13886
  • tarti19
    Bestia tényleg a legnehezebb része szerintem az egész játéknak:) aztán majdnem halhatatlan hős leszel:)
    Votl hoyg alig prá erőlökéssel beszédült és meghalt de volt, hogy vagy 30-szor kezdtem előlrőla harcot:)
    ABigailt megmented úgy is ha legyőzöd a Bestitát, emrt ha vége felkel, bár ha eltudod távolra csalni a dögöt harc közbe akkor felfog kellni és segít neked...:D
    FEcske és rőtbagoly szerintem elég:)
    többi szerencse
  • gregtom6
    Hy mindenki! Néztem FAQ-t,de nemtom úgyse megoldani a Bestiás részt. Egyrészt mert Abigailt meg lehetne menteni,de még magamat se tudom, mert állandóan csinálja a kutyákat,amik oldalról ölnek,amíg harcolok a bestiával. Ha megiszom azt a 2 főzetet,akkor semmit se látok mintha részeg lenne. Meg amúgy is eléggé akad a sok füsteffekttől. Borzalmasan nehéz, vagy csak én vok gyenge hozzá? Hogy oldjam meg?
  • Csibusz
    Értem. :)
    Különben nekem jobban tetszik a Witcher:)
  • Brother Caine
    Nem rossz, de nincsenek benne olyan kidolgozott karakterek mint a Witcherben.Igaz karizmatikus bérgyikost még nem nagyon alkottak(lásd Hitman).
    A látványa jóval szebb a fejlettebb a motornak köszönhetőleg,bár nekem jobban bejön dark fantasy Vizima, mint a történelmi Jeruzsálem,de hát ízlések és pofonok.
    A Creed azért fut jobban kétmagos gépeken,mert arra készítették a játékot.
    Míg a Witcher esetében az egy magra eső teljesítményen van a hangsúly az öregecske motorhoz.
  • Csibusz
    nemtudom, nekem jó de most nem azzal játszok, mondjuk sokan mondják Assasin creed uncsi.. dehát nemtom még a régebbivel játszottam ami hibás volt, most letöltöttem a jót. Kiváncsi vagyok tényleg unalmas-e
  • SaGa
    Örvendj. A fiamnál is hasonlóképp ment, majd a végjátékban elkezdett akadni mint az állat és azóta mindig akad. Újratelepítés után is... A fene se tudja, mi romlott el nála...
  • Csibusz
    Őő igen,bár ez már le van írva asszem a FAQ-ba is:) No mindegy különben én nekem most picit OFF, sorry. felraktam Assasin Creedet még a mukltkor és fullon megy akadás nélkül.. mindenhol 2 gigát meg 3-mat ír... nekem mégis megy maxon 1 gigával... na meg a gép többi részével:P Szal azt nem vágtam pedig néztem mindenhol beállítást hátha van valahol valamilyen grafikai beállítás, de nincs minden maxon van és akadás nélkül megy...mondjuk ennek én csak örvendek:)
  • Brother Caine
    Egyébként a dual core nem számít a Witchernek, ugyanis nem használja ki, akárki akármit mondd.
    Megnéztem, olyan egyenes az első mag teljesítmény görbéje mint az agyhalott EEG-je.Meghát az Aurora motor készítésekor még csak nem is álmodtak a kétmagos procikról.
    Jobban fut egy P4 EE-n.

Shaman!
    Vistád van?

