, hogy bebizonyítsa milyen jó kislány is ő.
  • Fbn Lx
    jaja, én is most "mentettem" meg Abigailt. Hát beszarás. mielőtt megmentelek, szeretnélek egy kicsit jobban megismerni. következő jelenet: kúrás, fétis kártya :_DSA
  • Brother Caine
    Abigail megmentésekor hangzik el az egész játék legkeményebb szövege:
    You have two options....Baszottul eltalálták mind a szöveget, mind a szinkronghangot.
    Meg a boszorkány kártyája is az egyik legjobb.

Nagyon jól eltalálták a plebsnek reakcióit.A kedvencem a 4.chapterben a falusi pék. Hát majdnem legurultam a székről a röhögéstől.
  • Fbn Lx
    úgy hosszútávon nekem is jobban tetszik. mondjuk sztem más a két játék célja.
    A Witcher hosszútávra leköt, és úgy magába szippant, AC meg olyan kis pörgős, látványos, és rövid.
  • Csibusz
    rendben, én sem tudom:P Mondjuk ugy mindenért!
  • tarti19
    Abigail még később is megjelenik, én ezért inkább a falusi csőcseléket kaptam szét:)
  • xido
    Abigail-t egyszer hagytam elégetni...aztán kifosztottam,volt nála valami kenőanyag a kardhoz...és azzal pikkpakk levertem a dögöt:)
  • Brother Caine
    Nem kérdezem meg,hogy miért,jó?;)

A Bestia ölés.
    A küldetés előtt nem árt meglátogatni egy erőhelyet,így 100% jelerősséged lesz és könnyű bekómáztatni.Én a legnehezebb fokozaton elfelejtettem ezt megtenni, ezért kénytelen voltam sűrűn használni a save/load varázsigét, mire legyaktam.
  • gregtom6
    Meg tudtam oldani:) Csak az volt a gond,h próbáltam azelőtt is szaladgálni,amíg tölt a fecske,de arányleg távolról kezd égetni a tűz is,én meg azt hittem,h távolról is vérzést okozott a Bestia, de nem,csak a tűz bugja ez:)
    Így elsőre meg tudtam csinálni,kisebb körben kellett szaladnom.
  • tarti19
    mondjuk nem árt ha elszaaldsz előle és csak full élettel mész neki... Csapasd rá aaz erőlökést minden menyniségben... hátha bejön a szerencse
  • gregtom6
    Könnyebb volna, ha nem kezdenék vérezni,és addig csak hajolgat Geralt,a hutyák meg harapdálnak.