13886
  • rosti
    Farkasember ,Striga csak arany képességpontot add...

Különben se szabad őket legyilkolászni ez nem Wicher-hez méltó dolog
  • Bachstein
    ha bizonyos szörnyek különleges összetevőiből készítesz főzeteket (pl pokolkutya, farkasember, gólem, striga... asszem fel is soroltam az összeset amire neked szükséged van)
  • wendi1106
    valaki megtudná nekem mondani hogy a mutagénes talentokat hogy tudom aktiválni ?
  • blackfire001
    Hát nincs ott... Nem értem, de már remélem nem lesz szügség rá, mert lefizettem őket. :D
  • Count Adyn
    Inventorydban kéne lennie valami örök láng pecsétgyűrűja néven
  • Chipii
    Az egész vidék egy nagy erkölcsi fertő, szinte minden nő lefekszik mindenkivel ugye (de legalábbis veled igen)
    Szóval:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vajon hol lehetnek a szűzek: a kocsmában? a templomban az apácáknál? a rablótanyán? a templomban az apácáknál? :)
  • Ioles
    Sziasztok!

Annál a mellékküldetésnél járok amikor Carmen barátját kikell gyógyítani a farkaskórból. Miután Kalkstein ideadta a főzetet, egy szűzlány könnycseppjére lenne szükségem, de nem találom a lányt sehol. Tudna nekem vki segíteni?
  • blackfire001
    De hol van az a pecsét? Mert nem találom sehol. Már akkor sem láttam, amikor állítólag odaadta.
  • Count Adyn
    Legyen a kezeden az a gyűrű amit adott:)
  • blackfire001
    Az első fejezetben, mondta a tiszteletes, hogy mutassak meg valami pecsétet a 3 csávónak. Elsőnek Mikulhoz mentem, beszéltem vele, és megmutattam neki, de nem reagált rá. Miért? :@
  • JaSoN HuNTeR #10033
    jójáték! Végig játszottam.Mikor lesz 2? Ha lesz.;)
  • ZÓÓÓcsi
    3,4 fejezetek a legjobbak szerintem.
  • Bachstein
  • Maxtreme
    Aham, majd rádöbbensz Óvizimába meg a kereskedőnegyedbe
  • dartonita
    Htx!
  • JaSoN HuNTeR #10028
    inkább vegyél új gépet.Minthogy ezt fejleszted.
  • TomDantes
    Kipróbáltam, mivel gépet fogok fejleszteni , és eddig úgy gondoltam nem fog futni.
    Fel tettem a demo-t és nem akartam elhinni, az 1700-as procin 512 ram-on egy Ati 9600-as VGA-n elindult. Ilyet...igaz néha nagyon belassult, de azért jászható.
    Úgy örülök, ha jövő héten fejlesztek a gépemen, akkor teljesen normálisan fog futni.
  • Prince23
    Nekem mind tetszik, kivéve a záró.
    De nekem aza rész tetszett ahol egy istennőt kellett megdugni...valami tavi szörny, vagy istennő...hú derég volt má...
  • JaSoN HuNTeR #10025
    srácok szerintetek melyik a legjobb/ fejezetek?
    Szerintem az 1,2,4...

1 az kegyetlen jó;)
  • Gustafson
    Vaska-val (az oregasszony a mocsarban) beszelj a varazslo tornyarol. Ad neked egy tarot kartyat, melybol kideritheted a villamos dolgot. Ezutan tudsz Kalksteinnel beszelni, majd megcsinaltatni a villamharitot.
  • wendi1106
    hát én meg most játszotam ki nagyon jó, szóval ha én elakadtam akkor itt: http://witcher.hu/index.php?page=2fejezet jártam a dolog végére. A többieket kérdezném arról hogy ők mennyire tartják való színűnek hogy a rózsa rend mestere a felnőtt Alvin ? Mert a végén találunk nála 1 olyan nyakláncot amit mi adtunk alvinnak meg a történet elején is voltak utalások arra hogy milyen erős valázló lehetne a gyerekből. jah és még 1 kérdés az outro videóban Geralt VS Geralt összecsapás van jól láttam ??? NAGYON REMÉLEM lesz folytatása
  • dartonita
    Koszi.Swampos Siegfried-es kuldi kesz,detektiv haver is odaadta mar es a toronynal var.Hat majd csak meglesz,vmit tuti kihagytam :/
  • Fbn Lx
    nekem a lightning rodot az order of the flaming rose kovácsa csinálta meg.
    Asszem tán azért, mert segítettem Siegfried-nek legyőzni egy csapat squirrel-t, amikor a druidák mellett táboroztak le.
    Ha ezt is megcsináltad, akko rnem tom mivan.
    ja, és az utolsót a detektív 'haverodtól' fogod megkapni...
  • dartonita
    Sziasztok.Nemreg kezdtem el jatszani es elakadtam,akarmennyi helpet/faqt is olvasok.

SPOILER!

Szoval chapter2 -ben vagyok,lassan minden kuldi kesz,kiveve a foszalat,ahol is a 10 obeliszkbe kene belehelyezni a 10kavicsot.Az utolsot marhara nem talalom(Neh'tza),hiaba neztem at a golemeket 5ezerszer,Kalkstein meg se mukkan,kovacsnal sincs semmi plusz opcio,szo nincs lightning rod-rol egyik npc-nel sem.Nem tudom mit felejthettem el,de ha vkinek van otlete,azt szivesen vennem.