• Fbn Lx
    ja, most olvasom ezt :-/

1) The Witcher may exhaust virtual address space when running on 32-bit Windows Vista. Microsoft has released a hotfix that addresses this problem. Please download the hotfix from the following location when playing the game on 32-bit Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/940105
  • Fbn Lx
    vistád van? mert azzal nekem is hasonló a helyzet, saccra fél óra után jelentkezik, csak nálam nem kikapcsol, hanem egyszerűen nem válaszol. én nem találtam még rá megoldást :/ ha nem vistád van, akkor próbálj ki más korszerű játékot ami kihasználja a kártyát, ha mással nem csinál iylet akkor nem hárdveres baj van.
  • Shaman
    "kinek milyen procija" helyett esetleg valaki #9886-ra?
  • Csibusz
    AMD 64 Athlon X2 dual core 3800+
  • Fbn Lx
    AMD-d van? valami pontos név? :0
  • Csibusz
    na várjál.. sorry sorry igazad van csak ugye annyit irnak de hogy mennyit add le:P
    Szóval dupla magos 2,4
  • bardocz
    Milyen procit lehet 3.8 gzh-ra húzni?:O
  • Csibusz
    Na figyelj mivel dual core ezért nekem is 2x 3,8 a procim mivel kétmagos:)
    Egyszóval csak 1 rammal pipálsz le engem:P
    Assasin's Creed-el egyett kell értenem, mert az nekem is Full graffon futot:)
  • Fbn Lx
    nekem minden fullon van és jól megy, egyedül az kifogásolható, hogy egyes párbeszédek alkalmával akadozik, ha nagyobb terepet mutat.
    Ami számomra érthetetlen, mivel elég csúnyácskának tartom ezt a játékot így 2007 vége-színvonalhoz képest... Szerintem eléggé optimalizálatlan, grafikában meg nem sok az extra. Nekem is volt 8600GT-m, hát az assassin's creed full textúrák mellett futott, 1280-ban, ami azért egy jóval szebb játéknak tekinthető a witchernél. Mondjuk hozzáteszem, hogy nálam 2 giga ram van, meg 2x 2.66-os proci.
  • bardocz
    Nekem hogy szagatott kereskedőnegyedben még minimum grafikán is:)
  • Csibusz
    Hát igen. De azért játszható mert nem úgy akad hanme döcög néha néha..tudod inkább mikor több a karakter ennyi:) De nem baj jóó ez így:)
  • bardocz
    Biztosan fog,töltési időn fog dobni,meg egész gép is gyorsabb lesz tőle,én amikor megvettem +512mb ramot máris tudtam növelni szimulátorokban max autók számát meg felbontást,és ez csak +521 a meglévő 512 mellé
  • Csibusz
    Ohh hát az nagy kár..de most ninc spénzem szóval max még egy giga ramot adok nekije:P az is dob valamit szerintem majd rajta:P
  • bardocz
    Igazából ez a kártya már akkor sem volt túl jó,ehelyett megéri ATI-t venni inkább,ami olcsóbb,vagy ugyan anyi,és mégis jobb
  • Csibusz
    a vga?? kevés:D de rosz olyan rosz ez fél éve vetem és már elavault..de aza szar hogy automatice 1024-en van.. nemtom:(
  • bardocz
    maxon ezen a gépen esélytelen,hogy elfusson sajna,kavés a ram meg a vga hozzá,de ezen a gépen már 1024x768-ban 1000% hogy fut szagagtás nélkül,ha az én amd sepron 2600+,1 giga ram,6600gt-mel elfutott 800x600-as grafikán mindent levéve:)
  • Csibusz
    Viszont az kár hogy automatikusan nekem mindent maxra rak és valamiért akad:( Ilyen a gépem:

dualos proci 3,8
    Geforce 8600GT
    1 giga ram
  • bardocz
    Na,ez a beszéd
    Ha ezután sem megy,akkor valami más baj van,jó játékot!
  • Csibusz
    NAGY KÖSZÖNET A SGEÍTSÉGEDNEK ÉS FŐLEG A TÜRELMEDNEK:) Jó lett köszi:)
  • Csibusz
    Most hogy ezek után mindent ugy csináltam ahogy a FAQ-ba levan írva: Csináltam IDE meghajtót úgy telepitettem úgy rakom be a 1.2 miniimage-t ami jó az 1-3 patchelt játékhoz. Szal ha ezek után is nem lenne jó pofátlanul írok:P
  • Csibusz
    Hiszed nem ezt tényleg nem tudtam:P De végre van egy szerény ember Jómagad és mostmár tudom:)
  • bardocz
    Hát még mindig nem érted.Az a miniimage ami 1.0-hoz jó volt,jó lesz a 28.6-hoz is
  • Csibusz
    Nekem mini image-em van:P csak 1.3 miniimage-et még nem találtam neten pedig kerestem:(
  • Csibusz
    Ja és még az hogy 1.1 1.2 1.3 ezt igy mind fel lehet tenni egyik sem hibás? Hogy netán aZÉRT rosz nekem?
  • bardocz
    Namost újabb gondolkodás:)
    Új patchez kell új cd?Tehát jó a miniimage?:) Nem értem miért akar mindenki crackolni,amikor egy sima miniimagevel lehet patchelni,és nincsen vele semmi gond.
  • Csibusz
    aham értem, de amugy mikor még nem volt fent a patch érdekes modon nem votl bajom a játékkal. Most hogy felpatcheltem, most lett. 1.3 patch-hez jó a 1.2 patchnek a image-e?
  • bardocz
    Akkor baszd ki a géped az ablakon,érdekes én megtaláltam,sőt használtam is(eredetivel,hogy ne kopjon a cd),sőt,mások is megtalálták,olvasd át anyiszor,hogy megértsd mit olvasol.Anyit segítek,hogy az ötös pont az.
  • Csibusz
    Hát ott nincs erre egy deka válasz sem.:S
  • bardocz
    Olvasd el a FAQ-ot!!!Ha onnan nem jösz rá mi a baj,akkor dobd ki a géped az ablakon.
  • Shaman
    Nekem is lenne egy kérdésem.

Nekem fennt van eredeti gamma+ 1.3-as patch. ATi X1950PRO videokártyám van. Egy idő után (saccolva fél óra) fogja magát a monitorom,s kikapcsol power save módba.... ötlet? S nem tudom onnan visszahozni,csak ha kikapcsolom a gépem,s egy idő után be.
    Arra gondoltam esetleg a videókártya melegszik túl,s lekapcsolja a monitort,de ennek ellentmond,hogy a játék nem fagy ki legalábbis a háttérben hallom tisztán a hangokat.

5-let?
  • Csibusz
    Hello lenne egy problémám, felraktam minden patcher a játékhoz, crackeltem és valamiért mikor lehet választani valami modot benne az elején az egyik patch miatt. Na ott a választóképernyőn nem megy tovább.. Ez mitől van?
    köszi előre is
  • Brother Caine
    Akkor ajánlom,hogy olvasdd el a readme-t(nem véletlenül hívják így(, garantálom,hogy a válasz is meglesz.