The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/Le kell tölteni egy un. "mini-képfájlt" és azt bemountolni a
Daemon Toolsba!/
KÓD
http://www.4shared.com/file/33238814/3124c8df/The-Witcher_Kezikonyv-es-Terkep.html
A letöltés elõtt kb 30 másodpercet kell várni, majd a Download File-ra kettintani.
A jelszó: Kilgyo
Mielott leszoltok egyenlore nincs penzem eredetibe megvenni..ha lesz penzem megveszem de addig nyomatnam torve, csak patch nelkul lefasz az elso parbeszednel..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vigyázz mert jön a sarki tigris és elkap ha warezolsz 😮)))
(egyelõre nekem is az van, de már megrendeltem az eredetit)
GOOBY, pls
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon megszerettem ezt a játékot. <#worship>#worship>
az egyik tünde nõ is majdnem megvert aztán mégis inkább eksön volt 😊
ilyen még úgysem volt játékban és normálisan meg tudták csinálni szal nemtom miért cenzúrázták máshol
GOOBY, pls
Este van már...........<#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
Mivel szeretem a vámpírokat ezért(tudom most hülyének fogtok nézni <#rolleyes>#rolleyes>) 3x legalább visszatöltöttem. <#miaz>#miaz>
Nem volt semmi. <#worship>#worship>
Lettem volna az egyik vámpír csaj helyében!!!! <#szeret>#szeret>(MEGINT HANGOSAN GONDOLKODOM!!!!!!!)
Mintha a ch3-as bulin (mikor trissel kaját kell gyártani) említette volna triss, h orgazmust is tud varázsolni 😄
mindegy hogy ki csak nõ legyen
vámpír vagy tünde vagy najád vagy ember...😊
GOOBY, pls
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Újabb szösszenetek: a trade quarterben, mikor járkálok, ilyeneket nyögnek be: egy witcher, rejtsétek el a asszonyaitokat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk azt néztem, h geralt mindenkit megdug, ha jól láttam, még a vámpírpicsát is meg lehetett volna dolgozni 😄 Azt már meg sem említem, h a királylánykát kb 5 perc alatt vitte az ágyba 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tipp kockapókerhez (ha volt már akkor sorry): Thalernél szoktam kockázni, mert nála lehet a legtöbb pénzben fogadni (2. fejezet), viszomt a 2. játéknál csak 1-2 arannyal enged emelni. Valószínûleg alapból nincs nála elég pénz, de ha 1 játék után meditálunk egyet, akkor már simán lehet tõle 300-400 pénzt is nyerni újból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3