The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Köszi, ha lesz idõm, akkor folytatom, mert ezek szerint érdemes.

Olvasd el aFAQ-ot és választ kapsz a kérdésedre.
/Le kell tölteni egy un. "mini-képfájlt" és azt bemountolni a
Daemon Toolsba!/
Magyar nyelvü kézikönyv és térképek a játékhoz:
KÓD
http://www.4shared.com/file/33238814/3124c8df/The-Witcher_Kezikonyv-es-Terkep.html

A letöltés elõtt kb 30 másodpercet kell várni, majd a Download File-ra kettintani.

A jelszó: Kilgyo
Arra lennek kivancsi hogy 1.2 paccses crack honnan toltheto le?
Mielott leszoltok egyenlore nincs penzem eredetibe megvenni..ha lesz penzem megveszem de addig nyomatnam torve, csak patch nelkul lefasz az elso parbeszednel..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Akkor ..dokumentumok\The Witcher\saves
amúgyis csak akkor rakja oda, ha patchelve van... ha nincs, akkor a játékban a Data /The Witcher/saves. kérdés: mikor kell az elöljárónak álomgombát vinni? sose volt ég olyan helyzet, hogy kérte volna

GeraltFan
Azt sajnos nem tudom.
Bocsánat. <#vigyor0>

BaziJoe
És ha Vista???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

GeraltFan
Ha XP-d van akkor ide: C:/ Program Files/ The Witcher/ System/ The Witcher/ Saves

Itt keresd.

BaziJoe
Hova rakja a játék a mentéseimet???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

The Protector
Nagyon szépen köszönöm.Amint le megy az ára megveszem.Így tettem minden kedvenc játékkal.XIII vagy call of duty stb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

PhantomAss
wraoooarrhhhgrrrrggrrr
vigyázz mert jön a sarki tigris és elkap ha warezolsz 😮)))
(egyelõre nekem is az van, de már megrendeltem az eredetit)

GOOBY, pls

GeraltFan
Igen van!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is az van

The Protector
Van egy ijen warez verzió.WITCHER plehr hun.azt írja h magyar.Valóban létezik ez.Bocs h warezolok de nekem nincs erre pénzem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szaruman
Ahogy halad, 1re jobb és érdekesebb lesz. Gyakorlatilag ahogy geralt fejlõdik, úgy nõ a játékélmény.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

1. fejezet vagy prologue? Prolouge gyakorlatilag a tutorialnak felel meg, tehát abból ne vonj le sok következtetést. 1. fejezetnél is jóval összetettebb lesz a történet és a questek is. Kihívást ugyan nem jelent annak aki már játszott RPG-vel életében, de érdekes és hangulatos, tehát leköti az embert.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

panther112
Az elsõ fejezet után mennyiben változik a játékmenet (bonyolultabb lesz-e, igényel némi kihívást is- nem a harcra gonolok) mert eddig nekem hatalmas csalódás😞

Spoilert plíz... <#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Mnemomic
Nálam jó sokáig tartott vagy 7-10 percig.

GeraltFan
Kösz! <#integet2>

Én csoportos ezüsttel pillanatok alatt lecsapkodtam a csápjait, aztán erõs ezüsttel a testét. Ezt ismételgesd amíg meg nem döglik.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Valaki leírna egy jó taktikát a Zeugl ellen?
Köszi!

Tinman
Pervert.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GeraltFan
Nekem is tetszik ezért vittem már végig egyszer. Most épp a 2 kört futom vele.
Nagyon megszerettem ezt a játékot. <#worship>

PhantomAss
mondjuk nekem tetszik ez a vonal...
az egyik tünde nõ is majdnem megvert aztán mégis inkább eksön volt 😊
ilyen még úgysem volt játékban és normálisan meg tudták csinálni szal nemtom miért cenzúrázták máshol

GOOBY, pls

Szaruman
Megvolt ch3 boss. Szép átvezetõ videó, minden. Majd hibával kidob. Fasza, kezdhetem elõröl. Kb 4. próbálkozásra sikerült, 10+ perc fight.

GeraltFan
Hoppá bocsi rosszul írtam Ch.3 nem 4.
Este van már...........<#vigyor><#vigyor2>

GeraltFan
Mikor a Ch.4-ben az Éj Királynõnél voltam csak gondoltam hogy lessz action aztán rátértek a témára. Hát néztem is egyett. <#wow1>
Mivel szeretem a vámpírokat ezért(tudom most hülyének fogtok nézni <#rolleyes>) 3x legalább visszatöltöttem. <#miaz>
Nem volt semmi. <#worship>

Lettem volna az egyik vámpír csaj helyében!!!! <#szeret>(MEGINT HANGOSAN GONDOLKODOM!!!!!!!)