Amugy a jatek remek,csodalkozom h eddig nem kattantam ra :)
  • oz
    Egyrészt lehet, hogy a puccos fogadás miatt van, de nálam azért nem volt a helyén, mert éppen a banknál történő eseménynél szemlélődött állandóan.
  • wendi1106
    Hát most hogy a párbeszédek megnémultak(oka lentebb) elgondolkodtam azon hogy vissza viszem és beszeréltetem magyar szinkronosra - az ember előbb vagy utóbb képes bármihez hozzá szokni
  • Chipii
    Na nálam ez pont fordítva volt. Magyar szinkronnal nagyon tetszett (Leo ovis hangját leszámítva, de úgyis hamar meghalt:)), utána töltöttem hozzá angol nyelvi pakkot, és egyszerűen nem tetszett (pedig amúgy kerülöm a magyarítást minden más gamében).
  • kalama
    csá én most tettem fel a játékot és mikor bejön végig megy az első videó
    kiírja a támogatókat és valami UNDEFINED vmit hoz be ahol 2 fekete négyzet van amire ha rákattintok nem történik semmi, s van 1 vissza gomb ha rákkattintok semmi mit kell csinálni?
  • Gustafson
    Koszi, kozben mar megtortent.
  • Bachstein
    Csak ha megcsinálod a Puccos fogadást, utána tudod Veleradnak leadni a szörnytrófeákat.
  • Gustafson
    Ujabb problema. A 3. fejezetben egy csomo legyilkolt szornyert Velerad adna jutalmat, aki allitolag az ortoronyban van. De nincs ott, se nappal, se ejszaka, egyik szinten sem. Otlet ? Koszi !
  • Juraviel
    "és NEM Yaevinnek és a Scoia'tael-nek" a NEM szó kimaradt :D
  • Juraviel
    Hát, lehet, hogy a végső animáció ugyanaz (tényleg a Nagymestert tisztelhettük az orvgyilkosban?), de ha jól tudom, három különbőző befejezése van, én is ennyit találtam YouTube-on. Ez az utolós, CGI-t elői meg, Dandelion mondja el a történet végét, miután Geralt-al elhagyjuk az egyik ajtón a Lángoló Rózsa Rendjének katedrálisát, csak sajnos az angol tudásom elég gyér ahhoz, hogy megértsem. Mea culpa, mea maxima culpa. :D

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miként végződik/alakul a történet, ha a Rendnek és Siegfried-nek segítek, és Yaevinnek és a Scoia'tael-nek, vagy abban az esetben, ha egyiknek sem. :)

Én a Witcher-el Karácsony óta játszottam, általában csak hétvégenként, beosztva, elég sokáig lekötött. :)

Én most a Mass Effecet várom. :) Remélem az is ilyen sokáig tart majd. :)
  • tarti19
    a befejezés mindig ugyanaz:)
    pahh eza játék a szinkron lebeilincselő élménye miatt adja hozzá azt a plusz adrenalint amiért nem lehet letenni, persze ehhez hozzájárul még maga a játék ami nagyon színvonalasra sikeredett
  • Juraviel
    Sziasztok!

Végig vittem a játkot, és a Scoia'tael útján haladtam végig.

Bár angolul megtaláltam a másik két befejezés összefoglalását, és két rossz minőségű videót a YouTube-on, összefoglalná valaki pár mondatban miként végződött, ha a Semleges úton vagy a Rend útján haladok? Mondhjuk úgy, hogy az angol nyelvtudás terén kihívásokkal küszködök.

A végső animációban a orvgyilkos az egy másik witcher vagy a Nagymester volt? Lehet, hogy én vagyok a vak. :D

Szerintetek is Alvin és a Nagymester egy és ugyanaz a személy? Az Alvinnak adott medálból, amit a végén az őrültnél találunk, én erre következtetek... :)

Egyébként érdekes az, hogy hiába van három különbőző befejezése a játéknak, nem játszanám végig mégegyszer, és ez más szerepjátékra -már ha a Witchert lehet teljes mértékben annak nevezni- is igaz. Éppen azért szerepjáték, mert egy adott helyzetben kiválasztom a lehetőségek közül, hogy én miként döntöttem voltam, mit éreztem helyesnek. A játékon végignézve semmiképp sem tudnám követni a fanatikus Rendet.
  • Bachstein
    google a barátod :)
    keress rá h witcher cd key, egy csomó találat lesz, válogathatsz :)
  • pomabs
    regisztrációs kulcsot vki n dobna?please!!!!!!!!
  • wendi1106
    Kösz a segítséget mostmár magyar a felirat de van 1 kis probléma a párbeszéd ablakok megnémultak nem szólalnak meg angolul nem tudja valaki hogy miért csinálja ezt vagy hogy én mit rontottam el ?
  • Gustafson
    Szia ! Nem kell semmit letoltened, csak a regeditben atirni bizonyos dolgokat. Ugy angol hanggal magyar feliratod lesz. A reszletes modszert megtalalod a FAQ-ban. Utana ne felejts el az1.2-es patch-t feltenni MAGYARUL.
  • wendi1106
    Hello!

Imádom ezt a játékot nagyon tuti megérte megveni :D bár rába.ztam 1 kicsit mert a demóban a magyar szinkron nem jött be ezért az angol veziót vettem meg remélve adnak ki hozzá honosítást persze ez nem történt meg, viszont a magyar szinkrontől kiráz a hidek szóval nem viszem vissza kicseréltettni (lehet nem is cserélnlk ki) ezért kérdezném tőletek hogy valahonnan nem lehet-e tölteni magyar nelvi fájl-t a gémhez mert magyar felirat nem ártani.

Előre is kösz a segítséget !