Szaruman
A bestia sem volt nehéz egyébként 😊

Nem az a gáz, hogy túl könnyû a játék (egyébként szerintem az, de tudom, játszak hardon- fogok is), hanem az, hogy Dagon szánalmasan könnyû. Három flédert vagy szúrcsohót nehezebb ennél legyõzni. Egyébként szerintem ez a Witcher egyik legnagyobb hibája: a fõellenségek (a Bestia kivételével) nagyon könnyûek, sokkal egyszerûbb legyõzni õket, mint bemenni egy kriptába. Ez elég illúzióromboló, azóta vártam a Dagonos csatát, amióta megjelent a szörnyhatározómban, erre semmi komoly.
Szaruman
😄
Mintha a ch3-as bulin (mikor trissel kaját kell gyártani) említette volna triss, h orgazmust is tud varázsolni 😄

PhantomAss
ja Geralt egy kefélõgép
mindegy hogy ki csak nõ legyen
vámpír vagy tünde vagy najád vagy ember...😊

GOOBY, pls

Shep
Kellett neki valami fõzethez, amit már nem tudom kiknek csinált.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikor kér álomgombát? én szereztem, de sohase kért tõlem. akkor kell, amiko (SPOILER!!!) Vincentnek csináltatsz fõzetet? mert én azt Kalksteinnel csináltattam

Szaruman
Igen, az mondjuk örvendetes lenne, ha nem nyögnétek ki, h mi történik majd. Én még csak ch3 közepén járok pl.

Újabb szösszenetek: a trade quarterben, mikor járkálok, ilyeneket nyögnek be: egy witcher, rejtsétek el a asszonyaitokat 😄
Triss megint megvolt<#law>
Mondjuk azt néztem, h geralt mindenkit megdug, ha jól láttam, még a vámpírpicsát is meg lehetett volna dolgozni 😄 Azt már meg sem említem, h a királylánykát kb 5 perc alatt vitte az ágyba 😄

ha már a spoiler tag-et nem ismered, keresd meg. Ott van, ahova mehetsz, csak körül kell nézni...

Shep
Hát ez hihetetlen, miután a farkasember abban az ultra gagyi átvezetõben a 3. fejezetben ugrándozott beszélek vele kiderül, hogy õ Vincent, megkegyelmeztem neki, de nem tudok kijutni aról az udvarról sehova, egyedül a farkasember búvóhelyére lehet bemenni, akkor most, hogy jussak vissza az utcára?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Minden olyan döntésed, ami a játék szerint kihat a rend/lázadók viszonyra, az egyben változtatja a viszonyodat a renddel és a lázadókkal is. A vicces az, hogy soxor esély sem lenne, hogy tudjanak róla TE konkrétan mit tettél épp az imént, de itt mindenki mindent tud (csak te nem). Ezért van, hogy akár 5 percenként változhat, hogy szeretnek, vagy leszarnak a rend/lázadó NPC-k.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Érdekes, elõször velem is szóba álltak, csináltattam is magamnak meteoritkardot. Aztán a villámhárítónál már elhajtottak, mehettem a törpökhoz...
Tipp kockapókerhez (ha volt már akkor sorry): Thalernél szoktam kockázni, mert nála lehet a legtöbb pénzben fogadni (2. fejezet), viszomt a 2. játéknál csak 1-2 arannyal enged emelni. Valószínûleg alapból nincs nála elég pénz, de ha 1 játék után meditálunk egyet, akkor már simán lehet tõle 300-400 pénzt is nyerni újból.
Szaruman
Hardon sem nehéz egyébként, inkább szórakoztató. Emberek ellen 1 swallow és 1 blizz poti, kb max hpval lehet zárni bármilyen ütközetet. Mobok ellen meg 1 tany owl (asszem az az endur növelõ) és 1 swallow, aztán hit'n'run.

ahogy a játékban a legelején a nehézségi szint választásnál is olvashattad a normal fokozatnál: a fõzetek megkönnyítik a dolgodat, de nem feltétel a végigjátszáshoz.... miért nem hardon játszol? amíg úgy nem próbáltad ki addig felesleges puffogni szerintem, hogy ilyen meg olyan könnyû!
Most gyõztem le Dagont. Hát ez egy vicc. (jó, csak normal fokozat, de ez akkor is szánalmsan könnyû, még fõzet se kell)
ha legõzted zdeneket( az ökölharcost a temetõben) az õ fogát is odadhatod:-D
Shep
Köszi szépen, megtaláltam.

bardocz
beljebb van aszem
Shep
A Druida vezetõnek kellene álomgombát vinnem, azt írja hogy a kukiroxok által ellepett barlangban van, na a térképen nekem a mocsári barlangot jelöli, de ott csak foltosgombát találok.

Sir Quno Jedi
Dehonnem, minek nézel?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GeraltFan
Rendben megmondom neki. <#vigyor><#kacsint>

Kell, 150 orent ad érte és 1000 xp-t.
Valaki meg tudná mondani, hogy a fogorvosnak kell-e cemetaur álkapocs, vagy nem? Mert végül is abban is van fog.